οχι δεν το κατεχω το αθλημα δυστυχως, γιατι τρεμει φριχτα το χερι μου οταν παω να κανω μικροδουλειες. ισως ειναι θεμα συνηθειας.
επισης, μεχρι προσφατα αρνιομουνα πεισματικα εστω και να σκεφτω να αγορασω animu&mango-related μοντελο/φιγουρα.
Απλα εχω μια μεγαλη αδυναμια στα αεροπλανα που μεταμορφωνονται

Ειδικα δε για τα συγκεκριμενα, με τραβηξαν οι καμπυλες τους.
απο κει και περα, ο εξοπλισμος που χρησιμοποιησα, ηταν
μια λαβιδα που μου εχει ξεμεινει απο τα εργαστηρια χημειας στη σχολη. την ειχα παρει απο το Διγκα.εκανα τη δουλεια μου, και χωρις να μου δημιουργησει προβλημα. ισως ομως καποιος αλλος να μην ηθελε να τη χρησιμοποιησει γιατι εχει δοντακια στην ακρη και φοβαται μηπως του χαλασει τα αυτοκολλητα. ευτυχως εμενα δεν μου ετυχε.
ενα κοινο κοπιδι που θα βρεις σε σουπερμαρκετ η βιβλιοπωλειο
καθως και ενας κοφτης/πενσα που απο οσο ξερω ειναι για να κοβεις νυχια αλλα την εχω για διαφορες τετοιες "δουλειες". μου εχει ξεμεινει απο την εποχη που η deagostini εβγαζε φιγουρες του Αρχοντα. Θα βρεις ιδιες σε μαγαζι με καλλυντικα. μου φαινεται επισης οτι επιασε το ματι μου και μια σε σουπερμαρκετ, αναμεσα σε αλλα ειδη περιποιησης.
κολα οντως χρειαστηκα σε καποια στιγμη, γιατι μου εσπασε ο συνδεσμος απο ενα φτερο. πηρα μια πολυ καλη (Ηumbrol, precision poly) απο το μαγαζι μοντελισμου στη βασιλεος γεωργιου στο υψος της μπιζανιου.
δεν χρειαστηκε να βαψω τιποτα. τα κουτια εχουν μεσα αυτοκολλητα, 2 σετ και τα κλασσικα, και αυτα που θελουν νερο ( και δεν θυμαμαι πως λεγονται).
το μονο που δεν ειχε κλασσικα αυτοκολλητα, ηταν το κουτι του RVF-25 για τα GHOST.το αεροπλανο ειχε κανονικα 2 σετ.
αν τωρα θελεις να βαψεις, η μονη μου εμπειρια ειναι με φιγουρες του αρχοντα, που χρησιμοποιουσα ακρυλικες υδατοδιαλυτες της Games Workshop. το κακο ειναι, οτι αυτα που θα βαψεις απο πανω θελουν βερνικι σε αερια μορφη, για να ειναι γυαλιστερα και οχι ματ και για να κρατησει η μπογια. αλλιως καποτε θα ξεφτισει.
και μπογιες και σπρει τα επαιρνα απο το fantasy shop, το οποιο απο οσο ειδα εκλεισε.
σιγουρα ομως εχει ανοιξει ενα παρομοιου ενδιαφεροντος μαγαζι στο σοκακι που αρχιζει στο φαναρι της εγνατιας στο σημειο που διασταυρωνεται με την πατριαρχου ιωακειμ.