Εφτασε λοιπον η ωρα, να βαλω κι εγω τα δικα μου μπιχλιμπιδια..βεβαια, σχεδον ουδεμια σχεση δεν εχουν, με ολα τα παραπανω, αλλα τι να κανουμε..εγω εχω ψυχωση με τα σουβενιρ..οποιος παει εξωτερικο, θελω να μου φερει κατι, εστω και μικρο, δεν με ενδιαφερει η αξια του, αρκει να δηλωνει την προελευση του..

ιδου..
Απο την Πολωνια, απο τα βουνα Zakopane, που πηγε η αδερφη μου το καλοκαιρι..
Απο την Ιαπωνια που πηγε η κολλητη μου πριν 2 χρονια, και εκατσε 2 ΜΗΝΕΣ..
Ο θεος του εμποριου, ξυλινο αγαλματακι που ειχε φερει ο πατερας μου απο Ιαπωνια,οταν ταξιδευε..πριν γεννηθω εγω
Βενταλια απο Ιαπωνια, παλι ο πατερουλης την εφερε..
Γυριζουμε στην Ευρωπη...ενα πιντ μινιατουρα, και ενα κομματι απο το τειχος του Βερολινου, δωρο απο τον κολλητο μου που πηγε Γερμανια....δις...
Απο την Βαρκελωνη, απο το Μουσειο του Dali...
Σελιδοδεικτης απο την Ταιλανδη, επισης σταθμος στο ταξιδι της κολλητης μου προς την Ιαπωνια..
Απο την Πιζα...
Το μοναδικο κομματι της συλλογης που το εφερα εγω, στο ενα και μοναδικο ταξιδι που εχω παει στο εξωτερικο..γαλλια...ελα να βλεπω ενθουσιασμο...!

:congrats:
Και επιστρεφουμε στας ανατολας...σουβενιρ απο το Dubai..
Παμε στην γειτονικη νοτια ηπειρο..Αφρικη! Μαροκο, αυτο το "σκευος" χρησιμοποιειται για να καιγονται μεσα αρωματικες πετρες (φανταστειτε κατι σαν λιβανι) για να αρωματιζεται ο χωρος...
Αγγλια...
Κορεα...αλλος ενας σταθμος στο ταξιδι της κολλητης μου...

..το συγκεκριμενο ειναι στολιδι για κινητο, προφανως..με την παραδοσιακη γυναικεια φορεσια..μην με ρωτησετε ποιας περιοχης, ιδεα δεν εχω!
Και τελευταιο, "εγχωριο" πραγμα...το εισιτηριο μου για τους Yamato...υπογεγραμμενο απο μερικα ατομα του γκρουπ..

Enjoy!