Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#541 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 23 June 2011 - 20:50

Καθως και σε ολα τα αλλα FF...

Αν θυμάμαι καλά, τα 10 και 10-2 δεν είχαν κρυστάλους.

#542 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 24 June 2011 - 00:57

http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Crystal_%28Term%29

#543 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 24 June 2011 - 02:07

αυτην την κουβεντα θα χουμε? ειναι ιδιο universe. the end.
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#544 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 July 2011 - 22:37

http://www.andriasang.com/e/blog/2011/07/06/final_fantasy_rhythm/

Square Enix has a new Final Fantasy game on the way for 3DS, but it's not quite the RPG we're used to. The new game is titled Theatrhythm Final Fantasy. Yes, this is the Final Fantasy themed rhythm game we've all been waiting for.
Revealed in this week's Jump, Theatrhythm Final Fantasy is a "Theater Rhythm Action" game. The game has field scenes set in dungeons and towns, and battle scenes that resemble the side-view battles of older Final Fantasy games. However, everything is played like a rhythm game, where you tap the screen in accordance with prompts.
Needless to say, the game's music is pulled from past Final Fantasy games. Characters, including the likes of Lightning and Cloud, are also in the game, only they're shown in cute "chibi" style form, resembling the avatars from the mobile Kingdom Hearts game.
There seems to be somewhat of a story to the game. Jump says that the classic Final Fantasy characters are fighting to return light to the crystal.
Theatrhythm Final Fantasy is currently without a final release date.
Update 14:00 -- As Nutters pointed out in the comments below, this is likely the new game that Tetsuya Nomura was teasing for next week's Famitsu. Jump usually gets Square Enix info one week in advance of other publications, but Famitsu will usually have a lengthier report.

Posted Image

Ποιός ήρθε...;

Posted Image

#545 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 06 July 2011 - 23:21

The Final Fantasy characters are fighting to return light to the crystal?????????????
Oh my god!!!! I never saw that coming!

πλάκα θα έχει πάντος ένα rythm game όχι πως θα το αγόραζα βέβαια αν είχα 3ds

#546 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 12 June 2012 - 09:51

Posted Image

Και έγω καμένος με τα FF με το 9 να είναι το αγαπημένο μου.

#547 Nibelung

Nibelung

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 25 June 2012 - 18:05

Αυτό τον καιρό παίζω FFIX,το δεύτερο αγαπημένο μου μετά το FFVII.

Τώρα είμαι στο δρόμο για τη Burmecia.
Ο Zidanne απλώς τα σπαει.

#548 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 25 June 2012 - 18:15

Υπαρχει εκει ενα boss στο Gizamaluke's Grotto που μου ειχε ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ να το περασω. Ολα αυτα βεβαια πριν πολλα πολλα χρονια... Απλα φανταστικο το FF IX.

Edited by Wild Monkey, 25 June 2012 - 18:15.

#549 Nibelung

Nibelung

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 25 June 2012 - 18:26

Θα ξαναθυμηθώ το boss γιατί το'χω ξεχάσει.Αν και δεν πρέπει να'χα κολλήσει εκεί αλλιώς θα το θυμόμουν.

#550 griffin

griffin

N00b

• Members
  • 18 posts

Posted 12 September 2012 - 12:00

ξέρει κανείς αν αυτοί που είχαν ήδη αγορασμένο ΤΟ FF- XIV Online, πρέπει να αγοράσουν και το Realm Reborn όταν βγεί ?

#551 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 September 2012 - 12:59

^Όχι, δε χρειάζεται.

#552 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 01 October 2012 - 02:24

Αδε το 13 versus με το καλο σε συλλεκτικη εκδοση. θα αξιζει την καθε του δραχμη :P
Leave the drama for yo mama.

#553 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 13 November 2012 - 14:40

Αδε το 13 versus με το καλο σε συλλεκτικη εκδοση. θα αξιζει την καθε του δραχμη :P

Για τη δραχμή μάλλον έχεις δίκιο... όμως θα αξίζει;; Τα τελευταία ήταν... δε βρίσκω λόγια.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#554 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 November 2012 - 15:05

Τα τελευταία ήταν... δε βρίσκω λόγια.

Ποιά τελευταία ΦουΦουδια, αν θες δώσε αριθμούς.

Edited by Napster, 13 November 2012 - 15:06.

#555 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 13 November 2012 - 15:11

Ποιά τελευταία ΦουΦουδια, αν θες δώσε αριθμούς.

ΧΙΙΙ κ ΧΙΙΙ-2... ίσως και το ΧΙΙ, που άν και το έκραξαν πολλοί, μου άρεσε για άγνωστο λόγο. Πως να το πω... παλιά, όταν έπαιζα τα 7,8,9,10, είχαν ίμπακτ. Κολλούσες. Στα τελευταία το στόρυ με άφησε αδιάφορο, τη στιγμή που κατά τη γνώμη μου ήταν το selling point των ΦΦ. Βέβαια, είναι άποψη μου.. πχ με το ΧΙΙΙ-2 ασχολήθηκα ελάχιστα γιατί δε μου άρεσε. ~Αγαπημένο μου το VII οπότε οι συγκρίσεις μου δεν είναι αμιγώς αντικειμενικές... χεχεχε ;)

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image