Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#436 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2011 - 21:26

φαρμάριζες το άνιμα? δηλαδή ψόφαγες στη μάχη με τον seymour? μάλλον γι αυτό σου αρέσει να πατάς Χ, να κάνει ακροβατικά η Light onee sama και να νικάς τις μάχες.

Αν λες στο τέλος που ξαναπολεμάς όλα τα summon , ο μόνος λόγος να δεχτώ ότι ήταν δύσκολο είναι αν στηριζόσουν μόνο στα summons, πράγμα που ένας που βασίζεται τόσο στην στρατηγική όσο εσύ, δεν θα έκανε.

Shadow Anima δεν θυμάμαι να υπήρχε αλλά και αν υπήρχε μιλάς για optional super boss.

Στρατηγική 0. Medic + Defender + Ravanger/Commando = βλέπω ταινία.

Darth ποιό είναι το αγαπημένο σου FF ?

FF9 φυσικά,κακό class system,αλλά το πιο τέλειο στόρι και soundtrack ανάμεσα στα FF που έχουν βγει μέχρι σήμερα ^_^

@Ground_zero:Δεν μιλάω για άλλο παιχνίδι,για το FF13 μιλάω.Και όχι απλά έχω ασχοληθεί,μπορώ να πω ότι έχω ασχοληθεί και αρκετά,δεν το χω κάψει,αλλά 50-60 ωρίτσες του τις έχω αφιερώσει...Πάντως αν θες παιχνιδάκια για να συγκρίνεις και να δεις ότι δεν λέω άκυρα,δοκίμασε κανένα Star Ocean(PS3),ή κανένα Rogue Galaxy(PS2).Αυτά έχουν και ουσιαστικό gameplay,και καλή δυσκολία εφόσον παίζεις χωρίς να farm-άρεις levels.To αν έχουν καλό story/concept είναι άλλο θέμα βέβαια...

Και δεν μισώ το FF13,αν αυτό έχεις καταλάβει.Το ότι προσπαθώ να απομυθοποιήσω δεν λέει κάτι,απλά καλό είναι να βλέπουμε τα προβλήματα ακόμα και σε αυτά που μας αρέσουν.:ureshii:

#437 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 13:51

Δεν ειπα οτι μισεις το FF13, ουτε προσπαθω να το παρουσιασω καλυτερο απο'τι ειναι, δεν ειπα καν αν μου αρεσει ως παιχνιδι.
Ειπα και πριν πως αναγνωριζω τα αδυνατα του σημεια, οπως αναγνωριζω και τα δυνατα του και μεσα σε αυτα ειναι το Battle system του.
Καμια συγκριση με Star Ocean, το 13 εχει καλυτερο συστημα ΙΜΟ.

FF9 φυσικά,κακό class system,αλλά το πιο τέλειο στόρι και soundtrack ανάμεσα στα FF που έχουν βγει μέχρι σήμερα ^_^

Ωριστε και αυτο που ελεγα πριν, υποθετω οτι το 9 ηταν και το πρωτο σου ετσι?
Γιατι το FF6 η τo FF7 η το FF8 εχουν arguably (απο τον περισσοτερο κοσμο δηλαδη) τα καλυτερα story και soundtrack αναμεσα στα FF που εχουν βγει ως σημερα, συνηθως εξαρταται απο το ποιο επαιξε πρωτο καποιος και επανερχομαστε σε καποια πραγματα που ειχα πει στα πρωτα μου posts περι νοσταλγιας και τα τιαυτα :P

Το καλυτερο θα ηταν να απομυθοποιηθουν ολα τα FF, oxι μoνo to 13.

ΒΤW το τελειο ειναι τελειο, δεν γινεται να πεις "ποιο τελειο" :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ground_zero: 01 Ιούνιος 2011 - 13:59

#438 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 15:00

Εγώ πάντως πιστεύω πως το ff6 είναι το καλύτερο και είναι περίπου το 5ο στη σειρά που έπαιξα.. :P

#439 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 16:02

btw θα συμφωνήσω με τον γκα γκα γκα πιο πάνω FF6=love

#440 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 16:04

Δεν ειπα οτι μισεις το FF13, ουτε προσπαθω να το παρουσιασω καλυτερο απο'τι ειναι, δεν ειπα καν αν μου αρεσει ως παιχνιδι.
Ειπα και πριν πως αναγνωριζω τα αδυνατα του σημεια, οπως αναγνωριζω και τα δυνατα του και μεσα σε αυτα ειναι το Battle system του.
Καμια συγκριση με Star Ocean, το 13 εχει καλυτερο συστημα ΙΜΟ.

Ωριστε και αυτο που ελεγα πριν, υποθετω οτι το 9 ηταν και το πρωτο σου ετσι?
Γιατι το FF6 η τo FF7 η το FF8 εχουν arguably (απο τον περισσοτερο κοσμο δηλαδη) τα καλυτερα story και soundtrack αναμεσα στα FF που εχουν βγει ως σημερα, συνηθως εξαρταται απο το ποιο επαιξε πρωτο καποιος και επανερχομαστε σε καποια πραγματα που ειχα πει στα πρωτα μου posts περι νοσταλγιας και τα τιαυτα :P

Το καλυτερο θα ηταν να απομυθοποιηθουν ολα τα FF, oxι μoνo to 13.

ΒΤW το τελειο ειναι τελειο, δεν γινεται να πεις "ποιο τελειο" :P

Και πάλι συμπεραίνεις ότι σε βολεύει.Το 1ο μου ήταν το 7 στο PS1.Το σιχαίνομαι απίστευτα,και χαρακτήρες και story.Τα περί νοσταλγίας,όπως σου είπα και πριν,δεν είναι καραμέλα.Μην το πετάς απλά επειδή κάποιος δεν έχει την ίδια γνώμη με σένα.Απλά το 9 μου άρεσει γιατί σε όσα έχω παίξει έχει το πιο καλοστημένο και όμορφο story,για μένα πάντα.

Για soundtrack επίσης διαφωνώ,ακόμα και να πεις ότι του 9 δεν είναι top,του 8 είναι υπέροχο,ενώ του 7 υστερεί κάπως και είναι αρκετά μονότονο.Του 6 μου αρέσει επίσης απίστευτα,αλλά τα 8-9 δεν τα φτάνει.Δεν μιλάω για τα πιο καινούρια,γιατί όσο ωραία και να είναι,δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ Nobuo...

#441 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 16:32

Πιστεύω πως ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία του ff9 είναι η έμφαση και η προσοχή στη λεπτομέρια, που κάνει το game πολύ emerging (δείτε για παράδειγμα τα σχολιάκια στα key items) καθώς και το παραμυθένιο του style. Overall, θα έλεγα ένα από τα top final fantasy

#442 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 18:34

Δεν συμπεραινω, απλως υποθετω, αν ειχα αδικο οκ.
Η νοσταλγια ειναι παραγοντας και μαλιστα μεγαλος, δεν εχω λαθος που το αναφερω επανηλημενα, το βλεπω και στον εαυτο μου, αλλιως πολυ δυσκολα μπορεις να εκτιμησεις παλιοτερα παιχνιδια.

Σε εχασα λιγο εκει που λες οτι συνχαινεσαι το FF7 αλλα whatever :P

Αυτο που δεν αρεσε σε εμενα στο FF9 ειναι ο σχεδιασμος των χαρακτηρων, πολυ ασχημα σχεδιασμενοι ολοι τους.

#443 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 19:22

Βασικα το καλυτερο OST το εχει το 6. Hell μεχρι και ο Uematsu εχει πει πως το καλυτερο ost σε ff π εχει κανει ειναι του 6

#444 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:01

Εμενα παλι με χαλασε η τελικη μαχη
Spoiler:

Αλλα γενικως πολυ ωραιο απο οτι εχω δει.Το καλυτερο φανταζομαι ομως πως ειναι το 7.

sc5bab.jpg

#445 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:02

Spoiler: ffIX

#446 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:06

Παει στο βροντο και αυτο το spoiler tag:unlucky:.Xερω πολυ και θα μου αρεσε σαν μποσακι αλλα για
Spoiler:

sc5bab.jpg

#447 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:07

Εμένα αυτό που με χάλασε στο 9 ήταν πως ξαναχρησιμοποίησαν τα 4 fiends και τον garland από το 1 για κακούς. Αυτό με ξενέρωσε λιγάκη. Επίσης λεπτομέρια βέβαια αλλά τo genji set και το masamune ήταν σχετικά απλά αντικείμενα σε αντίθεση με τα άλλα ff όπου είναι τα καλήτερα και είναι ότι πιο αγαπημένο μου να τα βάζω όλα στον πρωταγωνιστη. Κατα τα άλλα η μουσική και η ιστορία ήταν τέλεια! Ακόμα ακούω που και που το melodies of life. Long time favourite ff για εμένα είναι το 10 πάντος

#448 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:08

@kalamaris Από τα λεγόμενα σου μου φαίνεται ότι δεν το έχεις παίξει το game

#449 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:18

Το καλυτερο φανταζομαι ομως πως ειναι το 7.

Πέσμου ότι κάνεις πλάκα:unlucky:
Το 6 είναι κάτι κλάσσεις πάνω από αυτό (και από τα υπόλοιπα ff που έχω παίξει)
περιμένω flames

Το 9 πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά μου φάνηκαν μέτριοι/συνηθισμένοι οι περισσότεροι χαρακτήρες.Η αλλαγή της ατμόσφαιρας του στο πιο παραμυθένιο μου άρεσε πάντως.

Spoiler:

φωτιά και τσεκούρι στο 8.

qzMHWHd.png

#450 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 14:24

φωτιά και τσεκούρι στο 8.

:OMG3::OMG3::OMG3:
Wow i wasnt expecting that!
Στο 8 μπορώ να πω ότι με κατάπληξε το character development. O Squall από εκεί που ήταν ένας emo που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να εκπληρώσει την αποστολή του γίνεται κάποιος που νοίαζετε πάρα πολύ για τους συντρόφους του. Και όλα αυτά τα flashback με το ορφανοτροφείο μου άρεσαν πάρα πολυ. Και πως γίνεται να μην σου αρέσει ο Laguna??