φαρμάριζες το άνιμα? δηλαδή ψόφαγες στη μάχη με τον seymour? μάλλον γι αυτό σου αρέσει να πατάς Χ, να κάνει ακροβατικά η Light onee sama και να νικάς τις μάχες.
Αν λες στο τέλος που ξαναπολεμάς όλα τα summon , ο μόνος λόγος να δεχτώ ότι ήταν δύσκολο είναι αν στηριζόσουν μόνο στα summons, πράγμα που ένας που βασίζεται τόσο στην στρατηγική όσο εσύ, δεν θα έκανε.
Shadow Anima δεν θυμάμαι να υπήρχε αλλά και αν υπήρχε μιλάς για optional super boss.
Στρατηγική 0. Medic + Defender + Ravanger/Commando = βλέπω ταινία.
Darth ποιό είναι το αγαπημένο σου FF ?
FF9 φυσικά,κακό class system,αλλά το πιο τέλειο στόρι και soundtrack ανάμεσα στα FF που έχουν βγει μέχρι σήμερα ^_^
@Ground_zero:Δεν μιλάω για άλλο παιχνίδι,για το FF13 μιλάω.Και όχι απλά έχω ασχοληθεί,μπορώ να πω ότι έχω ασχοληθεί και αρκετά,δεν το χω κάψει,αλλά 50-60 ωρίτσες του τις έχω αφιερώσει...Πάντως αν θες παιχνιδάκια για να συγκρίνεις και να δεις ότι δεν λέω άκυρα,δοκίμασε κανένα Star Ocean(PS3),ή κανένα Rogue Galaxy(PS2).Αυτά έχουν και ουσιαστικό gameplay,και καλή δυσκολία εφόσον παίζεις χωρίς να farm-άρεις levels.To αν έχουν καλό story/concept είναι άλλο θέμα βέβαια...
Και δεν μισώ το FF13,αν αυτό έχεις καταλάβει.Το ότι προσπαθώ να απομυθοποιήσω δεν λέει κάτι,απλά καλό είναι να βλέπουμε τα προβλήματα ακόμα και σε αυτά που μας αρέσουν.