Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Final Fantasy General
Posted 21 April 2011 - 22:14
Posted 21 April 2011 - 22:51
Posted 21 April 2011 - 23:03

Posted 25 April 2011 - 18:17
Και μετα ειναι ασχημος χαρακτηρισμος το σκουπιδιαΣυγγνώμη κιόλας αλλά είναι σαν να συγκρίνεις τα απλά σκατά με την διάρροια.
Το Χ δεν είχε ούτε το ιδιαίτερο story, ούτε τους πιο καλογραμμένους χαρακτήρες.

Posted 25 April 2011 - 18:42
Όχι μωρέ δεν ήταν. Μόνο που είχε καθυστερημένο main character, όλο το cast είχε περισσότερα ψυχολογικά και από όλα τα μέλη του forum μαζεμένα και ένα story σιχαμερά κατώτερο από τα προηγούμενα φου φου.Και μετα ειναι ασχημος χαρακτηρισμος το σκουπιδια
.Καλα δεν ηταν και τοοοοοοσο για κλαματα.
Posted 25 April 2011 - 19:49
Ενταξει τα προηγουμενα ομως ειχαν φοβερα στορυ!Δεν ειναι καλα παραδειγματα για συγκρηση!Σιγουρα παντως απο τα επομενα εχει πολυ καλυτερη πλοκη!!Όχι μωρέ δεν ήταν. Μόνο που είχε καθυστερημένο main character, όλο το cast είχε περισσότερα ψυχολογικά και από όλα τα μέλη του forum μαζεμένα και ένα story σιχαμερά κατώτερο από τα προηγούμενα φου φου.
Posted 25 April 2011 - 20:13
final fantasy 11-12-13-14???επόμενα? το Crisis Core εννοείς? μόνο αυτό και το Dissidia1+2 εχουν 'βγει.
Posted 25 April 2011 - 20:29
online shit-wannabe online shit-Light oneesama-online shit
forum shit....
Posted 25 April 2011 - 20:44
online shit-wannabe online shit-Light oneesama-online shit
Oh my my, a newcomer noob with strong and daring language, how cute. Λίγο προσεγμένο λεξιλόγιο δε θα έβλαπτε φίλε μου. 3 ποστ έχεις κάνει και μόνο που δε μας έχεις ******* ακόμα.
Posted 25 April 2011 - 20:46
Για πες μου μεγάλε φωστήρα του σύμπαντος, τί γαμάτο είχανε όλα αυτά τα παιχνίδια?forum shit....
Τα mmo καλύτερα ας μείνουν ασχολίαστα γιατί είναι mmo και όχι jrpg.
Το 12 κάπως το πάλευε σε θέμα ιστορίας αλλά το gameplay ήταν σίχαμα και το μισό cast ανύπαρκτο.
Τα μόνα καλά του 13 είναι η Light, η αδελφή της και το baby chocobo. Ιστορία που άγγιζε το 10 σε ηλιθιότητα, σου κατέστρεφε το Χ στο χειριστήριο, όλα τα side quests σε έστελναν να σκοτώσεις ******** και η μέγιστη ******* που σε υποχρέωνε να παίξεις με τους ανύπαρκτους.
σου προσέβαλα το 1ο σου final fantasy και πειράχτηκες?Oh my my, a newcomer noob with strong and daring language, how cute. Λίγο προσεγμένο λεξιλόγιο δε θα έβλαπτε φίλε μου. 3 ποστ έχεις κάνει και μόνο που δε μας έχεις ******* ακόμα.
Posted 25 April 2011 - 20:54
Posted 25 April 2011 - 21:45
Για πες μου μεγάλε φωστήρα του σύμπαντος, τί γαμάτο είχανε όλα αυτά τα παιχνίδια?
Τα mmo καλύτερα ας μείνουν ασχολίαστα γιατί είναι mmo και όχι jrpg.
Το FFXI και μόνο, έχει το καλύτερο σενάριο σε final fantasy (chains of promathia). Puts ffVII, VI and X to shame. U mad? Prove me wrong.
Το FFXII το θεωρώ ένα από τα χειρότερα της σειράς και με το ζόρι final fantasy. Despite that it;s still damn enjoyable and definately not shitty.
XIII δεν έχω παίξει. Η Lightning είναι όντως καλή.
XIV απόψεις plz όταν βγει η retail του ps3
Αυτοί που λένε πως το X δεν είχε καλό σενάριο πιθανότατα δεν έχουνε μιλήσει σε εκείνον τον γέρο που σου λέει τα πάντα
παναφάω.