Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#256 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 17:33

Βασικά, αν και μάλλον είναι οφθαλμαπάτη καθώς τα δύο παιχνίδια χρησιμοποιούν το ίδιο Engine, το Crystal Tools, μου φαίνεται ότι τα μοντέλα του Final Fantasy XIII είναι ελάχιστα καλύτερα από αυτά του Versus XIII. Το μόνο που ξέρω και είμαι και σίγουρος ότι δεν είναι οφθαλμαπάτη είναι το γεγονός ότι τα μαλιά έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρια στο XIII. :P

Επίσης, δεν υπάρχει κανονικό και ξεκανονικό. Και τα δύο θεωρούνται βασικά της σειράς. :P

Δηλώνω πάντως ασύλληπτα ενθουσιασμένος και από τα δύο εξ' ίσου. Και τα δύο φαίνονται ότι θα τα σπάνε από άποψη πλοκής. Έχω την αίθηση ότι και τα δύο φαίνονται ξεχωριστά. Πραγματικά μοιάζουν να προσφέρουν κάτι καινούριο. Final Fantays back to its Glory. Απλά. :|

oR4yYRl.gif

#257 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 19:17

Βασικά, αν και μάλλον είναι οφθαλμαπάτη καθώς τα δύο παιχνίδια χρησιμοποιούν το ίδιο Engine, το Crystal Tools, μου φαίνεται ότι τα μοντέλα του Final Fantasy XIII είναι ελάχιστα καλύτερα από αυτά του Versus XIII. Το μόνο που ξέρω και είμαι και σίγουρος ότι δεν είναι οφθαλμαπάτη είναι το γεγονός ότι τα μαλιά έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρια στο XIII. :P

Επίσης, δεν υπάρχει κανονικό και ξεκανονικό. Και τα δύο θεωρούνται βασικά της σειράς. :P

Δηλώνω πάντως ασύλληπτα ενθουσιασμένος και από τα δύο εξ' ίσου. Και τα δύο φαίνονται ότι θα τα σπάνε από άποψη πλοκής. Έχω την αίθηση ότι και τα δύο φαίνονται ξεχωριστά. Πραγματικά μοιάζουν να προσφέρουν κάτι καινούριο. Final Fantays back to its Glory. Απλά. :|

Βασικα τα μαλλια στι 13 ειναι καπως περιεργα (οπως και στο βερσους 13)...Πραμα που δεν τα κανει να φαινονται ωραια. Για παραδειγμα κοιτα τα μαλλια της κοπελας με τα κοκκινα μαλλια πως ειναι. Οπως και να χει και τα 2 εχουν πολυ καλα γραφικα. Αλλα οπως παντα και απο την αρχη,εμενα με ενδιαφερει το βερσους περισσοτερο. Θα αγορασω και το 13,οχι επειδη με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Το Βερσους φαινεται πιο σκοτεινο και με πιο καλους χαρακτηρες. Και φυσικα εχει τη σφραγιδα του Νομουρα.:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#258 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 14:00

Βασικα τα μαλλια στι 13 ειναι καπως περιεργα (οπως και στο βερσους 13)...Πραμα που δεν τα κανει να φαινονται ωραια. Για παραδειγμα κοιτα τα μαλλια της κοπελας με τα κοκκινα μαλλια πως ειναι. Οπως και να χει και τα 2 εχουν πολυ καλα γραφικα. Αλλα οπως παντα και απο την αρχη,εμενα με ενδιαφερει το βερσους περισσοτερο. Θα αγορασω και το 13,οχι επειδη με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Το Βερσους φαινεται πιο σκοτεινο και με πιο καλους χαρακτηρες. Και φυσικα εχει τη σφραγιδα του Νομουρα.:tensai:

Μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να προτιμάς το Versus XIII από το XIII, αλλά το να πεις ότι το δεύτερο δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το βρίσκω παράλογο. :frozen: Τέλος πάντων, εμένα με ενδιαφέρουν και τα δύο εξ' ίσου. Θα πάρω πρώτο όποιο βγει πρώτο. :hahaha:

Όσο για το σκοτάδι του Versus, πιθανόν. Το XIII από την πλευρά του φαίνεται πιο φυλοσοφικό.

oR4yYRl.gif

#259 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 16:27

popo latreuo to ff......ti porosi einai auti......
idika to X,to VII kai to 12...popo ti teleia sxediasmenoi pou einai oi iroes....ti teleia story,rouxa kai mousiki......den mporo na perimeno gia to kainourgio ff sto ps3:wooi2:

RENO+TIFA FOREVER

#260 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 16:40

popo latreuo to ff......ti porosi einai auti......
idika to X,to VII kai to 12...popo ti teleia sxediasmenoi pou einai oi iroes....ti teleia story,rouxa kai mousiki......den mporo na perimeno gia to kainourgio ff sto ps3:wooi2:

RENO+TIFA FOREVER

Ελα να μαζευόμαστε ολοι οι FF fans !!
Welcome Yunacy,να σε ενημερωσω οτι τα greeklish δεν επιτρεπονται στο φορουμ :3
Have a nice stay here!!!
Ελπιζω να σαρεσουν εξισου και τα νεα παιχνιδια της σειρας!:orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#261 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 12:09

Μόλις τελίωσα το remake του IV στο DS.Απλά άψογο.

Μακάρι να γινει κάτι και για το V πάντως.Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον storyline.

#262 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 19:19

Μόλις τελίωσα το remake του IV στο DS.Απλά άψογο.

Μακάρι να γινει κάτι και για το V πάντως.Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον storyline.

Το VI να λες. :|
Και θα γίνει.
Είμαι σίγουρος.

Μετά από το IV είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα δούμε το V και το VI.
Ελπίζω επίσης για DS.

oR4yYRl.gif

#263 Stalker

Stalker

Also known as Businessman

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 19:05

Εγώ παιδιά τώρα παίζω (τι τώρα δλδ και παλιά το έπαιζα αλλα...) το VII το οποίο έχει φοβερό Storyline! μ'αρέσει πολυ επίσης κ το IX αλλα δεν τα συγκρίνω μεταξύ τους γιατί και τα 2 είναι υπέροχα!!

#264 Tidus87

Tidus87

Kanzen Kankaku Dreamer

• Members
  • 65 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 18:10

FF series rulez!!!!
Τι να πώ απλά η καλύτερη για εμένα rpg σειρά.Ελπίζω να τελειώσω σε λίγο καιρό το 12 και περιμένω να ξεκινήσω 13.

#265 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 22:54

Πόσες φορές πρέπει να τονίσω ότι μόνο κατά όνομα είναι σειρά;
Δεν έχει πέρα από το όνομα καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Ας τολμούσανε να κάνουνε κάτι με συνεχόμενο σενάριο, όπως στα Suikoden ή στα Shadow Hearts και θα τους παραδεχόμουνα πραγματικά.
Γιατί με αυτό το σκεπτικό, κάθε rpg που φτιάχνει η ίδια ομάδα έχει παρόμοιο σύστημα μάχης και θα μπορούμε να το δούμε σαν σειρά αν του κολλούσανε ένα κοινό όνομα στον τίτλο.

#266 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 00:38

Δεν έχει πέρα από το όνομα καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Ας τολμούσανε να κάνουνε κάτι με συνεχόμενο σενάριο, όπως στα Suikoden ή στα Shadow Hearts και θα τους παραδεχόμουνα πραγματικά.
Γιατί με αυτό το σκεπτικό, κάθε rpg που φτιάχνει η ίδια ομάδα έχει παρόμοιο σύστημα μάχης και θα μπορούμε να το δούμε σαν σειρά αν του κολλούσανε ένα κοινό όνομα στον τίτλο.

Και το Dragon Quest της Square-Enix είναι. Έχει καμία σχέση με το Final Fantasy; Καμία.
Το Chrono Trigger; Το Mana; To Star Ocean;

Όλα της Square-Enix. Παρόμοια. Καμία σχέση στο στυλ.

Μην λέμε ό,τι θέλουμε. Το κάθε Final Fantasy μπορεί να είναι αυτοτελές, όλα όμως διατηρούν τον ίδιο χαρακτήρα, την ίδια επικότητα, ποιότητα, και λοιπά. Ταιριάζουν να λέγονται μία σειρά. Εντός του Final Fantasy υπάρχουν υπο-σειρές, που κρατούν μία ιστορία και την μεγαλώνουν. Το Final Fantasy VII ένα μεγάλο παράδειγμα. Άλλα περιλαμβάνουν το XIII, Χ, IV και άλλα.

Πάντως το να πεις ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους είναι παντελώς λάθος.

oR4yYRl.gif

#267 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 08:04

Το κάθε Final Fantasy μπορεί να είναι αυτοτελές, όλα όμως διατηρούν τον ίδιο χαρακτήρα, την ίδια επικότητα, ποιότητα, και λοιπά.

Ρε άντε που είναι όλα το ίδιο επικά!
Μου συγκρίνεις το χαζοχαρούμενο 9 με τα ψιλο-ζοφερά 7 και 8;
Μου συγκρίνεις το σενάριο του 1 με αυτό του 10;
Μου συγκρίνεις τα μούφα lineage που ήταν τα 11 και 12 με όλα τα άλλα;

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

#268 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 09:56

Ρε άντε που είναι όλα το ίδιο επικά!
Μου συγκρίνεις το χαζοχαρούμενο 9 με τα ψιλο-ζοφερά 7 και 8;
Μου συγκρίνεις το σενάριο του 1 με αυτό του 10;
Μου συγκρίνεις τα μούφα lineage που ήταν τα 11 και 12 με όλα τα άλλα;

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία που είναι κοινά και λες "Αυτό είναι Final Fantasy". Για παράδειγμα τα Chocobo. Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν υπάρχουν. Δεν είναι όπως τα Elf που υπάρχουν σε χιλιάδες παιχνίδια, άσχετα μεταξύ τους.

#269 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 10:13

Αρά, Final Fantasy = Ότι έχει chocobo;
Μη *έσω! Και το Chocobo's Dungeon είχε chocobo και μόνο Final Fantasy δεν ήταν.
Μη προσπαθείτε άδικα να κοροϊδέψετε τους εαυτούς σας. Δεν υπάρχει κανένα trademark για να λες ότι είναι μέρος της σειράς.
ΥΠΗΡΧΕ πριν φτιάξουνε τα χλιαρά/άθλια spin-off παιχνίδια και δε το είχανε γυρίσει σε linage στα τελευταία και σε action/shooter στα μελλοντικά.
Η σειρά ξεκίνησε στο 4 (γιατί τότε απέκτησε σενάριο που δεν ήταν του πισινού) και πέθανε στο 10 για εμένα.

#270 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 10:28

Δεν έχει πέρα από το όνομα καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο.

Η σειρά ξεκίνησε στο 4 (...) και πέθανε στο 10 για εμένα.

:nosey:?

Also,σχετικά με το FF XII έχω τη εντύπωση ότι:

• Είσαι προκατειλημμένος απέναντι στο σύστημα μάχης του.
  • Είσαι ο μονος που δεν του άρεσε.Check this.