Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#211 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 22:41

Το πρωτο που επαιξα ηταν το FFIX στο Playstation. Απο εκει και περα κολλησα και τωρα εχω ο,τι υπηρξε απο FFIX και κατω.

Ναι, ακομα και το πρωτο FF στο NES. Αν και δεν το επαιξα πολυ.

#212 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 17:51

Το πρωτο που επαιξα ηταν το FFIX στο Playstation. Απο εκει και περα κολλησα και τωρα εχω ο,τι υπηρξε απο FFIX και κατω.

Ναι, ακομα και το πρωτο FF στο NES. Αν και δεν το επαιξα πολυ.

Πες μου που τα βρήκες. Θέλω να βρω από το 3 έως το 6 και δεν ξέρω που να ψάξω... Σώσε με Korkofilaki...:cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#213 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 17:55

Μπορείτε να μου πείτε ποια ff έχουν βγει για pc;
Επίσης υπάρχει emulator για playstation 2 γιατί θέλω να παίξω ff9 και 10
Δημοσιευμένη  εικόνα

#214 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 18:21

Μπορείτε να μου πείτε ποια ff έχουν βγει για pc;
Επίσης υπάρχει emulator για playstation 2 γιατί θέλω να παίξω ff9 και 10

Tα FFVII και FFVIII είναι για pc!
Τώρα για emulator που λες του ps1 υπάρχει σίγουρα κάποιος που δουλεύει!
Για ps2 δύσκολα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#215 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 20:26

Τo PS2 παίζει όλα τα παιχνίδια του PSone.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#216 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 00:37

Πες μου που τα βρήκες. Θέλω να βρω από το 3 έως το 6 και δεν ξέρω που να ψάξω... Σώσε με Korkofilaki...:cry5:

Τα εχω σε ROM απο διαφορα site. Αν τα googlαρεις ολο και κατι θα βρεις, σιγουρα.

Τωρα βεβαια αν τα θες σε κατι πιο φρεσκο ξερω οτι εχουν βγει μερικα σε remake για φορητες κονσολες της Nintendo. Τα σιγουρα που ξερω (και εχω) ειναι το FFIII σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ remake για το DS (3D γραφικα, opening FMV κτλ), και το FFVI για το GBA. Επισης κυκλοφoρησαν και σε CD για το Playstation το Final Fantasy Origins (που εχει μεσα το IV και το Chrono Trigger αν δεν απατωμαι) και το Final Fantasy Anthology (V και VI) αυτα τα δυο για το PS περιεχουν και ωραια FMV cutscenes για τα παιχνιδια οποτε τα συνιστω ανεπιφυλακτα!

Ε, δε γινεται, κατι απο αυτα θα βρεις καπου αν ψαξεις/ρωτησεις.

#217 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:39

:respect::respect::respect:
Απ'τα Αγαπημενα Μου Παιχνιδια Ever!!!
Eιχα Τερματισει Το X(Ενα Μηνα Εκανα)!
Καλα,Στο Χ ειχε Κατι Αγωνες Μεσα Στο Νερο,(Δεν Θυμαμαι Πως Τους Λεγανε)Και Το Ειχα Ξεσκισει Το Παιχνιδι Σε Αυτα,Μονο Αυτα Επαιζα!!!
Εκτος Απ΄το Χ Ειχα Παιξει Και Το ΧΙΙ Αλλα Δεν Μου Πολυαρεσε,Αν Και Ηταν:nbleed:!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#218 The_Sephy_Girl

The_Sephy_Girl

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 09:48

Έχω φάει κόλλημα!!!!!! Το αγαπημένο μου είναι το VII αλλά το έχω για το pc με τα αρχαία γραφικά (πολύ που με ένοιαξε βέβαια...). Μετά ακολουθεί το X το τοποίο το πήρα τα Χριστούγεννα αλλά τα βρήκα μπαστούνια κοντά στο τέλος πριν πολεμήσω τον Seymour στο "ovrerdrive Sin" ή όπως αλλιώς λέγεται. Χτες το πέρασα και λογικά σήμερα το τελειώνω.
Έχω και το XII αλλά το σύστημα μάχης μου τη δίνει απίστευτα!
Το III για το DS μου φαίνεται καλό. Κόλλησα στο Kracken και δεν ξεκολλάω! Κάποια αδελφή ψυχή να βοηθήσει...:nanteee:
Θέλω απελπισμένα το VII και το VIII για το PS3 αλλά το έχει ακόμα ο πατέρας μου στην Αμερική και με βλέπω να τα παίρνς όλα τα Χριστούγεννα ή το επόμενο καλοκαίρι!!!:Crying2:
Φυσικά βλέπω ασταμάτητα το FFVIIAC... Φοβάμαι ότι θα το βαρεθώωωω!!!!! Αλλά τι να κάνω... Είναι τέλειο!!!!:nbleed:

@GkLoc: Το παιχνίδι λέγεται blitzball. Είναι τέλειο πράγματι!

#219 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 17:48

@GkLoc: Το παιχνίδι λέγεται blitzball. Είναι τέλειο πράγματι!

Ου,Ναι,Ευχαριστω Που Μου Το Θυμισες!!:drink:

Καλα Εγω Στον Τελευταιο Αρχηγο,Ειχα Κατσει Καμποσες Μερες Μπροστα Στην Τηλεοραση(Καλα,Τα Βρυσιδια Που Εριξα Δεν Λεγονται)

Ωσπου Στο Τελος,ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,Επιτελους Τον ΝΙΚΗΣΑΑΑΑΑ,Ευχαριστω Θεε Μου!

Ξερει Κανεις Μηπως Βγαινει Final Fantasy Σε Ps3???

Berserk___Gatsu.jpg

#220 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 17:56

Ξερει Κανεις Μηπως Βγαινει Final Fantasy Σε Ps3???

Αργει ακομα...Με τοσα προτζεκτ που εχει αρχισει η S-E λογικο ειναι. Επισης διαβασα στο ιντερνετ οτι εχουν μεταφερθει ατομα απο το team tou Versus 13 ,στο κανονικο 13. Καπου το 2009 μαλλον θα βγει...αν βγει προς το τελος του 2008 θα ειναι απλο θαυμα:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#221 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:16

Αργει ακομα...Με τοσα προτζεκτ που εχει αρχισει η S-E λογικο ειναι. Επισης διαβασα στο ιντερνετ οτι εχουν μεταφερθει ατομα απο το team tou Versus 13 ,στο κανονικο 13. Καπου το 2009 μαλλον θα βγει...αν βγει προς το τελος του 2008 θα ειναι απλο θαυμα:hahaha:

Ναι, και η Squenix είπε μετά από μία μέρα ότι αυτά που ειπόθηκαν δεν ισχύουν. :P Πάντως ελπίζω να είμαι λάθος, αλλά το Versus φαίνεται πιο πιασιάρικο από το XIII... :emptyonexg1:

oR4yYRl.gif

#222 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 02:14

Ναι, και η Squenix είπε μετά από μία μέρα ότι αυτά που ειπόθηκαν δεν ισχύουν. :P Πάντως ελπίζω να είμαι λάθος, αλλά το Versus φαίνεται πιο πιασιάρικο από το XIII... :emptyonexg1:

Και εσυ την πιστεψες? Εδω μας ειπε οτι μεχρι φετος θα εχει βγει και τελικα τιποτα..Για να μην πω για το Ντεμο...:deadga6:.ελπιζω να μην αργησει περισσοτερο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#223 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 19:55

Δημοσιευμένη  εικόνα

Testuya Nomura Character designer for FINAL FANTASY series since FF VII released said in the new Japanese Magazine "Dengenki" that :
"A big announce is preparing For Final Fantasy VII and It's not the Schuelded of FINAL FANTASY VII : Advent Children Complete ! "

Just this sentence can be revive every rumour about the project of FINAL FANTASY VII on Playstation 3.

The annouce can be revelead at E3 2008 or at the Square Enix event : "DKS3713", the next month.

Η εικονα ειναι απο τη συσκευσια της κονσολας με την ταινια... Νομιζω πως αυτα τα νέα ειναι αρκετα και απο μόνα τους για να κανουν τους fans να ελπιζουν...Βεβαια ετσι οπως το κόβω δεν θα το δουμε πριν το 2012 (μαζί με τους ΕΛ θα μας ερθει και το FF7):hahaha:

PS:το ποσταρα και στο playstation thread,αλλα πιστεύω εδω θα το δουν περισσότεροι ΧΡ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#224 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 22:22

Καλα, ετσι και βγει VII για PS3 θα παρω την κονσολα μονο και μονο για να παιξω αυτο. Κι ας ερθει η αποκαλυψη και οι ΕΛ μαζι με τον Sephiroth, θα τους καλεσω σπιτι να παιξουμε παρεα:hahaha:

#225 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 23:31

:|
Αυτά είναι. Άλλωστε είπαν ότι το Compilation of Final Fantasy VII θα συνεχίσει να παράγεται μέχρι την 12η επέτειό του. Με λίγα λόγια μέχρι του χρόνου... Προσωπικα ελπίζω αυτό να μην είναι remake. Όσο κι αν μου άρεσε, και θα μου άρεσε πολύ, θα προτιμούσα ένα sequel, που να ολοκληρώνει την σειρά, αν είναι όντως η ώρα να τελειώσει. Το Advent Children ήταν πολύ ωραίο, αλλά επίπεδα πιο κάτω από το πρώτο παιχνίδι. Θέλω κάτι καλύτερο! Το Dirge Of Cerberus δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα... :bleh:

Τέλος πάντων! Ανυπομονώ! 2 days to go and E3!

oR4yYRl.gif