Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 09:41
Το μαθατε τωρα.
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 09:51
[OffTopic] Όχι, καλά λέει. Αν ψάξεις λίγο τον Σατανισμό θα δεις πως όντως θεωρεί τα ζώα ίσα, ίσως και ανώτερα, από τον άνθρωπο, και δεν ανέχεται την απανθρωπιά.[/OffTopic]
ναι είναι ανώτερα κατά καπιο τρόπο γιατί νομίζετε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί οχι οτι είμαστε έξυπνη και έχουμε όπλα άλλα επειδή δεν έχουμε καθόλου ωραία γεύση <το διάβασα κάπου αυτό > αυτοί που φωλιάζουν τα ζώα να τους κλίνουμε σε ένα κλουβί με 10 λυσσασμένα πιτ bull
οφ τοπικ
δύστυχος το κοκερ που είχα φολιαστηκε από έναν μ******ο ήμουν 10 χρόνον και γύρισα από της διακοπές και δεν έβρισκα τον μαξ <το σκυλί μου > τότε οι γονείς μου μου είπαν ότι χάθηκε
και εγώ το πίστεψα

και δύστυχος φέτος μου το είπε η αδερφή μου πως το φώλιασαν βεβαία έκλαψα λίγο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Σεπτέμβριος 2010 - 10:42

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 11:23
ακόμα μου έχει μείνει τραύμα η εξαφάνισή του!!!..

υπέροχο σκυλί!! Ειναι σαν να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου..
The .aNiMe//GR Team.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 11:59
τα αλλα ιδει; οχι πως αυτο με αφεινει κρυο αλλα...
ας βαλο κ γω τη μουσταρδα μου που λενε κ οι "φιλοι" γερμανοι μας :Ρ
καποια στιγμη θα ερθει και στο συννεμα το ντοκιμαντερ ... που διχνει τι κανουν
(τα σφαζουν) οι ιαπονες στα δελφινια

και γενικα φιλοζωη ειμαστε αλλα το κοτοπουλακι ή το κοκορετσι (τι ζωο νανε αυτο) το τρομε ^^
μαλον μας πηραζει ο τροπος που θα πεθανει το ζωο γιατι ζωα θα σκοτονουμε μεχρι το να γινει η αποκαλιψη ή να γινουμε ολοι ρομποτ ή τιποτ αλλα

(κατα τα αλλα μεγαλοσα με ενα σκυλη(θηλικο) αδερφη για μενα και σεβομαι καθε ζοντανο πλασμα... εκτος τα κουνουπια... Berserker mode on

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 12:28
Ενταξει το οτι τρωμε τα ζωα ειναι βιολογικη αναγκη και δεν νομιζω πως αυτο ειναι κακο.Αλλο ομως να σκοτωσεις για να φας και αλλο να σκοτωσεις για ευχαριστηση η για εκδικηση...χμ απο οτι βλεπω τα ζωακια που λεται ειναι σκυλακια;
τα αλλα ιδει; οχι πως αυτο με αφεινει κρυο αλλα...
ας βαλο κ γω τη μουσταρδα μου που λενε κ οι "φιλοι" γερμανοι μας :Ρ
καποια στιγμη θα ερθει και στο συννεμα το ντοκιμαντερ ... που διχνει τι κανουν
(τα σφαζουν) οι ιαπονες στα δελφινια![]()
και γενικα φιλοζωη ειμαστε αλλα το κοτοπουλακι ή το κοκορετσι (τι ζωο νανε αυτο) το τρομε ^^
μαλον μας πηραζει ο τροπος που θα πεθανει το ζωο γιατι ζωα θα σκοτονουμε μεχρι το να γινει η αποκαλιψη ή να γινουμε ολοι ρομποτ ή τιποτ αλλα)
Εγώ απο τότε που έχασα τον Ricky τον σκύλο μου δεν έχω ξαναπάρει άλλο σκυλί..
ακόμα μου έχει μείνει τραύμα η εξαφάνισή του!!!..τον βλέπω καμιά φορά και στα ονειρά μου..
υπέροχο σκυλί!! Ειναι σαν να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου..
Σε καταλαβαινω.Ουσιαστικα χανεις ενα μελος της οικογενειας σου γιατι αν εχεις ζησει πολυ καιρο μαζι του το θεωρεις δικο σου ανθρωπο.

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 12:52
Επισης αυτη η κοπελια δεν ειχε καθολου καλο στοχο, καλυτερα να πετουσε πρωτα πετρες να βελτιωθει και μετα να πεταξει τα κουταβια, μπορει μετα να βαριοτανε και τα κουταβια να ζουσαν...
Also about the satanists, here is a sentence from their bible... (sorry for the off topic but I had to complete what I started)
Νομιζω υπηρχε και αλλο chapter για τα ζωα αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως ηταν :S
Τεσπα αυτο που ηθελα να πω το ειπα

Και συγνωμη ξανα για το οφφ τοπικ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 04 Σεπτέμβριος 2010 - 18:56
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 12:18
Γιατί, υπήρχε ποτέ περίπτωση να μπει φυλακή; Aς μην γελιόμαστε. Έχετε ακούσει ποτέ να μπαίνει φυλακή ή να τρώει πρόστιμο άτομο επειδή πάτησε (κατα λάθος ή επίτηδες) ενα σκύλο ή επειδή έβαζε φόλες σε γατιά; Eγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει.το οτι δεν θα μεινει στην φυλακη το ξερατε ? Το οτι ,θα βγει εξω με λεφτα πληρωμη επισης το ξερατε ?
Το μαθατε τωρα.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 15:07
Επισης αυτη η κοπελια δεν ειχε καθολου καλο στοχο, καλυτερα να πετουσε πρωτα πετρες να βελτιωθει και μετα να πεταξει τα κουταβια, μπορει μετα να βαριοτανε και τα κουταβια να ζουσαν...
Was that supposed to be a joke? Επιτέλους σοβαρέψου λίγο και μάθε να σκέφτεσαι λογικά... πριν κάνεις ποστ.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2010 - 21:45
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2010 - 23:02
Κανονικά θα έπρεπε η δολοφονία ζώου να ήταν όπως είναι η δολοφονία ανθρώπου.Έλεος πια!Τέτοιους νόμους θέτουν και έχει το θράσος ο κάθε ένας να σκοτώνει ένα αθώο ζώο.Τι να κάνουμε σκύλος είναι δεν καταλαβαίνει και κατουράει στον τοίχο σου,τι θα πάθεις δηλαδή;Ε ναι είναι σκύλος και γαβγίζει,τι να κάνουμε;Δηλαδή το μωρό που κλαψουρίζει όλη μέρα δεν ενοχλεί;Να του ρίξω φόλα;Α στα διάλα πια!
Εχεις απολυτο δικιο.Οι νομοι σε αρκετες χωρες εχουν αλλαξει και η δολοφονια ζωου ειναι σαν φονο ανθρωπου αλλα δεν τηρουνται συχνα....Νομιζω αν κρινω απο το οτι οι νομοι στην Ελλαδα λενε ισαξια ποινη για θανατο ανθρωπου η ζωου[συμφωνα με μια κοπελα της φιλοζωικης ηλιουπολης που μου το ειπε] πως και στην χωρα μας συμβαινει το ιδιο...

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 04:42
Παντα το ηξερα οτι η φυση κανει λαθοι, αλλα οχι και τοσο μεγαλα.

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 04:48
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 11:10
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 11:12
Μαρεσει που λενε οτι οι ανθρωποι ειναι ζωα ευλογημενα με την λογικη να κρινουν τι ειναι σωστο και οχι, και καπιοι κολοναζι τα χρησιμοποιουνε σαν πειραματαζωα για να δοκιμασουν τις αντοχες τους, ωστε να δουν αν θα αντεχαν να καψουν μερικους "εβραιους" στα σφαγεια τους. Πιο αμπαλο και αμυαλο πραγμα δεν υπαρχει σε τουτο το κοσμο, δηλαδη το να σκοτωνεις ενα ζωο για να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι μπορεις να σκοτωσεις και ανθρωπο ειναι τοσο ηλιθιο. Τι να πω, ειμαι απογοητευμενος με τους ανθρωπους, εχουμε γινει τοσοι πολοι, που τα παρασιτα αρχιζουν και εξαπλωνοντε. Και μολυνουν και αλους. Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι ανθρωποι συνεχιζουν να ζουν με το παρελθον και δεν χαραζουν την δικη τους πορεια στην ζωη τους, χωρις να επιρεαζοντε απο παλιες αντιληψεις και ιδεολογιες. Δηλαδη ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αυτο που κανεις ειναι λαθος ; Αν θελουν να πολεμισουν οι συγκεκριμενοι ανθρωποι της ναζιστικης ιδεολογιας, να το κανουν σωστα, και οχι σκοτωνοντας ζωα τα οποια ο αλλος ξερει οτι ειναι ευκολα θηραματα. Οχι βεβαια οτι οι ανθρωποι δεν ειναι ζωα, αλλα τουλαχιστον μπορουν να χρησιμοποιησουν την λογικη. Απλα μερικοι ανθρωποι ειναι τοσο καθιστεριμενοι και δεν εχουν ηθικους φραγμους στην ζωη τους, δεν ξερω βεβαια πως μεγαλωσαν και τι γονεις ειχαν, αλλα το να σκοτωνεις κατι που εχει "ματια" και σε κοιταει, κατι που πεταει, κατι που εχει αλο χρωμα απο το δικο σου, ειναι αρωστια. Και αν κανεις νεοναζι θελει να πολεμησει για κατι, ας μην τα βαζει με ζωα τα οποια δεν εχουν σχεση με καμια απο τις εγκληματικες ενεργειες που εχουμε διαπραξει σαν ανθρωπινο ειδος. Αλλα με την δυναμη της ελευθερης αποψης που δινετε ελευθερα σε ολα τα νοημοντα "ζωα" σε αυτον τον πλανητη.
Παντα το ηξερα οτι η φυση κανει λαθοι, αλλα οχι και τοσο μεγαλα.
+1 Σημερα οταν γυρνουσα σπιτι μου απο μια πρωινη βολτα ειδα κατι πολυ ασχημο.Ηταν μια γατα χωμενη σε μια τρυπα κοντα στο πεζοδρομιο απο αυτες που αποβαλλουν το νερο απο μπαλκονια συνηθως.Το καημενο,το σκουντηξα και δυστηχως ηταν νεκρο.Το ενδεχομενο να μπηκε μεσα και να πνιγηκε αφου εχω γατα και ξερω πως ειναι το αποκλειω σιγουρα οποτε μαλλον καποιος ηθελε να φανει σαν πνιγμος....

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 14:15
Μπραβο εισαι εξυπνος...Βλέποντας πάντως πολλά από τα post σε αυτό το thread, χαίρομαι που δεν είμαι φιλόζωος.
Ε καλα τετοια συμβαινουν, πιστευω ηταν ατυχημα γιατι καποιος αν ηθελε να σκοτωσει μια γατα μπορουσε να την πνιξει και να την πεταξει καπου η να την θαψει κιολας(ναι καλα). Ε καθε μερα και εγω βλεπω πατιμενες γατες στους δρομους, μια φορα ειχα βρει μια που γατα(νεκρη) μπορουσε να μετακινηθει ακομα, δηλαδη δεν ειχε γινει ενα με το εδαφος την εσυρα στην ακρη του δρομου. Και μετα την μαζεψε ο δημος.+1 Σημερα οταν γυρνουσα σπιτι μου απο μια πρωινη βολτα ειδα κατι πολυ ασχημο.Ηταν μια γατα χωμενη σε μια τρυπα κοντα στο πεζοδρομιο απο αυτες που αποβαλλουν το νερο απο μπαλκονια συνηθως.Το καημενο,το σκουντηξα και δυστηχως ηταν νεκρο.Το ενδεχομενο να μπηκε μεσα και να πνιγηκε αφου εχω γατα και ξερω πως ειναι το αποκλειω σιγουρα οποτε μαλλον καποιος ηθελε να φανει σαν πνιγμος....
EDIT:
Ναι αυτο το ειχα ξεχασει, ε κοιτα ρε συ οπος εμεις εδω "σκοτωνουμε" για να αναπτυξουμε την κτηνοτροφια το εμποριο τοσο και εκεινοι, μονο που κανονικα οι Ιαπωνες θα επρεπε να εχουν σταματησει γιατι δεν εχουν αφησει φαλαινα για φαλαινα ζωντανη.και οι ιαπωνες σκοτωνουν ακομα φαλαινες και φωκιες ακομα....