Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#61 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 October 2007 - 19:50

Ναι...με τη μονη διαφορα οτι εμεις τα ζωα οι ανθρωποι, εισβαλλαμε στην φυση των ζωων και φτιαξαμε τις πολεις μας, με τα αυτοκινητα μας, τους δρομους μας..κτλ κτλ...κατα συνεπεια, τα ζωα που ζουν στην πολη μαζι μας, ειναι απροστατευτα εξ'αιτιας μας..το μονο που μπορουμε να κανουμε για να προστατευσουμε αυτα τα ζωα ειναι να τα παρουμε σπιτια μας, που ουτε κυκλοφορουν αυτοκινητα για να τα πατησουν, και τους εξασφαλιζουμε τουλαχιστον μια καλυτερη ποιοτητα ζωης...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#62 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 posts

Posted 04 October 2007 - 20:15

Μπα δεν συμφωνω ... δεν ξερω ζωα τα οποια ''δημιουργιθικαν'' ή ''γεννηθηκαν'' μεσα στην πολη καποιος τα εφερε ... καποιος τα πηρε απο το φυσικο τους περιβαλον αν δεν τα επερναν απο εκει που θα ηταν δεν θα υπιρχαν τα αδεσποτα για τα οποια αναφερεσε ...

#63 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 04 October 2007 - 22:40

Ξές,το θέμα είναι ότι..το πείρες που το πείρες,γιατί μετά να το πετάξεις ρε Γ*Μ*το,τουλάχιστον βγάλε μια ανακοίνωση ας πούμε ένα κάτι,πουλάω σκύλο,χαρίζω..γιατί να το πετάξεις ρε'συ?τί σου έκανε..επιδή το βαρέθικες θα μείνει αυτό παραπεταμένο σε όποιο στενό να'ναι?
Είδα μια κυρία τις προάλλες (εγώ μένω Τρίλοφο παρεπιπτώντως) και μπαίνει μεσα στο Video Club και αφηνει ένα χαρτί το οποίο είχε επάνω 2 πανέμορφα σκυλάκια και το οποίο χαρτί έλεγε.:
Χαρίζοντε σκυλιά..
Αν ο καθένας που δεν ήθελε το Ζωντανό του να το κρατήσει άλλο το έκανε αυτό πιστεύω οτί δεν θα υπήρχαν αδέσποτα..

Δεν αναφερόμαστε μόνο στα σκυλιά υπάρχουν άτομα που κακομεταχειρίζοντε ότι ζωντανό υπάρχει και δεν είναι άνθρωπος..γιατί αυτός ο μάγκας μπορεί να δείρει μια γάτα..
(ΧΑΧΑ)..είναι πολύ κακός και μάγκας..αν τον βάλεις όμως κάτω και τον πατάς θα βγείς και Μ***κας..ενώ αυτός ο πραγματικός Μ***κας θα είναι μάγκας..

Λοιπόν 1000 ΣΥΓΝΩΜΗ αν παρεκτράπικα λίγο αλλά είμαι υπερβολικά νευριασμένος..

Ευχαριστώ..και μπράβο σας που δώσατε το συμάδι ((της καλωσύνης-συμπόνιας)) σας..
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#64 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 posts

Posted 04 October 2007 - 23:42

Ε ναι απλα το κρατανε οσο ειναι μηκρο κ μετα το πετανε στον δρομο , αν ειναι ετσι ας μην το επερνε καν το ζωντανο ...

#65 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 04 October 2007 - 23:43

Μπα δεν συμφωνω ... δεν ξερω ζωα τα οποια ''δημιουργιθικαν'' ή ''γεννηθηκαν'' μεσα στην πολη καποιος τα εφερε ... καποιος τα πηρε απο το φυσικο τους περιβαλον αν δεν τα επερναν απο εκει που θα ηταν δεν θα υπιρχαν τα αδεσποτα για τα οποια αναφερεσε ...

Kαι ο Παππούς και η Γιαγιά σου δεν δημιουργήθηκαν ή γεννήθηκανν μέσα στην πόλη αγαπητέ μου.
Kάποιος ανθρώπινος παράγοντας που προκάλεσε πείνα,φτώχεια,αρρώστια,πόλεμο
τους οδήγησε μέσα στην πόλη. Και αυτή η πόλη, πριν γίνει τσιμέντο και κτίρια ήταν δάσος
και χωράφια. Άρα τα ζωάκια υπάρχαν εκεί πριν από εμάς και όλοι εμείς καταστρέψαμε
το φυσικό τους περιβάλλον, οπότε όπως το ζωάκια ''ανέχονται'' εμάς και τις βιαιοπραγίες μας
έτσι και εμείς πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε με αυτά.
Και αν θες παραδείγματα απο βιαιοπραγίες που έχουν προκλιθεί απο τον άνθρωπο
δες μόλυνση του πλανήτη,λιώσιμο των πάγων,κλιματολογικές αλλαγές,
κάψιμο των δασών, εξαφάνιση διαφόρων ειδών ζώων αλλά και ανθρώπινων φίλων
π.x. Ινδιάνοι,Μάγιας

rrmr.png

#66 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 posts

Posted 05 October 2007 - 00:05

Ηello !!! δεν καταλαβες καλα μαλον κοπελα μου τι θελω να πω ... δεν μιλαω για τα φιδακια , τα πουλακια , τα σκιουρακια που ζουν μεσα στην πολη μιλαω για τα σκυλια κ τα γατια ... . Τα ιδια λεμε παντος πανω κατω ...

#67 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 05 October 2007 - 00:22

Οχι παίδες μη μαλώσουμε..
οο η d.neko-angel ξανά εδώ..
Κοιτάξτε,το θέμα δεν είναι το οτι διώξαμε τα Ζωα ή αν τα διόξαμε ή όχι..το θέμα είναι η κακομεταχείρηση..εντάξει ok,ήρθαμε στο μέρος που ζούσαν και τα αφανίσαμε..τώρα είναι το θέμα απο'δώ και πέρα κάτι πρέπει να κάνουμε..να διορθόσουμε λίγο τα πράγματα,να δούμε και να κρίνουμε καταστάσεις και να κάνουμε κάτι γιαυτό έστω εμείς για τον εαυτό μας..να γίνουμε καλύτεροι έστω για'μας..γιατί το καλό δεν ξεκινάει απο όλους μαζί αλλά απο τους λίγους..σιγά σιγά..
τώρα δεν λέει να μαλώνουμε για κάτι καλό που έλουμε και συμφέρει όλους μας...

#68 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 October 2007 - 00:31

Ηello !!! δεν καταλαβες καλα μαλον κοπελα μου τι θελω να πω ... δεν μιλαω για τα φιδακια , τα πουλακια , τα σκιουρακια που ζουν μεσα στην πολη μιλαω για τα σκυλια κ τα γατια ... . Τα ιδια λεμε παντος πανω κατω ...

ok ok ας το πάρουμε αλλιώς... όπως είδη είπα οι πρόγονοι μας οδηγήθηκαν
από κάποιους παράγοντες στις Πόλης για να βρούν ένα καλύτερο μέλλον.
Έτσι και οι γάτες και οι σκύλοι σε μια προσπάθεια να επιβιώσουν κατέληξαν σε κάποια πόλη
και εξημερωθήκαν και προσαρμόστηκαν σε νέες καταστάσεις. Στο κάτω κάτω και εμείς
οι άνθρωποι όπως και αυτά τα ζωντανά αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σε ένα νέο
τρόπο ζωής. Όμως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε σκύλους και γάτες επειδή αναγκάστηκαν
να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα, όταν το ίδιο κάναμε και εμείς.
Πόσο μάλλον όταν εμείς είμαστε ο παράγοντας όλων αυτών των αλλαγών.

Επιπλέον αν το πάρουμε και από μια ματιά με πιο black χιούμορ πολλοί άνθρωποι εκεί έξω
δεν μπορούν να αποδείξουν αν οι πρόγονοι τους πάτησαν το ποδαράκι τους στην πόλη
που μένουν πριν από τους προγόνους του αδέσποτου σκύλου που τριγυρνάει στην γειτονιά τους :wis:
Και εγώ υπολογίζω και το άλλο γεννάει μια γάτα τα γατάκια της κάπου και βρίσκετε
ένας άνθρωπος που τον ενοχλεί η παρουσία των μικρών γατιών και τα ''ξεφορτώνεται''.
Αντίθετα λοιπόν δεν έχω δει, ούτε έχω ακούσει για καμια γάτα που ''ξεφορτώθηκε'
κάποιο μωρό ανθρώπου επειδή έμπαινε στον κήπο της και σκάλιζε.
Ούτε έχω ακούσει για κάνα σκύλο που φώλιασε κάποιον άνθρωπο επειδή
ο άνθρωπος βόλταρε στην γειτονιά του.

Και όχι Nagi σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μαλώσω, απλός την γνώμη μου λέω.
Και μια και την λέω παρουσιάζω και τα επιχειρήματα που με κάνουν να έχω αυτή την γνώμη
για να είμαι και πιο ξεκάθαρη

rrmr.png

#69 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 posts

Posted 05 October 2007 - 00:51

Όμως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε σκύλους και γάτες επειδή αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα

Αυτο ... ναι αναγκαστικαν να προσαρμοστουν ΑΛΛΑ ο ανθρωπος τα εφερε τα ζωαντανα απο εκει που ηταν ... ΔΕΝ λεω οτι τα ΖΩΑ φτενε σε κατι σου λεω μονο οτι με λιγα λογια ΔΕΝ κατευηκαν απο τον ουρανο ουτε κατευηκαν απο κανα βουνο ο ανθρωπος τα εφερε . Ιδες εσυ κανεναν λυκο στο παρκακι απεναντι απο το σπιτι σου ?

Λοιπον ας μιν σχολια σουμε αλλο τπτ πανω σε αυτο , το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος φτεει (κ σε αυτο συνφωνουμε ολοι) τα αλλα ειναι λεπτομεριες που καθομαστε κ λεμε τοση ωρα ...

#70 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 05 October 2007 - 00:51

Παρακαλώ-Παρακαλώ..δεν λέω σε καμία περίπτωση οτι θές να μαλώσεις αλλά όπως ξέρουμε μια παρεξήγηση δεν θέλει πολύ να αρχίσει..απλά προσπαθώ να ηρεμίσω τα πνεύματα πριν σηκωθούν (ας το πώ έτσι)..

Κανείς δεν κατηγορεί κάποιον εκτός αν φταίει..

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση (Για τη συμβίωση) να σου πώ κάτι??1000%ο ξέρεις πώς ζούσαν οι Γιαγιάδες και οι Παπούδες μας πιο παλιά,στα χωριά μαζί με γάτες και σκύλους και πρόβατα και λογιών λογιών Ζωντανά..
Το πρόβλημα είναι το σήμερα μετά την προσαρμογή Ζωων και ΖΩΩΝ-(ανθρώπων)..κάποτε ήταν όλα μια χαρά οι άνθρωποι και τα Ζώα συμβίωναν,με την πάροδο των χρόνων όμως άλλαξαν τα πράγματα..
Και σήμερα καθόμαστε εδώ και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση..αυτό μόνο μετράει για'μένα..
(Αυτή η αλλαγή,μετά απο τόσα χρόνια..αν και δεν είναι πολλά)...

#71 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 October 2007 - 01:16

Ιδες εσυ κανεναν λυκο στο παρκακι απεναντι απο το σπιτι σου ?

λύκο-ζώο στην γειτονιά μου όχι δεν έχω δεί να βολτάρει :P
ανθρώπους-λύκους δυστυχώς όμως έχω κάτι που κατοικούν εδώ διπλα :terror2:

Από την άλλη όμως και ο λύκος,το ζωντανό όταν ζούσε στους πρόποδες της Πάρνηθας
πριν κοπούν τα δέντρα και γεμίσει ο τόπος τσιμέντο και σπίτια, άνθρωπο μάλλον δεν είχε ξαναδεί :Blissfull:

Τέλος πάντων το τελειώνω εδώ λέγοντας ότι πιστεύω ότι καλός ή κακός όλοι
άνθρωποι και ζώα από κάπου ξεκινήσαμε και κάπου καταλήξαμε, και ένταξη μπορεί
να καταλήξαμε στο ίδιο μέρος αλλά ο πλανήτης είναι για όλους μας ανεξερέτος
για αυτό καλύτερα να δεχτούμε την κατάσταση και να μάθουμε να συνυπάρχουμε
με ότι κυκλοφορεί γύρο μας. Και εφόσον τα ζωάκια δεν έχουν την εφυία μας για να βρούν
λύσεις έτσι ώστε ώστε να συνυπάρξουμε καλύτερα, τότε ας τις βρούμε εμείς.
Και το μονο σίγουρο είναι ότι η φόλα,η βία και τα σχετικά δεν είναι λύση.
Έχω δει σκύλο να σπαρταράει και να πεθαίνει αργά και βασανιστικά από φόλα
και προς θεού δεν θέλω να ξαναδώ κάτι τέτοιο!!

rrmr.png

#72 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 posts

Posted 05 October 2007 - 03:11

Ξές,το θέμα είναι ότι..το πείρες που το πείρες,γιατί μετά να το πετάξεις ρε Γ*Μ*το,τουλάχιστον βγάλε μια ανακοίνωση ας πούμε ένα κάτι,πουλάω σκύλο,χαρίζω..γιατί να το πετάξεις ρε'συ?τί σου έκανε..επιδή το βαρέθικες θα μείνει αυτό παραπεταμένο σε όποιο στενό να'ναι?
Είδα μια κυρία τις προάλλες (εγώ μένω Τρίλοφο παρεπιπτώντως) και μπαίνει μεσα στο Video Club και αφηνει ένα χαρτί το οποίο είχε επάνω 2 πανέμορφα σκυλάκια και το οποίο χαρτί έλεγε.:
Χαρίζοντε σκυλιά..
Αν ο καθένας που δεν ήθελε το Ζωντανό του να το κρατήσει άλλο το έκανε αυτό πιστεύω οτί δεν θα υπήρχαν αδέσποτα..

Δεν αναφερόμαστε μόνο στα σκυλιά υπάρχουν άτομα που κακομεταχειρίζοντε ότι ζωντανό υπάρχει και δεν είναι άνθρωπος..γιατί αυτός ο μάγκας μπορεί να δείρει μια γάτα..
(ΧΑΧΑ)..είναι πολύ κακός και μάγκας..αν τον βάλεις όμως κάτω και τον πατάς θα βγείς και Μ***κας..ενώ αυτός ο πραγματικός Μ***κας θα είναι μάγκας..

Λοιπόν 1000 ΣΥΓΝΩΜΗ αν παρεκτράπικα λίγο αλλά είμαι υπερβολικά νευριασμένος..

Ευχαριστώ..και μπράβο σας που δώσατε το συμάδι ((της καλωσύνης-συμπόνιας)) σας..

Όπως τα λες είναι..ελπίζω να βγει καλύτερος νομος και στην ελλάδα για τα αδέσποτα. Εδώ πέρα άμα το αφήσεις στο δρόμο πας και φυλακή.Οποτε δεν έχω δει νεότερα περιστατικά με κακομεταχείριση ζωων.(εδώ πάω μα τον σκύλο για καφέ :P )
Posted ImageDanzai no hana Guilty sky....

#73 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 05 October 2007 - 05:55

Χα...αυτά είναι,εδώ τον άλλον μια παρατήρηση να του κάνεις θα βρείς και τον μπελά σου..
Τα βλέπουνε σαν παρίσακτα όντα..
δεν καταλαβαίνουν οτι είναι χειρότεροι απο τα Ζώα..

#74 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 05 October 2007 - 11:40

οσοι φωλιαζουν σκυλια και πνηγουν γατια χρειαζονται σκοτωμα... ειναι συνηθως κατι κομπλεξαρισμενα ανθρωπακια με ιδιαιτερα χαμηλο δεικτη νοημοσυνης που δεν βρησκουν αλλο τροπο να γεμισουν το κενο μεσα τους παρα προκαλοντας κακο και πονο σε αλλα οντα. τετοια ατομα συνηθως δεν τα αγαπαγε η μαμα τους αρκετα. μπορω να σκεφτω χιλιαδες πραγματα που θα μπορουσα να κανω σε αυτα τα ατομα..... ας αρχισουμε απο τα δαχτυλακια των ποδιων........... μουαχαχαχαχαχαχα
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#75 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 posts

Posted 05 October 2007 - 14:09

Mkay...

1. Personally i dont understand how a pet owner can call himself animal lover, in my opinion if someone loved animals he would not keep them as pets confined in a cage/balcony/yard but rather would have set them FREE...

2. Pets exists to satisfy human needs(either to guard you or to keep you companyor to just be cute), another word for non-human slaves...

3. Many people in this thread seem to be disgusted by dog/cat/bird deaths....
Why? Is it because they are cute? Personally i cant remember how many times i have PAID to eat pork,chiken or cow meat(but chickens arent cute).....

4. Do i agree with the slow and painful execution of animals using poison or other means?..NO if you have to kill it do it fast and as painless as possible....

"TIMMY STOP TEASING THE POOR CAT, GO WASH YOUR HANDS AND COME FOR DINNER, WERE HAVING CHICKEN!!!!"
Posted Image