Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#91 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 06 October 2007 - 14:14

(με την καλη την ενοια δεν ειμαι ανομαλος)

:hahaha:Aυτό δεν το ξέρουμε..:hahaha::gotit::hihi2:

Και σε'μένα αρέσουν οι γάτες,είναι πολύ καθαρά Ζώα όπως προ ανέφερε ο Mr Ayu-Mania,πολύ χαλαρά (δλδ δεν έχουν ιδιέτερες ανησυχίες..)και ήσυχα..

Τωρα για τα αδεσποτα πουλες στην γιτονια μου κανουν αγελες τα σκυλια ... κ κινιγανε γατες κ γαυγιζουν τους ανθρωπους ... δεν εχω ακουση ακομα να εχουν επιτεθη σε κανεναν ...

Αυτό είναι συχνό φαινόμενο,ακόμα κι εδώ στο χωριό υπάρχουν τα αδέσποτα (όσα έμειναν γιατί ο Μ***ας-εξυπνάκιας δημαρχός μας πείρε την εξυπνότατη απόφαση να ρίξει φόλες)..αλλά εδώ τα ταίζουμε κιόλλας και εννοείται οτί δεν κυνιγάνε κανέναν(μόνο κλασικά τ'αμάξια που και που)..

Τωρα οι χορτοφαγοι που κολανε :S δεν ξερω :P παντος συνφονο με αφτα πουλες μιν τα ξανα γραφω

ΕΕΕ,γιαυτό το θέμα πιστεύω ότι δεν χρειάζεται συζήτηση,πιστεύω όλοι ξέρουμε οτι ο καθένας έχει δικαίομα να τρώει ότι θέλει...
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#92 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 06 October 2007 - 21:24

ακόμα κι εδώ στο χωριό υπάρχουν τα αδέσποτα (όσα έμειναν γιατί ο Μ***ας-εξυπνάκιας δημαρχός μας πείρε την εξυπνότατη απόφαση να ρίξει φόλες)

Σοβαρολογεις τωρα?
Posted Image

#93 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 06 October 2007 - 21:52

καλα πλακα μα κανεις ετσι......θα τον ειχα σκηλοβρισει τον βλακα...εγω παντως εχω 2 σκυλακια και ενα ινδικο χοιριδιο(ποντικι) και ειμουν ετοιμος για ενα ακομα αλλα τελευταια στιγμη το αφησα.....παντως εχω δωσει πολλες μαχες για αυτα τα σκυλια:hahaha::hahaha::hahaha:..και γενικος μισο αυτους που τα περνουν σπιτι και μετα τα αμολανε....στους πεντε δρομους(εχουμε μια φιλη που το κανει ελεος).

#94 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 06 October 2007 - 22:52

Μπραβο καλα που το θυμηθηκα...
Σημερα ειδα μια γατα παρατημενη. Τουλαχιστον ομως ο (πρωην) ιδιοκτητης την ειχε αφησει στο κλουβακι της εξω απο ενα pet-shop και ειχε τηλεφωνησει στην ιδιοκτητρια οπως μαθαμε οταν της τηλεφωνησαμε κ εμεις για να την ενημερωσουμε...
Posted Image

#95 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 06 October 2007 - 23:23

ακόμα κι εδώ στο χωριό υπάρχουν τα αδέσποτα (όσα έμειναν γιατί ο Μ***ας-εξυπνάκιας δημαρχός μας πείρε την εξυπνότατη απόφαση να ρίξει φόλες)

το όνομα του γρήγορα για να ξέρω και επίσημα ποιον ακριβός έχω βάλει
στην black list μου :roar::mador2::madtodeath: Πάντος αν ήμουν τόσο κτήνος όσο ο συγκεκριμένος
σίγουρα τώρα θα είχε πάει και ο ίδιος από φόλα, ευτυχώς όμως για εκείνον που εγώ
είμαι καλός άνθρωπος.

Και για άλλη μια φόρα το ξαναλέω η φόλα σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι λύση.
Η χρήση φόλας ή οποιοδήποτε άλλου δηλητηρίου σε οποιοδήποτε ζωντανό
είναι έγκλημα, είναι φόνος!

Όσο για τον συγκεκριμένο δήμαρχο, αν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορούσε
να αναλάβει τα έξοδα ο ίδιος ο δήμος, θα μπορούσε άνετα να επικοινωνήσει με κάποια φιλοζωική
και να ζητήσει την στείρωση, τον εμβολισμό των συγκεκριμένων σκυλιών
και την υοθεσία τους από όποιον ενδιαφέρεται.
Όσο για όλο αυτό που λέω από όσο ξέρω πέρσι το χειμώνα στην περιοχή μου
ο δήμαρχος και η φιλοζωική είχαν συνεργαστεί και είχαν κάνει κάτι τέτοιο,
αλλά θα μου πείτε αν ο άλλος είναι αναίσθητος και δεν ενδιαφέρεται
σιγά μην μπει στον κόπο και να κάνει μια τέτοια ''διαδικασία''

Μπραβο καλα που το θυμηθηκα...
Σημερα ειδα μια γατα παρατημενη. Τουλαχιστον ομως ο (πρωην) ιδιοκτητης την ειχε αφησει στο κλουβακι της εξω απο ενα pet-shop και ειχε τηλεφωνησει στην ιδιοκτητρια οπως μαθαμε οταν της τηλεφωνησαμε κ εμεις για να την ενημερωσουμε...

ένταξη αυτό το βρίσκω μεγάλη αναισθησία και ανευθυνότητα ταυτόχρονα.
Έλεος! δηλαδή ποσο δύσκολο θα ήταν να βάλει καμιά αγγελία, να βάλει αφίσες στην
γύρω περιοχή και να αναζητήσει κάποιον που να του χαρίσει την γάτα.
Ελάτε τώρα! μόλις πριν λίγες μέρες χάρισα 3 γατάκια σε 3 διαφορετικούς ανθρώπους
που ενδιαφερθήκανε να τα πάρουνε και να τα φροντίσουνε, και το μόνο που έκανα ήταν ότι
γέμισα με αφίσες την γύρω περιοχή. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το κάνεις!

rrmr.png

#96 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 07 October 2007 - 00:46

Σοβαρολογεις τωρα?

Mάλιστα,ΚΑΝΟΝΝΙΚΟΤΑΤΑ..!!!

θα τον ειχα σκηλοβρισει τον βλακα..

Πολύ θα ήθελα να τον βρώ έξω να του τα πώ λιγάκι,,δεν μπορώ τώρα να ορμίξω μέσα και να του τα πώ του Βλαμένου..Ξες πως θέλω να του βρίσω ότι έχει και δεν έχει..αλλά.......αυτό το λάθος της φύσης που έγινε και δήμαρχος πράγματι πρέπει να τ'ακούσει μια μέρα..

παντως εχω δωσει πολλες μαχες για αυτα τα σκυλια

Και μπράβο σου που το έκανες..πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ...

Τουλαχιστον ομως ο (πρωην) ιδιοκτητης την ειχε αφησει στο κλουβακι της εξω απο ενα pet-shop

Καλά κι αυτός ο Χρηστιανός,δεν μπορούσε τα το πάει όταν ανοίξει το Ρet Shop..να την δώσει εκεί κατ'ευθείαν?δεν σκεύτηκε ότι μπορεί να περνούσε κανένας Μ****ας-μάγκας και να της έκανε οτιδήποτε?..τί να πώ...

το όνομα του γρήγορα για να ξέρω και επίσημα ποιον ακριβός έχω βάλει
στην black list μου :roar::mador2::madtodeath: Πάντος αν ήμουν τόσο κτήνος όσο ο συγκεκριμένος σίγουρα τώρα θα είχε πάει και ο ίδιος από φόλα, ευτυχώς όμως για εκείνον που εγώ είμαι καλός άνθρωπος.

Πραγματικά δεν θυμάμαι το όνομα του..αύριο θα στο γράψω (πραγματικά)..
Και καλά κάνεις και είσαι καλός άνθρωπος..εσύ θα βγείς κερδισμένη..

Η χρήση φόλας ή οποιοδήποτε άλλου δηλητηρίου σε οποιοδήποτε ζωντανό είναι έγκλημα, είναι φόνος!

Εννοείται..εγώ πιστεύω οτι θα'ταν τέλειο να υπήρχε και νόμος που προστατεύει τα αδέσποτα..δλδ αν κάποιος δεί ένα αδέσποτο και του κάνει κακό να διόκεται απο τον νόμο..γιατί πιστεύω οτι δεν είναι δύσκολο να πάρεις ενα τηλέφωνο τη φιλοζωηκή η τον δήμο τουλάχιστον να πάρει αυτος και να κανονίσει..(για'μένα αυτό θα'ταν πολύ σωστό)..

#97 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 07 October 2007 - 01:02

ένταξη αυτό το βρίσκω μεγάλη αναισθησία και ανευθυνότητα ταυτόχρονα.
Έλεος! δηλαδή ποσο δύσκολο θα ήταν να βάλει καμιά αγγελία, να βάλει αφίσες στην
γύρω περιοχή και να αναζητήσει κάποιον που να του χαρίσει την γάτα.
Ελάτε τώρα! μόλις πριν λίγες μέρες χάρισα 3 γατάκια σε 3 διαφορετικούς ανθρώπους
που ενδιαφερθήκανε να τα πάρουνε και να τα φροντίσουνε, και το μόνο που έκανα ήταν ότι
γέμισα με αφίσες την γύρω περιοχή. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το κάνεις!

Κοιταξε να δεις, αμα σκεφτεις οτι αλλοι στη θεση του θα μπορουσαν να το ειχαν πεταξει στο δρομο ή ακομα χειροτερα να το ειχαν πνιξει ειναι πολυ καλυτερο να το αφησεις σε ενα pet-shop κατα τη γνωμη μου. Απλα ο τυπος ντρεποταν, ή δεν ξερω τι, και θελησε να το αφησει και να επικοινωνησει τηλεφωνικως. Ειναι ενα βημα κι αυτο...
Posted Image

#98 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 07 October 2007 - 01:07

Κοιταξε να δεις, αμα σκεφτεις οτι αλλοι στη θεση του θα μπορουσαν να το ειχαν πεταξει στο δρομο ή ακομα χειροτερα να το ειχαν πνιξει ειναι πολυ καλυτερο να το αφησεις σε ενα pet-shop κατα τη γνωμη μου. Απλα ο τυπος ντρεποταν, ή δεν ξερω τι, και θελησε να το αφησει και να επικοινωνησει τηλεφωνικως. Ειναι ενα βημα κι αυτο...

Nαί αλλά αυτό μπορεί να έβγαινε σε κακό για την καιμένη τη γάτα σε οτιδήποτε..δεν είναι λίγοι ΔΥΣΤΗΧΩΣ οι βλάκες οι οποίοι χαίροντε όταν βαράνε μια γάτα..

#99 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 07 October 2007 - 01:19

Μιας κι ανακάλυψα αυτό το thread να σας πω με την σειρά μου ένα περιστατικό από παλιά:

Όταν πήγαινα γυμνάσιο ήμουν απ' αυτά τα ζιζάνια που όταν έβλεπε γάτα μπροστά του την έπαιρνε στο κυνήγι μιας μου την έσπαγαν τα γατιά (τώρα πλέον τα λατρεύω). Και μάλιστα η πιο μισητή γάτα του κόσμου ήταν αυτή που είχε η θεία μου που μένει στο κάτω διαμέρισμα από εμάς. Η εν λόγω γάτα (που την έλεγαν Στέλα) είχε ένα σωρό εκνευριστικές συνήθειες όπως το να σκίζει τις σακούλες με τα σκουπίδια που είχαμε στο μπαλκόνι μας, να μπαίνει στην κουζίνα όταν βλέπει ανοιχτό παράθυρο...και το χειρότερο; Δυο φορές προσπάθησε να φάει το χρυσόψαρό μου τον Goldy (ζωή σε λόγου του, κράτησε αρκετό καιρό τουλάχιστον)! Την δεύτερη φορά παίρνω το αεροβόλο μου με τις πλαστικές τις σφαίρες και την ταράζω στα σφαιρίδια (μην ανησυχείτε, δεν της έκανα καμιά ζημία), την μπουγέλωσα, την έκλεισα σ' ένα χαρτόκουτο για κανα 10λεπτο...Παρόλα αυτά, όταν έμαθα ότι ένας γείτονας (ο οποίος είναι τελείως μισάνθρωπος, ούτε καν στην κηδεία του θείου μου δεν είχε έρθει που τον ήξερε χρόνια) της έβαλε φόλα τα πήρα στο κρανίο. Μπορεί να την μισούσα, αλλά και τότε ένιωθα ότι δεν της άξιζε να πεθάνει από φόλα. Όπως και σε κανένα άλλο ζώο, φυσικά.

Όσο αφορά το πέρι "ζωοφιλίας" ορισμένων ατόμων έχω να πω τα εξής:
- Όταν έχεις ένα κατοικίδιο όσο και να τ' αγαπάς φρόντιζε να μην γίνεσαι ενοχλητικός στους άλλους με το ν' αφήνει τις ακαθαρσίες του από 'δω κι από 'κει χωρίς να τις μαζεύεις (υπάρχουν κι ειδικές σακούλες γι' αυτό) oύτε να τ' αμολάς ελεύθερο και να ορμά στους ανυποψίαστους περαστικούς (έτσι παραλίγο να με δαγκώσει ένας σκύλος και τ' αφεντικό του αντι να συζήσει συγνώμη ήξερε μόνο πως να μου κάνει παρατήρηση με ύφος να μην τρομάζω επειδή έτσι προκαλώ τον σκύλο ακόμα περισσότερο). Μετά πως να μην βγαίνουν οι διάφοροι "σκατόψυχοι" και να τα ταϊζουν φόλα; Ξέρω, την φόλα τ' αφεντικά έπρεπε να την φάνε, αλλά δεν νομίζω να τους νοιάζει αυτό.
- Όταν παίρνεις ένα κατοικίδιο και δεν είσαι σε θέση να το φροντίζεις με την ανάλογη ευθύνη τότε καλύτερα να πάρεις ένα Tamagotchi. Δεν μπορείς, για παράδειγμα, να πετάς στα σκουπίδια τα γατάκια που μόλις γέννησε η γάτα σου λες κι είναι ληγμένο γάλα επειδή βαριέσαι να βρεις άτομα για να τα πάρουν! Ούτε να το πετάς στον δρόμο όταν μεγαλώνει και δεν είναι πλέον χαριτωμένο όπως θα πέταγες την σαραβαλιασμένη σου τηλεόραση για ν' αγοράσεις μια καινούρια.

Τέλος, οι δήμοι μπορούν να θέλουν να διατηρήσουν ένα σωστό προφίλ με το να μην αφήνουν τ' αδέσποτα σκυλία να δαγκώνουν τις γάμπες των περαστικών αλλά όταν φτάνουν στο σημείο να προβαίνουν στην εύκολη κι οικονομική λύση της φόλας αντί να τα μαντρώσουν κάπου τότε και πάλι θα 'χουν να παρουσιάσουν μια άσχημη εικόνα προς τα έξω. Αν δεν θέλουν να το πάρουν συναισθηματικά το πράγμα, ας το πάρουν τουλάχιστον λογικά. Αλλά που λογική...

Mr Ayu-Mania, θα συμφωνήσω κι εγώ στην άποψή σου για τους χορτοφάγους: πέραν τ' ότι ο άνθρωπος είναι παμφάγο ζώο κι έχει ανάγκη από όλα τα είδη διατροφής δεν λένε τίποτα για τα σαρκοφάγα ζώα. Όπως επίσης δεν λυπούνται τα καημένα τα φυτά που τα κατασπαράζουν. Τι, δηλαδή! Eπειδή δεν έχουν να σε κοιτάξουν με τα τεράστια μάτια τους όταν πας τα σφάξεις για να τα φας; Ή επειδή δεν κραυγάζουν όταν τα ξεριζώνεις με μίσος για να καταλήξουν βραστά στην κατσαρόλα σου; Όπως θα 'λεγε κι ο Cartman: "Stupit hippies!".

#100 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 07 October 2007 - 01:22

... τωρα π ρθα θεσ παρατηρησα το εξης προφανες πραγμα... οτι υπαρχουν παααααααααρα πολλα αδεσποτα σκυλακια... πολλα απ αυτα εχουν κανονικοτατα κ λουρι... ως συνεπεια τα εχουν παρατησει η χασει οι ιδιοκτητες τους...
ειλικρινα εδω κ καιρο θελω να ρωτησω το εξης... ξερω ατομα π εχουν κατοικιδια η ψαχνουν για κατοικιαδιο κ αμεσως σκεφτονται για αγορα... κ μαλιστα πολλες φορες αυτος ο λογος ειναι ανατρεπρικος παραγοντας στο να αποκτησουν ενα.. κ η ερωτηση μ ειναι: τοσο δυσκολο ειναι να απευθυνθεις σε μια φιλοζωικη... η να υιοθετησεις ενα αδεσποτο σκυλακι η γατακι η οτιδηποτε κ απλα να τ κανεις τα απαραιτητα ~εμβολιασμο, στειρωση κτλ~?:emptyonexg1:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#101 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 07 October 2007 - 01:36

Δεν μπορείς, για παράδειγμα, να πετάς στα σκουπίδια τα γατάκια που μόλις γέννησε η γάτα σου λες κι είναι ληγμένο γάλα επειδή βαριέσαι να βρεις άτομα για να τα πάρουν!

Όποιος το έκανε αυτό πραγματικά του εύχομαι να πάθει ότι χειρότερο..
Πραγματικά οι χαρακτηρισμοί που θα έδεινα αυτή τη στιγμή είναι τόσο ακραίοι που πρωτιμώ να βρίζω μόνος μου σαν το χαζό..
....**************************************....

τοσο κακο ειναι να απευθυνθεις σε μια φιλοζωικη... η να υιοθετησεις ενα αδεσποτο σκυλακι η γατακι η οτιδηποτε κ απλα να τ κανεις τα απαραιτητα ~εμβολιασμο, στειρωση κτλ~?:emptyonexg1:

Μα τί λες τώρα..το Ψώνιο θέλει ράτσα,καθαρόαιμο,αν δεν είναι δεν παίρνει..

(πολλές φορές αισθάνομαι οτι θα βγώ απ'τα ρούχα μου..απ'τα νεύρα..)

#102 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 08 October 2007 - 00:07

Αν και δεν πολυασχολούμαι με ζώα, δεν το βρίσκω κακό να θέλει κάποιος το κατοικίδιο που θα πάρει να είναι καθαρόαιμο. Εξάλλου, είναι κι αρκετοί που δεν τους ενδιαφέρει αυτό όταν θέλουν να πάρουν σκύλο μιας και τα καθαρόαιμα είναι πανάκριβα. Αλλά κατανοώ την αγανάκτηση σου.

#103 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 October 2007 - 14:22

Η αδερφη μου μου εστειλε με mail, ενα βιντεο που πραγματικα δεν ειχα το κουραγιο να κατσω να δω. Ενας φοιτητης, ονοματι Παναγιωτης Κυριακου προσελκυε με φαγητο τα αδεσποτα σκυλια της γειτονιας του, και μετα τα περιελουζε με καυτο λαδι.Το παρακατω βιντεο, οποιος δεν εχει το κουραγιο μην το δει, αλλα πρεπει να τον κανουμε ρεζιλι των σκυλιων, εστω και αδεσποτων, γιατι πραγματικα, δεν εχω δει τιποτα πιο κτηνωδες...

http://www.youtube.com/watch?v=8_avyVTv-Cw

Νομιζω οτι μενει στο Θησειο...το σαββατο που θα παμε, να τον βρουμε, και να τον περιλουσουμε με καυτο λαδι...να δουμε...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#104 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 26 October 2007 - 14:39

Η αδερφη μου μου εστειλε με mail, ενα βιντεο που πραγματικα δεν ειχα το κουραγιο να κατσω να δω. Ενας φοιτητης, ονοματι Παναγιωτης Κυριακου προσελκυε με φαγητο τα αδεσποτα σκυλια της γειτονιας του, και μετα τα περιελουζε με καυτο λαδι.Το παρακατω βιντεο, οποιος δεν εχει το κουραγιο μην το δει, αλλα πρεπει να τον κανουμε ρεζιλι των σκυλιων, εστω και αδεσποτων, γιατι πραγματικα, δεν εχω δει τιποτα πιο κτηνωδες...

http://www.youtube.com/watch?v=8_avyVTv-Cw

Νομιζω οτι μενει στο Θησειο...το σαββατο που θα παμε, να τον βρουμε, και να τον περιλουσουμε με καυτο λαδι...να δουμε...

Κύπριος φοιτητής στην Χίο δεν είναι ? Απο ότι λέει στο ρεπορτάζ; Ήταν που ήταν τώρα είδα και αυτό.
Σε ένα mail που πήρα σήμερα δεν έλεγε το όνομα του, άν είναι το ίδιο τότε θα το κάνω πρωόθηση με το σωστό όνομα.
Και το youtube είχε ακόμα αυτό :
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#105 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 26 October 2007 - 14:40

Καλά αυτά δεν γίνονται!!
Αυτός κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος?

Πρόσφατα είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό στην γειτονιά μου, όταν ένα νεογέννητο γατάκι, το βάρεσε κάποιο κωλοπαίδι με πέτρες, το οποίο θα μετακόμιζε αλλού και δυστυχώς δε μπόρεσα εγώ και οι γείτονες να το βρούμε!

Προσωπικά έχω 3 γάτες, τις οποίες λατρεύω και δε μπορώ να διανοηθώ να βασανίζουν ζώα με βάναυσους τρόπους. Δηλαδή ποιός τη βρίσκει με το να κάνει κάτι τέτοιο και μάλιστα να το βιντεοσκοπεί??! Δε μπορώ να το καταλάβω.

Posted Image