Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#46 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 02:00

Στην γειτονια μας εχουν δηλητηριασει 30 σκυλια τις τελευταιες 2 εβδομαδες...Δεν ξερουμε ποιος το εχει κανει, παντως τις φολες τις εχουν ριξει σε αδεια οικοπεδα που πανε οι ανθρωποι της γειτονιας τα κατοικιδια τους, σε παρτερια πολυκατοικιων, ακομα και στα παρτερια με τα δεντρα στους δρομους. Ολοι μας εχουμε τεθει σε ετοιμοτητα, και στη βολτα του σκυλου τα προσεχουμε να μην φανε τιποτα...αλλα και παλι..σημερα μας ειπε ενας γειτονας οτι το δικο του δεν τα καταφερε. Το πηγαν στον κτηνιατρο, του εκανε δυο ενεσεις με αντιδοτο, αλλα δεν το προλαβανε το σκυλακι, και τελικα του κανανε ευθανασια, πριν ξεκινησουν οι σοβαροι σπασμοι. Τα δηθεν αδεσποτα που θανατωθηκαν πρωτα, δεν ηταν καν αδεσποτα. Τα φροντιζανε οι ανθρωποι των γυρω πολυκατοικιων, και αυτα προστατευαν τους ενοικους.
Πραγματικα φοβαμαι μην φαει το δικο μου το χαιβανι τιποτα, γιατι αν παθει κατι θα πεθανω κι εγω. Οποιος εχει γεμισει την γειτονια φολες, του αξιζει να φαει μια και να παθει οτι εχει καταδικασει τα σκυλακια της γειτονιας να παθαινουν. Δεν υπαρχει δικαιολογια. Οσο και να σε ενοχλει ενα ζωο, ακομα και αν κατουραει μπροστα στην πορτα σου, λογικη ιδια με του ανθρωπου δεν εχει, και δεν μπορεις να το καταδικαζεις γι αυτο. Τα σκυλια σε φυσικες συνθηκες, ζουνε ελευθερα, και κατουρανε και χ***ν οπου θελουν..στην ουσια δεν φταινε αυτα που ζουνε σε πολη..αλλα εμεις. Οταν οι δικες μας αποχετευσεις καταληγουν σε θαλασσες, ποταμια κλπ κλπ, δεν επιβαρυνουμε την υγεια και το περιβαλλον μας?
Εγω προσωπικα εχω εκπαιδευσει ετσι το σκυλι μου, που οταν κανει το χοντρο του..συγνωμη κιολας..ποτε δεν το κανει σε πεζοδρομιο. Παντα μεσα σε παρτερι. Και απο μονος του πλεον προσεχει και δεν αστοχει ποτε. Υπαρχουν αλλοι, που κουβαλανε μαζι τους σακουλιτσα και μαζευουν οτι κανει το κατοικιδιο τους. Τα αδεσποτα ειναι αδεσποτα και δεν μπορεις να τα ελεγξεις..αλλα ειναι αυτος λογος να τα θανατωσεις? Τοτε τραβα και στο συνταγμα και δηλητηριασε τους αστεγους..η ιδια λογικη..Τεσπα..εμενα με εξοργιζει το ολο θεμα, και δεν ξερω τι να κανω γι αυτο..να βγω παγανια στους δρομους και να παρακολουθω ποιος τις ριχνει δε γινεται..

Δεν ξερω αν διαβασατε στην ελευθεροτυπια της κυριακης, που εκδοθηκε το πασχα..2 τυποι στην Χιο, πιασανε ενα αδεσποτο Μεγαλη Πεμπτη, του δεσανε στην κοιλια βεγγαλικα και βαρελοτα, και τα πυροδοτησανε..εφριξα..
Ο ανθρωπος ειναι η μεγαλυτερη πληγη του συγχρονου κοσμου..ντρεπομαι που ειμαι ενας του ειδους, και πολλες φορες ευχομαι να μεναμε στην εποχη του χαλκου, οπου μετα βιας επιβιωναμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#47 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 15:18

Και δεν είναι οι μόνοι αυτοί...Στις ειδήσεις του STAR channel αναφέρθηκαν ότι κάποιοι χούλιγκανς κάνανε τελετουργίες σε 2 σκυλιά...τα σφάξανε σαν να ήταν πρόβατα στα σφαγεία και από πάνω τα έχουν βάψει με πράσινο spray.Έχω αηδιαστεί με αυτό το θέαμα και ευτυχώς που ο καμέραμαν φρόντισε να αποκρύψει την εικόνα τους με filter θολότητας για να μην αηδιαστεί και κανένας άλλος...Πω πω φρίκη...μακάρι να υπήρχε θεός για να θανατώσει τους ανθρώπους...Αλλά αφού δεν υπάρχει πιά θεός έχουμε και την ευθύνη πάνω στην γη να προσέχουμε καθετί γύρω μας και να υπάρχει αγάπη, σεξ, φιλία, φροντίδα και διάφορα καλά...Αλλά να πω την αλήθεια...γεννήθηκα σε λάθος εποχή γιατι παντού βλέπω μίσος και αισχρότητα και θανάτους...(Μακάρι να μην είχα γεννηθεί καν για να τα βλέπουν τα μάτια μου...)...Θα προτιμούσα μία καλύτερη ζωή και να με θέλουν και οι γυναίκες γιαυτό που είμαι και να υπάρχει παντού αγάπη και ούτε ένα χίλιστο του δολοφόνου...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#48 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 22:06

Αλλά αφού δεν υπάρχει πιά θεός έχουμε και την ευθύνη πάνω στην γη να προσέχουμε καθετί γύρω μας και να υπάρχει αγάπη, σεξ, φιλία, φροντίδα και διάφορα καλά...Αλλά να πω την αλήθεια...γεννήθηκα σε λάθος εποχή γιατι παντού βλέπω μίσος και αισχρότητα και θανάτους...(Μακάρι να μην είχα γεννηθεί καν για να τα βλέπουν τα μάτια μου...)...Θα προτιμούσα μία καλύτερη ζωή και να με θέλουν και οι γυναίκες γιαυτό που είμαι και να υπάρχει παντού αγάπη και ούτε ένα χίλιστο του δολοφόνου...

Νταξ ας μην αρχίσουμε φιλοσοφική συζήτηση, αλλά μην γίνεσαι υπερβολικός. Μία ζωή χωρίς μίσος, εχθρότητα και θάνατο είναι μία ειδηλιακή ζωή, παραμυθένια, η οποία εκτός αυτού, θα ήταν πιθανότατα και βαρετή. Μην εύχεσαι να μην είχες γεννηθεί, αν δεν είχες γεννηθεί δεν θα μπορούσες να ευχηθείς καν οτιδήποτε, έστω και αυθαίρετο, εύχεσαι τώρα, και δεν θα είχες την εμπειρία ούτε του μίσους ούτε της αγάπης, έννοιες που δεν θα έπρεπε να ορίζονται τέλος πάντων. Ένας κόσμος που θα είχε παντού αγάπη και καθόλου δολοφονίες και μίσος, θα ήταν ένας μίζερος κόσμος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους ανθρώπους γύρω σου για την κατάσταση στην οποία υποβάλλονται τα ζώα. Δεν φταίνε οι άνθρωποι αυτοί, αλλά ο άνθρωπος ως, που έμαθε να επιβάλλεται στην φύση, θεωρώντας το την σωστή επιλογή, που έκανε τους απογόνους του να φέρονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόζωος για να καταλάβεις το λάθος, το έγκλημα που διαπράτεις με το να κάνεις κακό σε ένα πλάσμα κατά πολύ κατώτερό σου, από κάθε άποψη. Πάνω απ' όλα πρέπει να είσαι ανώτερος, χωρίς να πέφτεις σε επίπεδα αφιλοσόφητης πράξης, χωρίς να πέφτεις στα όρια του άμυαλου ζώου.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι ο σημερινός κόσμος. Αν θέλετε τη γνώμη μου, πρώτα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας, και μετά κάθε τι άλλο στον πλανήτη. Ναι, δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας, όπως πολλές επιστήμες υποστηρίζουν. Δεν νοιαζόμαστε για το εγώ μας. Η άγνοια για τη φύση είναι που δεν κάνει εφικτό αυτό το σεβασμό, το να αναγκαστούμε όμως, να πιεστούμε να αγαπήσουμε, αυτό στο οποίο κάνουμε κακό, είναι δύσκολο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε. Και αυτό προς το παρόν. Το να πω προς το παρόν ίσως να μην στέκει. Όμως ας ευελπιστούμε.

oR4yYRl.gif

#49 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 22:52

Ένας κόσμος που θα είχε παντού αγάπη και καθόλου δολοφονίες και μίσος, θα ήταν ένας μίζερος κόσμος.

ye right ;D

Ash πάρε την καραμπίνα σου και θα συναντηθούμε στο γνωστό μέρος σε μισή ωρίτσα.

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.

#50 Blim

Blim

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 23:07

Seriously, η κακομεταχείριση των ζώων είναι μεγάλο αμάρτημα. Σε τελική φάση όλα τους έχουν έναν οδυνηρό θάνατο, μη-περνώντας ό,τι αξίζουν από τους ιδιοκτήτες τους (αν υπάρχουν δηλαδή...).

E οκ κάπως δεν πρέπει να σπάμε πέραν από την μιζέρια και την μονοτονία όμως; Γιατί όλο σκότωνε σκότωνε ανθρώπους κάπου το βαριέσαι γιατί να μην σκοτώσεις και κάνα σκύλο-γάτα-περιστέρι έτσι για ποικιλία για να μην βαριέσαι. Fatal Error: Brain Conflict!!!
Kάνε restart.

#51 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 23:12

ο ανρωπος ειναι το χειροτερο ζωο απο ολα

#52 Blim

Blim

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 23:44

Ψιλουποκρίτικα μου κάνουν έμενα όλα αυτά τα φιλοζωικά αισθήματα και οι μεγαλόστομες κουβέντες.

#53 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 23:45

Ψιλουποκρίτικα μου κάνουν έμενα όλα αυτά τα φιλοζωικά αισθήματα και οι μεγαλόστομες κουβέντες.

Word.

#54 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 01:48

Το να εκφραζεις τα φιλοζωικα σου αισθηματα δεν ειναι υποκρισια...απλα ο καθενας μονος του, δεν μπορει να κανει κατι ουσιωδες για την καταπολεμηση της βιας εναντιων των ζωων. Η αληθεια ειναι οτι αν ζουσα μονη μου, και ειχα και λεφτα να μου τρεχουν απο τα παντζακια, ναι, θα μαζευα οσα πιο πολλα ζωακια αδεσποτα μπορουσα, και θα τα φροντιζα. Παρ'ολα αυτα μερικα πραγματα δεν γινονται..πηρα ενα σκυλι απο το δρομο, και το φροντιζω..εχουμε και μια γατα, αλλα το σπιτι ειναι ηδη πληρες. Θα ερθω παντως να συμφωνησω με τον Ash_Pocketmaster...αν και μικρος, η θεωρια που ανεπτυξες ειναι πολυ ωριμη. Η αληθεια ειναι πως σε εναν ηρεμο, ειρηνικο, ουτοπικο στην ουσια κοσμο, τα παντα θα ηταν ανουσια...δεν θα ειχαμε μετρο συγκρισης για την ευτυχια, τη χαρα..αφου τιποτε κακο δε θα συνεβαινε..απο την αλλη, κανεις ανθρωπος σε μια τετοια κατασταση, δε θα ηταν ικανος για τιποτε αλλο εκτος απο το να δουλευει για να ζει..ενω τωρα, οι ανθρωποι που εκνευριζονται με αυτη την κατασταση, κανουν κατι...κανουν διαδηλωσεις, κανουν οργανισμους, κανουν ακομα και πολεμους για να διεκδικησουν αυτο που θεωρουν σωστο. Σε εναν ουτοπικο κοσμο, δε θα υπηρχε στην ουσια παθος για τη ζωη, για τα πιστευω μας..δε θα ειχαμε πιστευω και αξιες...Δεν ξερω αν συμφωνειτε, αλλα εγω ετσι νιωθω..και δεν ειναι μονο για τα εγκληματα πανω στα ζωα, αλλα γενικα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 06:05

ye right ;D

Ash πάρε την καραμπίνα σου και θα συναντηθούμε στο γνωστό μέρος σε μισή ωρίτσα.

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.

E οκ κάπως δεν πρέπει να σπάμε πέραν από την μιζέρια και την μονοτονία όμως; Γιατί όλο σκότωνε σκότωνε ανθρώπους κάπου το βαριέσαι γιατί να μην σκοτώσεις και κάνα σκύλο-γάτα-περιστέρι έτσι για ποικιλία για να μην βαριέσαι. Fatal Error: Brain Conflict!!!
Kάνε restart.

Μήπως έχετε μπλέξει τις έννοιες "μιζέρια" και "κακό";

Το να εκφραζεις τα φιλοζωικα σου αισθηματα δεν ειναι υποκρισια...απλα ο καθενας μονος του, δεν μπορει να κανει κατι ουσιωδες για την καταπολεμηση της βιας εναντιων των ζωων. Η αληθεια ειναι οτι αν ζουσα μονη μου, και ειχα και λεφτα να μου τρεχουν απο τα παντζακια, ναι, θα μαζευα οσα πιο πολλα ζωακια αδεσποτα μπορουσα, και θα τα φροντιζα. Παρ'ολα αυτα μερικα πραγματα δεν γινονται..πηρα ενα σκυλι απο το δρομο, και το φροντιζω..εχουμε και μια γατα, αλλα το σπιτι ειναι ηδη πληρες. Θα ερθω παντως να συμφωνησω με τον Ash_Pocketmaster...αν και μικρος, η θεωρια που ανεπτυξες ειναι πολυ ωριμη. Η αληθεια ειναι πως σε εναν ηρεμο, ειρηνικο, ουτοπικο στην ουσια κοσμο, τα παντα θα ηταν ανουσια...δεν θα ειχαμε μετρο συγκρισης για την ευτυχια, τη χαρα..αφου τιποτε κακο δε θα συνεβαινε..απο την αλλη, κανεις ανθρωπος σε μια τετοια κατασταση, δε θα ηταν ικανος για τιποτε αλλο εκτος απο το να δουλευει για να ζει..ενω τωρα, οι ανθρωποι που εκνευριζονται με αυτη την κατασταση, κανουν κατι...κανουν διαδηλωσεις, κανουν οργανισμους, κανουν ακομα και πολεμους για να διεκδικησουν αυτο που θεωρουν σωστο. Σε εναν ουτοπικο κοσμο, δε θα υπηρχε στην ουσια παθος για τη ζωη, για τα πιστευω μας..δε θα ειχαμε πιστευω και αξιες...Δεν ξερω αν συμφωνειτε, αλλα εγω ετσι νιωθω..και δεν ειναι μονο για τα εγκληματα πανω στα ζωα, αλλα γενικα...

Αυτό ακριβώς εννοώ. Δεν μπορεί να υπάρχει καλό χωρίς να υπάρχει και κακό. Προσωπικά θεωρώ ότι η τελειότητα είναι κάτι που πρέπει να επιδιώκεται, αλλά συγχρόνως να το αποφεύγεται. Μία Ιθάκη που ποτέ δεν πρέπει να φτάσουμε. Εκτός αυτού, αν όλοι ήμασταν "καλοί", σίγουρα δεν θα υπήρχε καλύτερο και χειρότερος στα πλαίσια του καλού. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαμε όλοι τον ίδιο τρόπο συμπεριφοράς, θα ήμασταν προβλεπόμενοι.
Ε, αυτό δεν είναι μιζέρια;

Αν μιλάς για εμένα, ποτέ δεν είπα ότι είμαι φιλόζωος.

oR4yYRl.gif

#56 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 13:31

Μήπως έχετε μπλέξει τις έννοιες "μιζέρια" και "κακό";

Μήπως δεν ξέρεις να διαβάζεις; Επειδή δεν ανέφερε κανείς την λέξη 'κακό' νομίζω.
Μήπως εσύ έχεις μπλέξει τις έννοιες;

Προσωπικά θεωρώ ότι η τελειότητα είναι κάτι που πρέπει να επιδιώκεται, αλλά συγχρόνως να το αποφεύγεται.

To quote μιλάει από μόνο του :D

Εκτός αυτού, αν όλοι ήμασταν "καλοί", σίγουρα δεν θα υπήρχε καλύτερο και χειρότερος στα πλαίσια του καλού. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαμε όλοι τον ίδιο τρόπο συμπεριφοράς, θα ήμασταν προβλεπόμενοι.

Για σένα το καλό είναι απόλυτη έννοια; Κοίτα να δεις που νόμιζα ότι τα θέματα ηθικής είναι υποκειμενικά..
Επίσης αν κάποιος είναι αυτό που εσύ ορίζεις 'καλός', θα έχει ακριβώς ίδια συμπεριφόρα με έναν άλλο 'καλό'; Μόνο η ηθική καθορίζει την προσωπικότητα μας;

Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω πει τίποτα για ουτοπία btw. Μόνοι σας τα βγάλετε.

#57 Blim

Blim

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 13:43

To ψιλουποκριτικά δεν το είπα για σένα το είπα γενικά για όσους διαλαλούν την φιλοζωία τους και το πόσο νοιάζονται για τα ζώα κλπ ενώ δίπλα τους καθημερινά πεθαίνουν συνάνθρωποι τους χειρότερα και από σκυλιά από την πείνα τα ναρκωτικά τους πόλεμους και να το κάνουν γαργάρα. Δεν μπορείς να ζητάς ίση μεταχείρηση για ζώα και ανθρώπους όταν καλά καλά δεν υπάρχει ίση μεταχείρηση μεταξύ τον ανθρώπων.

#58 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 14:38

Ειναι αληθεια οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν τυχγανουν ισης μεταχειρισης με τα ζωα, αλλα εγω ποτε δε θα σκεφτομουν οτι πρεπει να συμπεριφερομαι στα ζωα χειροτερα απ'οτι στους ανθρωπους μονο και μονο επειδη ειναι ζωα...ισα ισα, το γεγονος οτι ο ανθρωπος εχει φτασει μεχρι εδω ενω τα ζωα οχι σημαινει οτι εχει μυαλο, λογικη και σκεφτεται. Τα ζωα αντιθετως δρουν μονο με τα ενστικτα τους. Κατα συνεπεια τα ζωα στην ουσια δεν μπορουν να προστατευτουν απο τους ανθρωπους. Απο την αλλη πιστευω πως το γεγονος οτι μερικοι ανθρωποι ζουνε στις συνθηκες που ζουνε, ειναι καθαρα δημιουργημα τους. Καταλαβαινω οτι ειναι αδικο να πεθαινουν ανθρωποι απο αρρωστιες, πολεμους και ναρκωτικα, αλλα ειναι κατι που αποφασιστηκε απο τους ιδιους...η απο καποιους που διοριστικαν απο τους ιδιους. Δηλαδη..το να παρει κανεις ναρκωτικα ειναι δικη του επιλογη..το οτι χανει την μπαλα απο ενα σημειο κι επειτα δε σημαινει οτι δεν ηταν αρχικα δικη του επιλογη να καταστρεψει τη ζωη του. Ενας πολεμος κυρρητεται απο τον αρχηγο του κρατους συνηθως...αλλα ποιος τον εβαλε εκει πανω? Οι αρρωστιες μεταδιδονται τις περισσοτερες φορες απο αγνοια, αλλα ποιος φταιει για την αγνοια? Το καλυτερο θα ηταν να μπορει ο καθενας να βοηθαει με τον τροπο του, και τα ζωα, και τους ανθρωπους, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι αρκετο. Για παραδειγμα...οταν εγινε το τσουναμι, ολα τα κρατη στειλανε ανθρωπιστικη βοηθεια..εφτασε ομως εκει που επρεπε? Σε αυτο φταιει ο ανθρωπος.. Οταν οι γιατροι πηγαινουν οικιοθελως σε μια χωρα που μαστιζεται απο μια ασθενεια, κανουν οτι μπορουν και τους επικροτω για αυτη τους την προσπαθεια..παρ'ολα αυτα οι ανθρωποι συνεχιζουν να αρρωσταινουν απο αυτη την ασθενεια- συγκεκριμενα απο AIDS- σε αυτο ομως φταιει η αγνοια τους, γιατι οταν οι ηδη μολυσμενοι απο την ασθενεια συνεχιζουν να συνουσιαζονται χυμα στο κυμα και να κολλανε και αλλους ανθρωπους, ειναι καθαρα αποφαση δικη τους...
Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως, μπορει τα ζωα να τυγχανουν μερικες φορες καλυτερης μεταχειρισης, αλλα αυτα δεν εχουν επιλεξει να ζουν εδω που ζουν...δεν τα ρωτησε κανεις αν θελουν αυτοκινητοδρομους με τυπαδες που τρεχουν με χιλια και τα πατανε..ενω ο ανθρωπος εχει τη σκεψη, τη λογικη και τις επιλογες..
Βριστε με..!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 19:11

Είπα να ξαναβγάλω αυτό το Thread στη φόρα γιατί πιστεύω ενδιαφέρει (αρκετούς)..
<Σε περίπτωση που θέλετε να συζητήσουμε αυτό το θέμα γιατί για'μένα είναι μεγάλο θέμα,σχετικά με την κακομεταχείρηση,τη βία,την (ψυχρή) ευθανασία αυτών των μίκρών <ΦΙΛΩΝ>..>

Γιατί μερικά θέματα δεν πρέπει να ξεχνιούντε και να μένουν στο κενό.....!!!
:erk::smokingg::mador2:
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Δημοσιευμένη  εικόναhttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#60 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 19:34

Εγω απλα πιστευω οτι τα ζωα ειναι για εξω δηλαδη για την φυση , δεν πρεπει να τα εχουμε στα σπιτια μας , πρεπει να ειναι ελευθερα . Δεν θα συνεβενε τπτ απο αυτα που λετε τωρα αν ηταν ολα στην θεσει τους ...