Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#811 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 23 March 2011 - 01:29

Σε PC λογικά δεν θα έχεις όλα τα καλά του wireless τμήματος του παιχνιδιού.
Τώρα είναι μια καλή εποχή να αναζητήσεις μεταχειρισμένο DS/DSlite.

#812 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 March 2011 - 01:36

Τι να πω και εγώ που έχω ξεμείνει με το GBC και τώρα τελευταία παίζω Yellow xD

Άρχισα να παίζω λίγο White (επιλογή λόγω Zekrom ofc) σε emu και πραγματικά ζηλεύω τους DS owners.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#813 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 March 2011 - 13:38

ερωτηση περνεις μετα απο ενα συκγεκριμενο μερος exp?Κατεβασα μια white και αν και πολεμησα στα πρωτα χορρτα της δευτερης πολης δεν επερνα exp!!!!!:sadist:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#814 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 March 2011 - 14:02

<--- Πουλάει Dslite(mint).

Just sayin...:himitsu:

Έχω μείνει δύο παιχνίδια Pokemon πίσω ρε γαμώτο.Πρέπει να πάρω μια SoulSilver γρήγορα!

@johntheo95

Υποθέτω κάποιο anti hack system.Περίμενε patch ή αγόρασε το παιχνίδι. :P

#815 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 March 2011 - 14:12

ερωτηση περνεις μετα απο ενα συκγεκριμενο μερος exp?Κατεβασα μια white και αν και πολεμησα στα πρωτα χορρτα της δευτερης πολης δεν επερνα exp!!!!!:sadist:

Είναι το AP.

Βρες patched ROM.

Posted Image

#816 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 23 March 2011 - 14:36

LOL Jorg, παλι καλα που μου θυμισες το επικο τσουλουφι:hahaha:
Και φτου σου σκουλικι, πως τολμησες να κανεις το starter σου HM whore?:run: Και να ηταν το γουρουνι να ελεγα οκ, αλλα τον θαλασσιο samurai? Πρεπει να ειχες μεγαλη ελλειψη απο water τυπους στην ομαδα....

Ντρέπομαι. :P
Βασικά το Samurott είναι το μόνο pokemon στην ομάδα μου μπορεί να μάθει Cut και Strength (ε και Surf που ούτως ή άλλως θα του το μάθαινα). Βασικά το Leavanny θα μπορούσε να μάθει cut αλλά δεν το είχα πάρει στην αρχή, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή (βαριέμαι να πάω σε move deleter).

Also
Spoiler: game spoiler

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#817 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 posts

Posted 23 March 2011 - 19:25

Εσεις παιζεται στο PC η εχετε DS,τι πρωτεινετε να αρχισω στο PC ή να παρω DS??Με μια ματια που εριξα ειναι καπως οι τιμες τωρα στα καινουργια μοντελα αλλα με οικονομια και περικοπες σωζεται καπως η κατασταση...:zetsubou:

Αν είσαι pokemon lover ή τελειομανής ή τέσπα έχεις κάτι στον χαρακτήρα σου που ξέρεις ότι θα σε κάνει να λιώσεις τις κασέτες και να βρεις/πιάσεις/ξεθάψεις τα πάντα σου προτείνω αδιαμφισβήτητα DS :P Στο πισί όπως και να το κάνουμε έχεις περιορισμένες δυνατότητες όσο αφορά τις ανταλλαγές- που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον κόσμο των πόκεμον- να μην αναφέρω καλύτερα τα events. Plus του ότι μιλάμε για μια κινητή κονσόλα. Χρήσιμη σε πάσης φύσεως ταξίδι/εκδρομή/εξόρμηση. Ειδικά αν δεν έχεις psp, μην το σκέφτεσαι καν. Τώρα ποιο DS απ όλα θα πάρεις its up to you. Προσωπικά επειδή θέλω το 3DS αλλά θα μου πάρει καμιά 20ετία να μαζέψω τα χρήματα για να το αποκτήσω, προμηθεύτηκα μεταχειρισμένο DSlite (ροζ -.-) και κάποια στιγμή όταν θα πέσουν οι τιμές θα πάρω κι απ τ άλλο.

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#818 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 March 2011 - 20:45

Τελικά, ακριβή ημερομηνία για Ελλάδα γνωρίζουμε;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#819 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 March 2011 - 22:56

Αν είσαι pokemon lover ή τελειομανής ή τέσπα έχεις κάτι στον χαρακτήρα σου που ξέρεις ότι θα σε κάνει να λιώσεις τις κασέτες και να βρεις/πιάσεις/ξεθάψεις τα πάντα σου προτείνω αδιαμφισβήτητα DS :P Στο πισί όπως και να το κάνουμε έχεις περιορισμένες δυνατότητες όσο αφορά τις ανταλλαγές- που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον κόσμο των πόκεμον- να μην αναφέρω καλύτερα τα events. Plus του ότι μιλάμε για μια κινητή κονσόλα. Χρήσιμη σε πάσης φύσεως ταξίδι/εκδρομή/εξόρμηση. Ειδικά αν δεν έχεις psp, μην το σκέφτεσαι καν. Τώρα ποιο DS απ όλα θα πάρεις its up to you. Προσωπικά επειδή θέλω το 3DS αλλά θα μου πάρει καμιά 20ετία να μαζέψω τα χρήματα για να το αποκτήσω, προμηθεύτηκα μεταχειρισμένο DSlite (ροζ -.-) και κάποια στιγμή όταν θα πέσουν οι τιμές θα πάρω κι απ τ άλλο.

το να ξεθαψεις/πιασεις και γενικα οτι αλλο εγραπψες δεν μπορουν να χαρακτηρησουν το καψιμο μου.Νομιζω ειμαι απο τους λιγους που εχουν χτυπησει 2000 ωρες σε FireRed/Emerald, nerd/πορωμενος mode off:hahaha::tensai:)Απο`τι βλεπω θα μαζεψω λεφτα,θα ακυροσω και κατι figures που ειχα παραγειλει και παω να το παρω.Θα ψησω και τον αδελφο μου να παρει την αλλη:8):επειδη ειναι και αυτος λιγο πορωμενος.Αλλωστε θα μου χρησημευσει και τις ατελειωτες βαρετες ωρες στο χωριο το καλοκαιρι με μονη διεξοδο ενα κονσερβοκουτι που το παιζει PC:hihi2::sadist:
Απο αυτους που εχουν παιξει τι προτείνεται? White or Black??(ελπιζω να μην ξεκινησει flame:OMG3:)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#820 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 24 March 2011 - 00:20

Johntheo
Και οι δυο τους ειναι παρομοιες. Η κυρια διαφορα ειναι στα ποκεμον exclusives και στο design ορισμενων περιοχων, οποτε μπες serebii και συγκρινε τες να δεις ποια σου αρεσει περισσοερο στους συγκεκριμενους τομεις :)

Also ερώτηση προς White players

Spoiler: game spoiler

Δεν ξερω ποσο πιστη μεταφραση εκαναν στο patch αλλα αν θυμαμαι καλα, η αληθεια για αυτον σημαινε και η πραγματικοτητα στην οποια πιστευε, ο τροπος με τον οποιο εβλεπε τα πραγματα απο την δικη του πλευρα. Δεν γνωριζω αν εχει αλλαγες στον χαρακτηρα στην black, αλλα στην white ακουγοταν ειλικρινεστατος και ακριβης οταν εκφραζοταν
Spoiler:

Κατα τη γνωμη μου, και τα δυο legendaries τον αντικατοπτριζουν σε μεγαλο βαθμο.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#821 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 24 March 2011 - 00:47

Πάντως κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να βγάλουν τα HM.

Είναι σπαστικό να πρέπει να μαθαίνεις σε Pokemon άχρηστες κινήσεις ή να έχεις κάποιο άχρηστο Pokemon μαζί σου μόνο και μόνο για τα HM.

Posted Image

#822 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 posts

Posted 24 March 2011 - 01:08

^ Ή εναλλακτικά να κάνουν όλες τις HMs δυνατές...

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#823 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 25 March 2011 - 19:42

Μόλις τέλειωσα τη Black (main story, that is) και μου άφησε γενικά πολύ καλές εντυπώσεις.
Πρώτα από όλα, να πω ότι τα πόκεμον δεν ήταν και τόσο χάλια. I mean, υπήρχαν όντως αρκετά fail, αλλά υπήρχαν επίσης και πολλά που ήθελα να βάλλω στην ομάδα μου.
Η μουσική ήταν, όπως είπα και πιο πριν, το μεγαλύτερο μου παράπονο, αλλά σε elite four και team plasma έγινε καλή δουλειά.
Μιας και ανέφερα elite four, να αναφέρω την ωραία αίσθηση που μου έδωσε η τελευταία ανατροπή. Ξέφυγε κάπως από τη κλασική φόρμουλα.
Είδα μόνο ένα rotate battle και κάνενα triple battle, αλλά είδα ότι είναι ανάλογα τη version.
Μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν πολύ καλύτερα ειδικά με τη team plasma ή και με battle σε συνεργασία με τους δύο rivals (απόψεις που είχα διαβάσει κάπου και συμφωνώ).

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την White. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το online gameplay...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#824 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 March 2011 - 00:33

Ειδικα αυτο το rock smash και το defog.... epic failure! Και δεν θα επρεπε εξ αρχης να θελουν move deleter, ποσο μαλλον τωρα, που τα TM εχουν γινει unlimited και μπορεις να τα διαγραψεις και να τα ξαναβαλεις οσες φορες θελεις.

Μιας και ανέφερα elite four, να αναφέρω την ωραία αίσθηση που μου έδωσε η τελευταία ανατροπή. Ξέφυγε κάπως από τη κλασική φόρμουλα.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την White. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το online gameplay...

To ηξερα οτι θα σου μεινει αυτο!
Αν εχεις παρεα γιατι οχι? Αν δεν ειχα ξοδεψει το χαρτζιλικι μου στη φωτογραφικη θα την αγοραζα κι εγω να παιζουμε μαζι στο Wi-fi.:sadist:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#825 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 27 March 2011 - 00:42

defog :thumbdown:
Προτιμώ να προχωρώ στα τυφλά παρά να χαραμίσω το πόκεμο.