Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Pokemon Place
Posted 23 March 2011 - 01:29
Τώρα είναι μια καλή εποχή να αναζητήσεις μεταχειρισμένο DS/DSlite.
Posted 23 March 2011 - 14:02
Just sayin...

Έχω μείνει δύο παιχνίδια Pokemon πίσω ρε γαμώτο.Πρέπει να πάρω μια SoulSilver γρήγορα!
@johntheo95
Υποθέτω κάποιο anti hack system.Περίμενε patch ή αγόρασε το παιχνίδι.

Posted 23 March 2011 - 14:12
Είναι το AP.ερωτηση περνεις μετα απο ενα συκγεκριμενο μερος exp?Κατεβασα μια white και αν και πολεμησα στα πρωτα χορρτα της δευτερης πολης δεν επερνα exp!!!!!
Βρες patched ROM.
Posted 23 March 2011 - 14:36
LOL Jorg, παλι καλα που μου θυμισες το επικο τσουλουφι
Και φτου σου σκουλικι, πως τολμησες να κανεις το starter σου HM whore?Και να ηταν το γουρουνι να ελεγα οκ, αλλα τον θαλασσιο samurai? Πρεπει να ειχες μεγαλη ελλειψη απο water τυπους στην ομαδα....
Ντρέπομαι.

Βασικά το Samurott είναι το μόνο pokemon στην ομάδα μου μπορεί να μάθει Cut και Strength (ε και Surf που ούτως ή άλλως θα του το μάθαινα). Βασικά το Leavanny θα μπορούσε να μάθει cut αλλά δεν το είχα πάρει στην αρχή, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή (βαριέμαι να πάω σε move deleter).
Also
*waving intensifies*
Posted 23 March 2011 - 19:25
Εσεις παιζεται στο PC η εχετε DS,τι πρωτεινετε να αρχισω στο PC ή να παρω DS??Με μια ματια που εριξα ειναι καπως οι τιμες τωρα στα καινουργια μοντελα αλλα με οικονομια και περικοπες σωζεται καπως η κατασταση...
Αν είσαι pokemon lover ή τελειομανής ή τέσπα έχεις κάτι στον χαρακτήρα σου που ξέρεις ότι θα σε κάνει να λιώσεις τις κασέτες και να βρεις/πιάσεις/ξεθάψεις τα πάντα σου προτείνω αδιαμφισβήτητα DS

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 23 March 2011 - 22:56
Αν είσαι pokemon lover ή τελειομανής ή τέσπα έχεις κάτι στον χαρακτήρα σου που ξέρεις ότι θα σε κάνει να λιώσεις τις κασέτες και να βρεις/πιάσεις/ξεθάψεις τα πάντα σου προτείνω αδιαμφισβήτητα DS
Στο πισί όπως και να το κάνουμε έχεις περιορισμένες δυνατότητες όσο αφορά τις ανταλλαγές- που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον κόσμο των πόκεμον- να μην αναφέρω καλύτερα τα events. Plus του ότι μιλάμε για μια κινητή κονσόλα. Χρήσιμη σε πάσης φύσεως ταξίδι/εκδρομή/εξόρμηση. Ειδικά αν δεν έχεις psp, μην το σκέφτεσαι καν. Τώρα ποιο DS απ όλα θα πάρεις its up to you. Προσωπικά επειδή θέλω το 3DS αλλά θα μου πάρει καμιά 20ετία να μαζέψω τα χρήματα για να το αποκτήσω, προμηθεύτηκα μεταχειρισμένο DSlite (ροζ -.-) και κάποια στιγμή όταν θα πέσουν οι τιμές θα πάρω κι απ τ άλλο.
το να ξεθαψεις/πιασεις και γενικα οτι αλλο εγραπψες δεν μπορουν να χαρακτηρησουν το καψιμο μου.Νομιζω ειμαι απο τους λιγους που εχουν χτυπησει 2000 ωρες σε FireRed/Emerald, nerd/πορωμενος mode off:hahaha:

Απο αυτους που εχουν παιξει τι προτείνεται? White or Black??(ελπιζω να μην ξεκινησει flame:OMG3:)
Posted 24 March 2011 - 00:20
Και οι δυο τους ειναι παρομοιες. Η κυρια διαφορα ειναι στα ποκεμον exclusives και στο design ορισμενων περιοχων, οποτε μπες serebii και συγκρινε τες να δεις ποια σου αρεσει περισσοερο στους συγκεκριμενους τομεις

Δεν ξερω ποσο πιστη μεταφραση εκαναν στο patch αλλα αν θυμαμαι καλα, η αληθεια για αυτον σημαινε και η πραγματικοτητα στην οποια πιστευε, ο τροπος με τον οποιο εβλεπε τα πραγματα απο την δικη του πλευρα. Δεν γνωριζω αν εχει αλλαγες στον χαρακτηρα στην black, αλλα στην white ακουγοταν ειλικρινεστατος και ακριβης οταν εκφραζοτανAlso ερώτηση προς White players
Spoiler: game spoiler
Κατα τη γνωμη μου, και τα δυο legendaries τον αντικατοπτριζουν σε μεγαλο βαθμο.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 24 March 2011 - 00:47
Είναι σπαστικό να πρέπει να μαθαίνεις σε Pokemon άχρηστες κινήσεις ή να έχεις κάποιο άχρηστο Pokemon μαζί σου μόνο και μόνο για τα HM.
Posted 24 March 2011 - 01:08
We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 25 March 2011 - 19:42
Πρώτα από όλα, να πω ότι τα πόκεμον δεν ήταν και τόσο χάλια. I mean, υπήρχαν όντως αρκετά fail, αλλά υπήρχαν επίσης και πολλά που ήθελα να βάλλω στην ομάδα μου.
Η μουσική ήταν, όπως είπα και πιο πριν, το μεγαλύτερο μου παράπονο, αλλά σε elite four και team plasma έγινε καλή δουλειά.
Μιας και ανέφερα elite four, να αναφέρω την ωραία αίσθηση που μου έδωσε η τελευταία ανατροπή. Ξέφυγε κάπως από τη κλασική φόρμουλα.
Είδα μόνο ένα rotate battle και κάνενα triple battle, αλλά είδα ότι είναι ανάλογα τη version.
Μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν πολύ καλύτερα ειδικά με τη team plasma ή και με battle σε συνεργασία με τους δύο rivals (απόψεις που είχα διαβάσει κάπου και συμφωνώ).
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την White. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το online gameplay...
*waving intensifies*
Posted 27 March 2011 - 00:33
To ηξερα οτι θα σου μεινει αυτο!Μιας και ανέφερα elite four, να αναφέρω την ωραία αίσθηση που μου έδωσε η τελευταία ανατροπή. Ξέφυγε κάπως από τη κλασική φόρμουλα.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την White. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το online gameplay...
Αν εχεις παρεα γιατι οχι? Αν δεν ειχα ξοδεψει το χαρτζιλικι μου στη φωτογραφικη θα την αγοραζα κι εγω να παιζουμε μαζι στο Wi-fi.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 27 March 2011 - 00:42

Προτιμώ να προχωρώ στα τυφλά παρά να χαραμίσω το πόκεμο.