Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#601 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 11 February 2010 - 23:57

Οι επανεκδοσεις ειναι τελειες! :hihi2: Και μονο που εχουν προσθεσει περιβαλλοντικα εφε εμενα με εχουν πεισει :P

Kanto & Johto yeap ειναι μεσα, νομιζω μαζι με Johto Battle Frontier.

Αυτο το πραγμα παντως μοιαζει με Vulpix.

#602 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 February 2010 - 00:15

Οι επανεκδοσεις ειναι τελειες! :hihi2: Και μονο που εχουν προσθεσει περιβαλλοντικα εφε εμενα με εχουν πεισει :P

Kanto & Johto yeap ειναι μεσα, νομιζω μαζι με Johto Battle Frontier.

Αμήν.Χρειάστηκε να επανεκδοθούν οι Gold,Silver για να ξαναβάλουν 2 περιοχές:uhh:

Posted Image

#603 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 February 2010 - 15:44

Τέλεια. Βγαίνουν σε λίγο οι κασετούλες. Εγώ θα πάρω την Καρδιά-Χρυσή :P γιατί μου αρέσουν περισσότερο τα θρυλικά που έχει. Νομίζω ότι τα μοίρασαν, αλλά εία ότι στην Ψυχή(βαθιά) εε ασημένια θα έχουν το Groudon...για αυτό μάλλον θα πάρω την Καρδιά-Χρυσή.

Κάτι άλλο...
Η πλάτινουμ δεν είναι κάτι τρομερό από την διαμάντι...ή είναι ;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#604 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 13 February 2010 - 02:36

ΑΛήθεια, με shoddy battle ασχολείτε κανείς εδω μέσα? Looking for opponents XD

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#605 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 February 2010 - 03:03

ΑΛήθεια, με shoddy battle ασχολείτε κανείς εδω μέσα? Looking for opponents XD

Πωω τι μου θύμισες τώρα.Με είχε εισάγει στο άθλημα ο Ash πριν 2-2μιση χρόνια αλλά έχω από τότε να ασχοληθώ.

Απ'ότι βλέπω έχει client και για Mac(έχω το Macbook ανοικτό όλη μέρα οπότε με βολεύει καλύτερα εκεί από τη στο PC) οπότε αν είναι το βάζω και όποτε θες πες μου.Μόνο που έχω όπως είπα πολύ καιρό να ασχοληθώ οπότε δε θυμάμαι στρατηγικές κτλ:beaten:

Posted Image

#606 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 13 February 2010 - 03:42

It's cool, εγώ είμαι total noob οπότε καλά πάμε :P*

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#607 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 13 February 2010 - 11:26

Eιμαι στο shoddy battle απο το 2007(απο οταν βγηκε περιπου) και netbattle απο ακομα παλιοτερα! Αν θες κανε μου κανενα nudge στο msn να παιξουμε γιατι εχω να παιξω κανα 3μηνο και εχω σκουριασει!!
Shoddy ROXX!
Επισης γιατο μονο γεγονος που ξενερωσα ειναι οτι το Zoroark δεν θα ειναι Dark/Fighting και θα ειναι μονο Dark(αποτι εχουν πει μεχρι τωρα).
Πολυ πολυ πολυ κριμα :( Παει στραφη ενα πολυ ενδιαφερον Typing.
Fingers Crossed να εχει καλα base stats!

#608 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 February 2010 - 15:41

Αμήν.Χρειάστηκε να επανεκδοθούν οι Gold,Silver για να ξαναβάλουν 2 περιοχές:uhh:

Βασικά είχε και στις FireRed και LeafGreen δύο περιοχές... Kanto και Sevii. Βέβαια και αυτές επανεκδόσεις είναι, αλλά τα Sevii δεν υπήρχαν στις αρχικές. :hihi2:

Eιμαι στο shoddy battle απο το 2007(απο οταν βγηκε περιπου) και netbattle απο ακομα παλιοτερα! Αν θες κανε μου κανενα nudge στο msn να παιξουμε γιατι εχω να παιξω κανα 3μηνο και εχω σκουριασει!!
Shoddy ROXX!
Επισης γιατο μονο γεγονος που ξενερωσα ειναι οτι το Zoroark δεν θα ειναι Dark/Fighting και θα ειναι μονο Dark(αποτι εχουν πει μεχρι τωρα).
Πολυ πολυ πολυ κριμα :( Παει στραφη ενα πολυ ενδιαφερον Typing.
Fingers Crossed να εχει καλα base stats!

Όντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον Dual-type! Αλλά δεν υπάρχουν και πολλά καθαρά Dark, άρα δεν με χαλάει τόσο. :P
Όσο για το Shoddybattle/Netbattle ασχολούμουν και εγώ παλιά, αλλά πλέον παίζω στο DS Wi-Fi. Και ιδιαίτερα στις HGSS η εκπαίδευση θα είναι αρκετά πιο γρήγορη! :joyful:

oR4yYRl.gif

#609 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 14 February 2010 - 14:33

Ξεχνας το Absol και το Mightyena νομιζω...
Εφοσον υπαρχουν δυο τι να τα κανουμε τα υπολοιπα. Δεν ειναι grass type που εχει τοσα πολλα varieties sto movepool δυστυχως... :/
Τα μονα πραγματα που θα το εκαναν καλο θα ειναι εαν:
1oν) Του βαλουν 2ο type (fighting)
2oν) Του βαλουν Close Combat η αλλες fighting moves για variety στο movepool (και ας μην εχει fighting type)
3ον) Να του βαλουν καμια competitive (και οχι σαπια) signature move.

Imho μονο ετσι σωζεται.
Γιατι και καλα base stats ναχει... αμα ειναι magicarp στις κινησεις, να το βρασω!

Edited by MoBoRoS, 14 February 2010 - 14:39.

#610 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 February 2010 - 16:55

Ξεχνας το Absol και το Mightyena νομιζω...

Αδύνατο να ξεχάσω την Crisis. :canthelp:
Τα σπάει λίγο απίστευτα.
Τι tiers και μλκίες.

Εφοσον υπαρχουν δυο τι να τα κανουμε τα υπολοιπα. Δεν ειναι grass type που εχει τοσα πολλα varieties sto movepool δυστυχως... :/
Τα μονα πραγματα που θα το εκαναν καλο θα ειναι εαν:
1oν) Του βαλουν 2ο type (fighting)
2oν) Του βαλουν Close Combat η αλλες fighting moves για variety στο movepool (και ας μην εχει fighting type)
3ον) Να του βαλουν καμια competitive (και οχι σαπια) signature move.

Imho μονο ετσι σωζεται.
Γιατι και καλα base stats ναχει... αμα ειναι magicarp στις κινησεις, να το βρασω!

Δεύτερο type πράγματι θα του ταίριαζε το Fighting, αλλά αν ήταν Fighting και Dark και είχε και καλά στατιστικά και καλές κινήσεις, θα ήταν μάλλον broken. Θα προτιμούσα ένα ωραίο Ability (και αν δεν κάνω λάθος θα έχει, το έχουν πει) και ένα καλό Physical movepool.

Επίσης από όσα Pokemon έχω χρησιμοποιήσει μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κανένα δεν το βράζεις. Πρόσφατα κοίταξα τα Tiers στο Smogon, και στην ομάδα μου έχει 2 NU, 1 UU, 1 BL, 2 OU και πάλι είναι αρκετά ισορροπιμένη. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κολλάς κάπου, πάντα θα βρεις ένα παραθυράκι που κάνει το Pokemon χρήσιμο. :thatsit:

http://www.pokemon.co.jp/info/game/g100215_03.html

Καθαρά artworks και αρκετά αλλαγμένα χρώματα.
Υπερβολικά καλύτερο μπορώ να πω.

oR4yYRl.gif

#611 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 15 February 2010 - 18:02

Επίσης από όσα Pokemon έχω χρησιμοποιήσει μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κανένα δεν το βράζεις. Πρόσφατα κοίταξα τα Tiers στο Smogon, και στην ομάδα μου έχει 2 NU, 1 UU, 1 BL, 2 OU και πάλι είναι αρκετά ισορροπιμένη. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κολλάς κάπου, πάντα θα βρεις ένα παραθυράκι που κάνει το Pokemon χρήσιμο. :thatsit:

Δεν ειπα ποτε οτι τα pokemon που εχεις χρησιμοποιησει εσυ ειναι για Βρασιμο.:canthelp:
Το γεγονος οτι ανεφερα το Magikarp ειναι μαλλον αντικειμενικοτατο μιας και δεν θα εμπενε σε μια ομαδα που παει να παιξει OU.(Ειναι και NU+ 1st stage)
Σε ΝU εξολοκληρου εχω παιξει και εγω με magikarp κ γουσταρα, γιατι με flail και Liechi Berry εκανα παπαδες με το Ψαρι..(μιας και η base speed του ειναι παρα παρα πολυ καλη για ΝU)

Αλλα αν παιζεις competitive OU υπαρχουν καποια standarts.. και αυτα ειναι υψιλα.:ureshii: Γιαυτο και πολλοι περιοριζονται σε UU, BL και OU oταν παιζουν σοβαρο OU, γιατι ξερουν οτι αν βαλουν μεσα NU μειωνονται σημαντικα οι πιθανοτητες νικης. Η δικη μου βασικη ομαδα παντοτε ηταν 2 BL, 1UU, 3OU.
Kοινως ουτε εγω ειμαι απο τους τυπους που γουσταρουν legendaries σε OU μαχες κλπ.

Εγω απλα υπογραμμισα το γεγονος, οτι για να ειναι καλο physical sweeper πρεπει να εχει καποια υψιλα στανταρτς, οπως ενα decent movepool και καλα Stats.:thatsit:
Δε ζητησα ουτε Garchomp να ειναι, ουτε Salamence. Ενα απλο physical sweeper με στατιστικα λιγο καλυτερα και εξισοροπημενα προς την physical attack απο οτι του lucario πχ.

^_^

#612 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 February 2010 - 18:14

Δεν ειπα ποτε οτι τα pokemon που εχεις χρησιμοποιησει εσυ ειναι για Βρασιμο.:canthelp:

Δεν τόνιζα αυτό, αλλά το ότι όλα τα Pokemon είναι χρήσιμα λίγο ή πολύ, και τα Tiers ελάχιστα μετράνε αν υπάρχει σωστή τεχνική.

Δε ζητησα ουτε Garchomp να ειναι, ουτε Salamence. Ενα απλο physical sweeper με στατιστικα λιγο καλυτερα και εξισοροπημενα προς την physical attack απο οτι του lucario πχ.

^_^

Ούτε το Garchomp και το Salamence τα θεωρώ κάτι παραπάνω από τα άλλα. :P Το Smogon είναι γεμάτο τελειωμένους που είναι τόσο κολλημένα μυαλά που δεν μπορούν να νικήσουν ένα Garchomp και το ονομάζουν αυτόματα uber. Και το Lucario δεν είναι άσχημο, ούτε προορισμένο να είναι απαραίτητα Physical Sweeper. Φτιάχνει πολύ καλό Mixed, πράγμα που σπάνια θα συναντήσεις. :smokingg:

Υ.Γ.:
ΠΑΝΤΩΣ, σίγουρα θα ήταν ωραία αν στο PM5 έβγαιναν και κάποιες ωραίες κινήσεις για Pokemon όπως ο Nidoking, ο Golduck ή ο Marowak. Που δηλαδή δύσκολα χρησιμοποιείς, αφού αν και είναι γαμάτα, έχουν αρκετά άδικο movepool και στατιστικά.

oR4yYRl.gif

#613 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 15 February 2010 - 18:38

Ούτε το Garchomp και το Salamence τα θεωρώ κάτι παραπάνω από τα άλλα. :P Το Smogon είναι γεμάτο τελειωμένους που είναι τόσο κολλημένα μυαλά που δεν μπορούν να νικήσουν ένα Garchomp και το ονομάζουν αυτόματα uber. Και το Lucario δεν είναι άσχημο, ούτε προορισμένο να είναι απαραίτητα Physical Sweeper. Φτιάχνει πολύ καλό Mixed, πράγμα που σπάνια θα συναντήσεις. :smokingg:

Oτι κ να λες για τους τελειωμενους του smogon ισχυει. Το μονο που δεν ισχυει ειναι οτι αν σε late game Φας choice scarfer Garchomp με Outrage τη μαμησες εαν δεν εχεις weavile με Ice Shard και γιαυτο το κανανε ban απο smogon... Περαν του οτι εχει πολυ καλα base stats.
αν εσυ τωρα θεωρεις τον εαυτο σου τοσο υπερανω που με NU στην ομαδα σου σε late game να φας garchomp σου βγαζω το καπελο.:canthelp:

Τελος εγω μιλησα για τα στατιστικα του lucario in general και ειπα οτι το νεο pokemon θα ηθελα να ειναι πιο πολυ Physical Attack Oriented. Δεν ειπα οτι δεν γουσταρω το Mixed Sweeper lucario. Απλα εχουμε ηδη αρκετους Mixed απο την 4η...

------------------------------------EDIT--------------------------------------
Το nidoking + το Marowak εχουν ηδη θεικα movepool. το μονο που τους λειπει ειναι μια καλη ability και στο Marowak παραπανω speed.

Edited by MoBoRoS, 15 February 2010 - 18:45.

#614 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 February 2010 - 18:55

Oτι κ να λες για τους τελειωμενους του smogon ισχυει. Το μονο που δεν ισχυει ειναι οτι αν σε late game Φας choice scarfer Garchomp με Outrage τη μαμησες εαν δεν εχεις weavile με Ice Shard και γιαυτο το κανανε ban απο smogon... Περαν του οτι εχει πολυ καλα base stats.
αν εσυ τωρα θεωρεις τον εαυτο σου τοσο υπερανω που με NU στην ομαδα σου σε late game να φας garchomp σου βγαζω το καπελο.:canthelp:

Υπάρχει και η άμυνα. Το Scarf και το Outrage τι να μετρήσουν μπροστά σε ένα Dusknoir ή Weezing; Εκτός φυσικά αν θες να αντιμετωπίσεις ένα επιθετικό τέρας σε διέγερση με ένα άλλο επιθετικό. Τότε είναι λάθος η τακτική, πολύ απλά. Και φυσικά δεν διαφωνώ ότι είναι "καλύτερο" από το μέσο Pokemon, αλλά το μη-αντιμετωπίσημο το θεωρώ αστείο.

Όσο για το αν το παίζω υπεράνω, μάλλον εσύ κολλάς στα Tiers φίλε μου ως προφανές. Εγώ όπως είπα, πρόσφατα κοίταξα την κατηγορία του κάθε Pokemon μου και έμεινα έκπληκτος επειδή περίμενα ότι θα βρήσκονταν σε υψηλότερα Tiers. Απλά χάνεται και η πλάκα όταν παίζεις με Pokemon που δεν σου αρέσουν απλά για να νικάς όπως κάνουν πολλοί.

Τελος εγω μιλησα για τα στατιστικα του lucario in general και ειπα οτι το νεο pokemon θα ηθελα να ειναι πιο πολυ Physical Attack Oriented. Δεν ειπα οτι δεν γουσταρω το Mixed Sweeper lucario. Απλα εχουμε ηδη αρκετους Mixed απο την 4η...

Καλώς. Απλά κατάλαβα ότι θεωρούσες τον Lucario συγκεκριμένα Physical, τη στιγμή που κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλό mixed. :thatsit:

Edit:

------------------------------------EDIT--------------------------------------
Το nidoking + το Marowak εχουν ηδη θεικα movepool. το μονο που τους λειπει ειναι μια καλη ability και στο Marowak παραπανω speed.

Απλά αντίστρεψε τα Stats με τις κινήσεις. :P
Το Nidoking έχει υψηλότερο στατιστικό 92 ΑΤΚ (!!!ο_Ο!!!) και έχει ένα καλό movepool. Λέω απλώς να μπουν κάποιες κινήσεις προσβάσιμες μόνο προς αυτό και όχι προς το Tyranitar π.χ. για να μπορεί να εξισορροπιθεί η κατάσταση.

oR4yYRl.gif

#615 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 15 February 2010 - 19:06

Υπάρχει και η άμυνα. Το Scarf και το Outrage τι να μετρήσουν μπροστά σε ένα Dusknoir ή Weezing; Εκτός φυσικά αν θες να αντιμετωπίσεις ένα επιθετικό τέρας σε αντιπαραθεση με ένα άλλο επιθετικό. Τότε είναι λάθος η τακτική, πολύ απλά. Και φυσικά δεν διαφωνώ ότι είναι "καλύτερο" από το μέσο Pokemon, αλλά το μη-αντιμετωπίσημο το θεωρώ αστείο.

fix'd

Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερο απολα, oυτε οτι ειναι μη αντιμετωπισημο.
Εμπειρικα το Damage που σκαει με ενα απλο Outrage ενα Garchomp με full attack EVS σε ενα weezing+dusknoir με full defense+hp evs ειναι πανω απο 60% κατι που σε late game ειναι ΠΛΗΡΩΣ lethal.
Αν ηθελες να μου αντιπαραβαλεις ενα pokemon που να κανει counter το Garchomp θα επρεπε να βαλεις στο παραδειγμα σου ενα Forretress η ενα Steelix που εχουν Resistance και τρωνε 25% της ζωης τους περιπου απο ενα hit μονο. Αν δεν εχεις κατι τετοιο στην ομαδα σου σε late game η καταληξη ειναι παντα ιδια.:thatsit: Γιαυτο και εγινε ban γιατι αναγκαζε τους παντες μα παιζουν με ποκεμον που ισως να μην τους αρεσουν κιολας (οπως αυτα που ανεφερα), μονο και μονο για να μην τον τρωνε απο ενα overpowered pokemon...