Kanto & Johto yeap ειναι μεσα, νομιζω μαζι με Johto Battle Frontier.
Αυτο το πραγμα παντως μοιαζει με Vulpix.
Posted 11 February 2010 - 23:57
Posted 12 February 2010 - 00:15
Οι επανεκδοσεις ειναι τελειες!
Και μονο που εχουν προσθεσει περιβαλλοντικα εφε εμενα με εχουν πεισει
Kanto & Johto yeap ειναι μεσα, νομιζω μαζι με Johto Battle Frontier.
Posted 12 February 2010 - 15:44
Posted 13 February 2010 - 02:36
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 13 February 2010 - 03:03
ΑΛήθεια, με shoddy battle ασχολείτε κανείς εδω μέσα? Looking for opponents XD
Posted 13 February 2010 - 03:42
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 13 February 2010 - 11:26
Posted 13 February 2010 - 15:41
Αμήν.Χρειάστηκε να επανεκδοθούν οι Gold,Silver για να ξαναβάλουν 2 περιοχές
Eιμαι στο shoddy battle απο το 2007(απο οταν βγηκε περιπου) και netbattle απο ακομα παλιοτερα! Αν θες κανε μου κανενα nudge στο msn να παιξουμε γιατι εχω να παιξω κανα 3μηνο και εχω σκουριασει!!
Shoddy ROXX!
Επισης γιατο μονο γεγονος που ξενερωσα ειναι οτι το Zoroark δεν θα ειναι Dark/Fighting και θα ειναι μονο Dark(αποτι εχουν πει μεχρι τωρα).
Πολυ πολυ πολυ κριμαΠαει στραφη ενα πολυ ενδιαφερον Typing.
Fingers Crossed να εχει καλα base stats!
Posted 14 February 2010 - 14:33
Edited by MoBoRoS, 14 February 2010 - 14:39.
Posted 15 February 2010 - 16:55
Ξεχνας το Absol και το Mightyena νομιζω...
Εφοσον υπαρχουν δυο τι να τα κανουμε τα υπολοιπα. Δεν ειναι grass type που εχει τοσα πολλα varieties sto movepool δυστυχως... :/
Τα μονα πραγματα που θα το εκαναν καλο θα ειναι εαν:
1oν) Του βαλουν 2ο type (fighting)
2oν) Του βαλουν Close Combat η αλλες fighting moves για variety στο movepool (και ας μην εχει fighting type)
3ον) Να του βαλουν καμια competitive (και οχι σαπια) signature move.
Imho μονο ετσι σωζεται.
Γιατι και καλα base stats ναχει... αμα ειναι magicarp στις κινησεις, να το βρασω!
Posted 15 February 2010 - 18:02
Επίσης από όσα Pokemon έχω χρησιμοποιήσει μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κανένα δεν το βράζεις. Πρόσφατα κοίταξα τα Tiers στο Smogon, και στην ομάδα μου έχει 2 NU, 1 UU, 1 BL, 2 OU και πάλι είναι αρκετά ισορροπιμένη. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κολλάς κάπου, πάντα θα βρεις ένα παραθυράκι που κάνει το Pokemon χρήσιμο.
Posted 15 February 2010 - 18:14
Δεν ειπα ποτε οτι τα pokemon που εχεις χρησιμοποιησει εσυ ειναι για Βρασιμο.
Ούτε το Garchomp και το Salamence τα θεωρώ κάτι παραπάνω από τα άλλα.Δε ζητησα ουτε Garchomp να ειναι, ουτε Salamence. Ενα απλο physical sweeper με στατιστικα λιγο καλυτερα και εξισοροπημενα προς την physical attack απο οτι του lucario πχ.
^_^
Posted 15 February 2010 - 18:38
Ούτε το Garchomp και το Salamence τα θεωρώ κάτι παραπάνω από τα άλλα.
Το Smogon είναι γεμάτο τελειωμένους που είναι τόσο κολλημένα μυαλά που δεν μπορούν να νικήσουν ένα Garchomp και το ονομάζουν αυτόματα uber. Και το Lucario δεν είναι άσχημο, ούτε προορισμένο να είναι απαραίτητα Physical Sweeper. Φτιάχνει πολύ καλό Mixed, πράγμα που σπάνια θα συναντήσεις.
Edited by MoBoRoS, 15 February 2010 - 18:45.
Posted 15 February 2010 - 18:55
Oτι κ να λες για τους τελειωμενους του smogon ισχυει. Το μονο που δεν ισχυει ειναι οτι αν σε late game Φας choice scarfer Garchomp με Outrage τη μαμησες εαν δεν εχεις weavile με Ice Shard και γιαυτο το κανανε ban απο smogon... Περαν του οτι εχει πολυ καλα base stats.
αν εσυ τωρα θεωρεις τον εαυτο σου τοσο υπερανω που με NU στην ομαδα σου σε late game να φας garchomp σου βγαζω το καπελο.
Καλώς. Απλά κατάλαβα ότι θεωρούσες τον Lucario συγκεκριμένα Physical, τη στιγμή που κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλό mixed.Τελος εγω μιλησα για τα στατιστικα του lucario in general και ειπα οτι το νεο pokemon θα ηθελα να ειναι πιο πολυ Physical Attack Oriented. Δεν ειπα οτι δεν γουσταρω το Mixed Sweeper lucario. Απλα εχουμε ηδη αρκετους Mixed απο την 4η...
------------------------------------EDIT--------------------------------------
Το nidoking + το Marowak εχουν ηδη θεικα movepool. το μονο που τους λειπει ειναι μια καλη ability και στο Marowak παραπανω speed.
Γιατι και καλα base stats ναχει... αμα ειναι magicarp στις κινησεις, να το βρασω!
Posted 15 February 2010 - 19:06
fix'dΥπάρχει και η άμυνα. Το Scarf και το Outrage τι να μετρήσουν μπροστά σε ένα Dusknoir ή Weezing; Εκτός φυσικά αν θες να αντιμετωπίσεις ένα επιθετικό τέρας σε αντιπαραθεση με ένα άλλο επιθετικό. Τότε είναι λάθος η τακτική, πολύ απλά. Και φυσικά δεν διαφωνώ ότι είναι "καλύτερο" από το μέσο Pokemon, αλλά το μη-αντιμετωπίσημο το θεωρώ αστείο.