yup αυθεντικότατο. Είναι απο το αμερικάνικο event που δώθηκε στα Toys R us.Που βρηκες το Regigas???Απο Wi-Fi ανταλλαγη???
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Pokemon Place
Posted 30 August 2009 - 13:24

Posted 30 August 2009 - 13:55
yup αυθεντικότατο. Είναι απο το αμερικάνικο event που δώθηκε στα Toys R us.
Mια χαρα σε βρισκω!αμα μπορεις να το κλωνοποιησεις ενδιαφερομαι και για ανταλλαγη...
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 11 September 2009 - 13:29
Μου αρεσει ομως που θα μπορεις να παρεις τα προηγουμενα starters!

Posted 11 September 2009 - 14:25
Κανονικα κυκλοφορουν αυριο,αλλα λογικα οσοι εκαναν preorder απο online stores πρεπει να τα εχουν ηδη παραλαβει...Apparently there are roms out too; everyone and their mom has played them already. :pp The pokemon community in LJ is full of people asking and giving Pikachu colored Pichu and Notched ear Pichu lolΑκομη δεν εχω καταλαβει ποτε κυκλοφορουν στην Ιαπωνια. Το Serebii εχει βγαλει τα κερατα του απο spoiler αλλα το Pokemasters ακομη εχει αντιστροφη μετρηση.
Posted 11 September 2009 - 22:39

Ηδη ειδα την καρτελα με τα εμβληματα (και μου δημιουργηθηκε η απορια που ειναι η Misty)
Posted 11 September 2009 - 23:52
εκει που ηταν παντα xD στη Cerulean. they just changed her hairstyle. :pp ουτε 'γω την αναγνωρισα στην αρχη XD(και μου δημιουργηθηκε η απορια που ειναι η Misty)
Posted 12 September 2009 - 20:06
http://videogames24.forumgreek.com/
Posted 12 September 2009 - 20:44

-Rom links removed, ξέρει ο καθένας που να ψάξει για κάτι τέτοιο-
Με το No$gba εμφανίζει πρόβλημα την ώρα που ο ήρωας γίνεται "μικρος" κι εχει ως αποτέλεσμα να "κολάει" έχοντας μαύρη οθονη.
Δοκίμασα να το παίξω με το desmume κι όλα πάνε ρολόι!
Απο το λίγο που έπαιξα φαίνονται φανταστικές αλλα δυστυχως προτειμω να περιμένω εως ότου κυκλοφορήσουν οι ευρωπαικές εκδοσεις για μεγαλύτερη απόλαυση

Edited by YaTa, 13 September 2009 - 10:25.
Rom links removed.

Posted 13 September 2009 - 21:45
Κατι αλλο που μου κινησε το ενδιαφερον. Που ειναι ο Giovanni? Απο τη στιγμη που προκειται για σικουελ..., ωχ μια στιγμη, ο Giovanni ηταν ομως στις αρχικες χρυση και ασημενια...?

.... Πω.., δεν θυμαμαι...
Posted 28 September 2009 - 14:55
Μετα το Secret Key και το Member Pass που χρησιμοποιουνται για να μπορουμε να δωσουμε διαφορες μορφες στο rotom,αλλα και να πιασουμε το darkrai αντιστοιχα,ηρθε η ωρα για το shayimin!
Το τριτο Wi-Fi Event ειναι απο σημερα σε ολη την Ευρωπη γεγονος και θα συνεχισει να ειναι ως τις 8 Νοεμβριου!Με αυτο αποκτατε το αντικειμενο Oak's Letter με το οποιο μπορειτε να πιασετε το shaymin!
Kαλο download Λοιπον και Have Fun!
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 28 September 2009 - 15:35

Posted 29 October 2009 - 23:54
Accroding to the official Japanese HG/SS site, two new events are coming to HeartGold and SoulSilver. The first, being done in honor of Gold and Silver's 10th anniversary, will allow you to download Mew. This Mew has a Premier Ribbon attached to it. While usually a Classic Ribbon allows certain pokemon to activate in-game events, it's possible that this Mew might trigger one. However, keep in mind, no Mew-activated event has been found in the game so far. This event will be available for a limited time: from November 11 - November 23.
Αναρωτιεμαι τωρα αν θα το παρουμε Ευρωπη αφου δεν εχουν βγει ακομη

Posted 30 October 2009 - 12:49
Posted 12 December 2009 - 12:59
http://pokebeach.com/2009/12/heartgold-soulsilver-release-date-march-14th-question
Τα λόγια είναι περιττά!
Πάμε για preorder!

Posted 13 December 2009 - 22:46
Απο τη μια χαιρομαι και μαλιστα αφου θα παρουμε το Pokewalker, απο την αλλη ακομη δεν εχω αξιωθει να παρω την Platinum, δεν εχω φτιαξει την Gold και εχω αιωνες να παιξω κανονικο παιχνιδι Ποκεμον.