Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#481 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2009 - 17:49

Μόνο που σκέφτεσαι ότι θα έχεις να συμπληρώσεις ένα Pokedex με 493 θέσεις, πάντως. Oh, well..:bahhh:

Don't worry. Κάπου τα 200 από αυτά τα έχω στο Pokemon Box του GameCube. :whistling:
Επιπλέον, έχουμε πολλά στις DP, που μπορούμε να ανταλλάξουμε.
:wis:

Αυτο εννοουσα,οτι χθες και σημερα ηταν το event της Αθηνας!!
Οσον αφορα το Oak's Letter ποιος νοιαζεται???Αφου πηραμε το Saymin!!Kαι οχι μονο οι εξτρα αποστολες εγιναν αλλα και το event για το Secret Key που διακινειται μεσω Internet θα λαβει χωρα,οπως ειπα παραπανω!!

Και πάλι όχι. :P Το Event είναι στην Αθήνα και άλλες μέρες.
Για το Oak's Letter νοιαζόμαστε. Shaymin έχουμε ούτως ή άλλως, Ιαπωνικό. :P Άλλωστε προσθέτει μέρος της ιστορίας. Και ναι, όντως, είναι και το Secret Key! Απόδειξη ότι κάποια στιγμή θα στήλουν και Oak's Letter, Azure Flute και το του Darkrai.

Ο θρυλικός εκπαιδευτής Jim απο τις yellow, silver/crystal επιστρέφει μετά απο χρόνια απουσίας χαμένος σε ένα αγνωστο region!!! Προσοχη γιατι ειναι imba :P

:hahaha::hahaha::hahaha:
Lost in the Digi-World.

oR4yYRl.gif

#482 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2009 - 12:35

Και πάλι όχι. :P Το Event είναι στην Αθήνα και άλλες μέρες.
Για το Oak's Letter νοιαζόμαστε. Shaymin έχουμε ούτως ή άλλως, Ιαπωνικό. :P Άλλωστε προσθέτει μέρος της ιστορίας. Και ναι, όντως, είναι και το Secret Key! Απόδειξη ότι κάποια στιγμή θα στήλουν και Oak's Letter, Azure Flute και το του Darkrai.

Axa!Εχεις δικιο!!Ξαναδα την λιστα και ειναι κι αλλες μερες!!Υποθετω πως θα το δωσουν με Mystery Gift απο το internet!Μακαρι δηλαδη!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#483 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2009 - 16:20

Τα έχει όλα τα pokemon και καμιά 100αρια shinings ο αδερφός μου στην Diamond και μόλις πήρε την Platinum, έχει Shaymin, Darkrai, Arceus σε shining και μη shining. Όποιος ενδιαφέρεται για trades θέλει EV trained ή κάτι καλό, τέλος πάντων θα ήθελα info για το event στην Αθήνα αν γίνεται.

#484 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2009 - 23:18

Τα έχει όλα τα pokemon και καμιά 100αρια shinings ο αδερφός μου στην Diamond και μόλις πήρε την Platinum, έχει Shaymin, Darkrai, Arceus σε shining και μη shining. Όποιος ενδιαφέρεται για trades θέλει EV trained ή κάτι καλό, τέλος πάντων θα ήθελα info για το event στην Αθήνα αν γίνεται.

Tελεια!!Απο cheat τα εχει αποκτησει??Εγω ενδιαφερομαι!!Για ποιο event θελεις πληροφοριες,για το Shaymin???

ΥΓ.Ρε παιδια!!Μπορει καποιος να μου εξηγησει συνοπτικα τι ειναι τα Ev??Ποτε μου δεν καταφερα να καταλαβω ακριβως!

#485 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2009 - 23:59

Tελεια!!Απο cheat τα εχει αποκτησει??Εγω ενδιαφερομαι!!Για ποιο event θελεις πληροφοριες,για το Shaymin???

ΥΓ.Ρε παιδια!!Μπορει καποιος να μου εξηγησει συνοπτικα τι ειναι τα Ev??Ποτε μου δεν καταφερα να καταλαβω ακριβως!

Καμιά σχέση με cheat, απλώς έκανε ανταλαγές από wifi.
EV είναι τo πόκεμον με το σωστό nature που του αντιστοιχεί για να βγάλει imba status, αν είναι κάτι με moveset από αυγό τόσο το καλύτερο.Και ναι θέλω πληροφοριες για το event του Shaymin.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RaiDeNJuNioR: 02 Ιούνιος 2009 - 00:10

#486 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 07:32

Από Cheat είναι. Ο Arceus υποτίθεται ότι δεν υφίσταται καν ως Pokemon που μπορείς να πιάσεις προς τo παρρόν. Εν πάση περιπτώσει, αφού είναι από το Wi-Fi, φαντάζομαι ότι ορισμένα από αυτά είναι πραγματικά. Όσα σερβίρουν όμως πολύ μέλι είναι, πραγματικά, ψεύτικα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από YaTa: 02 Ιούνιος 2009 - 09:40

oR4yYRl.gif

#487 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 10:39

Εννοώ οτι δεν απόκτησε κάτι με cheat και φυσικά έδωσε για να πάρει.
Σχετικά με το wi-fi τις ανταλαγές δεν τις έκανε στο GTS αλλά κανονικά με friend codes από forum, πάνε σχεδόν δυο χρόνια από τότε που έκλεισε και δεν ξανά έκανε ανταλλαγή.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RaiDeNJuNioR: 02 Ιούνιος 2009 - 10:48

#488 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 10:59

Μόλις ήρθαν οι κασσέτες μαζί με τα DSi, με αρκετά καλούδια μπορώ να πω! :wooi2:

Από Πέμπτη μάλλον ξεκινάμε το νέο quest. :drink:
1

#489 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 11:03

Άρχησε την Platinum χτες το βράδυ και έπαιζε μέχρι τις 5 το πρωί και τώρα που μόλις ξύπνησε ξαναπαίζει, το κάψιμο στο full

#490 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 11:14

Καμιά σχέση με cheat, απλώς έκανε ανταλαγές από wifi.
EV είναι τo πόκεμον με το σωστό nature που του αντιστοιχεί για να βγάλει imba status, αν είναι κάτι με moveset από αυγό τόσο το καλύτερο.Και ναι θέλω πληροφοριες για το event του Shaymin.

Mπορεις να δεις εδω για το event του Shaymin!http://www.nintendo.gr/el-gr/News.as...c-630aa38d8688

#491 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 11:18

Εννοώ οτι δεν απόκτησε κάτι με cheat και φυσικά έδωσε για να πάρει.
Σχετικά με το wi-fi τις ανταλαγές δεν τις έκανε στο GTS αλλά κανονικά με friend codes από forum, πάνε σχεδόν δυο χρόνια από τότε που έκλεισε και δεν ξανά έκανε ανταλλαγή.

Μια χαρα!Συνεπως μπορουσε να παρει και τα Arceus και Darkrai αφου στην Ιαπωνια τουλαχιστον τα event εχουν λαβει χωρα εδω και αρκετο καιρο!!

#492 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 11:46

Μια χαρα!Συνεπως μπορουσε να παρει και τα Arceus και Darkrai αφου στην Ιαπωνια τουλαχιστον τα event εχουν λαβει χωρα εδω και αρκετο καιρο!!

Αν και τα έχει όλα αυτά θα πάει για το Shaymin το Σάββατο 13 Ιουνίου. Thanks για τις πληροφορίες.

#493 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 23:38

Καλά, πέφτει τρελή πόρωση στην Πλατίνα λέμε!
Μέχρι τώρα η ομάδα μου:

Dhend / Turtwig (Male) - Level 16
Chopper / Machop (Male) - Level 12
Oredude / Geodude (Male) - Level 11
Belle / Ponyta (Female) - Level 5

Τα τρία πρώτα μάλλον θα τα κρατήσω και στην τελική ομάδα μου. :tensai:
Για την Ponyta δεν ξέρω βέβαια... :nosey:

Μεγαλώνει η ομάδα! Πάμε για το πρώτο έμβλημα! :orly:

O Arceus θα δωθεί τον άλλο μήνα. Ό,τι άλλο Arceus κυκλοφορεί είναι από Cheat. :nosey:

Btw, new game.
http://pokebeach.com/2009/06/new-wiiware-game-melee-pokemon-scramble
Αρκετά διασκεδαστικό φαίνεται! :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ash_Pokemaster: 05 Ιούνιος 2009 - 23:47

oR4yYRl.gif

#494 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 11:07

Κιόλας έχει φτάσει μακριά, άρχισε με όμαδα full modest/adamant με movesets από το πρώτο έμβλημα περιμένει έσενα ash αν είναι να πέσει κανά trade όταν μεταφέρεις pokemon

#495 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 15:40

Δεν μπορώ να καταλάβω... Εσύ ή ο αδερφός σου; :P
Εγώ έφτασα Eterna, και πάω για το 2ο Γυμναστήριο σε λίγο! :)

oR4yYRl.gif