Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#511 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 09 June 2009 - 16:19

Tι ειναι το fatDS???:oo:

lol η πρωτη εκδοση του DS που κυκλοφορησε η Nintendo :P
Spoiler:

in other news..filling out the National Dex in Diamond while having seen only a minimum amount of Kanto/Johto pkm is way harder than I imagined...:frozen: and emerald didn't help as much as I though it would T_T *sadness*

Edited by yami, 09 June 2009 - 16:24.

#512 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 09 June 2009 - 20:13

Έχει σταματήσει ο ρυθμός παιχνιδιού τις τελευταίες μερες, βρίσκεται στο πρωτάθλημα και μόλις πείρε το item από το wi-fi.
Σχετικά με το Shaymin επειδή υπάρχει ένα hackarismeno shiny entei από το wi-fi πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη κασέτα αυτό για να πάει για το Shaymin? (Υπενθυμίζω οτι δεν έχει χρησιμοποιηθεί gameshark καθόλου στην κασέτα)

#513 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 June 2009 - 20:41

Έχει σταματήσει ο ρυθμός παιχνιδιού τις τελευταίες μερες, βρίσκεται στο πρωτάθλημα και μόλις πείρε το item από το wi-fi.
Σχετικά με το Shaymin επειδή υπάρχει ένα hackarismeno shiny entei από το wi-fi πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη κασέτα αυτό για να πάει για το Shaymin? (Υπενθυμίζω οτι δεν έχει χρησιμοποιηθεί gameshark καθόλου στην κασέτα)

Δεν νομίζω, όχι.
Το 99% των ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει Wi-Fi έχουν πέσει σε hacked Pokemon. Posted Image

Εν το μεταξύ, σε μερικές μέρες περιμένουμε το νέο CoroCoro με πληροφορίες για HearGold και SoulSilver! :wooi2:

oR4yYRl.gif

#514 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 09 June 2009 - 21:19

Εν το μεταξύ, σε μερικές μέρες περιμένουμε το νέο CoroCoro με πληροφορίες για HearGold και SoulSilver! :wooi2:

Ναι ναι!!Αντε να βγει επιτελους!!Θελω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες και θελω να δω και περισσοτερα screenshots!!:burningbe3:

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#515 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 09 June 2009 - 21:23

lol η πρωτη εκδοση του DS που κυκλοφορησε η Nintendo :P

AAA! ok! thx! Απλα μιλησες για ανταλλαγη και το εχασα λιγο :frozen:!Εντωμεταξυ και εγω το fat εχω...χαχαχα

#516 RaiDeNJuNioR

RaiDeNJuNioR

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 10 June 2009 - 11:02

Πάει και το πρωτάθλημα, αρχίζουν οι ανταλλαγές.

#517 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 10 June 2009 - 12:13

Πάει και το πρωτάθλημα, αρχίζουν οι ανταλλαγές.

Χριστε μου!!!Ποτε προλαβε????:oo:Εγω ειμαι ακομα στο 5ο εμβλημα!!!:uhh:

#518 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 10 June 2009 - 12:27

οι κασετες pokemon τερματιζονται σε μια μερα...αν ειναι δυνατον...τοσο καιρο σχολιαζετε...
Εγω ηδη θα ειχα 100ρι pokemon

#519 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 10 June 2009 - 14:00

οι κασετες pokemon τερματιζονται σε μια μερα...αν ειναι δυνατον...τοσο καιρο σχολιαζετε...
Εγω ηδη θα ειχα 100ρι pokemon

Nαι!Δεν αντιλεγω,αν παιζεις και τις 24 ωρες τερματιζονται σε μια μερα παραβλεπωντας ολους τους εκπαιδευτες,χωρις να πιανεις ποκεμον κτλ,αλλα εκτος αυτου,εχουμε να κανουμε κι αλλα πραγματα στη ζωη μας,δεν ειμαστε πανω απο ενα DS ολη την ωρα.

#520 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 10 June 2009 - 14:09

Παιδια!!Βγηκε το νεο τευχος του CoroCoro που συζηταγαμε χθες!
Spoiler:

#521 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 June 2009 - 15:38

Δεν βγήκε ακόμα.
Leaks είναι.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΛΕΜΕ. :|

Πάμε ένα summary, speculations, και πληροφορίες.

Posted Image

WHAT.THE.HECK.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήμουν χαρούμενος για αυτό, αλλά λογικά σκεπτόμενος, με χαλάει αρκετά. Οι Groudon, Kyogre και Rayquaza είναι μεν στις κασσέτες ως Filler Pokemon, ΑΛΛΑ, αν είναι όντως Roaming, καταρχήν δεν βγάζει νόημα. Πώς γίνεται μία ΦΑΛΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΓΗΔΕΣ να κάνει roaming στα νερά του Johto. Για το Groudon δεν το συζητώ καν. Θα τρομάζουν τα Sentret του Route 29 δηλαδή. Το χειρότερο δε απ' όλα είναι ότι αυτό θα κάνει τους βλάκες του Bulbagarden να πιστεύουν ακόμα δρυμήτερα ότι η ιστορία του Johto λαμβάνει χώρα μετά από αυτή του Hoenn.

Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης πάντως. Βέβαια μία λογική εξίγηση είναι τα χρονικά διαστήματα όπως περνάνε μετά το πρωτάθλημα. Δηλαδή ο χρόνος είναι σχετικά ακαθόριστος. Με λίγα λόγια η εμφάνιση του Weather Trio θα μπορούσε να είναι χαλαρώτατα και 5 χρόνια μετά τα Hoenn events, ακόμα και αν η ιστορία του Johto είναι 1-2 χρόνια μετά τα Johto events.

Update #2: Άκυρο, τώρα πλέον είμαι αυτής της άποψης. Μετά από αυτό με την Shirona, νομίζω ότι βγάζει τέλειο νόημα. Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι πώς θα το χειριστούν οι writers του Special βέβαια.

Αν θα μπορούσε να ισχύει το τελευταίο, θα είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την προσθήκη. Εύχομαι να το χειριστούν καλά στο Manga, όπως χειρίστηκαν τα γεγονότα των FireRed και LeafGreen...

Posted Image

Πολύ ωραία η δουλειά του Ken Sugimori στο νέο look του Silver. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει παραπάνω από το παλιό, και πολύ παραπάνω από το νέο του Gold. Ο Elm επίσης μία χαρά, το artwork εκφράζει απόλυτα τον χαρακτήρα του. Η Rocket Grunt είναι okay, I suppose. Υπήρχε μόνο άντρας Rocket Grunt, οπότε είναι μία καλή προσθήκη. :)

Πιο indepth παρατηρήσεις:

• Πίσω από τα βιβλία του Elm είναι ένα αρκουδάκι (?). Μοιάζει αρκετά με το Spinda, αλλά δεν είναι αυτό. Ίσως να φταίει η ανάλυση, ίσως όμως να μιλάμε και για νέο Pokemon/Forme.
  • Στην αριστερή άκρη που είναι κομμένη φαίνεται κάτι σαν φτερό από έντομο. Βέβαια μοιάζει επίσης και με τα φτερά του Lugia...
  • ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ JOHTO, ΟΥΤΕ ΤΟΥ KANTO, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ HOENN Ή SINNOH. Μπορεί και πάλι να φταίει η ποιότητα, αλλά μάλλον συζητάμε και για νέο (ΤΡΙΤΟ;!) region στο παιχνίδι!
Update: Το τελευταίο δεν ισχύει. Είναι όντως το Johto. :P

Posted Image

Εμφάνιση της Shirona/Cynthia στο παιχνίδι, στο event "Witness the birth of Arceus and Legendary Pokemon." Ενδιαφέρον ως θωρώ. Μέχρι πριν λίγα λεπτά ήταν rumour, και λεγόταν ότι μπορεί να αναφέρεται στην Platinum ή στην νέα ταινία, τώρα όμως επιβεβαιώθηκε.

Posted Image

Μέσω αυτής της εικόνας, φυσικά.

Edited by Ash_Pokemaster, 10 June 2009 - 16:23.

oR4yYRl.gif

#522 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 10 June 2009 - 19:54

Μου φαινονται ολα πολυ ωραια!!Νομιζω η δουλεια που θα γινει στα remakes των Gold και Silver θα ειναι πολυ καλυτερη απο εκεινη των Red και Green!!!
Πολυ καλο το αστειο με τα Sentret και τη Φαλενα!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Ακομα γελαω!
Οντως πολυ καλος ο silver ανανεωμενος-κλεφτης!!!
Λιγο με ξενιζει αυτο με τα Roaming pokemon και την Cynthia βεβαια...αλλα το δεχομαι!

Απορια:Γιατι εχει γινει τοσος ντορος με τα χρονικα διαστηματα που ελαβαν χωρα τα γεγονοτα???Και επισης οταν λες special εννοεις το manga?

Edited by Rihardil, 10 June 2009 - 20:25.

#523 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 June 2009 - 23:40

Απορια:Γιατι εχει γινει τοσος ντορος με τα χρονικα διαστηματα που ελαβαν χωρα τα γεγονοτα???Και επισης οταν λες special εννοεις το manga?

Διότι η GameFreak δεν τα έχει ξεκαθαρίσει η ίδια, αλλά τα αφήνει να υπονοηθούν. Βλέπε Red Gyarados στην αρχή των Diamond και Pearl, Jasmine στην Sunnyshore, και πολλές άλλες αναφορές. Το θέμα είναι ότι μέχρι και χτες δεν μπορούσε κανείς να πει τι συμβαίνει ακριβώς, με αποτέλεσμα να έχουν επικρατήσει δύο αντιλήψεις. Αυτή που λέει οι RGBY/FRLG και RSE συμβαίνουν σχεδόν παράλληλα (οι πρώτες λίγο νωρίτερα), και GSC/HGSS και DPPt επίσης παράλληλα, και την δεύτερη, που υποστοιρίζει ότι όλα συμβαίνουν με την σειρά κυκλοφορίας.

Τα δύο νέα events επιβεβαιώνουν την πρώτη. Καθώς προφανώς ο Groudon και ο Kyogre έχουν ξυπνήσει, επομένως οι GSC/HGSS είναι σίγουρα μετά από τις RSE, και εφ' όσον η Cynthia (που φαίνεται να έχει την ίδια ηλικία) πηγαίνει στο Johto/Kanto -θα δούμε,- και βρίσκει τον Arceus, οι GSC/HGSS είναι επίσης παράλληλες με τις DPPt.

Το θέμα είναι ότι ΟΛΑ σχεδόν τα canons χρησιμοποιούν την δεύτερη θεωρία, και τώρα θα είναι λίγο δύσκολο να ξεμπλέξουν τα πράγματα. Και ιδιαίτερα το Special (ναι, το Manga), που έχει καλή πορεία. Το Anime ούτως ή άλλως μπλεγμένο είναι.

Παρεμπιπτόντως, ο Groudon και ο Kyogre δεν κόβουν βόλτες τελικά. :P
Λογικά είτε θα δούμε και πάλι Marine και Terra Cave, είτε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος όπου θα πιάνονται. ;)

oR4yYRl.gif

#524 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 10 June 2009 - 23:55

Σε ευχαριστω πολυ για το ξεκαθαρισμα!!!Το χρειαζομουν!!!
Ειναι οντως λιγο μπερδεμα η κατασταση!Κι οντως στο manga τα ειχαν συνδυασει πολυ καλα!!Παντως κι εμενα η πρωτη αποψη μου κολλαει για να ειμαι ειλικρινης!

#525 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 June 2009 - 04:47

τα πακετα για τις νεες κασετες :wooi2:
Posted Image

Posted Image

θα αγοραζα DS μονο και μονο για την Silver Soul!!!!!! (και ξεροντας με οι περισσοτεροι, ξερετε ποσο σημαντικο ειναι αυτο ΧΡ)

Δεν μπορω να περιμενω να ανακοινωσουν τις Pokemon Τechno Red και Disco Blue, που φυσικα ολα τα μουσικα κομματια θα ειναι remix στο αναλογο ειδος ανα κασετα!!!!!
Επισης κατι αλλο που θα ηταν τελειο, θα ηταν ενα remake για το Digimon World 1 :smokingg: Thats never gonna happen though...:nanana:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ