Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Pokemon Place
Posted 28 May 2009 - 19:23
:mador2:Don't forget it:hehehe:
Posted 28 May 2009 - 20:53
Posted 28 May 2009 - 22:00
Sinnoh, όπως και οι Diamond και Pearl. Αν έχεις Diamond/Pearl μην περιμένεις κάτι το πολύ νέο, όπως ειπώθηκε και πριν. Αν πάλι δεν έχεις Diamond ή Pearl, trust me, δεν θα απογοητευτείς.
Posted 29 May 2009 - 07:04
Εγώ έχω DIAMOND και μάλιστα την έχω τερματήσει
.Τώρα δεν ξέρω αξίζει;;;
Έχει καινούργια POKEMON ;;;
Aν εννοεις ποκεμον 5ης γενιας,οχι δεν εχει!ΠΑρολα αυτα μπορεις να πιασεις καποια ποκεμον που δεν μπορουσες στις Diamond & Pearl,οπως ειναι το Gliagar,το Swinub,το Kirlia κτλ. και ετσι δεν θα χρειαζεται να περιμενεις να τερματισεις το παιχνιδι για να αποκτησεις προσβαση στα υπολοιπα ποκεμον του Sinnoh οπως στις προηγουμενες εκδοσεις!!
Επισης οπως ανεφερα και πριν υπαρχει και το Battle Frontier!Οποτε its up to you!
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
![]()
Posted 29 May 2009 - 15:12
Posted 29 May 2009 - 18:23
Και μη ξεχνατε!!Σημερα και αυριο το event για το θρυλικο ποκεμον Saymin!!
![]()
Posted 29 May 2009 - 19:11
*weeps that she can't have T.T*
χαθηκε να το δινουν το Oak's Letter μεσω interweb.. :pp
Posted 29 May 2009 - 22:35
Posted 29 May 2009 - 23:32
χαθηκε να το δινουν το Oak's Letter μεσω interweb.. :pp
Θα συμφωνησω!!Ποιος τρεχει εκει με ολα τα κουτσικα??ρομπα θα γινουμε!!!χαχαχ!
Βασικα στην Platinum υπαρχει ο Distortion world, οποτε εχεις μια νεα περιοχη να εξερευνησεις επιπλεον
Εχεις δικιο!ΚΑι ααυτο!!Μου διεφυγε!!
![]()
Posted 29 May 2009 - 23:53
τι είναι αυτός ο κόσμος? φαίνεται να έχει ενδιαφέρον όνομαΒασικα στην Platinum υπαρχει ο Distortion world, οποτε εχεις μια νεα περιοχη να εξερευνησεις επιπλεον
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 30 May 2009 - 08:34
*Not True.Βασικα εχεις!!45 ευρω,αλλα μη σκας!!!χαχαχαχαχαχαχα!!πλακιτσα!!Αξιζει πραγματικα!
Μοιράζεται και άλλες μέρες, και σε άλλες πόλεις εκτός Αθήνας, αλλά και στην Αθήνα επαναληπτικά.
Εγώ θα το πάρω από την Πάτρα, και αν είμαι τυχερός, θα πάρω και δύο!
Όσο για το Oak's Letter, δεν πιστεύω ότι τίθεται λόγος ανησυχίας. Στην Ιαπωνία το έδιναν πριν ένα μήνα, παρ' ό,τι το Shaymin αυτό καθ' αυτό διδόταν πέρυσι. Εκτός αυτού, οι extra αποστολές του Ranger που διακινούνταν μέσω net έγιναν τελικά.
Εγώ αυτό που ελπίζω είναι να ξαναγίνουν, γιατί δεν τις πρόλαβα. Τ_Τ
Posted 30 May 2009 - 14:44
Βασικα στην Platinum υπαρχει ο Distortion world, οποτε εχεις μια νεα περιοχη να εξερευνησεις επιπλεον.
Posted 30 May 2009 - 16:48
Check για more spoilers.
Μόνο που σκέφτεσαι ότι θα έχεις να συμπληρώσεις ένα Pokedex με 493 θέσεις, πάντως. Oh, well..
Posted 30 May 2009 - 16:50
*Not True.
Μοιράζεται και άλλες μέρες, και σε άλλες πόλεις εκτός Αθήνας, αλλά και στην Αθήνα επαναληπτικά.
Εγώ θα το πάρω από την Πάτρα, και αν είμαι τυχερός, θα πάρω και δύο!
Όσο για το Oak's Letter, δεν πιστεύω ότι τίθεται λόγος ανησυχίας. Στην Ιαπωνία το έδιναν πριν ένα μήνα, παρ' ό,τι το Shaymin αυτό καθ' αυτό διδόταν πέρυσι. Εκτός αυτού, οι extra αποστολές του Ranger που διακινούνταν μέσω net έγιναν τελικά.
Εγώ αυτό που ελπίζω είναι να ξαναγίνουν, γιατί δεν τις πρόλαβα. Τ_Τ
Αυτο εννοουσα,οτι χθες και σημερα ηταν το event της Αθηνας!!
Οσον αφορα το Oak's Letter ποιος νοιαζεται???Αφου πηραμε το Saymin!!Kαι οχι μονο οι εξτρα αποστολες εγιναν αλλα και το event για το Secret Key που διακινειται μεσω Internet θα λαβει χωρα,οπως ειπα παραπανω!!
Νέα περιοχή
;;;
Σε ποιο μέρος του χάρτη είναι αυτό το μέρος και τί ιδιαίτερο έχει
;;;
Φαίνεται ενδιαφέρον!!!
τι είναι αυτός ο κόσμος? φαίνεται να έχει ενδιαφέρον όνομα
Οταν λεμε καινουργια ''περιοχη'' δεν εννοουμε Region!To Distortion World εχει να κανει με το storyline της Platinum!Ειναι και καλα ο κοσμος που ζει το Girantina στην κανονικη του μορφη (Origin Form) και πας σε αυτο το κοσμο δυο φορες μονο σε ολο το παιχνιδι!μια για να κυνηγησεις τον Cyrus που θελει να το αφυπνισει κτλ. και αλλη μια οπου παιρνεις ενα Orb που σου δινει τη δυνατοτητα να κρατας το Girantina στην Origin Form εκτος του Distortion World!
Kai The.flame.alchemist αν δεν σου αρεσαν οι DP δεν νομιζω να εντυπωσιαστεις με τη Platinum γτ ειναι κατα καποιο τροπο ενα sequel με καποια νεα στοιχεια!!
![]()
Posted 30 May 2009 - 17:22