Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#466 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 28 May 2009 - 19:23

:tensai: Λετε να την πάρω και εγώ;:oo:Για να ξέρω τώρα σε ποια περιοχή βασίζεται το παιχνίδη;;;:nosey:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#467 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 May 2009 - 20:53

Sinnoh, όπως και οι Diamond και Pearl. Αν έχεις Diamond/Pearl μην περιμένεις κάτι το πολύ νέο, όπως ειπώθηκε και πριν. Αν πάλι δεν έχεις Diamond ή Pearl, trust me, δεν θα απογοητευτείς. ;)

oR4yYRl.gif

#468 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 28 May 2009 - 22:00

Sinnoh, όπως και οι Diamond και Pearl. Αν έχεις Diamond/Pearl μην περιμένεις κάτι το πολύ νέο, όπως ειπώθηκε και πριν. Αν πάλι δεν έχεις Diamond ή Pearl, trust me, δεν θα απογοητευτείς. ;)

:tensai:Εγώ έχω DIAMOND και μάλιστα την έχω τερματήσει:smokingg:.Τώρα δεν ξέρω αξίζει;;;:bahhh:Έχει καινούργια POKEMON ;;;:nbleed:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:

#469 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 29 May 2009 - 07:04

:tensai:Εγώ έχω DIAMOND και μάλιστα την έχω τερματήσει:smokingg:.Τώρα δεν ξέρω αξίζει;;;:bahhh:Έχει καινούργια POKEMON ;;;:nbleed:

Aν εννοεις ποκεμον 5ης γενιας,οχι δεν εχει!ΠΑρολα αυτα μπορεις να πιασεις καποια ποκεμον που δεν μπορουσες στις Diamond & Pearl,οπως ειναι το Gliagar,το Swinub,το Kirlia κτλ. και ετσι δεν θα χρειαζεται να περιμενεις να τερματισεις το παιχνιδι για να αποκτησεις προσβαση στα υπολοιπα ποκεμον του Sinnoh οπως στις προηγουμενες εκδοσεις!!
Επισης οπως ανεφερα και πριν υπαρχει και το Battle Frontier!Οποτε its up to you!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#470 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 29 May 2009 - 15:12

:tensai:Ας την πάρω τότε δεν έχω τίποτε να χάσω!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

#471 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 29 May 2009 - 18:23

Βασικα εχεις!!45 ευρω,αλλα μη σκας!!!χαχαχαχαχαχαχα!!πλακιτσα!!Αξιζει πραγματικα!

Και μη ξεχνατε!!Σημερα και αυριο το event για το θρυλικο ποκεμον Saymin!!

#472 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 May 2009 - 19:11

*weeps that she can't have T.T*
χαθηκε να το δινουν το Oak's Letter μεσω interweb.. :pp

#473 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 29 May 2009 - 22:35

Βασικα στην Platinum υπαρχει ο Distortion world, οποτε εχεις μια νεα περιοχη να εξερευνησεις επιπλεον.

#474 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 29 May 2009 - 23:32

χαθηκε να το δινουν το Oak's Letter μεσω interweb.. :pp

Θα συμφωνησω!!Ποιος τρεχει εκει με ολα τα κουτσικα??ρομπα θα γινουμε!!!χαχαχ!

Βασικα στην Platinum υπαρχει ο Distortion world, οποτε εχεις μια νεα περιοχη να εξερευνησεις επιπλεον

Εχεις δικιο!ΚΑι ααυτο!!Μου διεφυγε!!

#475 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 May 2009 - 23:53

είχα αρχίσει diamond and pearl πριν κάτι μήνες αλλα μου φάνηκαν περίεργος βαρετές. αγόρασα λοιπόν την fire red που δεν είχα προλάβει να παίξω στην περίοδο πώρωσης και μου άρεσε πολύ περισσότερο. λέτε να μου αρέσει η platinum η baa?

Βασικα στην Platinum υπαρχει ο Distortion world, οποτε εχεις μια νεα περιοχη να εξερευνησεις επιπλεον

τι είναι αυτός ο κόσμος? φαίνεται να έχει ενδιαφέρον όνομα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#476 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 30 May 2009 - 08:34

Βασικα εχεις!!45 ευρω,αλλα μη σκας!!!χαχαχαχαχαχαχα!!πλακιτσα!!Αξιζει πραγματικα!

*Not True. :P
Μοιράζεται και άλλες μέρες, και σε άλλες πόλεις εκτός Αθήνας, αλλά και στην Αθήνα επαναληπτικά.
Εγώ θα το πάρω από την Πάτρα, και αν είμαι τυχερός, θα πάρω και δύο! :P

Όσο για το Oak's Letter, δεν πιστεύω ότι τίθεται λόγος ανησυχίας. Στην Ιαπωνία το έδιναν πριν ένα μήνα, παρ' ό,τι το Shaymin αυτό καθ' αυτό διδόταν πέρυσι. Εκτός αυτού, οι extra αποστολές του Ranger που διακινούνταν μέσω net έγιναν τελικά.

Εγώ αυτό που ελπίζω είναι να ξαναγίνουν, γιατί δεν τις πρόλαβα. Τ_Τ

oR4yYRl.gif

#477 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 30 May 2009 - 14:44

Βασικα στην Platinum υπαρχει ο Distortion world, οποτε εχεις μια νεα περιοχη να εξερευνησεις επιπλεον.

:tensai:Νέα περιοχή:oo:;;;:oo:Σε ποιο μέρος του χάρτη είναι αυτό το μέρος και τί ιδιαίτερο έχει:oo:;;;:kill4u:Φαίνεται ενδιαφέρον!!!:kill4u:

#478 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 30 May 2009 - 16:48

Από serebii : The main addition in areas is the Distortion World. This new area is a barren area accessible only from Mt. Coronet and Turnback Cave.

Check για more spoilers.

Μόνο που σκέφτεσαι ότι θα έχεις να συμπληρώσεις ένα Pokedex με 493 θέσεις, πάντως. Oh, well..:bahhh:
1

#479 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 30 May 2009 - 16:50

*Not True. :P
Μοιράζεται και άλλες μέρες, και σε άλλες πόλεις εκτός Αθήνας, αλλά και στην Αθήνα επαναληπτικά.
Εγώ θα το πάρω από την Πάτρα, και αν είμαι τυχερός, θα πάρω και δύο! :P

Όσο για το Oak's Letter, δεν πιστεύω ότι τίθεται λόγος ανησυχίας. Στην Ιαπωνία το έδιναν πριν ένα μήνα, παρ' ό,τι το Shaymin αυτό καθ' αυτό διδόταν πέρυσι. Εκτός αυτού, οι extra αποστολές του Ranger που διακινούνταν μέσω net έγιναν τελικά.

Εγώ αυτό που ελπίζω είναι να ξαναγίνουν, γιατί δεν τις πρόλαβα. Τ_Τ

Αυτο εννοουσα,οτι χθες και σημερα ηταν το event της Αθηνας!!
Οσον αφορα το Oak's Letter ποιος νοιαζεται???Αφου πηραμε το Saymin!!Kαι οχι μονο οι εξτρα αποστολες εγιναν αλλα και το event για το Secret Key που διακινειται μεσω Internet θα λαβει χωρα,οπως ειπα παραπανω!!

Νέα περιοχή:oo:;;;:oo:Σε ποιο μέρος του χάρτη είναι αυτό το μέρος και τί ιδιαίτερο έχει:oo:;;;:kill4u:Φαίνεται ενδιαφέρον!!!:kill4u:

τι είναι αυτός ο κόσμος? φαίνεται να έχει ενδιαφέρον όνομα

Οταν λεμε καινουργια ''περιοχη'' δεν εννοουμε Region!To Distortion World εχει να κανει με το storyline της Platinum!Ειναι και καλα ο κοσμος που ζει το Girantina στην κανονικη του μορφη (Origin Form) και πας σε αυτο το κοσμο δυο φορες μονο σε ολο το παιχνιδι!μια για να κυνηγησεις τον Cyrus που θελει να το αφυπνισει κτλ. και αλλη μια οπου παιρνεις ενα Orb που σου δινει τη δυνατοτητα να κρατας το Girantina στην Origin Form εκτος του Distortion World!

Kai The.flame.alchemist αν δεν σου αρεσαν οι DP δεν νομιζω να εντυπωσιαστεις με τη Platinum γτ ειναι κατα καποιο τροπο ενα sequel με καποια νεα στοιχεια!!

#480 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 May 2009 - 17:22

Ο θρυλικός εκπαιδευτής Jim απο τις yellow, silver/crystal επιστρέφει μετά απο χρόνια απουσίας χαμένος σε ένα αγνωστο region!!! Προσοχη γιατι ειναι imba :P

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ