Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#391 -Darkrai-Nolis

-Darkrai-Nolis

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 03 February 2008 - 18:50

Γεια σε όλους!!!

Ψάχνω εδώ και καιρό κάποιον για μια μάχη στις D/P και δεν βρίσκω κανέναν. Μήπως υπάρχει κάποιος εδώ που έχει wi-fi και θέλει να παίξει;

#392 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 February 2008 - 19:24

Μέσα είμαι. Θα σε προσθέσω στο msn, και αν σε πετύχω κατά τις 9 - 11, παίζουμε. :wooi2:
Και εγώ έχω κάνα δυό βδομάδες να κάνω μάχη.
Standard πάμε ε;

100 lvl. All
6 vs 6
No ubers.

oR4yYRl.gif

#393 -Darkrai-Nolis

-Darkrai-Nolis

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 03 February 2008 - 19:57

Τέλεια! Να δοκιμάσω κάτι πραγματάκια που θέλω επιτέλους.....

#394 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 March 2008 - 00:16

Χτες τσίμπησα αυτά, από eBay:

TURTWIG 01 Next Quest PROMO Pokemon Trading Figure Game - eBay (item 160212800887 end time Mar-27-08 16:29:36 PDT)
PIPLUP 03 Next Quest PROMO Pokemon Trading Figure Game - eBay (item 140210997378 end time Mar-27-08 16:28:59 PDT)
CHIMCHAR Next Quest PROMO Pokemon Trading Figure Game - eBay (item 160212800535 end time Mar-27-08 16:28:08 PDT)

Και τα τρεία έκαναν συνολικά 10 ευρά!! :wooi2:

Τελικά το Pokemon Trading Figure Game, αν ασχολείσαι κατά καιρούς και eBayκά, δεν είναι τόσο ακριβό όσο φαίνεται! Πιθανόν να προσπαθήσω να συλλέξω αρκετές φιγούρες, παίρνοντας 3-4 τη φορά κατά καιρούς. :wis:

In other news...

Posted Image

Δεν έχουμε σημαντικά νέα εδώ και αρκετούς μήνες... Να περιμένετε groundbreaking ανακοίνωση πολύ σύντομα!! (hoping for some GSDS mind candy.)

oR4yYRl.gif

#395 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 16 March 2008 - 18:23

Χτες τσίμπησα αυτά, από eBay:

TURTWIG 01 Next Quest PROMO Pokemon Trading Figure Game - eBay (item 160212800887 end time Mar-27-08 16:29:36 PDT)
PIPLUP 03 Next Quest PROMO Pokemon Trading Figure Game - eBay (item 140210997378 end time Mar-27-08 16:28:59 PDT)
CHIMCHAR Next Quest PROMO Pokemon Trading Figure Game - eBay (item 160212800535 end time Mar-27-08 16:28:08 PDT)

Και τα τρεία έκαναν συνολικά 10 ευρά!! :wooi2:

Τελικά το Pokemon Trading Figure Game, αν ασχολείσαι κατά καιρούς και eBayκά, δεν είναι τόσο ακριβό όσο φαίνεται! Πιθανόν να προσπαθήσω να συλλέξω αρκετές φιγούρες, παίρνοντας 3-4 τη φορά κατά καιρούς. :wis:

Πολυ ωραία αυτά που αγόρασες Ανδρέα. Περισσότερο μου άρεσε το Turtwig .
και μία ερώτηση όσον αφορά το ebay
Spoiler:

:byejg9:
Posted Image

#396 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 March 2008 - 20:58

Πολυ ωραία αυτά που αγόρασες Ανδρέα. Περισσότερο μου άρεσε το Turtwig .
και μία ερώτηση όσον αφορά το ebay

Spoiler:

:byejg9:

Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσησες να πάρεις την Diamond. :P
Αντικαταβολή έχουν ελάχιστα προϊόντα, αλλά και πάλι δεν συστήνεται, μιας και ούτως ή άλλως χρειάζεσαι κάρτα για να κάνεις account... :terror:
Πάντως κάρτα μπορείς να κάνεις αν πάσα στιγμή από Alpha Bank αν είσαι τουλάχιστον 16. Και βασικά η προπληρωμένη κάρτα είναι ό,τι πρέπει για το Internet... :df13952b:

This, I would suggest you. Όσο για το συγκεκριμένο item, είναι από power seller, και είναι πρακτικά από κατάστημα, απλώς μέσω eBay. Άθικτο θα είναι λογικά.

Αν πάντως επιμένεις στην αντικαταβολλή, δεν μπορώ παρά να σου σε παραπέμψω στα παρακάτω:
Pokemon Diamond - Skroutz.gr
Pokemon Pearl - Skroutz.gr

oR4yYRl.gif

#397 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 20 March 2008 - 18:38

Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσησες να πάρεις την Diamond. :P
Αν πάντως επιμένεις στην αντικαταβολλή, δεν μπορώ παρά να σου σε παραπέμψω στα παρακάτω:
Pokemon Diamond - Skroutz.gr
Pokemon Pearl - Skroutz.gr

Tώρα τελευταία καταλαβαίνω ότι στο σχολείο μου υπαρχουν περισσοτεροι pokefans απο ότι περίμενα... έτσι αποφάσισα να ξανασχοληθώ με το άθλημα :try:
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες , ίσως να αποκτίσω κάρτα το καλοκαίρι (γίνομαι 16 στις 1/5) και δεν θελω να ασχοληθώ με video games πριν απο το τέλος των εξετάσεων . λογικα θα έχω diamond πριν το πάσχα :P
Posted Image

#398 ChrisJoKeRiX

ChrisJoKeRiX

Anime Newbie

• Members
  • 16 posts

Posted 24 March 2008 - 08:31

Αφού έκανα ενα καλό search έπεσα πάνω στο αυτό το thread.
Έχω τελειώσει με το θέμα του pokedex από τον Σεπτέμβρη.
Έχω 60 Shinies και όλα τα άλλα σε κανονικά και ψάχνω για ένα Shining Abra Ανάμεσα στα natures Lonely / Naughty / Adamant.
Για αυτό δίνω Shining Arceus Posted Image

#399 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 March 2008 - 09:07

Αφού έκανα ενα καλό search έπεσα πάνω στο αυτό το thread.
Έχω τελειώσει με το θέμα του pokedex από τον Σεπτέμβρη.
Έχω 60 Shinies και όλα τα άλλα σε κανονικά και ψάχνω για ένα Shining Abra Ανάμεσα στα natures Lonely / Naughty / Adamant.
Για αυτό δίνω Shining Arceus Posted Image

Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο θα ήθελες ένα Adamant Abra... :terror2:
Either way, δυστυχώς δεν νομίζω να επιδέχονται πολλοί στο φόρουμ τα hacks, οπότε προσωπικά αφού έδειξε το Shiny Arceus, θα κρατήσω τις επιφυλάξεις μου πριν ανταλλάξω οτιδήποτε με εσένα... :nosey:

Anyway, slow new stand still. Περιμένουμε announcement των DuskGold & DawnSilver στο ερχόμενο CoroCoro. Άντε στο επόμενο. Επειδή είμαστε και σε απρίλιο (ε ρε γλέντια.) κρατάτε τις επιφυλάξεις σας για οποιοδήποτε σκαν βλέπετε.

Άντε, καιρό έχουμε να δούμε κάτι νέο... :drink:

oR4yYRl.gif

#400 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 24 March 2008 - 12:09

Αν κάποιος παίζει με hacks δεν μπορεί να δημιουργήσει ό,τι θέλει; Δηλαδή ένα shiny adamant abra δεν μπορεί να το φτιάξει; Αυτό με παραξενεύει. :P
1

#401 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 March 2008 - 12:44

Αν κάποιος παίζει με hacks δεν μπορεί να δημιουργήσει ό,τι θέλει; Δηλαδή ένα shiny adamant abra δεν μπορεί να το φτιάξει; Αυτό με παραξενεύει. :P

Μπορεί. Ο φίλος ChrisJoKeRiX προφανώς είτε θέλει να επιδείξει το Shiny Arceus του, ή δεν έχει ο ίδιος Action Replay. :wis:

oR4yYRl.gif

#402 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 24 March 2008 - 21:05

Εσείς θα θέλατε να βγει netBattle πρόγραμμα με Diamond/Pearl Pokemon;
Για πείτε απόψεις.
Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ, γιατί σου λύνει πολλά προβλήματα. Ξέρεις από πριν πόσο θα «λειτουργεί» το party που έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου και αν έχει καμιά «τρύπα». Τώρα θα μου πείτε, τόσο εύκολο που έγινε το EV training, μπορείς για πλάκα να φτιάξεις ένα party σε πολύ λίγη ώρα σχετικά με παλιά. :( Χάνεται λίγο η μαγεία του training, βέβαια. {geek speaking :P}
Κι αν μαζευτούμε πολλά παιδιά που θέλουμε, ίσως να κάνουμε τίποτε οι ίδιοι ή έστω να ζητήσουμε από κανένα καλό pokemon site να φτιάξει netBattle πρόγραμμα με Diamond/Pearl Pokemon.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#403 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 March 2008 - 21:11

Αν και έχει τα αρνητικά του, δυστυχώς συμφωνώ... Δηλαδή από τη μία δεν είναι όλοι και τόσο καμένοι ώστε να κάθονται να φτιάχνουν Pokemon EV Trained για την πλάκα τους. Εγώ αυτό κάνω βέβαια. Μισή ώρα την μέρα παίζω πάνω κάνω, αλλά μην φανταστείτε ότι δεν βαριέμαι, απλώς το συνδιάζω με άλλα πράγματα. Εντάξει, για να κάνεις EV Train χρειάζεσαι περίπου 1.5-2 ώρες μαζί με το breeding, εφ' όσον έχεις καλά Ditto... :emptyonexg1: Και να μην σου βγει και καλό... Ε, απογοήτευση.

Πάντως θα ήταν τέλειο αν γινόταν να γίνει ένα netbattle, έτσι, για να δοκιμάζουμε στρατηγικές, και στην τελική, πιστεύω ότι η Pokemon Community έχει ήδη αρκετούς που παίζουν πιο σοβαρά από παλιότερα, με εκπαίδευση και τέτοια. ;)

Μέσα είμαι!

oR4yYRl.gif

#404 alexsteven

alexsteven

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 26 April 2008 - 18:02

Αν γινει αυτο θα ειναι τελειο αφου οι G/S/C ειναι πολυ περιθωριοποιημενες και θα ηθελα να τις ξαναπαιξω με νεα γραφικα κτλ.!!

Υ.Γ.Εχω προβλημα με το Wi-Fi δεν μπορω να συνδεθω!!Ηelp somebody...please!!!

Κι εγώ είχα ένα προβληματάκι με το Wi-Fi αλλά λύθηκε σε 2-3 μέρες!

#405 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 02 May 2008 - 15:34

[...]
Δεν έχουμε σημαντικά νέα εδώ και αρκετούς μήνες... Να περιμένετε groundbreaking ανακοίνωση πολύ σύντομα!! (hoping for some GSDS mind candy.)

Δεν είναι ανακοίνωση, αλλά είναι νέο:
Rocket Punch! The Podcast: new Pokemon Revealed In Upcoming Movie

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»