Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#376 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 04 November 2007 - 16:31

Το προβλημα μου ειναι οτι ενω η εγκατασταση του USB-connector ειναι οκ οταν παω να συνδεσω το DS IP adress etc.μου λεει unable to connect κατι τετοιο!!

Εννοω να το συνδεσω με τον υπολογιστη

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#377 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 07 November 2007 - 14:53

Απενεργοποίησε όλα τα firewalls.Των XP SP2,του anti-virus καθώς και οποιοδήποτε άλλο υπάρχει κατά τύχη.Για παράδειγμα αν έχει Netlimiter απεγκατέστησε το και ξαναεγκατέστησε το -χωρίς- να τικάρεις "enable internal firewall" γιατί μετά δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις.Σε μένα όλα αυτά έφταιγαν και τώρα μπαίνω μια χαρά.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#378 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 10 November 2007 - 18:48

Thanx!I ll try

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#379 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 November 2007 - 12:29

New info:

Names are DuskGold and DawnSilver.

Τώρα ξέρω σίγουρα ποια να διαλέξω. Dawn > Dusk. Twilight ΟΛΕ ΟΛΕ! :D

Source: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9mon_Gold_and_Silver_remakes

oR4yYRl.gif

#380 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 16 November 2007 - 13:24

DuskGold kkp~ :D
1

#381 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 17 November 2007 - 11:28

Εγώ φαντάστηκα ότι το πιο σωστό θα 'ταν να τις ονομάσουν GoldenSun και SilverMoon (όπως λέει και το 3ο opening στη σειρά).

Αλλά επειδή η 2η γενιά συνδεδεμένη με τη 2η season της σειράς έχουν ξεχαστεί (καλά, από κάποιους δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε τι εννοώ) και βαδίζουμε σε περίοδο που τα Pokemon games έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις 2 πρώτες γενιές [βλ. berries (μη μου πείτε για τα apricorns γιατί δεν είχαν καμία σχέση με τα berries, παρ' όλο που ήταν γ@μ@τα), πληθώρα λειτουργιών του poketch (επίσης καμία σχέση με pokegear), γενικότερα TOUCH SCREEN, pokeblocks/poffins, 2 bikes to choose και πολλά άλλα], πιστεύω πως είναι λογικό οι ονομασίες να μην είναι GoldenSun και SilverMoon.
Τώρα, όσον αφορά το dawn - dusk thing, μόλις είδα dawn stone - dusk stone, την ύπαρξη στο παιχνίδι των ποικίλων αλλαγών στο περιβάλλον ανάλογα με την περίοδο της ημέρας [ξημέρωμα (αν και δεν κατάλαβα ποτέ τη διαφορά του με το μεσημέρι, μόνο στο Pokedex το έχει ως ξημέρωμα), μεσημέρι, σούρουπο, βράδυ/νύχτα] και την πρωταγωνίστρια της σειράς με όνομα Dawn, είχα καταλάβει ότι κάτι έπαιζε με το ζευγάρι Dusk και Dawn και ότι θα έβγαινε κάποτε σειρά Dusk Version - Dawn Version. Ωστόσο, δεν μπορούσα να εξηγήσω ΠΟΤΕ θα έβγαινε αυτή η σειρά, καθώς το ζευγάρι της 4ης γενιάς είχε κατοχυρωθεί ως Diamond - Pearl και αφού το Du-Da ζευγάρι είχε αναφερθεί σ' αυτές τις κασέτες, δεν θα μπορούσε να κατοχυρωθεί ως ονομασία της 5ης γενιάς (:blurah5:).
Άρα, Dusk - Dawn & Gold - Silver Remakes είναι, κατ' εμέ, πολύ πιθανό να σχετίζονται ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ.
Μακάρι να δούμε αυτές τις κασέτες είτε το καλοκαίρι του 2008 είτε το καλοκαίρι του 2009 και εξής. Αλλιώς, θα πέσω να πεθάνω. :cry:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#382 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 December 2007 - 23:30

060915 - PKMN - Pokemon by ~Quas-quas on deviantART
Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ POKEMON ΣΤΟ SUPER SMASH BROS BRAWL ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!

#383 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 December 2007 - 17:08

060915 - PKMN - Pokemon by ~Quas-quas on deviantART
Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ POKEMON ΣΤΟ SUPER SMASH BROS BRAWL ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!

ΦΟΒΕΡΟ FAN-ART.
Αν και βασικά, κατα τη γνώμη μου, αν είναι να βγουν παίχτες από τα παλιά Smash, αυτοί θα είναι ο Pichu (+ Dr. Mario). Τέλος πάντων, ελπίζω πως όχι! :bike: Κρίμα που δεν έχει και τον Red. :congrats:

oR4yYRl.gif

#384 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 December 2007 - 19:22

Έχω φάει το εξής σκάλωμα στο Pokémon Mystery Dungeon:

Δεν ξέρω τι ν' απαντήσω στις ερωτήσεις που μου δίνονται στην αρχή του παιχνιδιού ώστε να επιλέξω τον Charmander. Aκόμα και με το faq αυτό δεν έβγαλα άκρη: GameFAQs: Pokemon Mystery Dungeon: Red Rescue Team (GBA) Personality Test Guide by TFergusson

Any help, please; :emptyonexg1:

#385 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 06 December 2007 - 16:47

Εγώ θα σε συμβούλευα να συνεχίσεις να προσπαθείς, βάζοντας διαφορετικές απαντήσεις...

Εγώ στην Blue έβγαλα Charmander με την πρώτη, και στην Red, στην οποία ήθελα να αρχίσω με κάτι άλλο, μου έβγαινε συνέχεια Charmander και το ανοιγόκλεινα ασυστόλως... :hahaha:

oR4yYRl.gif

#386 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 December 2007 - 19:04

Όσες προσπάθειες και να 'χω κάνει (ένας Θεός ξέρει πόσες) Charmander δεν μου βγαίνει με την καμία. Γι' αυτό pleeeeeeeeeease πες μου τι σόι απαντήσεις δίνεις και σου βγαίνει ο Charmander γιατί θα το σπάσω το DS στο τέλος. :roar:

Sorry αν καταντάω κουραστικός...

#387 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 January 2008 - 15:39

HELL, IT WAS ABOUT THE TIME~!

PoGReMoNες και PoGReMoNίτησες,

η σημερινή μέρα μας φαίρνει την πιο ευχάριστη είδηση του τελευταίου μήνα!! Το αγαπημένο -σχεδόν- σε όλους μας Pokemon Ranger, αποκτά επιτέλους sequel!! Here it is! Pokemon Ranger 2!! :wooi2:

Spoiler:

Το Wi-Fi logo προδίδει και το multiplayer που έχουμε να δούμε! :gn2:

MY DAY IS MADE!! :congrats:
[hope]It's gonna be out at Summer in USA, right?!! :hahaha:[/hope]

Edit:
Bulbagarden Forums - View Single Post - Pokemon Ranger 2 for DS
O MERRICK ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΠΛΑ. :nod:

oR4yYRl.gif

#388 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 16 January 2008 - 17:48

Μόλις πρόσφατα πήρα το Pearl και η αδερφή μου το Diamond. Το τερμάτησα χθες το βράδυ, σε 41 ώρες και κάτι. Δεν ξέρω τι άλλα έξτρα έχει, επειδή δεν μου αρέσει να διαβάζω οδηγούς κλπ, οπότε μιλάω για το κανονικό τερματισμό. Ομάδα δεν έχω κατλήξει ακόμα... Σύντομα θα βάλω wi fi σύνδεση στο σπίτι, οπότε θα μπορέσω να ανεβάσω και τους κωδικούς. Χαίρομαι πάντος που ασχολούνται και άλλοι:wis:

Α, ναι. Είναι και τα 2 ευρωπαΙκές εκδόσεις, και στοίχισαν 45 ευρώ και τα δύο μαζί!!!
BlahDVD.com: Shop online for cheap DVDs, CDs, Games, Books, Music Downloads & MP3 Players Είναι σαν το πλεί κόμ, μόνο που χρεώνει ελάχιστα ταχυδρομικά, αλλά σε κάποια πράγματα έχει καλύτερες τιμές

Υ.Γ. Έχω και μια ερώτηση. Στις εκδόσεις Gold/Silver έχει κάποιος το Celebi; Είχα πάρει τον Μιού που έδωσε η νιντέντο για το Red/Blue, καθώς και το άλλο πόκεμον για το Fire red/Leaf Green. Στα Ruby/Saphire νομίζω υπήρχε κάτι ανάλογο, αλλά δεν το έχω ούτε αυτό

#389 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 25 January 2008 - 21:31

To Pokemon Ranger 2 ελπίζω να είναι τουλάχιστον το ίδοι καλό με το πρώτο.Αλλά δεν ξέρω,μπορεί να είναι ιδέα μου,τα γραφικά του κάπως χειρότερα δεν είναι;Ίσως φταίει που έχει βασικούς χαρακτήρες μικρά παιδιά.Λίγο δύσκολο να βγει τόσο σύντομα στις ΗΠΑ πάντως ιδιαίτερα όταν ακόμα δεν έχει βγει το Mysterious Dungeon 2 που κυκλοφόρησε πριν μήνες στην Ιαπωνία.Αυτό που περιμένω εγώ είναι το επόμενο Pokemon RPG για το Wii που λέγετε ότι πάλι κάνει η Genious Sonority (λογικό είναι εφόσων μόνο με αυτή την (3D) σειρά ασχολείτε από τότε που δημιουργήθηκε) αλλά θα το κάνει αυτή την φορά πάλι κανονικό RPG όπως του GCN και με τα ίδια φοβερά γραφικά και την σοβαρότητα που τα διακατείχε του Battle Revolution.Δηλαδή θα είναι το 3D Pokemon που περιμένουμε χρόνια.Πότε λέει η εν λόγο φήμη ότι θα βγει;Θα είναι λέει ένα από τα blockbusters για το Wii για τα επόμενα χριστούγεννα.Να δούμε.

Όσο για τον Celebi τον έχω απ'οσο θυμάμαι και στην παλιά Namida,αλλά δεν ξέρω αν είναι αυθεντικός γιατί τον πήραμε από ένα "παιδί της γειτονιάς" που δεν είδα ποτέ εξαρχής.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#390 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 27 January 2008 - 14:18