Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Pokemon Place
Posted 04 November 2007 - 16:31
Εννοω να το συνδεσω με τον υπολογιστη
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 07 November 2007 - 14:53
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 10 November 2007 - 18:48
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 16 November 2007 - 12:29
Names are DuskGold and DawnSilver.
Τώρα ξέρω σίγουρα ποια να διαλέξω. Dawn > Dusk. Twilight ΟΛΕ ΟΛΕ!

Source: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9mon_Gold_and_Silver_remakes
Posted 16 November 2007 - 13:24

Posted 17 November 2007 - 11:28
Αλλά επειδή η 2η γενιά συνδεδεμένη με τη 2η season της σειράς έχουν ξεχαστεί (καλά, από κάποιους δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε τι εννοώ) και βαδίζουμε σε περίοδο που τα Pokemon games έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις 2 πρώτες γενιές [βλ. berries (μη μου πείτε για τα apricorns γιατί δεν είχαν καμία σχέση με τα berries, παρ' όλο που ήταν γ@μ@τα), πληθώρα λειτουργιών του poketch (επίσης καμία σχέση με pokegear), γενικότερα TOUCH SCREEN, pokeblocks/poffins, 2 bikes to choose και πολλά άλλα], πιστεύω πως είναι λογικό οι ονομασίες να μην είναι GoldenSun και SilverMoon.
Τώρα, όσον αφορά το dawn - dusk thing, μόλις είδα dawn stone - dusk stone, την ύπαρξη στο παιχνίδι των ποικίλων αλλαγών στο περιβάλλον ανάλογα με την περίοδο της ημέρας [ξημέρωμα (αν και δεν κατάλαβα ποτέ τη διαφορά του με το μεσημέρι, μόνο στο Pokedex το έχει ως ξημέρωμα), μεσημέρι, σούρουπο, βράδυ/νύχτα] και την πρωταγωνίστρια της σειράς με όνομα Dawn, είχα καταλάβει ότι κάτι έπαιζε με το ζευγάρι Dusk και Dawn και ότι θα έβγαινε κάποτε σειρά Dusk Version - Dawn Version. Ωστόσο, δεν μπορούσα να εξηγήσω ΠΟΤΕ θα έβγαινε αυτή η σειρά, καθώς το ζευγάρι της 4ης γενιάς είχε κατοχυρωθεί ως Diamond - Pearl και αφού το Du-Da ζευγάρι είχε αναφερθεί σ' αυτές τις κασέτες, δεν θα μπορούσε να κατοχυρωθεί ως ονομασία της 5ης γενιάς (

Άρα, Dusk - Dawn & Gold - Silver Remakes είναι, κατ' εμέ, πολύ πιθανό να σχετίζονται ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ.
Μακάρι να δούμε αυτές τις κασέτες είτε το καλοκαίρι του 2008 είτε το καλοκαίρι του 2009 και εξής. Αλλιώς, θα πέσω να πεθάνω.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 03 December 2007 - 23:30
Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ POKEMON ΣΤΟ SUPER SMASH BROS BRAWL ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!
Posted 04 December 2007 - 17:08
060915 - PKMN - Pokemon by ~Quas-quas on deviantART
Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ POKEMON ΣΤΟ SUPER SMASH BROS BRAWL ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!
ΦΟΒΕΡΟ FAN-ART.
Αν και βασικά, κατα τη γνώμη μου, αν είναι να βγουν παίχτες από τα παλιά Smash, αυτοί θα είναι ο Pichu (+ Dr. Mario). Τέλος πάντων, ελπίζω πως όχι!

Posted 05 December 2007 - 19:22
Δεν ξέρω τι ν' απαντήσω στις ερωτήσεις που μου δίνονται στην αρχή του παιχνιδιού ώστε να επιλέξω τον Charmander. Aκόμα και με το faq αυτό δεν έβγαλα άκρη: GameFAQs: Pokemon Mystery Dungeon: Red Rescue Team (GBA) Personality Test Guide by TFergusson
Any help, please;

Posted 06 December 2007 - 16:47
Εγώ στην Blue έβγαλα Charmander με την πρώτη, και στην Red, στην οποία ήθελα να αρχίσω με κάτι άλλο, μου έβγαινε συνέχεια Charmander και το ανοιγόκλεινα ασυστόλως...

Posted 06 December 2007 - 19:04

Sorry αν καταντάω κουραστικός...
Posted 10 January 2008 - 15:39
PoGReMoNες και PoGReMoNίτησες,
η σημερινή μέρα μας φαίρνει την πιο ευχάριστη είδηση του τελευταίου μήνα!! Το αγαπημένο -σχεδόν- σε όλους μας Pokemon Ranger, αποκτά επιτέλους sequel!! Here it is! Pokemon Ranger 2!!

Το Wi-Fi logo προδίδει και το multiplayer που έχουμε να δούμε!

MY DAY IS MADE!!

[hope]It's gonna be out at Summer in USA, right?!!

Edit:
Bulbagarden Forums - View Single Post - Pokemon Ranger 2 for DS
O MERRICK ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΠΛΑ.

Posted 16 January 2008 - 17:48

Α, ναι. Είναι και τα 2 ευρωπαΙκές εκδόσεις, και στοίχισαν 45 ευρώ και τα δύο μαζί!!!
BlahDVD.com: Shop online for cheap DVDs, CDs, Games, Books, Music Downloads & MP3 Players Είναι σαν το πλεί κόμ, μόνο που χρεώνει ελάχιστα ταχυδρομικά, αλλά σε κάποια πράγματα έχει καλύτερες τιμές
Υ.Γ. Έχω και μια ερώτηση. Στις εκδόσεις Gold/Silver έχει κάποιος το Celebi; Είχα πάρει τον Μιού που έδωσε η νιντέντο για το Red/Blue, καθώς και το άλλο πόκεμον για το Fire red/Leaf Green. Στα Ruby/Saphire νομίζω υπήρχε κάτι ανάλογο, αλλά δεν το έχω ούτε αυτό
Posted 25 January 2008 - 21:31
Όσο για τον Celebi τον έχω απ'οσο θυμάμαι και στην παλιά Namida,αλλά δεν ξέρω αν είναι αυθεντικός γιατί τον πήραμε από ένα "παιδί της γειτονιάς" που δεν είδα ποτέ εξαρχής.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 27 January 2008 - 14:18