Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#361 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 22:15

Το Milotic το λατρεύω και το ψήνω για ομάδα τώρα (λόγω Aqua Ring να το κάνω καθαρά αμυντικό).

Όπως είπα πριν μιλούσα για την προηγούμενη γενιά, στην καινούργια το Snorlax έχει πέσει κάπως και το Milotic αρκετά. Από την άλλη το Tyranitar έχει γίνει ακόμα καλύτερο με το crunch να είναι STABed+Physical πλέον.

Ναι, ΣΙΓΟΥΡΑ ο Tyranitar είναι καλύτερος σε αυτή τη γενιά. Είναι ένα Pokemon με την πλέον (ίσως?) πιο συνιθησμένη κίνηση, Earthquake, μαζί με κινήσεις άλλου είδους (Crunch + Stone Edge). Το γεγονός όμως ότι υπάρχουν πολλά monsters που θα μπορούσαν να τον αντικασταστήσουν, σε ικανοποιητικό βαθμό (Metagross, Rhyperior, Garchomp, Salamence etc) σημαίνει ότι η χρήση του μειώνεται, έστω και ελάχιστα. Μία ομάδα θα έχει σχεδόν σίγουρα ένα απο τα προ-αναφερθέντα, όμως το ποιό θα είναι αυτό δεν είναι πλέον τόσο προβλεπόμενο. Α, επίσης άλλο ένα καλό στον Tyranitar είναι ότι με το που μπαίνει στο στάδιο, το Sp.Defence του πάει x1.5, χάρη στο Sandstream. Αρκετά καλό boost πιστεύω... :P

Όσο για το Milotic, και εγώ θα κάνω σίγουρα ένα. Εκτός του ότι έχει αρκετά καλό movepool, και φτιάχνονται πολλαπλά sets, μου αρέσει πολύ και εμφανισιακά! :wooi2:

oR4yYRl.gif

#362 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2007 - 22:24

Earthquake σίγουρα η πιο συνηθισμένη Physical κίνηση of all time. Από την BRY γενιά μέχρι και σήμερα.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#363 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2007 - 10:38

Είμαι πριν το 8ο gym και σπάω το κεφάλι μου να βρω με τι να αντικαταστήσω την Pachirisu μου... Έλεγα να μεγαλώσω κανένα Crobat, γιατί η ομάδα μου γενικά είναι πολύ attack/sweeper based. Α, btw, ορίστε η φωτό που έλεγε ο Kyo. Η ντροπή και η απόγνωση έχει χαραχτεί για πάντα στα πρόσωπα μας.

Posted Image

#364 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 12:43

PokΓ©mon Gold and Silver remakes - Bulbapedia

With the release of Diamond and Pearl and the start of Generation IV, most began to believe that the remakes were going to be for the Nintendo DS. Unlike with the Generation III era, however, this was supported by several things, such as a news report on the red Gyarados, Jasmine's appearance in Sunyshore City, the mention of Professor Elm's report about eggs, Cynthia's SecretPotion (which, in its in-bag description, mentions Cianwood City), and the Park Balls, which are gold and silver in color, with a light blue band across their middle. The strongest point is, however, that hidden in-game data shows that the games have a possibility of trading with Johto-based games.
Recently, a fake CoroCoro scan has been spread; it erroneously refers to Professor Elm (Japanese: ウツギ博士 Dr. Utsugi) as Professor Rowan (Japanese: ナナカマド博士 Dr. Nanakamado).

Ladies, Gentlemen, it is official. :D

oR4yYRl.gif

#365 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 06:32

Oh shi-
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#366 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 00:42

Πλέον μετά από 160+ ώρες παιχνιδιού και ολοκληρώνοντας πάνω κάτω τα πάντα εκτός του Battle Tower, είπα να τσεκάρω εδώ μπας και έχει κανένας όρεξη για καμιά online αναμέτρηση.Αν ναι, ας μου στείλει pm να κανονίσουμε.

ΥΓ.:Remakes των Gold/Silver;Νομίζω είναι ανούσια κίνηση από την στιγμή που μπορείς να συμπληρώσεις το pokedex χωρίς αυτές ,εδώ και χρόνια.Αν όντως κυκλοφορήσουν δεν θα ασχοληθώ σοβαρά μαζί τους, όπως έχω κάνει με όλες τις προηγούμενες, εφόσον δεν θα προσθέσουν τίποτα νέο στο ήδη υπάρχον σύνολο.Φτάνει πια το άρμεγμα.

#367 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 20:19

ΥΓ.:Remakes των Gold/Silver;Νομίζω είναι ανούσια κίνηση από την στιγμή που μπορείς να συμπληρώσεις το pokedex χωρίς αυτές ,εδώ και χρόνια.Αν όντως κυκλοφορήσουν δεν θα ασχοληθώ σοβαρά μαζί τους, όπως έχω κάνει με όλες τις προηγούμενες, εφόσον δεν θα προσθέσουν τίποτα νέο στο ήδη υπάρχον σύνολο.Φτάνει πια το άρμεγμα.

:terror2:

GSC Saga deserves it~ Τα άθλια (συγκρινόμενα με των DP) γραφικά τους τις αδικούν πάρα πολύ νομίζω, καθώς είναι η καλύτερη imho ιστορία σε κασσέτες πόκεμον. Φυσικά και αδημονώ να τις ξαναευχαριστηθώ. :wooi2:
1

#368 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 23:23

Φτάνει πια το άρμεγμα.

λολ, τώρα το σκέφτηκες?

#369 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 23:09

Εγώ θα τις πάρω γιατί ήταν οι αγαπημένες μου και οι μεγαλύτερες σαν main story. Πάνω από 50 ώρες ήταν.
- Shigeru Miyamoto

#370 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 19:35

Πλέον μετά από 160+ ώρες παιχνιδιού και ολοκληρώνοντας πάνω κάτω τα πάντα εκτός του Battle Tower, είπα να τσεκάρω εδώ μπας και έχει κανένας όρεξη για καμιά online αναμέτρηση.Αν ναι, ας μου στείλει pm να κανονίσουμε.

Καλά, αν παίζαμε κάθε νέο παιχνίδι, απλώς και μόνο για να προσθέσουμε τα νέα Pokemon στο dex, θα το είχαν παρατήσει προ πολλού, οι περισσότεροι. :P

Συγγεκριμένα, όπως προειπώθηκε, οι GSC είχαν ίσως την καλύτερη πλοκή, αν και προσωπικά, πιστεύω, ότι η ελκηστικότητά τους εξέρχεται κυρίως από την διάρκεια ολοκλήρωσης της ιστορίας. Τα remakes των GSC παίρνουν ένα μεγάλο ναι, και αν με το καλό γίνει αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, η νέα Silver να γίνει και η βασική μου κασέτα, έναντι της Diamond. :P

Επιπροσθέτως, έτσι όπως το κάνουν, στην ιστορία προσθέτονται νέα στοιχεία, παρελθόντος και μέλλοντος. Για παράδειγμα, ναι μεν η αρχή των FireRed/LeafGreen αποτελεί remake των παλιών Red/Green/Blue/Yellow, από Sevii Islands και μετά, βρισκόμαστε 6 μήνες μετά από την ιστορία των RS, σύμφωνα με το Manga.

Νομίζω, ότι με κλειστά μάτια μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα προστεθούν νέα στοιχεία, εκτός του Kanto, μετά το Johto. Ανυπομονώ, και ελπίζω να τις δούμε αργά. (Make it be Summer 2009, και δεν θέλω τίποτα άλλο)

oR4yYRl.gif

#371 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2007 - 20:15

:terror2:

GSC Saga deserves it~ Τα άθλια (συγκρινόμενα με των DP) γραφικά τους τις αδικούν πάρα πολύ νομίζω, καθώς είναι η καλύτερη imho ιστορία σε κασσέτες πόκεμον. Φυσικά και αδημονώ να τις ξαναευχαριστηθώ. :wooi2:

x2

Καλά, αν παίζαμε κάθε νέο παιχνίδι, απλώς και μόνο για να προσθέσουμε τα νέα Pokemon στο dex, θα το είχαν παρατήσει προ πολλού, οι περισσότεροι. :P

Συγγεκριμένα, όπως προειπώθηκε, οι GSC είχαν ίσως την καλύτερη πλοκή, αν και προσωπικά, πιστεύω, ότι η ελκηστικότητά τους εξέρχεται κυρίως από την διάρκεια ολοκλήρωσης της ιστορίας. Τα remakes των GSC παίρνουν ένα μεγάλο ναι, και αν με το καλό γίνει αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, η νέα Silver να γίνει και η βασική μου κασέτα, έναντι της Diamond. :P

Επιπροσθέτως, έτσι όπως το κάνουν, στην ιστορία προσθέτονται νέα στοιχεία, παρελθόντος και μέλλοντος. Για παράδειγμα, ναι μεν η αρχή των FireRed/LeafGreen αποτελεί remake των παλιών Red/Green/Blue/Yellow, από Sevii Islands και μετά, βρισκόμαστε 6 μήνες μετά από την ιστορία των RS, σύμφωνα με το Manga.

Νομίζω, ότι με κλειστά μάτια μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα προστεθούν νέα στοιχεία, εκτός του Kanto, μετά το Johto. Ανυπομονώ, και ελπίζω να τις δούμε αργά. (Make it be Summer 2009, και δεν θέλω τίποτα άλλο)

x4

:congrats: :wooi2: :Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#372 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 11:23

Προσωπικά πιστεύω ότι οι G/S ήταν οι καλύτερες όλων, αλλά αυτό πριν από τις P/D.Προτιμώ τις νέες πάντως συγκριτικά, γιατί τις θεωρώ στους περισσότερους τομείς από τις περισσότερες απόψεις τελειοποιημένες.Από πλοκή τι να πω.Η σειρά δεν είχε ουσιαστικά ποτέ κάποια.Μόνο κάτι διακοσμητικά στοιχεία εδώ και εκεί.Δεν παίζεις άλλωστε αυτή την σειρά για την πλοκή αλλά για το βάθος του gameplay.Αυτό βέβαια τις κάνει συχνά να φαντάζουν βαρετές, αλλά τι να γίνει.Θα προτιμήσω να κρατήσω σαν βασική την Diamond οπότε, εφόσον στην νέα δεν θα υπάρχει απολύτως τίποτα επιπλέον που να διακαιολογεί την όλη "μετακόμιση".Και εννοώ pokemon,items,moves κ.τ.λ..Και αν κατα τύχη υπάρξει κάτι νέο θα μπορείς λογικά να το μεταφέρεις στις "παλιές".Όσο πιο αργά βγουν πάντως τα remakes τόσο καλύτερα.Αρκετά για την ώρα μας "ζάλισαν" η P/D:deadga6:(με την καλή έννοια).

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#373 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 12:19

Αν γινει αυτο θα ειναι τελειο αφου οι G/S/C ειναι πολυ περιθωριοποιημενες και θα ηθελα να τις ξαναπαιξω με νεα γραφικα κτλ.!!

Υ.Γ.Εχω προβλημα με το Wi-Fi δεν μπορω να συνδεθω!!Ηelp somebody...please!!!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#374 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 16:18

Προσωπικά πιστεύω ότι οι G/S ήταν οι καλύτερες όλων, αλλά αυτό πριν από τις P/D.Προτιμώ τις νέες πάντως συγκριτικά, γιατί τις θεωρώ στους περισσότερους τομείς από τις περισσότερες απόψεις τελειοποιημένες.Από πλοκή τι να πω.Η σειρά δεν είχε ουσιαστικά ποτέ κάποια.Μόνο κάτι διακοσμητικά στοιχεία εδώ και εκεί.Δεν παίζεις άλλωστε αυτή την σειρά για την πλοκή αλλά για το βάθος του gameplay.Αυτό βέβαια τις κάνει συχνά να φαντάζουν βαρετές, αλλά τι να γίνει.Θα προτιμήσω να κρατήσω σαν βασική την Diamond οπότε, εφόσον στην νέα δεν θα υπάρχει απολύτως τίποτα επιπλέον που να διακαιολογεί την όλη "μετακόμιση".Και εννοώ pokemon,items,moves κ.τ.λ..Και αν κατα τύχη υπάρξει κάτι νέο θα μπορείς λογικά να το μεταφέρεις στις "παλιές".Όσο πιο αργά βγουν πάντως τα remakes τόσο καλύτερα.Αρκετά για την ώρα μας "ζάλισαν" η P/D:deadga6:(με την καλή έννοια).

Συμφωνώ εν μέρη. Βασικά, αν εξαιρέσουμε τις RS, κάθε νέα γενειά Pokemon, μου φαντάζει καλύτερη από κάθε προηγούμενη. Ιδιαίτερα οι DP, τις οποίες ευχαριστήθηκα ασύστολα αφού για αρκετό καιρό παίζαμε μαζί με φίλους από το νετ, είναι κατά τη γνώμη μου, ΜΑΚΡΑΝ, η καλύτερες.
Παρόλ' αυτά, το Kanto, ιδιαίτερα σε συνδιασμό με το Johto, είναι σταθερή αξία, και σίγουρα το αγαπημένο μου Region. Γι' αυτό και θα έχω το remake για βασική κασέτα. :P Μερικά βασικά επιχειρήματα είναι η τεραστιότητα των Regions, τα καλύτερα Pokemon του Kanto (του Johto γενικά δεν τα πολυσυμπαθώ) καθώς και γενικά στοιχεία με τα οποία μεγαλώσαμε. (Mt. Silver and stuff). :wis:

Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα, αρκεί να βγούν και καλά είμαστε. :D

Rihardil, ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; :nod:

oR4yYRl.gif

#375 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2007 - 02:56

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα