Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#196 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 15:00

Η σελίδα όντως ανοιγει!!!Α, οσον αφορά το starter ειμαι αναμεσα σε Turtwig
+Piplup,μαλλον ομως θα παρω Turtwig(εχει πολλα μειονεκτηματα σαν χορτο,το ξερω) αν και μου αρεσει πολυ το Empoleon!

Έχει πολλά μειονεκτήματα αλλα μπορει να σκοτώσει το Infernape
Spoiler:
μόνο με ένα earthquake ... ενώ το Empoleon
Spoiler:
σκοτώνει το Torterra
Spoiler:
με ένα ice beam....

To μόνο starter που χρησημοποιούν σε wifi battle είναι το Empoleon:blush2: όλα τα άλλα δεν μπορούν να αντέξουν:oo:

Spoiler:

:byejg9:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#197 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 15:15

Spoiler:

:byejg9:

Ορίστε: http://www.serebii.net/diamondpearl/aruseus.shtml

#198 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 15:19

To μόνο starter που χρησημοποιούν σε wifi battle είναι το Empoleon:blush2: όλα τα άλλα δεν μπορούν να αντέξουν:oo:

doesn't look ΤΗΑΤ strong :P ολο και καποια αδυναμια θα εχει ΧD
και επειδη εχω σταματησει να περνω water starters,hope's someone's gonna trade it with meh :P

#199 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 15:38

Ορίστε: http://www.serebii.net/diamondpearl/aruseus.shtml

Σωστά:wet2: ευχαριστώ...
Θα ήθελα ένα Arceus με ένα Draco Plate Please :D
σε όλες τις μορφές του είναι ένα ωραίο pokemon :awww:
γνωρίζατε ότι :
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#200 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 14:54

Ναι εγω το ηξερα!!!Το ειχα δει σε ενα site!!!

Ωστοσο μπορεις να χρησιμοποιησεις το Happiny και αλλα μωρα(και οχι μονο) pokemon,σε ενα πολυ ωραιο μερος..!!!Κι αυτο ειναι πρωτοτυπο!

#201 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 14:56

Ρε σεις πως βαζω spoiler???Αυτο ηθελα να βαλω και εβαλα quote!

#202 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 14:57

Ρε σεις πως βαζω spoiler???Αυτο ηθελα να βαλω και εβαλα quote!

Είναι ένα κουμπί που λέει Sp.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#203 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 00:46

Eχμ...:blingeye2: Τώρα κι εμένα μου ανοίγει η σελίδα. Απορώ γιατί δεν μου ανοίγε τις προάλλες. :hmmm: Anyway, τα fake Pokemon είναι τελείως Ο,ΤΙ να 'ναι.

Και τώρα άλλη μια απορία που έχω: πως μπορώ να επιτύχω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εξέλιξη ενός Pokemon που εξελίσεται με hapiness; Π.χ. το Budew εξελίχτηκε γρήγορα σε Roselia (αν και δεν χρειάστηκε μιας και στην συνέχεια την έβρισκα παντού τo Roselia). Γιατί το Buneary δεν λέει να εξελιχτεί σε Lopunny; Tι βόλτες το πηγαίνω διαρκώς στο Amity Square, τι μασάζ του κάνω, τι τον ανεβάζω level βάζοντάς το να παλέψει, τι του δίνω συνέχεια potions, τι το ταϊζω Poffin...τίποτα. Τι άλλο να κάνω πια! Κωλοτούμπες; :erk:

#204 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 08:48

Και τώρα άλλη μια απορία που έχω: πως μπορώ να επιτύχω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εξέλιξη ενός Pokemon που εξελίσεται με hapiness; Π.χ. το Budew εξελίχτηκε γρήγορα σε Roselia (αν και δεν χρειάστηκε μιας και στην συνέχεια την έβρισκα παντού τo Roselia). Γιατί το Buneary δεν λέει να εξελιχτεί σε Lopunny; Tι βόλτες το πηγαίνω διαρκώς στο Amity Square, τι μασάζ του κάνω, τι τον ανεβάζω level βάζοντάς το να παλέψει, τι του δίνω συνέχεια potions, τι το ταϊζω Poffin...τίποτα. Τι άλλο να κάνω πια! Κωλοτούμπες; :erk:

Nα μην το αφήνεις να πεθαίνει , και όλα τα αλλα τα έχεις κάνει , μέχρι να το κάνεις 100 level μπορεί να σου εξεληχθεί !
Εάν δεν βρίσκεις τρόπο να το εξελήξεις δοκίμασε τις κωλοτούμπες τι να σου πώ......:D
:hiding_something:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#205 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 16:09

Και τώρα άλλη μια απορία που έχω: πως μπορώ να επιτύχω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εξέλιξη ενός Pokemon που εξελίσεται με hapiness; Π.χ. το Budew εξελίχτηκε γρήγορα σε Roselia (αν και δεν χρειάστηκε μιας και στην συνέχεια την έβρισκα παντού τo Roselia). Γιατί το Buneary δεν λέει να εξελιχτεί σε Lopunny; Tι βόλτες το πηγαίνω διαρκώς στο Amity Square, τι μασάζ του κάνω, τι τον ανεβάζω level βάζοντάς το να παλέψει, τι του δίνω συνέχεια potions, τι το ταϊζω Poffin...τίποτα. Τι άλλο να κάνω πια! Κωλοτούμπες;

Νομιζω πως εχω την απαντηση στην ερωτηση σου!!!Τα pokemon που εξελισσονται με hapiness, εξελισσονται αμεσως αν τα φουλαρεις με προτεινες και τα ανεβασεις ενα επιπεδο!!!Εγω τουλαχιστον παντα ετσι πετυχαινα εξελιξεις οπως Togepi--->Togetic , Cleffa--->Clefairy, Eevee--->Espeon/Umbreon κτλ.και γρηγορα και αποτελεσματικα!!!

Αν δεν εχεις λεφτα μπορεις να το πιασεις με Luxury Ball αν εχεις,γιατι ανεβαζει το hapiness, και να του δωσεις να κραταει το Soothe Bell!!

Αυτα απο μενα,ελπιζω να σε βοηθησα!!!Παντως δοκιμασε αυτο με τις βιταμινες and let me know!!!

#206 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 13:01

Νομιζω πως εχω την απαντηση στην ερωτηση σου!!!Τα pokemon που εξελισσονται με hapiness, εξελισσονται αμεσως αν τα φουλαρεις με προτεινες και τα ανεβασεις ενα επιπεδο!!!Εγω τουλαχιστον παντα ετσι πετυχαινα εξελιξεις οπως Togepi--->Togetic , Cleffa--->Clefairy, Eevee--->Espeon/Umbreon κτλ.και γρηγορα και αποτελεσματικα!!!

Αν δεν εχεις λεφτα μπορεις να το πιασεις με Luxury Ball αν εχεις,γιατι ανεβαζει το hapiness, και να του δωσεις να κραταει το Soothe Bell!!

Αυτα απο μενα,ελπιζω να σε βοηθησα!!!Παντως δοκιμασε αυτο με τις βιταμινες and let me know!!!

Σωστά δεν τα διευκρίνησα αυτά .:uhh:
πάντως με το soothe bell έιναι ο καλύτερος τρόπος κατα τη γνώμη μου!:wis:
και ο πιο εύκολος :nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#207 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 20:10

Σκέφτηκα και την λύση του soothe bell, αλλά δεν το δοκίμασα το ζώον νομίζοντας ότι κάνει την δουλειά του μόνο όταν το πρωτοπιάνεις. Τέλως πάντως, θα ξαναδοκιμάσω και θα σας πω. Ειδάλλως, υπάρχει η λύση της μαριχουάνας (για να δεις πως θα "φτιαχτεί" το Pokemon μου). :hihi2: Η συμμετοχή μου σε contest συμβάλει στο ανέβασμα του hapiness ή είναι μόνο για να παίρνω ribbons;

Iδού και μια άλλη ερώτηση:
Eίμαι τώρα στο σημείο όπου μπορώ να πιάσω το Ηeatran αλλά μου κάνει τα δικά του κόλπα: τι του αφήνω μια σταλιά ενέργεια, τι το αποκοιμήζω, τι του ρίχνω καμια 20αρια Ultra Balls, δεν λέει να κάτσει να το πιάσω με τίποτα! :nanteee: Τα ίδια μου 'κανε και το Uxie, αλλά με λίγη επίμονη το έπιασα. Με το Heatron, όμως, μου εξαντλήθηκε σχεδόν όλη. Μήπως να γίνω αναίσθητος μέχρι να το πιάσω ή ν' ακολουθήσω άλλη τακτική;
Ouendaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! :Crying2:

#208 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 21:57

Καλά και γω έχω καεί λίγο με την ΔιαμόνΔ τις τελευταίες μέρες :oo:

Spoiler: About one legendary

1

#209 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2007 - 07:57

Spoiler: About one legendary

Spoiler:

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#210 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2007 - 08:50

Η formula είναι η εξής:

Catch = PokeballEffect (((( 4 * Max HP - 2 * HP ) * Catch Rate ) / Max HP ) + Status + 1 ) / 256

Το Max HP του είναι 364.

Το catch rate του Mesprit είναι 3.

Το Status άμα είναι κοιμισμένο ή παγωμένο είναι 10.

Για pokeball χρησιμοποίησε μία timer ball, και άσε να περάσουν 40 γύροι, οπότε το PokeballEffect γίνεται 4.

Τέλος, πες ότι του άφησες 10 HP.

Catch = 4 * (((( 4 * 364 - 2 * 10 ) * 3 ) / 364 ) + 10 + 1 ) / 256
Catch = 0,36

Άρα 36 στις 100 πιθανότητες να το πιάσεις....