Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#226 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 09 May 2008 - 22:39

omg... θέλω τα OST :o

any1 can help? xD
im a lil bored to search :P

#227 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 09 May 2008 - 22:46

http://isohunt.com/torrent_details/30112711/?tab=summary
αυτο το torrent εχει πολλα anime OSTs, μεταξυ αλλων το Claymore
Posted Image

#228 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 May 2008 - 22:47

/msg Nippon|zongzing xdcc send 223

#nipponsei @irc.rizon.net

223 --> official soundtrack

222 --> OP Single

220 --> ED Single

221 --> Claymore Intimate Persona Character Song Shuu

#229 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 09 May 2008 - 22:50

thnx a lot!!! :)

#230 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 09 May 2008 - 23:38

going too offtopic...

Ο Raki δεν κάνει το Claymore...meh...

Είστε όλοι κολλημένοι:P. Γιατί τέτοια προκατάληψη για τον Raki....είναι καλό παλικάρι.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#231 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 10 May 2008 - 10:17

δεν με χαλάει ως χαρακτήρας ο Raki.... θα μπορούσε να ήταν λιγότερο χέστης σε κάποιες φάσεις στην αρχή. αλλά ομολογώ ότι ο φόβος του τον έσωσε πολλές φορές... είναι οκ άτομο.

έφτασα ep18... jesus christ τι χαμός..... τρωω νύχια :s

#232 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 May 2008 - 11:13

Παμμέγιστος κλαψιάρης ο Raki.
Spoiler:

#233 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 May 2008 - 21:13

Αν και το είχα κατεβάσει από πέρσι από τους AnimeClipse, το ξεκίνησα πριν δυο μέρες και είμαι στο 14ο επεισόδιο. Τα σπάει... :blingeye2:
Έτσι όπως πάει, μου φαίνεται ότι θα πάρει την θέση του αγαπημένου μου anime Elfen Lied...
Σίγουρα περιέχει πολλά clichés των shounen anime, αλλά στην τελική, who cares... Είναι όλα ταιριασμένα με τέτοια μαεστρία (σκηνικά, σχεδιασμός χαρακτήρων, battle strategies, σενάριο, μουσική) που η περιγραφή "γκόμενες με σπαθιά" δεν μπορεί να αποδώσει το μεγαλείο του επικού αυτού anime.

Spoiler:

Αν σκοπεύετε να το δείτε με την κοπέλα σας, δείτε μέχρι το 11ο ep, γιατί
Spoiler:

Edited by Erebos, 10 May 2008 - 21:20.

Posted Image
Posted Image

#234 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 10 May 2008 - 23:35

μόλις το τελείωσα. πάρα πολύ καλό. αξιο των ratings. το splatter του ήταν πολύ καλό (και είναι κ πολλές κοπέλες που γουστάρουν πίστεψέ με :P)
τώρα onward for the manga. είμαι πολύ ευτυχής που πρόσθεσα αυτό το anime στην συλλογή μου! :)

#235 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 May 2008 - 00:11

it's good that you liked it, cya at the manga thread αλλα προσεξε λιγο επειδη σχεδον ολοι ειμαστε στο ιδιο σημειο φευγουν μερικα πραματα εκτος spoiler γιατι θεωρουμε οτι τα ξερουν ολοι.

#236 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 11 May 2008 - 00:17

Έτσι όπως πάει, μου φαίνεται ότι θα πάρει την θέση του αγαπημένου μου anime Elfen Lied...

Δηλαδη εσυ εχεις δει death note και παρολα αυτα προτιμας το elfen lied???
Δε λεω, γουστα ειναι αυτα, but man, this is just tooooooo much....

Anyway, back on topic, το claymore ειναι σειρα που το βλεπαμε καλοκαιρι με τον aniki... Και θυμαμαι, ειχε πλακα γιατι οποτε καναμε παραγγελια πιτογυρα, τα συνοδευαμε με claymore....:hahaha:
Ωραια σειρα, που σε πορωνει ενω το βλεπεις, αλλα τελειωνοντας το τελικα μετα δεν σου μενει και κατι....

Δηλαδη, αν μετα κατσεις και σκεφτεσαι οτι εχεις δει το claymore, προσωπικα αυτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι "Α ναι, εχω δει και το claymore..."

#237 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 May 2008 - 00:53

για αυτο και πας μετα στο manga. Γενικα δεν ειναι σειρα που θα σου μεινει εντυπωμενη στο μυαλο ( δεν εχει καποιο φοβερο σεναριο, η χαρακτηρες που ξεχωριζουν για την αναπτυξη τους η κατι τετοιο) αλλα ειναι σιγουρα μια παρα πολυ καλη σειρα (με καλο σχεδιο, σεναριο, πλοκη κτλπ απλως χωρις να εχει κατι το ξεχωριστο) που σου κραταει το ενδοιαφερον οσο τη βλεπεις.

Αμα δεν εχεις διαβασει το manga θα ηταν μια καλη ιδεα να το αρχισεις. Ειναι πολυ καλυτερο απο το ανιμε ως συνυθως ;)

Αν δεν εχει διαβα

#238 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 15 May 2008 - 15:40

Τελικα βρε παιδια εχει κανεις ακουσει τιποτα για δευτερη season του anime;Γιατι ετσι αφησε στο τελος να φανει.Ελπιζω παντως να γινει κατι τετοιο γιατι σαν anime ειναι πολυ αξιολογο.

#239 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2008 - 15:45

Τελικα βρε παιδια εχει κανεις ακουσει τιποτα για δευτερη season του anime;Γιατι ετσι αφησε στο τελος να φανει.Ελπιζω παντως να γινει κατι τετοιο γιατι σαν anime ειναι πολυ αξιολογο.

self quoting:

ναι καλα το λεει ο master dm υπερβολικα δυσκολα θα υπαρξει 2η season και οπως ειπες και εσυ λογω της πολυ χαμηλης ακροαματικοτητας στην ιαπωνια, αναγκαστηκανε να κανουν το αποτομο τελος.

διαβαζουμε και λιγο πισω :P

το τελος μπορει να αφηνει υλικο για 2η season αλλα ειναι εντελως ασχετο με το τι γινεται στο manga, δλδ δε μπορει να συνεχισει απο καποιο σημειο του manga με αποτελεσμα η θα κανουν οτι τα τελευταια επισοδεια δεν υπηρχαν ποτε η ολη η 2η season δε θα εχει καμια σχεση με το manga ( θα ειναι βασικα ολη η 2season filler ).

Βαλε παρα πολυ χαμηλη ακροαματικοτητα στη 1η season + σχεδον αδυνατο να ακολουθησουν εστω και στο περιπου το manga= δυσκολα τα πραματα.

#240 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 May 2008 - 15:48

Την είδα κι εγώ την σειρά!βασικά το artwork ήταν εντιπωσιακό, όμως η υπόθεση δεν με εντηποσίασε τόσο.Θεωρώ ότι δεν είχε καθόλου βάθος!Μιλάω για το anime , για το MANGA δεν ξέρω!
Posted Image