Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#196 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 17 February 2008 - 11:33

Χμ...Έμενα είπε για το Claymore η momo *:wooi2:* . Το έχω τελειώσει και έχω να πώ ότι έχω ξετρελαθεί! Είναι φοβέρο anime κατα την ταπεινή μου γνώμη! :congrats: Σε όσους το έχω συστήσει, έχουν πορώθει!! :wooi2:

Posted Image

#197 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 20 March 2008 - 21:40

Kατα τη γνωμη μου ενα αρκετα καλο και πολλα υποσχομενο anime με ενα καποιο στορυ!!ειδα ολα τα επεισοδια και απογοητευτηκα απο το τελοσ!!περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο αυτο!!εχοντασ διαβασει και το manga προτιμω εκεινο το τελοσ οπου αφου
Spoiler: huge freakin' spoilers

#198 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 March 2008 - 21:48

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ :fromabove::fromabove::terror2::terror2::nanana::nanana:
KENNYYYYYYYYYYYYYYY

#199 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 20 March 2008 - 22:00

Κατ'αρχάς use Spoiler tags!!

Κατά δεύτερον, use search!!! Το thread υπάρχει ήδη....

http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/2016-claymore.html?highlight=claymore
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#200 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 20 March 2008 - 22:02

Kατα τη γνωμη μου ενα αρκετα καλο και πολλα υποσχομενο anime με ενα καποιο στορυ!!ειδα ολα τα επεισοδια και απογοητευτηκα απο το τελοσ!!περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο αυτο!!εχοντασ διαβασει και το manga προτιμω εκεινο το τελοσ οπου αφου

Spoiler: huge freakin' spoilers

ahahhahaaha ε ρε το παλικαρι τι εκανε χαχαχαχαχα θεος απλα respect :hahaha:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#201 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 20 March 2008 - 22:04

συγνωμη!!δεν ειδα οτι υπαρχει το θεμα!!:( μην φωναζετε!!
εμ τι ειναι τα tags?

ahahhahaaha ε ρε το παλικαρι τι εκανε χαχαχαχαχα θεος απλα respect :hahaha:

πιο παλικαρι?

#202 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 20 March 2008 - 22:11

συγνωμη!!δεν ειδα οτι υπαρχει το θεμα!!:( μην φωναζετε!!
εμ τι ειναι τα tags?

Δε φωνάζουμε βρε. Απλά όταν θέλεις να ανοίξεις κάποιο θέμα κάνε πρώτα ένα search να δεις αν υπάρχει. Και όταν θες να πεις κάτι που χαλάει την πλοκή για αυτούς που δεν έχουν δει μέχρι εκεί ακόμη, μαρκάρεις όλο το κείμενο που χαλάει την πλοκή και πατάς το κουμπάκι που σου δείχνω στο thumbnail.

Attached Files

• Attached File  sp.jpg   8.42KB   1 downloads

Posted Image

#203 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 March 2008 - 22:12

2 ώρες μένω χωρίς ρεύμα και τα κάνετε Κ@#^$. :nanana:

Threads merged, posts merged, spoiler buttons added. Peace.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#204 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 20 March 2008 - 22:14

ευχαριστω!!απλα το anga ειναι διαφορετικο απο το anime με του οποιου το τελοσ ξενερωσα τρελα!!παιζει δευτεροσ κυκλοσ η οχι?

#205 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 20 March 2008 - 22:19

Απ'όσο ξέρω δεύτερος κύκλος δεν παίζει, γιατί η σειρά δεν πήγε πολύ καλά στην Ιαπωνία. Τώρα.... άγνωσται αι βουλαί των ανιματζήδων....
Posted Image

#206 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 20 March 2008 - 22:27

Απ'όσο ξέρω δεύτερος κύκλος δεν παίζει, γιατί η σειρά δεν πήγε πολύ καλά στην Ιαπωνία. Τώρα.... άγνωσται αι βουλαί των ανιματζήδων....

Δεν πηγε καλα ε?Για αυτο το τελος ηταν τοσο αποτομο?Γκρρρ!!:oo:Εγω παντως θελω συνεχεια...Αν και εκανε μεγαλη κοιλια στο τελος μου αρεσε!!Κακοι Ιαπωνεζοι:nanana:

#207 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 March 2008 - 01:11

ναι καλα το λεει ο master dm υπερβολικα δυσκολα θα υπαρξει 2η season και οπως ειπες και εσυ λογω της πολυ χαμηλης ακροαματικοτητας στην ιαπωνια, αναγκαστηκανε να κανουν το αποτομο τελος.

#208 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 March 2008 - 13:33

Παρολ'αυτά στο One Manga | Your online manga reader. Read free manga online. λέει ότι η σειρά συνεχίζεται στο manga(το είχε βάλει στην κατηγορία ongoing και όχι completed-αν θυμάμαι καλά το πιο καινούργιο τεύχος βγήκε στο net στις 8 μάρτη)...Ξέρει κανείς στα σίγουρα αν τελείωσε ή συνεχίζεται?Αξίζει τον κόπο δηλ. να αρχίσω να βλέπω και το manga?:nosey:
Posted Image

#209 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 March 2008 - 14:50

anime = studio που το ανελαβε συνηθως δεν εχουν καμια συνεργασια με τον mangaka, αρα το οτι δε πηγε καλα το ανιμε η οτι το κοψανε δεν εχει καμια σημασια με το τι γινεται στο manga.

Το manga εχει προχωρησει παρα πολυ, αξιζει σιγουρα να το διαβασεις και οτι αλλες αποριες εχεις περι του manga μπορεις να ρωρησεις στο αντιστοιχο Claymore Manga thread.

#210 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 March 2008 - 15:02

ναι καλα το λεει ο master dm υπερβολικα δυσκολα θα υπαρξει 2η season και οπως ειπες και εσυ λογω της πολυ χαμηλης ακροαματικοτητας στην ιαπωνια, αναγκαστηκανε να κανουν το αποτομο τελος.

Αλλά γιατί χαμηλή ακροαματικότητα..?(Δεν είχε αρκετό fanservice λέει :oo:)