Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;

• This topic is locked This topic is locked
396 replies to this topic

Poll: Σας αρέσει η μαγειρίτσα; (14 member(s) have cast votes)

Σας αρέσει η μαγειρίτσα;

1. Ναι, κολυμπάω σε αυτή (9 votes [64.29%] - View)

Percentage of vote: 64.29%

2. Ιου, δεν τη παλεύω (5 votes [35.71%] - View)

Percentage of vote: 35.71%

Vote

#211 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 18 April 2011 - 07:38

It's officially open!!!
Ξεσπαθώστε και φέτος λάτρεις και μη της μαγειρίτσας!
Εγώ προσωπικά υπενθυμίζω ότι και μόνο που την βλέπω την σιχαίνομαι!

Παρακαλούνται όσοι/ες θα αφήσουν στην άκρη την μαγειρίτσα τους this year, να μου στείλουν PM για να τους δώσω οδηγίες πως να την ταχυδρομήσουν συστημένη και express εδω πέρα...κρίμα είναι να μείνει...:)

Τρία χρόνια προσπαθώ, ακόμα τπτ...
:cry5:

Κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, μαγειρίτσα, γλυκάδια, κεφαλάκι κτλ είναι imo το καλύτερο κομμάτι του Πάσχα σε μας. Καθότι ο παππούς τσοπάνης, αρνιά/κατσίκια σφάζουμε 2-3 φορές τον χρόνο, οπότε είμαι και κωλόφαρδος μιας και τα τιμούμε συχνά...
:joyful:

Λέτε αν ανακοινώσουμε μία αλυσίδα μαγειρίτσας (aka mageiritsa distribution network) να αξιωθεί ο Dante να μας τιμήσει με την παρουσία του;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#212 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 18 April 2011 - 11:08

Μισώ οτι φαγητό έχει το πασχα... μαγειρίτσα , κοντοσούβλι , κοκορέτσι , ακόμα και τα κόκκινα αυγα >.<

v4kFmx.png

#213 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 18 April 2011 - 11:13

Posted Image

#214 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 18 April 2011 - 11:15

Κι εγώ σιχαίνομαι τη μαγειρίτσα, δεν τη μπορώ καθόλου! Το κοκορέτσι δε με χαλάει όμως...^^

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#215 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 18 April 2011 - 11:17

Δεν είστε άνθρωποι :P Μα το Πάσχα μόνο για τη μαγειρίτσα , το αρνί και το κοκορέτσι αξίζει :awww: Εγώ τρώω άνετα μια κατσαρόλα μόνος :lovulovu:

#216 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 18 April 2011 - 11:35

Μισώ οτι φαγητό έχει το πασχα... μαγειρίτσα , κοντοσούβλι , κοκορέτσι , ακόμα και τα κόκκινα αυγα >.<

Λατρεύω την μαγειρίτσα...Είναι μια μεγάλη αγάπη....και το κοκορέτσι επίσης....τα λατρεύω όλα τα φαγητά του πάσχα και ειδικά αυτο......τρέχουν τα σάλια...είναι πολύ 'αδικο να μην την λατρεύετε κι εσείς....όσες μαγειρίτσες περισσεύσουν,ξέρετε που να στείλετε λίγες από αυτές...μιαμμιαμ

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#217 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 18 April 2011 - 12:25

Μα το Πάσχα μόνο για τη μαγειρίτσα , το αρνί και το κοκορέτσι αξίζει :awww: Εγώ τρώω άνετα μια κατσαρόλα μόνος :lovulovu:

+1
Εμείς στην Μυτιλήνη,ανήμερα του Πάσχα,δεν συνηθίζουμε να τρώμε σουβλιστό αρνί,αλλά γεμιστό,με κουκουνάρια,συκωτάκια,κάστανα,σταφίδες κτλ.κτλ. :x3:
Τέλος πάντων,λατρεύω την μαγειρίτσα,όπως και το σύνολο των φαγητών,της Ελληνικής κουζίνας,αν εξαιρέσει κανείς τα οστρακοειδή (στρείδια,μύδια,γυαλιστερές και συναφή θαλασσινά). :puke:

Posted Image

#218 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 18 April 2011 - 12:39

Κρατήστε το πάσχα σας, τις διακοπές σας, ακόμα και τα αρνιά σας. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!! Το καλύτερο φαί του κόσμου μαζί με τα γιουβαρλάκια!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#219 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 April 2011 - 12:41

μια φορα εκανα το λαθος και με εναν φιλο μου φαγαμε κοκορετσι απο συσκευασια.

Η μεγαλυτερη αηδια που εχουμε φαει...και το χειροτερο: το καταλαβαμε αργοτερα μετα και την τελευταια μπουκια.

αργοτερα στην τουαλετα δεν καταλαβα τη διαφορα αυτων που εβγαζα με αυτα που εφαγα....

μην το δοκιμασετε ποτε. Κοκορετσι μονο απο ατομα που ξερετε.....

η αναγουλα αυτη θα μου μεινει για ολη μου τη ζωη.....

#220 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 April 2011 - 12:45

Κάθε χρόνο αυτό το thread μου φέρνει απανωτά αναγουλιάσματα. Στον αγώνα κατά της μαγειριτσας και φέτος λοιπόν.

Όχι μαγειρίτσες όχι τέτοια φαγητά, σε πιάτα και τραπέζια.

Posted Image

#221 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 18 April 2011 - 12:50

Posted Image

#222 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 18 April 2011 - 12:53

μια φορα εκανα το λαθος και με εναν φιλο μου φαγαμε κοκορετσι απο συσκευασια.

Η μεγαλυτερη αηδια που εχουμε φαει...και το χειροτερο: το καταλαβαμε αργοτερα μετα και την τελευταια μπουκια.

αργοτερα στην τουαλετα δεν καταλαβα τη διαφορα αυτων που εβγαζα με αυτα που εφαγα....

μην το δοκιμασετε ποτε. Κοκορετσι μονο απο ατομα που ξερετε.....

η αναγουλα αυτη θα μου μεινει για ολη μου τη ζωη.....

Ε μα και εσύ κοκορέτσι σε συσκευασία ? Αφού αποτελείται απο μέρη του κρέατος που θέουν πολύ καλό καθάρισμα , που πας και εσύ και εμπιστεύεσαι τον άγνωστο

#223 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 18 April 2011 - 15:31

Δεν είστε άνθρωποι :P Μα το Πάσχα μόνο για τη μαγειρίτσα , το αρνί και το κοκορέτσι αξίζει :awww: Εγώ τρώω άνετα μια κατσαρόλα μόνος :lovulovu:

Exacta. :thatsit:

Δεν ξερετε να ζειτε ρεεεε!

2bbd14fc.jpg

#224 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 April 2011 - 15:36

Δεν είστε άνθρωποι :P Μα το Πάσχα μόνο για τη μαγειρίτσα , το αρνί και το κοκορέτσι αξίζει :awww:

Εεε... ξέχασες την κατάνυξη και το Θείο Δράμα.

Εγώ πάντως τα τρώω όλα αυτά και μου αρέσουν.

#225 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 18 April 2011 - 15:37

καθε χρονο τα ειδια :P
και η γνωμη μου δεν αλαξε XD ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν μαρεση η μαγιριτσα:puke:
Imagination is the only limit!