Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;

• This topic is locked This topic is locked
396 replies to this topic

Poll: Σας αρέσει η μαγειρίτσα; (14 member(s) have cast votes)

Σας αρέσει η μαγειρίτσα;

1. Ναι, κολυμπάω σε αυτή (9 votes [64.29%] - View)

Percentage of vote: 64.29%

2. Ιου, δεν τη παλεύω (5 votes [35.71%] - View)

Percentage of vote: 35.71%

Vote

#181 imm0rtal

imm0rtal

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 04 April 2010 - 13:45

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Μ αρεσει παρα πολυ!!! Εννοειται βαζουμε και ψωμακι οπως λεει και ο φιλος μας ο Hazuki. Eννοειται πως η μαγειριτσα πρεπει να εχει μπολικο μαρουλακι και και να ειναι τινγκα στο εντερακι και το συκωτακι...:greece:

x2:greece:
Posted Image

#182 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 04 April 2010 - 13:47

Με τιποτα ομως δεν την μπορω !!! Δεν υπαρχει περιπτωση να φαω ποτε μαγειριτσα !!

sigpic10697_5.gif

#183 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 04 April 2010 - 13:51

μαγειρίτσα???naaaahh a'll pass:nosey:

#184 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 04 April 2010 - 14:08

Άντε πάλι τα ίδια. Ναι ρε φίλε, το λέμε εδώ και 2 χρόνια, μου αρέσει η μαγειρίτσα. Υπάρχει πρόβλημα;

#185 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 04 April 2010 - 14:25

Άντε πάλι τα ίδια. Ναι ρε φίλε, το λέμε εδώ και 2 χρόνια, μου αρέσει η μαγειρίτσα. Υπάρχει πρόβλημα;

Εεεεετσι! Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς! xD
Εμένα πάλι ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Είχα δοκιμάσει μια φορά και εντάξει τρωγόταν. Όμως ο bro την συχαίνεται οπότε δεν έχουμε ξαναφτιάξει από τότε μαγειρίτσα. Η μαμά μου λατρεύει τον bro και δεν του χαλάει χατήρι. xD
Posted Image

#186 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 04 April 2010 - 17:01

Σιχαινομαι την μαγειριτσα....i also will pass!

Posted Image

#187 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 04 April 2010 - 17:05

τι λέτε ωρέ!! μαγειρίτσα ftw!! φέρε συκώτι και αντερο και φύγαμε:P

Spoiler:

βασικά το μεγάλο μυστικό είναι να την φας χωρίς να πολυσκεφτείς τι τρως.. αλλιώς....

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#188 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 04 April 2010 - 17:29

well τι ειναι το συκωτι ...για θυμιστε μου κατι δεν καθαριζε;(οργανο με οχι τοσο νοστιμη δουλεια :ill2: ) well also εντερα no no :/
μονο υγιεινα φαγιτα και φαγιτα που δεν καταλαβενεις τι τρωως π.χ. βρομικα, λουκανικα mcdonalds κτλπ :hehehe:
αρα ναι ειμαι και γω ενας απο τους ερρετικους που δεν τρωνε οτι δεν τους αρεση στην οψη ....
Spoiler:

Imagination is the only limit!

#189 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 April 2010 - 17:48

Ρε παιδια, σοβαρα το πρόβλημά σας με την μαγειρίτσα είναι τα εντοσθια?:blurah5: Για εμενα το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά τα νόστιμα πραγματακια είναι τιγκα στο λαχανικό, και φεύγει η νοστιμιά. Γι'αυτο και προτιμω το κοκορετσι και τα τηγανιτα!

Φετος λοιπον δοκιμασα 2 κουταλιες. Δεν είναι εμετικό φαγητο σε καμια περιπτωση, αλλα όχι και ιδιαιτερα νοστιμο. Πολυ πρασινο ρε παιδι μου... Δεν το αντεξα.

#190 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 04 April 2010 - 18:17

οκ οκ guys μάλλον δεν ξέρουν οι δικοί σας πώς να το κάνουν η είστε υπερβολικά μιγιάγκιαχτοι δεν παίζει να υπάρχει τόσο πολύ κράξιμο καταλαβαίνω σε μερικούς να μην αρέσει αλλά όχι και έτσι μάλλον μερικοί ντρέπεστε να πείτε ότι τρώτε αντεράκια φαντάζομαι να σας έδεινε κάποιος πιχτή
Spoiler:
θα κάνατε εμετό δέκα μέρες

#191 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 April 2010 - 19:24

οκ οκ guys μάλλον δεν ξέρουν οι δικοί σας πώς να το κάνουν η είστε υπερβολικά μιγιάγκιαχτοι δεν παίζει να υπάρχει τόσο πολύ κράξιμο καταλαβαίνω σε μερικούς να μην αρέσει αλλά όχι και έτσι μάλλον μερικοί ντρέπεστε να πείτε ότι τρώτε αντεράκια φαντάζομαι να σας έδεινε κάποιος πιχτή

Spoiler:
θα κάνατε εμετό δέκα μέρες

Aυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω... δεν ξερω κατω στην αθηνα πως την κανετε παντως εδω πανω δεν βαζουμε τοσα λαχανικα οσο στην εικονα πιο πανω..βαζουμε ελαχιστα...

2bbd14fc.jpg

#192 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 April 2010 - 19:31

Με το ζόρι προσπάθησα να φάω λίγο για καλή τύχη στις πανελλήνιες. Δεν τα κατάφερα...δεν παλευόταν με τίποτα.
Posted Image

#193 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 04 April 2010 - 19:34

:burningbe3:Μαγειριτσα FTW:burningbe3:
Posted Image

#194 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 April 2010 - 19:39

ME TIΠOTA! XD
Και παρόλο που μου αρέσουν τα συκωτάκια (ειδικά τηγανητά) δεν μπορώ να βάλω στο στόμα μου κάτι που πλέει σε σιχαμένο πράσινο ζωμό. Γενικώς κάτι που πλέει σε ζωμό... Ewwww...
Αφήστε που βρωμοκοπάει και εγώ έχω μύτη που είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μέσου ανθρώπου οπότε αντιδρώ πιο... βίαια ας πούμε στο όλο θέμα (μπορώ να μυρίσω και κάτι να καίγεται από 2 τετράγωνα μακριά, φαντάσου πως θα μου μυρίζει μια κουζίνα που μαγειρεύουν αυτό το... πράμα...)

#195 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 April 2010 - 20:40

δεν μ'αρεσει τοσο...αλλα τρωγεται...:P αρνακι 4 eva !!:burningbe3:
フカフカ