Ένα μεγάλο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί και ένα συμαντίκο θέμα που απασχολεί κάθε έλληνα (καλά το παρακάνω λίγο).
Μιας και πλησιάζει η μέρα της αυτό το τεράστιο θα μπορούσε να έχει μία μικρή απάντηση από τα μέλη του αγαπητού μας φόρουμ.
Ας αρχίσω εγώ. Τρελαίνομαι για μαγειρίτσα. Για την ακριβεία το Πάσχα γι' αυτό το περιμένω. Ποια ανάσταση κυρίου και άγιος ο θεός. Τον θεό σου τον βρίσκεις μετά από τα 3 πιάτα μαγειρίτσας που έχεις αδίασει (τι να κάνω μου αρέσει πολύ) και κάνεις ανάσταση μετά από τον 1 χρόνο αναμονής για να την φας.
Λοιπόν για να ακούσουμε τις γνώμες πάνω σε αυτό το κέραιο θέμα που απασχολεί την χώρα μας ;;;;;;;;;;;;;;;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;
Posted 05 April 2007 - 03:04
Posted 05 April 2007 - 08:29

Δεν αντέχω να την βλέπω!
Κάθε χρόνο όταν έρχεται αυτή η μέρα λέω ’’ωχ πάλι θα την δω’’

Πάλι καλά που μαγειρεύουν και κρέας για το τραπέζι μετά την Ανάσταση...

ΥΓ: Αλλά μιλάμε για πολύ κρεπάλη από το βράδυ της Ανάστασης και μετά τις επόμενες ημέρες!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 05 April 2007 - 09:24
κάποτε δεν την άντεχα... τώρα αναπληρώνω για όσες μαγειρίτσες δεν είχα φάει μικρός

Posted 05 April 2007 - 09:34

Posted 05 April 2007 - 09:39
μαγειριιιιιιιίτσα
κάποτε δεν την άντεχα... τώρα αναπληρώνω για όσες μαγειρίτσες δεν είχα φάει μικρός
x2
Απλά βάλτε λίγο λεμονάκι μέσα και δοκιμάστε να φάτε λίγο από το μαρούλι μάζι με κανένα σκληρό κομμάτι από συκώτι και μπόλικο ζουμάκι

Posted 05 April 2007 - 09:55

Ελπίζω όταν θα δω την μαγειρίτσα αύριο βράδυ να μην θυμηθώ την περιγραφή σου και μου κοπεί η όρεξη και για τα κρεατικά που θα έχουμε στο τραπέζι!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 05 April 2007 - 10:20
Posted 05 April 2007 - 10:22

Posted 05 April 2007 - 10:31

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 05 April 2007 - 10:43

Posted 05 April 2007 - 10:59
(και όχι η λύση δεν είναι συκωτάκια από κοτόπουλο)
Το αρνί και το κατσίκι δεν με ενθουσιάζει αλλά οκ. για μια φορά το χρόνο που το τρώμε στο σπίτι μια χαρά ειναι.
(αν και το φρικασέ μου αρέσει με αρνάκι λολ)
Posted 05 April 2007 - 12:28
βρωμαι απο αποσταση σε βαθμο που μου κοβει την ορεξη να φαω οτιδηποτε αλλο
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 05 April 2007 - 12:35

Παντως σπιτι ουτε φτιαχνουμε μαγειριτσα, ουτε ψηνουμε αρνι (δεν τηρουμε ιδιαιτερα την παραδοση

Posted 05 April 2007 - 12:38

Posted 05 April 2007 - 13:17
Αυτη την αιδία με τα κρεατα
!!Εγω ειμαι ορκισμενος vegeterian!
Spoiler:
εγώ κάθε Μ.Εβδομάδα αλλάζω στον Σιντοισμό.
έτσι δεν κάνω νηστέια.
όλο το χρόνο θεωρούμαι χριστιαννη