Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;

• This topic is locked This topic is locked
396 replies to this topic

Poll: Σας αρέσει η μαγειρίτσα; (14 member(s) have cast votes)

Σας αρέσει η μαγειρίτσα;

1. Ναι, κολυμπάω σε αυτή (9 votes [64.29%] - View)

Percentage of vote: 64.29%

2. Ιου, δεν τη παλεύω (5 votes [35.71%] - View)

Percentage of vote: 35.71%

Vote

#346 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 09 April 2014 - 01:52

Με μπερδεψατε λιγο...η μαγειριτσα με συκωτι δεν γινεται και βρωμαει σαν κλουβιο αυγο;

Το φρικασε τουλαχιστον τρωγεται και δεν βρωμαει κλανιλα.

ΥΓ.50-50 το poll υπαρχουν πολλοι ανωμαλοι αναμεσα μας :colddd:

Edited by luffy1908, 09 April 2014 - 01:53.

#347 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 April 2014 - 14:55

Ωχ, καλα τωρα ο πατσας παραειναι...Το πιο απαισιο φαγητο  :sick: Μετα τα ωμα ψαρια βασικα :P
Πιο φυσιολογικος ο πατσας απο την μαγειριτσα?

Spoiler:

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#348 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 09 April 2014 - 16:51

Τα εχεις μπερδεψει λιγο.Η μαγειριτσα εχει συκωτι το κοκορετσι εχει εντερα...το μονο σιγουρο ειναι παντως οτι δεν τρωγεται.Βασικα η μαγειριτσα ειναι σαν αποτυχημενο φρικασε.

Εμ, ναι :P Τα εντόσθια είναι τα εσωτερικά όργανα του ζώου (συμπεριλαμβανομένου του ήπατος[συκωτιού]). Ποιος μίλησε για έντερα; :P

#349 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 09 April 2014 - 20:54

Εχετε δοκιμασει πατσα/μαγειριτσα ή ετσι απλα λετε οτι δεν ειναι ωραια φαγητα? Οχι για να ξερω δηλαδη. Αυτα τα δυο + το κατσικι ειναι η πεμπτουσια των γευσεων ! :D

Edited by didimakia, 09 April 2014 - 21:38.

2bbd14fc.jpg

#350 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2014 - 20:57

Πες τα ρε αδερφέ της εντερόσουπας, πες τα ρε γαμώτο!

Posted Image

#351 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 09 April 2014 - 22:49

Εχετε δοκιμασει πατσα/μαγειριτσα ή ετσι απλα λετε οτι δεν ειναι ωραια φαγητα? Οχι για να ξερω δηλαδη. Αυτα τα δυο + το κατσικι ειναι η πεμπτουσια των γευσεων ! :D

Μαγειριτσα πιτσιρικας ειχα δοκιμασει με καταναγκασμο απο τη μανα μου...κατι αντιστοιχο με τις αγκιναρες :puke: :puke: :puke:

Πρεπει να κοντευουν σχεδον 20 χρονια απο τοτε που εφαγα τελευταια φορα :yahoo: :head: :drinks:

Οσο για τον πατσα μια 2 φορες το ειδα μπροστα μου και μου ηρθε να ξερασω μονο και μονο απο τη μυρωδια και την εμφανιση της αηδιας.

#352 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 09 April 2014 - 23:17

Μετα τα ωμα ψαρια βασικα :P

Τι εννοείς "ωμά ψάρια"?? πχ. σαν τον μαριναρισμενο γαύρο;;

Έχω φάει και από τα δύο. Ο πατσάς κάθε φορά τον δοκιμάζω, μήπως και αλλάξω γνώμη, αλλά τίποτα. Συνεχίζει να μη μου αρέσει. Το συκώτι γενικά δε μου αρέσει η γεύση του, αλλά η μαγειρίτσα μου αρέσει. Χωρίς το συκώτι όμως. Οπότε τρώω κανονικά, αλλά τα συκωτάκια τα πασάρω στους γονείς.

Το κατσίκι φυσικά για μένα είναι πολύ νόστιμο. Μμμμμ έχω αρχίσει και πεινάω τώρα :P

30w46c0.jpg

#353 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 April 2015 - 21:57

Bump. 

Αγαπητό μου ημερόλογιο. Σήμερα πλησίασα την μαγειρίτσα στα 20 εκατοστά. Η μπόχα με κυρίευσε όμως και πήγα προς τα ντολμαδάκια. 

Άλλη μία χρονιά καθαρή. 

#354 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 11 April 2015 - 22:16

Bump. 

Αγαπητό μου ημερόλογιο. Σήμερα πλησίασα την μαγειρίτσα στα 20 εκατοστά. Η μπόχα με κυρίευσε όμως και πήγα προς τα ντολμαδάκια. 

Άλλη μία χρονιά καθαρή. 

Αααα... θα σε μαλώσω... τα ντολμαδάκια είναι όντως ωραία σχεδόν για όλες τις περιστάσεις, ωστόσο πρέπει να σου πω πως η μεγειρίτσα είναι μακράν ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά, είτε σε σούπα, είτε σε μη σουπώδη ζουμί....

σκέτο το συκωτάκι με τίποτα...αλλά στη μαγειρίτσα είναι άλλο πράμα

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#355 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 11 April 2015 - 22:40

Νεεεεεεεεεεβαααααααααααααααααα.

Εγώ πάλι θα κοιμηθώ αγκαλιά με το αρνί.Το σουβλίσαμε το αλατισαμέ και το μόνο μέρος που χωράει είναι το δωματιό μου...Ε ρε πάρτυ που θα κάνω στον ύπνο μου.

Posted Image

#356 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 April 2015 - 23:28

ΟΧΙ

#357 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 April 2015 - 23:31

Νεεεεεεεεεεβαααααααααααααααααα.

Εγώ πάλι θα κοιμηθώ αγκαλιά με το αρνί.Το σουβλίσαμε το αλατισαμέ και το μόνο μέρος που χωράει είναι το δωματιό μου...Ε ρε πάρτυ που θα κάνω στον ύπνο μου.

Προσοχή μόνο μην μπερδευτούνε και αύριο βάλουν εσένα στην ψησταριά αντί για το αρνί έτσι που θα κοιμάστε δίπλα δίπλα. :P H Mποχαλίτσα από το κρέας θα σε συνοδεύει για καμια βδομάδα. 

Speedfreak εάν θες πές μου που μένεις να σου στείλω την υπόλοιπη. Δεκαετίες ολόκληρες με κυνηγάει η μάνα μου να την φάω και δεν το έχει πετύχει ακόμη. 

#358 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 11 April 2015 - 23:44

Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα σε όλους!

Προσωπικά δε με χαλάει η μαγειρίτσα, αν και δεν την έχουμε οικογενειακό έθιμο, αλλά όσες φορές έχω πάει καλεσμένη και έχουν, δοκιμάζω λίγη.

Προσωπικά το αρνί είναι αυτό που δεν μου αρέσει και τόσο, έχει μια γεύση κάπως περίεργη. Πιθανότατα να είναι και ψυχολογικό, από μικρή δεν ήθελα να το βλέπω το αρνάκι στη σούβλα και στεναχωριόμουν.  

Posted Image

#359 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 April 2015 - 00:04

Προσοχή μόνο μην μπερδευτούνε και αύριο βάλουν εσένα στην ψησταριά αντί για το αρνί έτσι που θα κοιμάστε δίπλα δίπλα. :P H Mποχαλίτσα από το κρέας θα σε συνοδεύει για καμια βδομάδα. 

Masaka?!?!?! :terror2:

Posted Image

#360 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 April 2015 - 00:27

10461443_10206798258499917_8954152760925
フカフカ