Οκ, όχι. Ας καταργηθούν τα Πασχαλινά φαγητά και ας τρώμε χριστουγεννιάτικα όλο τον χρόνο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;
Posted 08 April 2014 - 14:55
Posted 08 April 2014 - 15:30
Αν κάποιος ξέρει όμως κανά καλό πατσατζίδικο (οπουδήποτε) να το πει, ε;!
keito, εδώ ένας καφές σε στέλνει, ένα μπριός σε σκοτώνει και μου θες και μαγειρίτσα;
Posted 08 April 2014 - 17:29
Από τα άλλα πασχαλινά εδέσματα δεν υπάρχει θέμα, είτε αυτό λέγεται αρνάκι στην σούβλα, είτε κοκορέτσι, είτε κρέας.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 08 April 2014 - 18:06
πασχαλινα αυγα κατσαριδας βαμμενα κοκκινα
Posted 08 April 2014 - 20:56
Παλιοχιπστερια με τον πατσα και τις μαγειριτσες σας (και τα αβγα σας)
Ρε ουστ από φτου χάμου που μου 'μαθες και τη λέξη χίπστερ και την αμολάς αβέρτα σαν κλανιά. ΠΑΡΑΔΟΣΗ φίλε, αυτό είναι!
Μαγειρίτσα, εκκλησία, οικογένεια, καθαρεύουσα, ανθολόγιο και ντίλι ντίλι το καντίλι που θα σας πετάξω ρε ιερόσυλοι.
Φίλε διδιμάκια και λοιποί εντεροφάγοι μην πτοήστε από τη μυγιάγγιχτη νεολαία που δήθεν δεν τρώνε έντερα και τρώνε το φαΐ που τρώει το φαΐ μας και άλλες λοιπές πρασινάδες και χορταρικά.
Όποιος λέει ότι τρώει κρέας αλλά δεν τρώει έντερα είναι υποκριτής, ψεύτης και λαοπλάνος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΘΕΣΗ.
ΕΝΤΕΡΑ ΡΕ
Posted 08 April 2014 - 21:26
Έντερα τρώω. Τα έντερα μαζί με το φαί που τρώι το φαί μας είναι ιεροσυλία. Ή το ένα ή το άλλο σε κάθε πιάτο. Όχι και τα δύο. Ή θα βοσκάς ή θα τρώς σάρκες. Με τις ενδιάμεσες λύσεις όπως η μαγειρίτσα παθαίνεις πολιτισμικό σοκ.
Posted 08 April 2014 - 21:37
εμένα δεν μου αρέσει ουτε ο πατσάς, ουτε η μαγειρίτσα. πολυ έντονη μυρωδιά και γευση για τα γούστα μου. επίσεις δεν εχει πλακα το να κάνεις μαγειρίτσα, πολυ αηδιαστική διαδικασία
Posted 08 April 2014 - 21:40
(Oh my goodness, νόμιζα ότι δε γράφει σχεδόν κανείς τα αυγά "αβγά". Έπαθα ένα σοκ )
Όσο για τη μαγειρίτσα:
Τι να πω γι' αυτό το εξαίσιο έδεσμα; Για την μπόχα που εκλύεται κατά το μαγείρεμα, με την κουζίνα να μην μπορεί να ξεβρωμίσει ούτε μετά από 1 εβδομάδα;
Για τα άκρως αηδιαστικά, ειδικά όταν δεν καθαρίζονται ενδελεχώς, εντόσθια που είναι τα κύρια συστατικά του φαγητού αυτού; Για το συνδυασμό των ανωτέρω στο στομάχι σου; Για την... υπέροχη εμφάνιση του πιάτου;
Όχι, δε θα πάρω
Προτιμώ να φάω wasabi, παρά μαγειρίτσα
Posted 08 April 2014 - 21:45
(Oh my goodness, νόμιζα ότι δε γράφει σχεδόν κανείς τα αυγά "αβγά". Έπαθα ένα σοκ
)
It's retro , you wouldn't get it.
Posted 08 April 2014 - 21:47
Ποοοοοο δεν ξέρετε να τρώτε...ειδικά ο πάτσας κάθε φορά που τρώω με κάνει να αισθάνομαι ότι τελικά υπάρχει θεός.
Posted 08 April 2014 - 21:52
εμένα δεν μου αρέσει ουτε ο πατσάς, ουτε η μαγειρίτσα. πολυ έντονη μυρωδιά και γευση για τα γούστα μου. επίσεις δεν εχει πλακα το να κάνεις μαγειρίτσα, πολυ αηδιαστική διαδικασία
Να γίνεις vegan τότε, είπαμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!
Pasxalea ok κ εμένα μ' αρέσει ο πατσάς αλλά το παρατραβάς. Cthulhu is disappoint.
Posted 08 April 2014 - 21:56
πιο μικρος δεν μπορουσα καν να ειμαι στο ιδιο σπιτι που φτιάχνεται ο πατσας.. ε τωρα που "μεγάλωσα" δεν άλλαξα γνώμη!
Posted 08 April 2014 - 21:58