Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;
Posted 13 April 2015 - 17:53
Posted 13 April 2015 - 19:37
I'm throwing money at the screen but nothing happens.
Τελικα ειστε πολλοι οι αναλατοι ρε γαμωτο :/
Edited by didimakia, 13 April 2015 - 19:37.
Posted 13 April 2015 - 22:15
Okaaay και μετά την καταπληκτική (δεν) προσφορά του Ghostprince το thread έκανε τον κύκλο του.
ΥΓ. I just puked into my mouth a little.
Posted 11 April 2017 - 20:13
Opened for the 2017 season.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 11 April 2017 - 22:02
Στις επάλξεις, θα την φάω όλη αλλά να είναι παρακαλώ σούπα. Δεν αντέχω αυγολέμονο ή χυλωμένη! Ευχαριστώ!
BTW πέρσι γιατί δεν ανοίχτηκε το θέμα, ποια σκοτεινή σκευωρία κρύβεται πίσω από το γεγονός και τελικά πόσο πάνε οι ντομάτες Νίκο Τσιαμίτσικα;
ps: Λουτρό από λεμόνι απαραίτητα και ψωμούμπα για παπάρα!
Edited by Hazuki, 11 April 2017 - 22:04.
Posted 12 April 2017 - 08:47
βασικα την τρωω σε οποια μορφη και αν ειναι....
αλλα μιας και τα τελευταια χρονια γυναικα και παιδι μου το παιζουν δυσκολες την κανουμε μονο με συκωτι και μαρουλια,τυπου φρικασε.αυγολεμονο μεν σουπε δε.
φετος δε εκοψα το κρεας μια εβδομαδα πριν την καθαρα δευτερα και απο καθαρα δευτερα εκοψα και αυγα τυρια γαλακτομικα και λοιπα μη νηστισιμα..
οποτε το βραδυ του σαββατου θα γινει μαχη...
μιας και περυσι δεν εφαγα και μου εκατσε πολυ βαρυ το κρεατικο την κυριακη και στεναχωρηθικα...καθως η μαγειριτσα εχει την ιδιοτητα της προετοιμασιας του στομαχιου μετα απο τοσες μερες νηστειας...δεν την εφαγα και με εφαγε το αρνι την αλλη μερα..
Posted 12 April 2017 - 10:14
αλλα μιας και τα τελευταια χρονια γυναικα και παιδι μου το παιζουν δυσκολες την κανουμε μονο με συκωτι και μαρουλια,τυπου φρικασε.αυγολεμονο μεν σουπε δε.
φετος δε εκοψα το κρεας μια εβδομαδα πριν την καθαρα δευτερα και απο καθαρα δευτερα εκοψα και αυγα τυρια γαλακτομικα και λοιπα μη νηστισιμα..
οποτε το βραδυ του σαββατου θα γινει μαχη...μιας και περυσι δεν εφαγα και μου εκατσε πολυ βαρυ το κρεατικο την κυριακη και στεναχωρηθικα...καθως η μαγειριτσα εχει την ιδιοτητα της προετοιμασιας του στομαχιου μετα απο τοσες μερες νηστειας...δεν την εφαγα και με εφαγε το αρνι την αλλη μερα..
Όλα τα έχουμε σκεφτεί ρε φίλε!
Posted 12 April 2017 - 12:00
Τα υλικά τα έχω έτοιμα από χτες αλλά δεν θα μπώ στον κόπο ούτε να τα δείξω αλλά ούτε και να τα αναφέρω γιατί τους βλέπω μερικούς να λιποθυμούν.
Ούτε καν το γεγονός πως όχι απλά την τρώω τα μεσάνυχτα αλλά και το πρωί της επόμενης μέρας.
Posted 12 April 2017 - 14:15
Τα υλικά τα έχω έτοιμα από χτες αλλά δεν θα μπώ στον κόπο ούτε να τα δείξω αλλά ούτε και να τα αναφέρω γιατί τους βλέπω μερικούς να λιποθυμούν.
Ούτε καν το γεγονός πως όχι απλά την τρώω τα μεσάνυχτα αλλά και το πρωί της επόμενης μέρας.
Σαγαπώ, και εγώ το ίδιο.
ΥΓ: Ήδη το φαντάζομαι να ρουφάμε το εντεράκι μαζί, εσύ στην μία άκρη και εγώ στην άλλη.
Edited by LethalMike, 12 April 2017 - 14:17.
Posted 12 April 2017 - 14:39
γρανιτα
Posted 17 April 2017 - 03:18
H μαγγειριτσα γαμαει αυτην εφαγα σημερα και τωρα μολις εφαγα και δευτερο πιατο
Posted 10 June 2017 - 16:34
Nope, μακριά από οτιδήποτε εντεροειδή κ.τ.λ, φρικασέ χοιρινό όμως ή με μανιτάρια είναι λατρεμένο φαγητό.
Posted 10 June 2017 - 16:35
μερικοι το φτιαχνουν ωραια μερικοι το φτιαχνουν εμμετικο, ειναι τι θα σου κατσει XD