Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1306 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 29 January 2009 - 21:16

καλο: εκανα κοπανα!

κακο: εκανα κοπανα

Κι εγώ , κι εγώ !!!
Κανας άλλος υπάρχεί?

Posted Image

#1307 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 29 January 2009 - 21:25

καλό:αύριο δεν έχουμε μάθημα.ΖΗΤΩ
κακό:δεν θα έχω τι να κάνω.κάηκα

#1308 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 29 January 2009 - 21:55

Καλο : Εχω τρεις πιτσες μπροστα μου :wooi2:

this is life!!!If only i had them too...
καλό:επιτέλους εμφανίστηκε ο Lucifer(A.S.) και έχω κάτι να ασχολούμαι
κακό:άρχισα φροντιστήριο παρόλο που γράφω υπέροχες(ψωνίστηκα αλλά είναι η αλήθεια) εκθέσεις
2ο κακό:απο τις 5 μέχρι πριν 1 ωρίτσα περίπου είχα ενισχυτική και φροντιστήριο.νομίζω και επίσημα οτι έχω χάσει τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μου είχαν απομείνει.
3ο κακό:το A.S. δεν τελειώνει!!!δεν λέω μ'αρέσει αλλά θέλω τόσο να το τελειώσω που αυτές τις 2 μέρες έχω τελειώσει 4 τόμους.Another 3 to go!!!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1309 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 30 January 2009 - 09:25

καλο:τετραημερο ftw
καλο2:δεν θα παω τελικα για μαθημα εκθεσης την δευτερα
καλο3:ξανααρχισα το berserk

κακο:προστοπαρων βαριεμαι.............

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1310 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 30 January 2009 - 10:51

καλο:τριημερο
κακο:εχω κοιμηθει μονο 7 ωρες :sadist:
Posted Image
Posted Image

#1311 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 30 January 2009 - 13:07

κακο: σημερα επρεπε να ξυπνησω στις 8 αλλα με 4 ωρες υπνο σιγα μην την παλευα...συν το οτι ετρεχα σαν τρελη για να παρω ενα βιβλιο της σχολης το οποιο τλκ και δεν μου δινουν γτ λεει δεν με εμφανιζει στη λιστα.... #&%*#*)% :madtodeath::roar:

καλο: κατι καλο σημερα δεν εχει γινει...ακομα....
Posted Image

#1312 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 30 January 2009 - 16:45

καλο : το τροφοδοτικο που εφτιαξα ηταν πετυχημενο. :tensai:
κακο : λογια καθηγητη : ''λυστο και ξαναφτιαχτο βαζοντας και αμπερομετρο.'' ... :terror2:

μα αμπερομετρο και αυτος....απαπα!

καλο: νανι....πολυ νανι!!!:gn2:
κακο: τπτ ακομα!! yeah!!
Posted Image

#1313 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 31 January 2009 - 00:28

Καλό:Τίποτα.

Κακό:Αν και η μέρα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις κατέληξε σε ''τραγωδία''.

Στις 19:30 θα περνούσε ένας φίλος μου με τα αμάξι να πάμε στα Mall στο Μαρούσι.Μέσω Αττικής Οδού είναι κανά 15-20λεπτο.Αρχικά άργησε και ήρθε στις 20:00 γιατί χάθηκε λίγο στο δρόμο.Ξεκινάμε μπαίνουμε Εθνική.Όλα καλά προς το παρόν.Βλέπουμε τη ταμπέλα ότι σε 300 μέτρα είναι η είσοδος της Αττικής αλλά κατά λάθος βγαίνει στην προηγούμενη έξοδο:uhh: και τρώμε κανά 20λεπτο μέχρι να καταφέρουμε να μπούμε πάλι Εθνική.Να σημειώσω εδώ ότι αν και έχει κοντά στο σπίτι μου 2 εισόδους για Αττική Οδό κάναμε τη βλακεία και πήγαμε από Εθνική που ήταν και η πιο μακρυνή και είχε και κίνηση:frozen:Να μη τα πολυλογώ φτάνουμε 20:50 στα Mall.Τρέχουμε μπαίνουμε σε 2 μαγαζιά αλλά δε βρήσκουμε αυτό που θέλαμε.Πάμε να μπούμε και στα Fnac αλλά έκλειναν και δεν άφηναν κόσμο να μπει:deadga6:

Στις 21:15 θα πήγαινα να παρακολουθήσω ένα μάθημα Kendo σε ένα dojo που ήταν εκεί κοντά.Πάμε λοιπόν να βρούμε το dojo.Ακολουθώ τις οδηγίες του γνωστού μου που έκανε ήδη μάθημα εκεί αλλα δε το βρήσκουμε.Τον παίρνω 3-4 φορές τηλέφωνο αλλά δε το σήκωνε.Εντωμεταξύ δεν κάθισα να αποθηκεύσω το τηλέφωνο του dojo γιατί μου χε πει ότι θα το βρω εύκολα:terror2:Μπαίνουμε στο αμάξι λοιπόν και πάμε στην απέναντι μεριά από τα Mall μήπως είναι εκεί.Περνάμε από κάτι χωματόδρομους με λακούβες κτλ και βρήσκουμε ένα σχολείο.Ρωτάμε ένα security και μας λέει είναι από την άλλη μεριά.Πάμε πάλι από την άλλη και αρχίζουμε πάλι να ψάχνουμε με τα πόδια.Βρήσκουμε κάπου έναν άλλο security και πήγε ο άνθρωπος και κοίταξε στο αμάξι του το GPS για να βρει την οδό.Μας λέει που περίπου είναι οπότε πάμε πάλι πίσω.Περπατάμε κανά 15λεπτο και δε βρήσκουμε κάτι.Ρωτάμε και έναν σε μια πολυκατοικία αλλά δεν ήξερε.Πάμε πάλι στο αμάξι γυρίζουμε λίγο γύρω γύρω και μετά λέμε να κοιτάξουμε πάλι με τα πόδια.Βγαίνουμε πάλι στη πολυκατοικία και βλέπουμε έναν delivery.Σωθήκαμε λέμε αλλά έλα που ήταν αλλοδαπός και μιλούσε σπαστά Ελληνικά:emptyonexg1:Κουτσά στραβά μας λέει που είναι και μας λέει ότι είναι 1-2 χιλιόμετρα μακρυά από εκεί.Παίρνουμε το αμάξι και τελικά ηταν 100 μέτρα από εκεί στο τέλος του επόμενου τετραγώνου:dazed:Πάμε πάνω κάτω στο δρόμο,μπαίνουμε ακόμα και στο ΟΑΚΑ αλλά τελικά δε το βρήκαμε αν και ψάχναμε μια ώρα.Τελικά φύγαμε:deadga6:

Στο γυρισμό πάμε σε μια στιγμή να κόψουμε δρόμο και πέφτουμε σε κίνηση και κάνουμε πολύ περισσότερο χρόνο απ'ότι αν πηγαίναμε κανονικά:nanana:

Τέλος στο γυρισμό εκεί που μιλούσαμε μου πε κάτι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με νευρίασε/πείραξε αρκετά.

Τουλάχιστον ρίξαμε αρκετό γέλιο με διάφορες ατάκες που ακούσαμε.

Κορυφαία στιγμή.Ήταν στα Mall μια παρέα από αγόρια και κορίτσια γύρω στα 15-16 με μάλλι σε στυλ emo.Οι κοπέλες τα είχαν και βαμμένα ξανθά.Οι περισσότεροι κάπνιζαν οπότε πάει ένας security και τους κάνει παρατήρηση.Οπότε αρχίζει η μια και λέει κάτι σε στυλ:Δηλαδή τώρα παρανόμησα;Φόρεσε μου χειροπέδες τότε γουστάρω.

Εννοείται πως ήθελα να τη πλακώσω στις σφαλιάρες.:erk:

Αυτά:deadga6:

Posted Image

#1314 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 31 January 2009 - 01:10

this is life!!!If only i had them too...

Believe me, δε θελεις να τις εχεις τωρα :oo:

Καλο 1 : Μου μαγειρεψε μια κοπελα μακαρονια με κορυφαια σαλτσα.
Κακο : Ειπα να τη βοηθησω στο μαγειρεμα και τα εκανα θαλασσα :
Καλο 2 : Μετα πηγα για καφε οπου και καλα περασα και γνωρισα ενα κορυφαιο ατομο.
Πολυ κακο : Η υπερλατρεμενη φωτογραφικη μου μηχανη αρχισε σημερα να μου βγαζει σοβαρο προβλημα. Βαζω την καρτα μνημης και γραφει "No card inserted" - μονο με το ζορι και μετα απο πολυ κουνημα καταφερνει να τη δει, και μετα παλι σταματαει να τη βλεπει μερικες φορες:sadist:
Posted Image

#1315 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 31 January 2009 - 18:56

Πολυ κακο : Η υπερλατρεμενη φωτογραφικη μου μηχανη αρχισε σημερα να μου βγαζει σοβαρο προβλημα. Βαζω την καρτα μνημης και γραφει "No card inserted" - μονο με το ζορι και μετα απο πολυ κουνημα καταφερνει να τη δει, και μετα παλι σταματαει να τη βλεπει μερικες φορες:sadist:

Χμμ, μάλλον έπιασε η κατάρα μου για το βίντεο που τράβηξες στην επιστροφή για τον σιδηροδρομικό σταθμό..:tensai:

Καλό: Κατάφερα να δουλέψω το airodump-ng (όποιος ξέρει απο linux, ξέρει πολύ καλά τι είναι..) αλλά δεν μου έχει βγάλει ακόμα κάποιο αποτέλεσμα.

ΠΟΛΥ κακό:Η αδερφή μου έδινε ΑΣΕΠ σήμερα, αλλά δεν είχε την ταυτότητα της επειδή την έχασε. Πάει στο σχολείο που ήταν οι εξετάσεις άλλα ένας αρχή-bakayaro δεν την άφηνε να μπεί επειδή δεν την είχε (παρ'ολο που της είχαν πει απο τον ΑΣΕΠ πως μπορεί να δώσει εξετάσεις κανονικά, αρκεί να το δήλωνε στους υπεύθυνους). Παίρνει τηλέφωνο σπίτι για να το πεί, και σκωτόνομαι εγώ να της πάω το διαβατήριο (μόνο έτσι λέει την άφηναν να μπεί). Βρίσκω ταξί και του δίνω διεύθυνση. Φτάνω στο σχολείο (σε μια @#$%περιοχή στο Περιστέρι), αλλά είχαν ήδη μπεί στις αίθουσες και είχαν κλειδώσει την εξόπορτα, και κλείσει τα κινητά. Περίμενω κάπου στις 2 ώρες μήπως και ανοίξει κάποιος, μες το κρύο αλλά τίποτα. Σε κάποια στίγμη είπα να κάνω μια βόλτα να περάσει η ώρα. Παραλίγο να σφαχτώ με έναν kuso-κάγκουρα γιατί παραλίγο να με πατήσει ΚΑΙ να με κάνει παπί, επειδή πουλούσε φιγούρα στην άμυαλη γκόμενα που είχε δίπλα του.
Τεσπά, γύρισα πίσω χωρίς να δώσω το διαβατήριο, και αυτή την στιγμή νοιώθω και λίγο χάλια τον λαιμό μου..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1316 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 31 January 2009 - 21:55

κακό της ημέρας(τι κακό δηλαδή σκέτη καταστροφή είναι) η μαύρη τρύπα εξακολουθεί να είναι κληστή.οι υπεύθυνοι τι κάνουν για αυτό?
καλό ημέρας βρέχει

#1317 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 31 January 2009 - 23:23

καλο-λιπει ο αδελφος μου 4ημερο διακοπες(ssjchris):kakaka::kakaka::kakaka:
κακο-βαριεμαι:terror2:

#1318 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 01 February 2009 - 03:23

η μαύρη τρύπα εξακολουθεί να είναι κληστή.οι υπεύθυνοι τι κάνουν για αυτό?

Party:wooi2:

#1319 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 01 February 2009 - 03:32

Party:wooi2:

ώστε έτσι έ?εμ,μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε εσεις.απο δουλειά όμως?
όλο λόγια μου είσαστε και όσο για πράξεις τίποτα.:tongue:

#1320 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 February 2009 - 13:34

λαλ για το αποπανω...

καλο : μηνα....
κακο : δεν ειμαι σιγουρος για το καλο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things