Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1276 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 January 2009 - 12:59

Καλό: καινούριες μπότες, καινούριες μπαλαρίνες, καινούρια τζιν, καινούριες μπλούζες... Μετά από 2 χρόνια, επιτέλους, πήγα για ψώνια!:joyful:

Κακό: Οι μπότες και οι μπαλαρίνες με χτυπάνε!:beaten:

Posted Image

#1277 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 24 January 2009 - 18:07

Καλό:πήρα την τσάντα Nike που ποθούσα τόσο πολύ!!!:bike:
Κακό:Βάλαμε να δούμε με την φίλη μου το "Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον" και στη μισή ώρα περίπου άλλαξε η ποιότητα της εικόνας δραματικά και οι υπότιτλοι έτρεχαν.Ετσι και πιάσω στα χέρια μου τον uploader θα δει αυτός!!!:erk:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1278 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 24 January 2009 - 18:43

σήμερα φεστιβάλ της βαβέλ στην τεχνόπολη.Ωραία θα περάσουμε:8):

Εδώ και πολλά χρόνια, ΒΑΒΕΛ και οτάκου δεν κολλάνε με τίποτα!

Το καλό: μετά από πολύ καιρό, ξύπνησα 13:00 και το φθαριστήθικα.
Το κακό: αυτό έγινε επειδή είμαι άρρωστος και δεν μπόρεσα να πάω στο μάθημα

#1279 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 24 January 2009 - 18:51

Το κακό: Έφαγα πόση ώρα για να βγάλω μια σκατο-παραβολή στο AutoCad, και έχω ακόμα πολλήηηη δουλειά... :if:

Το καλό: Έμαθα πώς γίνονται οι παραβολές στο AutoCad, :wooi2: και είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της εργασίας!! (Της μίας από τις 5 :frozen:)
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#1280 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 January 2009 - 19:45

Kαλο:Βρηκα ενα κομματι που το εψαχνα χρονια!
Κακο:Ειμαι σκατα ψυχολογικα!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1281 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 24 January 2009 - 20:47

καλό:Επιτέλους κατέβασα το Vocaloid 2! (Miku FTW:wooi2:)

κακό#1:Είναι σχετικά δύσκολο σαν πρόγραμμα!
κακό#2:Τη βδομάδα που πέρασε γράψαμε 6 διαγωνίσματα:deadga6:
κακό#3:αυτή τη βδομάδα γράφουμε άλλα 2

#1282 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 24 January 2009 - 21:08

καλο:κουρευτηκα...(μετα απο πολυ καιρο)
κακο:σημερα γενικα η μερα παει σκατα......
1)εμαθα οτι στις 2/2 που κανονικα ειναι ειναι αργια για την πολη μου κανονισαν μαθημα το πρωι και τι μαθημα! ΕΚΘΕΣΗ:oo: εγω ποτε θα παω για ψωνια;;;
2)ο δασκαλος στο σχεδιο με αναγκασε να ξανακανω ενα σχεδιο επειδη δεν μου ειχε πετυχει τελεια η λιθοδομη στον τοιχο(σημειωση:δεν ειχα ξανακανει λιθοδομη και ουτε μου εδειξε πως να την κανω:deadga6:)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1283 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 25 January 2009 - 00:17

Σήμερα ήταν μια βαρετή μέρα και αποφάσισα να μείνω μέσα και να σκιτσάρω λίγο...
καλό:είχα καιρό να το κάνω και μου είχε λείψει
κακό:θυμήθηκα γιατί είχα καιρό να το κάνω! Μια μαύρη τρύπα ρουφάει όλη την έμπνευσή μου!:zetsubou:

#1284 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 25 January 2009 - 12:04

το κακό...
(της εβδομάδας) ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι και εγώ κοντεύω να αποχτήσω άσπρη κούπ
(των 3 τελευταίων εβδομάδων)στην δουλειά με παίζουνε, μου κάνουνε σπάσιμο νεύρων! Μια εβδομάδα σε μαγαζί που ήθελα 1:30 ώρα για να πάω, μετά μια εβδομάδα σε άλλο μαγαζί που ήθελα πάλι 1:30 ώρα να πάω. Μετά 3η εβδομάδα σε 3ο μαγαζί που ήθελα πάλι 1:30 ώρα για να πάω. Και τώρα από Δευτέρα θέλουν να με στείλουν πάλι σε άλλο μαγαζί,σε 4ο μαγαζί στο οποίο για να πάω χρειάζομαι σίγουρα πάνω από 1:30 ώρα και πρέπει να αλλάξω και 3 λεωφορεία. Με στέλνουνε πάντα με την δικαιολογία ότι εκείνοι χρωστάνε ώρες από τα χριστούγεννα σε όλες εμάς τις πωλήτριες τους και αυτές οι ώρες πρέπει να καλυφθούν. Και φυσικά δεν υπολογίζουν ότι αυτές τις ώρες τις χρωστάνε και σε εμένα, επίσης δεν αναφέρουν καν ότι αυτές τις ώρες θα μου της δώσουν και εμένα κάποια στιγμή. και όταν τόλμησα να προσπαθήσω να το συζητήσω με το big boss (σπαστό ωράριο δουλεύω, κάποιες μέρες το μεσημέρι έχουμε 3ώρες κενό και μετά πίσω στο μαγαζί. Όταν εγώ θέλω 1:30 ώρα να πάω σπίτι μου και μετά άλλη 1:30 ώρα να επιστρέψω πίσω στο μαγαζί, αυτό απλά σημαίνει ότι εκείνες τις μέρες δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου) ε η αντίδραση του big boss στην προσπάθεια μου να το συζητήσω ήταν: Πάρε την Δευτέρα το ρεπό σου μια και αυτό τον μήνα δεν σου έχουμε δώσει κανένα, και επειδή τώρα πνίγομαι στην δουλειά και δεν μπορώ να μίλησω θα σε πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να το συζητήσουμε > > Μετά από όλα αυτά κάτι μου λέει ότι θέλουν να με ξεφορτωθούν. Και όταν εσύ ως υπάλληλος είσαι σωστή απέναντι τους και αυτοί σε παίζουνε έτσι άσχημα ένταξη τι να πω έχω αρχίσει να ανάβω. Εγώ από μόνη μου δεν παραιτούμαι! 80 ώρες μου χρωστάνε (οι 48 από το χριστουγεννιάτικο) Σιγά μην παραιτηθώ εγώ και τους αφήσω να βγούν και κερδισμένοι. Και μόλις έρθει η Δευτέρα θα αρχίσω να το ψάχνω και νομικά το θέμα.

Το καλό: τουλάχιστον βρίσκω το κουράγιο και δεν παραιτούμαι τόσο εύκολα

rrmr.png

#1285 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 January 2009 - 16:56

καλο :δεν υπαρχει
κακο :αμετρητα

1)Δεν καταλαβαινω χριστο απο αλγεβρα

2)ποναει απιστευτα το κεφαλι μου

3)χαλια ψυχολογια

και αλλα πολλα........

qzMHWHd.png

#1286 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 January 2009 - 13:25

Καλό 1: Μόλις έγραψα το πρώτο μου μάθημα (καλορίζικο). Που σημαίνει, ένα μάθημα λιγότερο.

Καλό 2: Γράφω ξανά σε δύο εβδομάδες.

Κακό: Δεν έγραψα τόσο καλά όσο θα ήθελα... τρεις ερωτήσεις, με τέσσερεις υποερωτήσεις η κάθε μία. Τις δύο τις έπιασα, από την τρίτη... μόνο οι δύο τελευταίες υποερωτήσεις. Φτου!

Κακό 2: Γράφω τρία μαζεμένα σε δύο εβδομάδες... σκ@τ@ πρόγραμμα!

Posted Image

#1287 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 27 January 2009 - 20:39

καλο :δεν υπαρχει
κακο :αμετρητα

1)Δεν καταλαβαινω χριστο απο αλγεβρα

who does?????:hahaha:
καλό:πήγα σήμερα σχολείο(χτες ήμουν άρρωστη και δεν πήγα) και το βρήκα ένα μπάχαλο(ναι αυτό είναι καλό!!!)
κακό:έχω να γράψω μια έκθεση.Δεν είναι δύσκολο το θέμα αλλά βββαααρριιιεεεέμμμαααιιι!!!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1288 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 27 January 2009 - 21:43

καλο - σημερα σχολειο πηγαμε εκδρομη και γλιτωσα το τεστ που γραφαμε και δεν ειχα διαβασει πολυ καλα :rofl:
καλο 2 - αγορασα κατι ωραιο ρουχαλακια σημερα παμφθηνα - ωραιο πραμα οι εκπτωσεις

κακο - η εκδρομη ηταν σκατα

κακο 2 - ξανα σημερα την τρελα μου μεσα ΒΡΕΧΕΙ :madtodeath:
κακο 3 - δεν διαβασα για αυριο τιποτα εξαιτιας του 2 καλου :P
Posted Image
Posted Image

#1289 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 27 January 2009 - 21:55

καλο-βρηκα προγραμμα για τα AMVς μου