Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 12 May 2007 - 18:25
βλέπω είστε psy-trancers αν κατά τύχη δείτε και τον Thanasonic πείτε του χαιρετίσματα εκ μέρους μου και καλή μουσική να χει...Ατυχία που δεν τους προλάβατε...
Offtopic mode Off
Ontopic mode on
Καλό της ημέρας : κοιμήθηκα καλά μετά το χθέσινο ως τις 3 και γράφω την εργασία και την τελειώνω σχεδόν...
Κακό της ημέρας : Για άλλη μία μέρα μόνος μου να την βγάζω στην ζωή μου...και στο σπίτι μου γενικά εδώ...

Posted 13 May 2007 - 02:39
Κακό : Πριν από αυτό δούλευα την διπλωματική μου στο pc το πρωί και μετά τόσες ώρες στο pc και την tv (3:30 έφυγε ) …. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ !!!
Είμαι σίγουρος ότι θα πεταχτεί Κανά mecha από το κεφάλι μου σε λίγο …
Posted 13 May 2007 - 10:11

Κακό της προηγούμενης ημέρας: Ένας φίλος μας μας έκλασε και βγήκε με άλλη παρέα, ενώ όλη την ημέρα μας έλεγε ότι τάχα ήθελε να δει την eurovision:mad:
Posted 13 May 2007 - 11:59

το κακό τις ημέρας έχω 4 μέρες να διαβάσω European Legal Systems...

For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------
Posted 13 May 2007 - 17:01
Το καλό της χθεσινής ημέρας: πέρασα τέλεια έξω.
το κακό της χθεσινής ημέρας : κοιμήθηκα στις 6 και τώρα νιώθω εγκεφαλικά νεκρή
Posted 13 May 2007 - 20:22
Κακο : κανενα
Αριαναρα τρελενομαι ΟοΟΟοοοοοοΟοΟοοοοοοοΟοΟΟ

Posted 14 May 2007 - 00:47
Το κακο της ημερας: Φευγοντας δεν μπορουσα να παρω μαζι μου σπιτι τον Jesus...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 14 May 2007 - 08:56
Κακο:Παμε βουργια την 3η βδομαδα που εχω αγορασει αντικειμενο απο το e0bay(psx2 game)και δεν εχει ερθει...Απο 1 Μαιου που το αγορασαμε το περιμεναμε στις 7...Εχει παει 14 και εχω μεινει λιγο σεκος μιας και ειμαι λιγο newbie στο συγκεκριμενο χωρο(3η αγορα μου μολις και στις αλλες 2 ειχε ερθει σε 2 μερες).
Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα
George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking
Posted 14 May 2007 - 11:16
Το κακό: Σήμερα είχαμε ενισχυτική στο σχολείο.
~ Στορμ ~
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 14 May 2007 - 15:52
Το καλο της ημερας :ΑΡΗ ΘΕΕ UEFAAAAAAAAA 4. κουφαλες μΠαοκ(σορρυ για την γλωσσα αλλα αριανος ξερεις)
Κακο : κανενα
Αριαναρα τρελενομαι ΟοΟΟοοοοοοΟοΟοοοοοοοΟοΟΟ
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.......Είμαι super 3 + ιερολοχίτης....Αλλά για πάντα άρης... !!!!
Offtopic mode off
Ontopic mode on
Καλό της ημέρας : Τελείωσα τις εργασίες και έχω να διορθώσω μερικά λαθάκια για να του παραδώσω τις τέλειες εργασίες.ο μόνο που μου μένει να κάνω είναι να κάνω το κομμάτι μου και θα το δώσω να το ακούσουν...
Κακό της ημέρας : !@#$!@# ΖΕΣΤΗ !!!!!!!
Κακό της προηγούμενης μέρας : ξενέρωσα που φάγαμε dicky 2-1 από την αντίπαλη ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Posted 15 May 2007 - 10:04
το καλό της ημέρας: ελπίζω να έρθει σύντομα.
Posted 15 May 2007 - 12:47
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.......Είμαι super 3 + ιερολοχίτης....Αλλά για πάντα άρης... !!!!
Spoiler:---> Σύνθημα μόνο για Αρειανούς !!!Απαγορεύονται οι τούρκοι να το δούν...!!!
Offtopic mode off
Ontopic mode on
Καλό της ημέρας : Τελείωσα τις εργασίες και έχω να διορθώσω μερικά λαθάκια για να του παραδώσω τις τέλειες εργασίες.ο μόνο που μου μένει να κάνω είναι να κάνω το κομμάτι μου και θα το δώσω να το ακούσουν...
Κακό της ημέρας : !@#$!@# ΖΕΣΤΗ !!!!!!!
Κακό της προηγούμενης μέρας : ξενέρωσα που φάγαμε dicky 2-1 από την αντίπαλη ομάδα στο ποδόσφαιρο.
Μαν πρόσεχε λιγο πως εκφράζεσε και αναφερομαι στο spoiler και τις αναφόρες
περι Τουρκων.Θα σε συμβουλευα να κοιταξεις λίγο την ιστορια του Δημοτικου
για να κατανοησεις κάποια πράγματα αλλα μάλλον ζητάω πολλα.
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 15 May 2007 - 16:55
Το κακό της ημέρας: Νυστάζω λόγω ζέστης....
Posted 15 May 2007 - 23:39

ακό της ημέρας : Τελείωσα την σειρά του Inuyasha ως το 167 επεισόδιο(το τελευταίο εννοείται)...Και πολύ λυπήθηκα ότι τελείωσε έτσι...

Χειρότερο της ημέρας : Ακόμα η ζέστη με ψήνει σαν να είμαι σε σαούνα εδώ και 5 ώρες...

Posted 16 May 2007 - 13:32
Το Κακό της ημέρας: η στάση συνεχίζεται μέχρι αύριο μεσημέρι και εγώ απόψε όχι μόνο είμαι νύχτα αλλά είμαι και προσωπικό ασφαλείας. Εγώ και 30 ασθενείς