Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#151 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 12 May 2007 - 18:25

offtopic mode on

βλέπω είστε psy-trancers αν κατά τύχη δείτε και τον Thanasonic πείτε του χαιρετίσματα εκ μέρους μου και καλή μουσική να χει...Ατυχία που δεν τους προλάβατε...

Offtopic mode Off

Ontopic mode on

Καλό της ημέρας : κοιμήθηκα καλά μετά το χθέσινο ως τις 3 και γράφω την εργασία και την τελειώνω σχεδόν...
Κακό της ημέρας : Για άλλη μία μέρα μόνος μου να την βγάζω στην ζωή μου...και στο σπίτι μου γενικά εδώ...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#152 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 13 May 2007 - 02:39

Καλό : Ήρθε ένας φίλος μου από σπίτι κατά της 5 είδαμε μια σεζόν Ranma , Eurovison , κάναμε κάτι σκιτσάκια και παίξαμε και λίγο ξύλο … 20++ και χρονών ζώα
Κακό : Πριν από αυτό δούλευα την διπλωματική μου στο pc το πρωί και μετά τόσες ώρες στο pc και την tv (3:30 έφυγε ) …. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ !!!
Είμαι σίγουρος ότι θα πεταχτεί Κανά mecha από το κεφάλι μου σε λίγο …
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#153 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 May 2007 - 10:11

Καλό της προηγούμενης ημέρας: Βγήκα με την παρέα μου για ξενύχτι και τα σπάσαμε :drinks:
Κακό της προηγούμενης ημέρας: Ένας φίλος μας μας έκλασε και βγήκε με άλλη παρέα, ενώ όλη την ημέρα μας έλεγε ότι τάχα ήθελε να δει την eurovision:mad:

#154 tokyo pig

tokyo pig

Attorney at LoL

• Members
  • 52 posts

Posted 13 May 2007 - 11:59

Το καλο της ημέρας σε 5 μέρες τελειώνω το πανεπιστήμιο (πτυχίο :))
το κακό τις ημέρας έχω 4 μέρες να διαβάσω European Legal Systems...
Posted Image
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------

#155 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 May 2007 - 17:01

άντε καλό πτυχίο
Το καλό της χθεσινής ημέρας: πέρασα τέλεια έξω.
το κακό της χθεσινής ημέρας : κοιμήθηκα στις 6 και τώρα νιώθω εγκεφαλικά νεκρή

#156 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 13 May 2007 - 20:22

Το καλο της ημερας :ΑΡΗ ΘΕΕ UEFAAAAAAAAA 4. κουφαλες μΠαοκ(σορρυ για την γλωσσα αλλα αριανος ξερεις)
Κακο : κανενα
Αριαναρα τρελενομαι ΟοΟΟοοοοοοΟοΟοοοοοοοΟοΟΟ
Insanity has taken over me..
Posted Image

#157 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 14 May 2007 - 00:47

Το καλο της ημερας: Πηγα και ειδα το Jesus Christ Super Star...η πιο υπεροχη παρασταση που εχω παρακολουθησει ποτε σε θεατρο...
Το κακο της ημερας: Φευγοντας δεν μπορουσα να παρω μαζι μου σπιτι τον Jesus...:emptyonexg1::bahhh::if::sadist:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#158 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 14 May 2007 - 08:56

Καλο:εχει ερθει φιλος απο Σαμο οποτε μεχρι και τις 4-5 που θα φυγει θα εχω καλη παρεα

Κακο:Παμε βουργια την 3η βδομαδα που εχω αγορασει αντικειμενο απο το e0bay(psx2 game)και δεν εχει ερθει...Απο 1 Μαιου που το αγορασαμε το περιμεναμε στις 7...Εχει παει 14 και εχω μεινει λιγο σεκος μιας και ειμαι λιγο newbie στο συγκεκριμενο χωρο(3η αγορα μου μολις και στις αλλες 2 ειχε ερθει σε 2 μερες).
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#159 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 14 May 2007 - 11:16

Το καλό: Σήμερα δεν είχαμε μάθημα στο σχολείο.
Το κακό: Σήμερα είχαμε ενισχυτική στο σχολείο.

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#160 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 14 May 2007 - 15:52

Το καλο της ημερας :ΑΡΗ ΘΕΕ UEFAAAAAAAAA 4. κουφαλες μΠαοκ(σορρυ για την γλωσσα αλλα αριανος ξερεις)
Κακο : κανενα
Αριαναρα τρελενομαι ΟοΟΟοοοοοοΟοΟοοοοοοοΟοΟΟ

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.......Είμαι super 3 + ιερολοχίτης....Αλλά για πάντα άρης... !!!!

Spoiler:
---> Σύνθημα μόνο για Αρειανούς !!!Απαγορεύονται οι τούρκοι να το δούν...!!!

Offtopic mode off

Ontopic mode on

Καλό της ημέρας : Τελείωσα τις εργασίες και έχω να διορθώσω μερικά λαθάκια για να του παραδώσω τις τέλειες εργασίες.ο μόνο που μου μένει να κάνω είναι να κάνω το κομμάτι μου και θα το δώσω να το ακούσουν...
Κακό της ημέρας : !@#$!@# ΖΕΣΤΗ !!!!!!!
Κακό της προηγούμενης μέρας : ξενέρωσα που φάγαμε dicky 2-1 από την αντίπαλη ομάδα στο ποδόσφαιρο.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#161 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 May 2007 - 10:04

το κακό της ημέρας: άργησα, ήρθα με τα πόδια στη δουλειά, το αφεντικό με έψαχνε και μετά με έκραζε.
το καλό της ημέρας: ελπίζω να έρθει σύντομα.

#162 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 15 May 2007 - 12:47

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.......Είμαι super 3 + ιερολοχίτης....Αλλά για πάντα άρης... !!!!

Spoiler:
---> Σύνθημα μόνο για Αρειανούς !!!Απαγορεύονται οι τούρκοι να το δούν...!!!

Offtopic mode off

Ontopic mode on

Καλό της ημέρας : Τελείωσα τις εργασίες και έχω να διορθώσω μερικά λαθάκια για να του παραδώσω τις τέλειες εργασίες.ο μόνο που μου μένει να κάνω είναι να κάνω το κομμάτι μου και θα το δώσω να το ακούσουν...
Κακό της ημέρας : !@#$!@# ΖΕΣΤΗ !!!!!!!
Κακό της προηγούμενης μέρας : ξενέρωσα που φάγαμε dicky 2-1 από την αντίπαλη ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Μαν πρόσεχε λιγο πως εκφράζεσε και αναφερομαι στο spoiler και τις αναφόρες
περι Τουρκων.Θα σε συμβουλευα να κοιταξεις λίγο την ιστορια του Δημοτικου
για να κατανοησεις κάποια πράγματα αλλα μάλλον ζητάω πολλα.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#163 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 15 May 2007 - 16:55

Το καλό της ημέρας: Αγόρασα σορτσάκι.....είχα σκάσει η καημένη.
Το κακό της ημέρας: Νυστάζω λόγω ζέστης....

#164 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 15 May 2007 - 23:39

Καλό της ημέρας : Τελείωσα το κομμάτι μου και μου μένει να το ακούσουν να πάρω γνώμη για να το καλυτερεύσω...:wooi2: :music:
ακό της ημέρας : Τελείωσα την σειρά του Inuyasha ως το 167 επεισόδιο(το τελευταίο εννοείται)...Και πολύ λυπήθηκα ότι τελείωσε έτσι...:sigh2::Crying2::cry5::sadist::blingeye2:
Χειρότερο της ημέρας : Ακόμα η ζέστη με ψήνει σαν να είμαι σε σαούνα εδώ και 5 ώρες...:deadga6::uhh::wet2:

:thatsit:Αυτό ήταν...πάω να πεθάνω...:deadga6:(In fact μου άρεσε πολύ η σειρά αυτη...Είχε πολύ πλάκα με τον Inuyasha + την Kagome)

#165 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 16 May 2007 - 13:32

Το Καλό της ημέρας: είχαμε στάση και σχόλασα στις 11 αντί στις 14:30, yep!yep!horeyyyy LoL

Το Κακό της ημέρας: η στάση συνεχίζεται μέχρι αύριο μεσημέρι και εγώ απόψε όχι μόνο είμαι νύχτα αλλά είμαι και προσωπικό ασφαλείας. Εγώ και 30 ασθενείς :terror2::OMG3::uhh::sadist::deadga6:

rrmr.png