Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#136 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 10 May 2007 - 21:33

Maybe, you should have been dressed like this... :wooi2:

Posted Image

ayu ή έχεις κέφια ή περνάς στερητικό σύνδρομο άνθρωπε μου :P :whistling: :rolleyes:
Επιπλέον νόμιζα ότι είχες βρει καινούριο στόχο, ναι!την μπαλαρίνα εννοώ :bleh: :bleh:
Spoiler:

really τώρα μόνο μια πραγματικά τρελή θα έβγαινε έτσι στους δρόμους
συν ότι έχει περάσει και το καρναβάλι :bahhh: ΄Ασε που η συγκεκριμένη uniform δεν νομίζω
να έχει σύστημα aircondision :bleh: :bleh:

Τέσπα πίσω στο θέμαααα

To καλό της ημέρας: τελικά το Alter ego δεν ήταν και τόσο κακό, βλεπόταν
ευχάριστα θα έλεγα + ότι με όλες αυτές τις Ρουβίτσες μέσα στην αίθουσα σπάσαμε και πλάκα

Το κακό της ημέρας: πήγε ο Άγγελος και πείρε Haagen-Dazs και αντί να το τρώει αυτός
το περισσότερο το έδεινε σε εμένα και φούσκωσα η έρμη :uhh:

rrmr.png

#137 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 10 May 2007 - 22:11

Το κακό της ημέρας: πήγε ο Άγγελος και πείρε Haagen-Dazs και αντί να το τρώει αυτός
το περισσότερο το έδεινε σε εμένα και φούσκωσα η έρμη :uhh:

Εμένα αν μου το έκανα αυτό θα ήμουν πανευτυχής.
Posted Image

#138 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 10 May 2007 - 22:41

Αυτό πολύ καλό...θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις περισσότερο και με καλή σιλουέττα... :rofl:

Κάτι άλλο για να χάσω μερικούς πόντους μέχρι να βάλω το τριγωνάκι μου και πάω στην παραλία ; :wooi2:

Το καλό της ημέρας: Μαθαίνω μετά κόπων και βασάνων τί πάει να πει CSS (PLEASE HELP ME MAKE MY PROFILE...)
Το κακό της ημέρας: I need sleep...I need vacation...I need γρανίτα!

#139 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 May 2007 - 08:46

το καλό της χθεσινής ημέρας: ένισα λίγο καλύτερα απο τις άλλες
Το κακό της χθεσινής ημέρας: τα χάπια τελικά που με έκαναν να νιώσω καλύτερα είχαν κάτι τρελές παρενέργειες τύπου γύρισα στη φύση ροκάς πήγα ξανάγινα και ρούφαγα....

#140 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 11 May 2007 - 09:17

Κακό : Πολλά νεύρα => άσχημες αντιδράσεις => περισσότερα νεύρα

Καλό : ότι κατάφερα να χαμογελάσω τελικά , αφού δέχτηκα τηλεφώνημα το βράδυ και μου έφτιαξε το κέφι. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο ακόμα δεν τον έχω γνωρίσει face to face [κάτι που πρέπει να διορθωθεί] και του συγχωρώ ακόμα κ ότι με είπε emo... :D

#141 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 11 May 2007 - 12:36

και του συγχωρώ ακόμα κ ότι με είπε emo... :D

οτι θα λεγανε και σενα emo mr spawn ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα χαχα accept your emo destiny

#142 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 May 2007 - 12:55

το καλό: χθες είδα ένα Emo
το κακό: ήταν Skater
δεν ήξερα οτι υπάρχουν και skater εμο

#143 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 11 May 2007 - 13:47

οτι θα λεγανε και σενα emo mr spawn ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα χαχα accept your emo destiny

:uhh:

Μια θηλιά να κρεμαστώ πλζ :deadga6:

και προς αποφυγή παρεξηγήσεων... δεν είμαι skater... :nanana:

#144 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 11 May 2007 - 20:49

Καλό της ημέρας : έφτασα στο God of War σε God Mode πριν το last boss : Άρης !!! Και τελειώνει σχεδόν το Inuyasha και με καλό τέλος φαντάζομαι.
Κακό της ημέρας : Πάλι θα την αράξω σπίτι μου και δεν παλεύεται η ζέστη άλλο...
Χθέσινη χειρότερη μέρα : Από την κλήρωση scooter δεν το κέρδισα το scooter και το ήθελα πολύ... #@!#!@#$ Τύχη !Έχω ξενέρωσει άγρια από χτες χωρίς να τους το δείξω...Και δεν παίξαμε πού μουσική γιατί ήταν να φύγουμε το απόγευμα...Μεγάλη ξένερα εννοείται...

Offtopic : Συγγνώμη αλλά δεν έχω ακούσει ή διαβάσει την λέξη emo...Μου λέτε λίγο τι σημαίνει emo που λέτε εδώ και πολλά posts ?
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#145 tokyo pig

tokyo pig

Attorney at LoL

• Members
  • 52 posts

Posted 11 May 2007 - 21:29

the good and possitive thougth of the day....going back to the fatherland in 7 days and done with fuken uni...the bad fact of the day....inected mushroom came to the UK and i missed them because i was studiing for equity & trusts...
Posted Image
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------

#146 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 May 2007 - 22:46

the good and possitive thougth of the day....going back to the fatherland in 7 days and done with fuken uni...the bad fact of the day....inected mushroom came to the UK and i missed them because i was studiing for equity & trusts...

τραγικό.

#147 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 11 May 2007 - 23:12

Κάτι άλλο για να χάσω μερικούς πόντους μέχρι να βάλω το τριγωνάκι μου και πάω στην παραλία ; :wooi2:

Το καλό της ημέρας: Μαθαίνω μετά κόπων και βασάνων τί πάει να πει CSS (PLEASE HELP ME MAKE MY PROFILE...)
Το κακό της ημέρας: I need sleep...I need vacation...I need γρανίτα!

Πονεμένη Ιστορία το τριγωνάκι, άσε...

Όταν λες CSS δεν νομίζω να εννοείς τα cascading style sheets, ε? lol

#148 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 12 May 2007 - 00:35

inected mushroom came to the UK and i missed them because i was studiing for equity & trusts...

Κριμα... Να δουμε αν θα περασουν κι απο δω καμια βολτα... [/offtopic]

Καλο λοιπον: εχω πιασει δουλεια εδω και 5 μερες σε σινεμα κοντα στο σπιτι μου!
Κακο: Δουλεια + σχολειο = πτωμα καθημερινα και καθολου ελευθερος χρονος... (για την ωρα δλδ γιατι κλεινουμε οπου να ναι)
Posted Image

#149 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 12 May 2007 - 09:32

Όταν λες CSS δεν νομίζω να εννοείς τα cascading style sheets, ε? lol

T.T Don't make fun of me....T_T (lol)
Δες στο Black hole για το αντίστοιχο post μου και αν μπορείς να με βοηθήσεις...PLZ:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

#150 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 12 May 2007 - 10:32

Α κατάλαβα! Θα απαντήσω στο Black Hole ^^

Το καλό της ημέρας: Οι γονείς μου πήγαν χωριό!!
Το κακό της ημέρας: πρέπει να διαβάσω Γεωμετρία -.-