Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#121 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 07 May 2007 - 00:35

Καλό της μέρας: Σήμερα πραγματικά χαλάρωσα.
Κακό της μέρας: Έπρεπε να 'χα διαβάσει γιατί αύριο το μεσημέρι δίνω μάθημα και δεν το έκανα, με αποτέλεσμα να το ξενυχτάω απόψε για να καλύψω τις ώρες που "τεμπέλιασα"... :uhh:

Posted Image

#122 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 07 May 2007 - 05:45

Για την ημέρα που μόλις ξεκινάει....
Καλό: Ξεκινάω καινούργια δουλειά και για πρώτη φορά πάνω στο αντικείμενό μου επιτέλους!!!:nanana:
κακό: Ξεκινάω καινούργια δουλειά...και δεν ξέρω τι να περιμένω...και έχω και λίγο άγχος...:8c460310:...επίσης λόγω του ότι δεν ξέρω τι να περιμένω, δεν ξέρω και αν θα προλάβω να πάω και στην προβολή anime στην Ίριδα σήμερα...:if:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#123 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 08 May 2007 - 09:46

Το κακό της ημέρας: Δεν είναι πλέον Παρασκευή.
Το καλό της ημέρας: ...Δεν το βρήκα ακόμη.

#124 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 May 2007 - 18:50

το καλό της ημέρας: Δεν πήγα στη δουλειά
το κακό της ημέρας: Δεν πήγα επειδή είμια άρωστη και αύριο θα χρειαστεί να κάνω διπλάσια δουλεία απο ότι είχα για σήμερα.

#125 gorillazz

gorillazz

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 08 May 2007 - 19:04

Το καλό της ημέρας: Πήρε παράταση μια εργασία που είχα για παράδοση την Πέμπτη!!!!!!
Το κακό της ημέρας: Τπτ...τπτ...τπταααααααααααα

#126 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 May 2007 - 08:43

To Καλό της σημερινής ημέρας: Νιώθω καλύτερα
Το Κακό της σημερινής ημέρας; Είμαι στη δουλειά.

#127 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 09 May 2007 - 12:26

To καλό της ημέρας: Είμαι home και ηρεμώ :deadga6:
Το κακό της ημέρας: Κάνει ζέστη και δεν μ'αρέσει :OMG3:

#128 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 09 May 2007 - 12:43

To καλό της ημέρας: κατέβηκα Πειραιά και είδα τα αποτελέσματα,δηλαδή τις προσλήψεις
της προκήρυξης που είχα κάνει αίτηση. Και ναι! με ξαναπήρανε στο hospital που δουλεύω,
κοινός ανανεώθηκε η σύμβαση μου άρα ευτυχώς ΔΕΝ μένω χωρίς δουλειά :wooi2::blingeye2::Blissfull:

Το κακό της ημέρας: καμίνι σκέτο ήταν ο Πειραιάς, τρομερή ζέστη μιλάμε. Έκανε και 40λεπτό
να έρθει το άτιμο το λεωφορείο, ψητή έγινα η γυναίκα. Και που να πιάσουν και οι μεγάλες
ζέστες :oo::uhh::OMG3:

rrmr.png

#129 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 May 2007 - 12:57

ρε αφήστε τη ζέστη ήσυχη... μια χαρά είναι...

καλό: Χαρά θεού έξω...
κακό: είμαι μέσα...

#130 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 May 2007 - 13:33

το καλό της ημέρας: σήμερα οι συνεργάτες απο γαλλία μου είπαν οτι μιλά πολύ καλά γαλλικά.
το κακό της ημέρας: εχει πολύ ζεστη.

#131 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 09 May 2007 - 13:42

To καλό της ημέρας: Είμαι home και ηρεμώ :deadga6:
Το κακό της ημέρας: Κάνει ζέστη και δεν μ'αρέσει :OMG3:

Αυτό πολύ καλό...θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις περισσότερο και με καλή σιλουέττα... :rofl:

To καλό της ημέρας: κατέβηκα Πειραιά και είδα τα αποτελέσματα,δηλαδή τις προσλήψεις
της προκήρυξης που είχα κάνει αίτηση. Και ναι! με ξαναπήρανε στο hospital που δουλεύω,
κοινός ανανεώθηκε η σύμβαση μου άρα ευτυχώς ΔΕΝ μένω χωρίς δουλειά :wooi2::blingeye2::Blissfull:

Το κακό της ημέρας: καμίνι σκέτο ήταν ο Πειραιάς, τρομερή ζέστη μιλάμε. Έκανε και 40λεπτό
να έρθει το άτιμο το λεωφορείο, ψητή έγινα η γυναίκα. Και που να πιάσουν και οι μεγάλες
ζέστες :oo::uhh::OMG3:

Γιαυτό εγώ παίρνω ή το ταξί ή το μετρό όταν είμαι στην αθήνα κάτω...Δεν μου αρέσει να περιμένω τον κάθε #$%^#$%^ λεωφορειάκια να καθυστερεί πολύ...

offtopic mode off
------------------------------------------------------------------------

Καλό της ημέρας : Ευτυχώς τελείωσαν οι χθέσινες εξετάσεις.
Καλύτερη αυριανή ημέρα : Η σχολή μου στο τμήμα μηχανοκινητικής διοργανώνει ένα φέστιβαλ μηχανοκινητικών και με διαγωνισμό για κλήρωση scooter και για τους τυχερους να μπουν συνοδηγοί στο drifting και ακόμα καλύτερα θα οδηγώ Δ Ω Ρ Ε Α Ν καρτ με τους συμφοιτητές μου(μπορεί και με τους δικούς μου) και θα διεξαχθεί στα κάρτ νέου ρύσιου. Καλύτερο...θα έχει συναυλία των ΑΤΜΑ και με υποστήριξη του δικού μου τμήματος και διαφόρων ραδιοσταθμών. :D :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :wooi2: :wooi2: :wooi2: :wooi2:
Κακό της ημέρας : Δεν τελείωσε η εργασία που πρέπει να την έχω έτοιμη αύριο(και αν με το καλό δεν έχουμε μάθημα τότε την επόμενη βδομάδα) και το κομμάτι που πρέπει να κάνω για τον διαγωνισμό...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#132 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 09 May 2007 - 13:51

Το κακό της ημέρας: καμίνι σκέτο ήταν ο Πειραιάς, τρομερή ζέστη μιλάμε. Έκανε και 40λεπτό να έρθει το άτιμο το λεωφορείο, ψητή έγινα η γυναίκα.

Maybe, you should have been dressed like this... :wooi2:

Posted Image
Posted Image

#133 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 May 2007 - 14:04

Maybe, you should have been dressed like this... :wooi2:

Posted Image

Ayu Maniac is BAck!!!! FTW!!!!
Μην πειλάζεται την Dneko μας

#134 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 09 May 2007 - 14:52

Το καλο της ημερας: Ξυπνησα εγκαιρως για να μαγειρεψω
Το κακο της ημερας: Οχι αρκετα εγκαρως για να διαβασω..

(Παρ'ολα αυτα καθομαι στο νετ..χαχαχα)
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#135 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 10 May 2007 - 15:31

Κακά: Η σημερινή μέρα είχα πολλά κακά. Το βράδυ (είχε περάσει 12 όποτε πιάνεται για σήμερα :P), σπάει μία βρίση στον διάδρομο στις εστίες και πλυμηρήσαμε, μαζεύαμε δεν ξέρω για πόση ώρα τα νερά. Τα νερά μπήκαν μέσα στο δωμάτιο και παραλίγο και θα απειλούσαν τον υπολογιστή (καταλαβαίνετε δράμα μετά που δεν θα μπορούσα να δω ανίμε + ότι ακόμα δεν έχει κλείσει 2μηνο).

Πρέπει να διαβάσω αγγλικά γιατί την Κυριακή δίνω το Proficiency.

Καλό: Έιδα το Petit Cossette και ήταν πολύ καλό σαν ανίμε. Κάτι καλύτερο ακόμα όχι, αλλά έχει ακόμα η μέρα ώρες για να τελείωσει. :wis:
Posted Image