Καλό:Τίποτα.
Κακό:Αν και η μέρα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις κατέληξε σε ''τραγωδία''.
Στις 19:30 θα περνούσε ένας φίλος μου με τα αμάξι να πάμε στα Mall στο Μαρούσι.Μέσω Αττικής Οδού είναι κανά 15-20λεπτο.Αρχικά άργησε και ήρθε στις 20:00 γιατί χάθηκε λίγο στο δρόμο.Ξεκινάμε μπαίνουμε Εθνική.Όλα καλά προς το παρόν.Βλέπουμε τη ταμπέλα ότι σε 300 μέτρα είναι η είσοδος της Αττικής αλλά κατά λάθος βγαίνει στην προηγούμενη έξοδο

και τρώμε κανά 20λεπτο μέχρι να καταφέρουμε να μπούμε πάλι Εθνική.Να σημειώσω εδώ ότι αν και έχει κοντά στο σπίτι μου 2 εισόδους για Αττική Οδό κάναμε τη βλακεία και πήγαμε από Εθνική που ήταν και η πιο μακρυνή και είχε και κίνηση

Να μη τα πολυλογώ φτάνουμε 20:50 στα Mall.Τρέχουμε μπαίνουμε σε 2 μαγαζιά αλλά δε βρήσκουμε αυτό που θέλαμε.Πάμε να μπούμε και στα Fnac αλλά έκλειναν και δεν άφηναν κόσμο να μπει
Στις 21:15 θα πήγαινα να παρακολουθήσω ένα μάθημα Kendo σε ένα dojo που ήταν εκεί κοντά.Πάμε λοιπόν να βρούμε το dojo.Ακολουθώ τις οδηγίες του γνωστού μου που έκανε ήδη μάθημα εκεί αλλα δε το βρήσκουμε.Τον παίρνω 3-4 φορές τηλέφωνο αλλά δε το σήκωνε.Εντωμεταξύ δεν κάθισα να αποθηκεύσω το τηλέφωνο του dojo γιατί μου χε πει ότι θα το βρω εύκολα

Μπαίνουμε στο αμάξι λοιπόν και πάμε στην απέναντι μεριά από τα Mall μήπως είναι εκεί.Περνάμε από κάτι χωματόδρομους με λακούβες κτλ και βρήσκουμε ένα σχολείο.Ρωτάμε ένα security και μας λέει είναι από την άλλη μεριά.Πάμε πάλι από την άλλη και αρχίζουμε πάλι να ψάχνουμε με τα πόδια.Βρήσκουμε κάπου έναν άλλο security και πήγε ο άνθρωπος και κοίταξε στο αμάξι του το GPS για να βρει την οδό.Μας λέει που περίπου είναι οπότε πάμε πάλι πίσω.Περπατάμε κανά 15λεπτο και δε βρήσκουμε κάτι.Ρωτάμε και έναν σε μια πολυκατοικία αλλά δεν ήξερε.Πάμε πάλι στο αμάξι γυρίζουμε λίγο γύρω γύρω και μετά λέμε να κοιτάξουμε πάλι με τα πόδια.Βγαίνουμε πάλι στη πολυκατοικία και βλέπουμε έναν delivery.Σωθήκαμε λέμε αλλά έλα που ήταν αλλοδαπός και μιλούσε σπαστά Ελληνικά

Κουτσά στραβά μας λέει που είναι και μας λέει ότι είναι 1-2 χιλιόμετρα μακρυά από εκεί.Παίρνουμε το αμάξι και τελικά ηταν 100 μέτρα από εκεί στο τέλος του επόμενου τετραγώνου

Πάμε πάνω κάτω στο δρόμο,μπαίνουμε ακόμα και στο ΟΑΚΑ αλλά τελικά δε το βρήκαμε αν και ψάχναμε μια ώρα.Τελικά φύγαμε
Στο γυρισμό πάμε σε μια στιγμή να κόψουμε δρόμο και πέφτουμε σε κίνηση και κάνουμε πολύ περισσότερο χρόνο απ'ότι αν πηγαίναμε κανονικά
Τέλος στο γυρισμό εκεί που μιλούσαμε μου πε κάτι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με νευρίασε/πείραξε αρκετά.
Τουλάχιστον ρίξαμε αρκετό γέλιο με διάφορες ατάκες που ακούσαμε.
Κορυφαία στιγμή.Ήταν στα Mall μια παρέα από αγόρια και κορίτσια γύρω στα 15-16 με μάλλι σε στυλ emo.Οι κοπέλες τα είχαν και βαμμένα ξανθά.Οι περισσότεροι κάπνιζαν οπότε πάει ένας security και τους κάνει παρατήρηση.Οπότε αρχίζει η μια και λέει κάτι σε στυλ:Δηλαδή τώρα παρανόμησα;Φόρεσε μου χειροπέδες τότε γουστάρω.
Εννοείται πως ήθελα να τη πλακώσω στις σφαλιάρες.
Αυτά