Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1291 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 28 January 2009 - 00:39

καλο - σημερα σχολειο πηγαμε εκδρομη και γλιτωσα το τεστ που γραφαμε και δεν ειχα διαβασει πολυ καλα :rofl:
καλο 2 - αγορασα κατι ωραιο ρουχαλακια σημερα παμφθηνα - ωραιο πραμα οι εκπτωσεις

κακο - η εκδρομη ηταν σκατα

κακο 2 - ξανα σημερα την τρελα μου μεσα ΒΡΕΧΕΙ :madtodeath:
κακο 3 - δεν διαβασα για αυριο τιποτα εξαιτιας του 2 καλου :P

και απο ποτε η βροχη σε αποπροσανατολιζει απο τα μαθηματα πιο πολυ απο τoν ήλιο ?

Edited by laraska1, 28 January 2009 - 14:57.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1292 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 28 January 2009 - 13:30

και απο ποτε η βροχη σε αποπροσανατολιζει απο τα μαθηματα πιο πολυ απο την βροχη ?

αν σε εννοεισα καλα αυτο που ειπα ηταν εξαιτιας του δευτερου καλου οχι κακου

καλο - σημερα ειχαμε 5ωρο

κακο - αυριο γραφω το τεστ ιστορια και πρεπει να διαβασω:bahhh:
Posted Image
Posted Image

#1293 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 28 January 2009 - 13:59

καλό κακό δεν ξέρω ακόμα...
χθες στο σχόλασμα με ειδοποίησαν σήμερα να περάσω από τα κεντρικά. Πήγα και μου είχαν έτοιμη την απόλυση μου.
Στο λογιστήριο ειπώθηκε και το θεϊκό, ότι από 4 άτομα που αποχώρησαν από την εταιρία εγώ ήμουν η μόνη που έφευγε με αποζημίωση στα χέρια της
(τι πώ ίσως να με βοήθησε το novel xxxholic: another holic που με έπιασε η κόρη του αφεντικού να διαβάζω. Εντάξει 4η εβδομάδα σε άλλο μαγαζί, πάλι 1:30 ώρα μακριά από το σπίτι μου. Εγώ να προσπαθώ να το συζητήσω και εκείνοι να με γράφουνε τελείως. Είχα κουραστεί η γυναίκα)

το κακό: από αύριο πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά και είναι και δύσκολη εποχή για κάτι τέτοια

το πολύ πολύ καλό: βγήκε ο μπαμπάς μου από το νοσοκομείο

rrmr.png

#1294 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 January 2009 - 14:14

Καλό: Αγόρασα το The Count of Monte Christo. Είναι απίστευτο το πόσο φτηνά είναι αυτά τα παλιά αριστουργήματα. Μόνο 3€...! Επίσης, κανόνισα με τις φίλες μου να δούμε για εισιτήρια για Λονδίνο!

Κακό: Είμαι ταπί και ψύχραιμη...:sigh2:

Posted Image

#1295 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 28 January 2009 - 14:24

:Pαυτο να το αποφευγεις :chigau:

προσπαθω.......:canthelp:αλλα δεν θα τους περασει:stubborn::stubborn:

#1296 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 28 January 2009 - 18:27

κακό:Είμαι με πυρετό από τη Δευτέρα:ill2:

καλό:ήδη είμαι σχετικά καλά

καλό#2:έρχεται 3ήμερο!:joyful:

#1297 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 28 January 2009 - 18:28

κακο: καταληψη // κριμα οι επι πτυχιω
καλο : καταληψη
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1298 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 28 January 2009 - 18:45

κακο : γυρισα ολη τη Δραπετσωνα και ακομα να ερθει το χαρτι μου στο ΚΕΠ και ηταν και κλειστο το βιβλιοπωλειο(τεταρτη ζωον...)...

καλο : εχω χασει 2 κιλα απο τοτε που αρχισα διαιτα... Πιτσα για αποψε!!!:hahaha:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1299 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 29 January 2009 - 00:39

καλό κακό δεν ξέρω ακόμα...
χθες στο σχόλασμα με ειδοποίησαν σήμερα να περάσω από τα κεντρικά. Πήγα και μου είχαν έτοιμη την απόλυση μου.
Στο λογιστήριο ειπώθηκε και το θεϊκό, ότι από 4 άτομα που αποχώρησαν από την εταιρία εγώ ήμουν η μόνη που έφευγε με αποζημίωση στα χέρια της
(τι πώ ίσως να με βοήθησε το novel xxxholic: another holic που με έπιασε η κόρη του αφεντικού να διαβάζω. Εντάξει 4η εβδομάδα σε άλλο μαγαζί, πάλι 1:30 ώρα μακριά από το σπίτι μου. Εγώ να προσπαθώ να το συζητήσω και εκείνοι να με γράφουνε τελείως. Είχα κουραστεί η γυναίκα)

το κακό: από αύριο πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά και είναι και δύσκολη εποχή για κάτι τέτοια

το πολύ πολύ καλό: βγήκε ο μπαμπάς μου από το νοσοκομείο

τι δουλεια εκανες αν επιτρεπεται???

#1300 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 29 January 2009 - 18:25

καλο : εχω χασει 2 κιλα απο τοτε που αρχισα διαιτα... Πιτσα για αποψε!!!:hahaha:

ααα....για αυτο μ φανικες καπως στο τρενο....στιλακι εγινε με μονο 2 κιλα :hahaha:
καλο: εκανα κοπανα!
κακο: εκανα κοπανα
Posted Image

#1301 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 29 January 2009 - 18:37

Καλο : Εχω τρεις πιτσες μπροστα μου :wooi2:
Κακο : Δεχτηκα να παω σε βραδινο μαγαζι που παιζει ελληνικη μουσικη... θα πηξω ασχημα.

Bonus Καλο : Επιτελους η D.Neko-Angel θα φυγει απο την ^@##!^!%οδουλεια που πιο πολυ κακο της εκανε παρα καλο.
Posted Image

#1302 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 January 2009 - 18:51

Καλό: Επιτέλους, έκλεισα τα εισιτήρια για Λονδίνο! YESSSSSS!!:joyful:

Κακό: Δε διάβασα καθόλου σήμερα...:sadist:

Posted Image

#1303 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 January 2009 - 19:02

καλό: είμαι πάτρα επιτέλους ΚΑΙ κάνω και κόμιξ...όου γέα
κακό: που και που πρέπει να ρίχνω και λίγο διάβασμα

Posted Image

#1304 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 29 January 2009 - 19:12

καλο: επιτελους καταφερα να κοιμηθω σαν ανθρωπος και να ξυπνησω μετα τις 3 το μεσημερι!

κακο: εφυγε ολη μου η μερα και δεν εχω ανοιξει βιβλιο και τη δευτερα γραφω αραβικα... καταραμενη εξεταστικη!!!:madtodeath:

κακο 2: οι ημερες υπνου τελειωσαν..απο αυριο τα κεφαλια παλι μεσα... και...
κακο 3: εχει εκπτωσεις και εγω εχω κολλησει σε ενα $%&^νησο και εχω και εξεταστικη απο πανω!!! Mall, αχ Mall!!!:nanteee:
Posted Image

#1305 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 29 January 2009 - 19:33

καλο : το τροφοδοτικο που εφτιαξα ηταν πετυχημενο. :tensai:
κακο : λογια καθηγητη : ''λυστο και ξαναφτιαχτο βαζοντας και αμπερομετρο.'' ... :terror2:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things