Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1126 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 October 2008 - 10:22

Το κακό: νεύρα πολλά νεύρα. πάρα πολλά νεύρα :)
Το καλό: τουλάχιστον είχα έμπνευση.
Posted Image

#1127 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 13 October 2008 - 00:22

το κακο: εριξα ενα σουτ στο εξωτερικο σκληρο σαν τον roberto carlos και εφτασε απο το δςματιο μου στο μπανιο

το χειριστο: μεσα ειχε την πτυχιακη της αδερφης μου και στο τσακ γλυτωσα τον ακρωτιριασμο

το καλο: θα παρς καινουριο κινητο θα εχω να καπνισω πανω απο 2 εβδομαδες

#1128 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 13 October 2008 - 10:25

καλό :έμεινα σπίτι :yawn2:
κακό1 :έχασα το σχολείο επειδή δεν άκουσα το ξυπνητήρι και πήρα 6 απουσίες.
κακό2: αντι να κάτσω να δώ κανενα anime,πρέπει να διαβάσω για το διαγώνισμα στην ΑΟΔΕ αυριο και να λύσω κατι παλούκι ασκήσεις στα μαθηματικά :uhh:
Posted Image

#1129 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 posts

Posted 13 October 2008 - 17:55

Καλό1: Έλειπε η φιλολογός μας και κάναμε τετραωρο!!!
Καλό2: Αρρώστισε η καθηγήτρια των αγγλικών και δεν εχω φροντηστήριο σημερα!
Κακό1: Δεν μπορούσα να φύγω και έτσι τριγύριζα στα Σπατα για 3 ώρες...
Κακό2:Αντί για τις δυο ώρες αγγλικά έκανα 1 ώρα μαθηματικα με τον μπαμπά μου...

Αυτά...........
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#1130 KurosakiTheHedgehog

KurosakiTheHedgehog

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 13 October 2008 - 18:03

:hahaha:Καλό:Μόλις έγινα μέλος στο Anime.gr.
:oo:Κακό:Δεν ξέρω πως να κάνω φίλους,αφήνω σχόλια,βάζω εικόνα στο προφίλ μου κουλουπού κουλουπού.

#1131 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 14 October 2008 - 09:52

κακο... εχω ενα σκατοβηχα που με ξεσκιζει...
καλο... αν και η βδομαδα αυτη ξεκινησε σκατα, η συνεχεια της (σημερα αυριο και μεθαυριο )θα περιεχει πολυ πολυ αλκοολ

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1132 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 14 October 2008 - 10:29

Το καλό της ημέρας είναι οτι μάλλον θα αποφύγω το κακό που περιμένω σήμερα... :(

#1133 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 October 2008 - 11:20

Το καλο: μετα απο ενα σουπερ ντουπερ γεματο σκ, που επανελαβα πραγματα που ειχα καιρο να κανω, και νομιζα οτι δεν θα μου ξαναδινονταν η ευκαιρια, κοιμηθηκα και ειμαι σχετικα ξεκουραστος

Το κακο: αυτο το σκ περασε. ελπιζω να επαναληφθει συντομα, με ακομα μεγαλυτερη παρεα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1134 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 14 October 2008 - 11:46

(Πολύ) κακό 1: ΔΕΝ θα κάνω Ισπανικά, γιατί το φροντιστήριο τα έκανε μπάχαλο με τις ώρες, επειδή με βάλανε σε τμήμα το οποίο δεν με βολεύουν οι ώρες, ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσουν πρώτα.:erk:
Κακό 2 : To κολέγιο βρήκε δικαιολογία να μας ρουφήξει 850€ τάχα για "εγγραφή":colddd:
Κακό 3: Δεν ξέρω τι θα κάνω με τον κενό χρόνο που δημιουργήθηκε λόγω Ισπανικών, και δεν νομίζω να υπάρχουν κενές θέσεις στο Διδασκαλείο για Ιαπωνικά ή Ισπανικά. :nod:

(Το μόνο) καλό: Πέτυχα έναν μπάρμπα στο δρόμο που έχει για ringtone στο κινητό του κλαρίνα!:hihi2:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1135 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 14 October 2008 - 13:11

το καλό1 :θα φάω για μεσημέρι μια απίθανη μακαρονάδα , κάτι που έχω πολύ καιρό να το κάνω.:riiight:

το καλό2 :στο σχολικό , που βάζουν μόνο κατι σκατά τραγούδια pop και rap , άκουσα απο το κινητό μιας κοπελίτσας που πάει γυμνάσιο το 3o opening απο το Naruto ,το Blue Bird
:oo:

το κακό : σχεδόν το μόνο που δεν είχα προλάβει να το μάθω παπαγαλία στην ΑΟΔΕ , έπιανε 25 μόρια :(
Posted Image

#1136 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 15 October 2008 - 10:57

το κακό της σημερινής ημέρας, αλλά και της χθεσινής: αγνοείται ο Τσίφτης, ο γάτος μου το αστέρι μου!
Δευτέρα βράδυ βγήκε για το συνηθισμένο νυχτοπερπάτημα του και ακόμα άφαντος ο κύριος.
Όλους τους δρόμους έχω πάρει σβάρνα και τον φωνάζω και αυτός άφαντος!
Επιπλέον έχω γίνει και θέαμα, όλοι με ρωτάνε τι ψάχνω, αν θέλω βοήθεια κτλ κτλ.

Ο κτηνίατρος πάντως λέει ότι μια και έφτασε 1,5 χρόνου ο Τσίφτης πιθανότατα περνάει περίοδο οίστρου και έχει πάει για κυνήγι γατούλας. Αν είναι αυτό λέει σε 3,5 άντε 7 ημέρες το πολύ θα γυρίσει από μόνος του πίσω. Εγώ όμως σαν κλασική υστερική (του έχω και μια τρελή αδυναμία τι να κάνω) σήμερα πήγα τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του για εμφάνιση και αύριο θα γεμίσω με αφίσες αναζήτησης όλη την γύρο περιοχή!

το καλό της ημέρας: σήμερα μετά από 2,5 μήνες επιτέλους έχω ρεπό. Άρα έχω και περισσότερο χρόνο
να ξοδέψω στην αναζήτηση του Τσίφτη (τώρα το πότε θα με μαζέψουν και θα με πάνε στο Δάφνη δεν ξέρω)

rrmr.png

#1137 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 October 2008 - 13:10

Είσαι στην Κηφισίας. Τρίτη και ώρα 18.00. Στο ύψος του Κολεγίου Αθηνώνν. Και εκεί σκοπεύεις να πας για να παίξεις το μπασκετάκι σου. Απέχεις 500μ. από το φανάρι που θα κάνεις την αναστροφή. 500μ που όμως σε real time σημαίνουν γύρω στα 3 με 5 λεπτά αναλόγως πόσες φορές θα χάσεις το φανάρι. Οι Slipknot μας λένε για κάτι Dead Memories και γουστάρουμε. Ξαναβάζουμε πρώτη να διανύσουμε τα 4μ. που άφησε κενό το μπροστά αυτοκίνητο. Πόση ταχύτητα να προλάβεις να πιάσεις; Λίγο λιγότερη από τελική χελώνας λογικά... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ Η ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΕΝΩ ΦΟΡΑΣ ΖΩΝΗ;;;;;
δλδ. έλεος. Τρακάρισμα με 0 χλμ. και κόντεψε να μου κόψει το σβέρκο. Και μια απάθεια... ε δεν έγινε και τπτ. Το ότι το πίσω κάτω μέρος [κάτω από τον προφυλακτήρα] γύρισε προς τα μέσα και φιλάει τις ρόδες μου είναι τπτ. Ότι θα τρέχω στα συνεργεία και μπορεί να μείνω χωρίς αμάξι για Χ μέρες ενώ οι μετακινήσεις μου είναι σε μέρη που οι συγκοινωνίες δε βολεύουν είναι τπτ. ΟΤΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ειναι τπτ.

Το καλό που της θέλω να κάνει σωστά τη δήλωση και να μην μπλέξω πουθενά γιατί θα ακούσει όσα δεν άκουσε εκείνη τη στιγμή και τα στοιχεία της θα βγουν σε όλο το ίντερνετ να γίνει ρόμπα δημοσίως αν πάει να μου κάνει [System Interruption: Μη βρίζεις!]ια...

#1138 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 15 October 2008 - 16:58

....................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 11 December 2008 - 01:25.

#1139 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 15 October 2008 - 17:54

Κακό της ημέρας:σημερα στην ώρα της χημείας λογω οτι δυστηχως καθομια μπροστα μπροστα θρανιο ειδα στο καταλογο του καθηγητη οτι ειχε σημειωση το ονομα μου για εξεταση...δεν ειχα διαβασει!!!

Καλός της ημέρας:Τελικά δεν με εξέτασε γιατι πολύ απλά μάλλον δεν προλαβε...τωρα στο επόμενο μάθημα!!!!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#1140 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 15 October 2008 - 18:28

.......................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 01:04.