Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 01 October 2008 - 17:40
Το καλό: μάλλον βρήκα δουλειά. Ένα τελικό οκ, και θα χοροπηδάω απ' τη χαρά μου.

Posted 01 October 2008 - 17:49

Το κακό: Δέν είχα προλάβει να διαβάσω και ταπεινώθηκα

Το καλό: μάλλον βρήκα δουλειά. Ένα τελικό οκ, και θα χοροπηδάω απ' τη χαρά μου.
gz

Posted 01 October 2008 - 20:27

Posted 02 October 2008 - 17:55
κακο:τα ξενυχτια και ο ελαχιστος υπνος με ξεθεωσαν χρειαζομαι πανω απο 15 ωρες υπνο για να συνελθω
Posted 02 October 2008 - 21:47
Κακό: Τα κατάφερα και ξανακρύωσα!

Posted 03 October 2008 - 15:07

Κακό: Είναι Παρασκευή και έχω 2 ώρες φροντιστήριο και κανα 3ωρο επιπλέον διάβασμα,γιατί έχω μάθημα άυριο στις 9 το πρωι...

Posted 03 October 2008 - 15:18
κακο: μου κολλανε τα ergo proxy!!
Posted 03 October 2008 - 15:24
κακό: Η στολή πού 'χα σκοπό να φορέσω στο cofix, μάλλον δεν προλαβαίνει να στεγνώσει μέχρι το βράδυ...
κακό2: Μόνες μου διακοπές μέχρι την αρχή των μαθημάτων είναι το Σαββατοκύριακο!
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Posted 03 October 2008 - 15:35
το κακό της μέρας:η...κατασταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο επηρεάζει πολύ την εταιρεια που δουλεύω so probably ill end up losing my job...For the search of a new job again:Crying2:
Edited by hyuga, 03 October 2008 - 15:42.

Posted 03 October 2008 - 15:38
Το καλό 2: το pc είναι ξανά εδώ, ναι!
Το κακό: έπιασα μαύρο χάλι δουλειά, με χάλια μισθό...η ανάγκη.....
Το κακό 2: άντε να μου ξαναέρθει καμία ανάποδη με το υπολογιστή να τρέχω πάλι.... -___-

Posted 05 October 2008 - 16:19
κακό τη΄ς μέρας: δεν εχουν αγγλικούς υποτίτλους

Posted 06 October 2008 - 12:58
Κακό: Δηλώσεις μαθημάτων!!!!!!!!! Όχι, πείτε μου! Γιατί πρέπει να τρέχω σαν το μ@λ@κ@ στη Γραμματεία να περιμένω από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 να δηλώσω μαθήματα που τα πήρα ηλεκτρονικά μεν, αλλά μου τα έσβησαν δε;;; Είμαι πεπεισμένη πως τραβάνε με κλήρωση αυτούς που θα τα παρακολουθήσουν! Σιχτίρ πια...
Posted 06 October 2008 - 13:44
κακό είναι το ότι βγήκε επίσης το καινούργιο trailer της ταινίας Dragonball.......
Posted 06 October 2008 - 20:21
και με το καλημέρα με αρχίζει το γλείψιμο. Ριχτό του λέω και μου ρίχνει την βόμβα την ατομική...
το μαγαζί Γ' μένει ξεκρέμαστο χωρίς προσωπικό Οπότε και από Δευτέρα 13/10
μεταφέρομαι εγώ εκεί Kαι ταυτόχρονα φυσικά ακυρώνεται και η άδεια που θα έπαιρνα
13/10 με 18/10> > Σκάει η βόμβα πάω να σκάσω και εγώ μαζί!

Και τι θα τα κάνω εγώ τα εισιτήρια για την Σάμο που έχω βγάλει,θα τα φάω???
Και πως γίνετε να μου αλλάζουν αυτή την ριμαδοάδεια για τρίτη φορά
και μάλιστα να μου την αλλάζουν και τελευταία στιγμή??
Kαι πάνω από όλα πως θα ανακοινώσω κάτι τέτοιο στις κολλητές μου,
αλλά και γιατί να τις βάλω σε αυτή την επίπονη διαδικασία???? > > Ποτάμι ο κριός ιδρώτας, ποτάμι!
καλό ημέρας: εκεί που είμαι σε φάση εσύ θα μου την πληρώσεις Σύμβουλε B' έρχεται η ανακοίνωση...
στο μαγαζί Γ' θα είσαι με μια καινούρια κοπελιά,ξεκινάει και εκείνη την Δευτέρα.
Και αυτή η κοπελια είναι η αδερφική σου φίλη που μας είχες στείλει για συνέντευξη πριν ένα μήνα.
Ξεχνάω Σάμο εγώ και αρχίζω να πανηγυρίζω, δυο χρόνια ψάχνει για δουλειά η Χαρά και επιτέλους βρήκε!!!

θετικό ημέρας: μάλλον σκεφτήκανε κάτσε μην αγριέψει η τρελή και την κοπανήσει και επιτέλους
μου πληρώσανε όλες τις υπερωρίες που μου χρωστούσανε (Επιτέλους θα πάρω εκείνη την φιγούρα του Kamui που έχω βάλει στο μάτι

αστείο ημέρας: όταν η Χαρά πέρασε από το μαγαζί και μη ξέροντας ότι και ήξερα
αλλά και ότι μαζί θα δουλέψουμε, προσπαθούσε να μου φέρει μαλακά ότι τελικά δεν θα έρθει στην Σάμο.
το καλύτερο της ημέρας: το ότι η τρίτη της παρέας για άλλη μια φορά απέδειξε ότι έχει απίστευτη κατανόηση και υπομονή
Edited by d.neko-angel, 06 October 2008 - 20:26.
Posted 06 October 2008 - 20:35
Το καλο της ημερας - Βλεπω ολα τα καινουργια ανιμε (ξερετε,αυτα με τον αριθμο επεισοδιου 01) να σκανε μυτη και χαιρομαι! Η καινουργια σαιζον ειναι εδω!
Το κακο της ημερας - Μολις εμαθα οτι την Τεταρτη θα πεσει απεργεια σε ολες τις ΔΕΚΟ για συμπαρασταση στην Ολυμπιακη...Προβλεπω τρελη ταλαιπωρια!

Courtesy of Kenny!