Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#106 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 11:43

Ε, εντάξει εξαρτάται και από το χρόνο που έχει ο καθένας...

ναι ειναι κ αυτο...
κ εγω φετος αν δεν ειχαμε τις καταληψεις τοσους μηνες θα μουν ακομα κολλημενος στα 2 μοναδικα anime π ειχα δει στη ζωη μ απο net :uhh:

#107 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 13:12

Hehe. Έχω αφήσει και το xxxholic στη μέση, δεν βρίσκω το 3ο volume και βαριέμαι να το παραγγείλω. Πόσο μάλλον να το διαβασω online... Αν και κάτι μου λέει ότι θα το βαρεθώ...

#108 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 19:07

Eγω αφησα το El Cazador de la Bruja στο πεμπτο επεισοδιο...Δεν ειναι κακο απλα το βαρεθηκα
Επισης ειπα να δω το fate/stay night αλλα δεν αντεξα ουτε το μισο πρωτο επεισοδιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 19:28

Eγω αφησα το El Cazador de la Bruja στο πεμπτο επεισοδιο...Δεν ειναι κακο απλα το βαρεθηκα
Επισης ειπα να δω το fate/stay night αλλα δεν αντεξα ουτε το μισο πρωτο επεισοδιο.

omg!
το fate/stay night μου αρεσε τρελα δες το δες το τα σπαει.... :lovulovu: :lovulovu:

#110 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 03:10

Ενταξει αφου το λες θα κανω μια προσπαθεια.... Πολλες φορες νομιζω οτι ισως και να αδικουμε ενα anime γιατι το βλεπουμε οταν ειμαστε κουρασμενοι/στεναχωρημενοι/.....μενοι κτλ και το αδικουμε.
Θα προσπαθησω να το δω με αλλο ματι....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 09:36

Ενταξει αφου το λες θα κανω μια προσπαθεια.... Πολλες φορες νομιζω οτι ισως και να αδικουμε ενα anime γιατι το βλεπουμε οταν ειμαστε κουρασμενοι/στεναχωρημενοι/.....μενοι κτλ και το αδικουμε.
Θα προσπαθησω να το δω με αλλο ματι....

ισως κ αυτο π λες...
αλλα ισως δεν μας αρεσει το ειδος...
κ εγω εχω πεσει σε κανα2 anime στα οποια ειδα 1ο-2ο episode κ βαρεθηκα τελειως...
ενω πχ d.gray man κολλησα απο το 1ο episode...
οποτε ειναι αναλογα τι σε τραβαει :wooi2:

#112 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 03:54

Εγω ειχα αφησει το Bleach στη μεση, γιατι τοτε μου τα εφερνε αλλος τα επεισοδια, και ξεμειναμε απο ενα σημειο κι επειτα, και τωρα εχει προχωρησει τοσο πολυ, που προσπαθουμε να ανακτησουμε αυτα που μας λειπουν...κατα συνεπεια, πρεπει να το ξαναδω ολο απο την αρχη...
Επισης εχω αφησει στη μεση το One piece...βασικα στην αρχη το αφησα, και δε σκοπευω να το ξαναρχισω...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#113 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 08:51

Εγω ειχα αφησει το Bleach στη μεση, γιατι τοτε μου τα εφερνε αλλος τα επεισοδια, και ξεμειναμε απο ενα σημειο κι επειτα, και τωρα εχει προχωρησει τοσο πολυ, που προσπαθουμε να ανακτησουμε αυτα που μας λειπουν...κατα συνεπεια, πρεπει να το ξαναδω ολο απο την αρχη...
Επισης εχω αφησει στη μεση το One piece...βασικα στην αρχη το αφησα, και δε σκοπευω να το ξαναρχισω...

omg...
πως μπορειτε κ αφηνετε τετοιες σειρες...
κ εγω εχω αφησει το one piece στα 100 κοντα αλλα για αλλους λογους...
βασικα θεωρω το one piece σαν σειρα τελεια γιατι εχει ξυλο κ χιουμορ...

#114 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 13:55

Το one piece με αφησε αδιαφορη απο την πρωτη στιγμη...το Bleach μετανιωσα που το αφησα, γι αυτο τα μαζευω να κανω καμια ολονυκτια...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 14:41

Το one piece με αφησε αδιαφορη απο την πρωτη στιγμη...το Bleach μετανιωσα που το αφησα, γι αυτο τα μαζευω να κανω καμια ολονυκτια...

αυτες οι σειρες με πιο πολυ ξυλο ειναι ολες κορυφη :hahaha:

#116 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 10:01

τα 120+ επεισόδια του Bleach βγαίνουν εύκολα... εγώ πήρα τα πρώτα 90κάτι από μια αλυσίδα... ε τα είδα σε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Και μετά κατέβασα μέχρι το 115 που είχε φτάσει και τώρα συμβαδίζω...

αρκεί να βρεθεί λοιπόν ένας βασικός όγκος ήδη υπάρχοντων επεισοδίων για να ξεκινήσεις και όσο βλέπεις, κατεβάζεις τα επόμενα...

#117 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 10:12

Ετσι ακριβως....και γω το One Piece το ειχα παρει απο φιλο μου κοντα στο 150 και μετα σιγα σιγα κατεβαζα τα καινουρια
Περιττο να πω οτι εβλεπα 15-20 επεισοδια τη μερα! Ειχα πορωθει κανονικα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 12:41

*To Saikano:
όχι απλώς το άφησα στη μέση, το παράτησα κυριολεκτικά!
Εχοντας ιδιέταιρη αδυναμια στα καλά δράματα (ως είδος), δεν υπήρχε περίπτωση να μη το αρχίσω. Αλλά αυτό το συγκεκριμμένο...ούτε που με άγγιξε καν. Μπήκε στον πάγο επ αόριστον...

*Το Honey & Clover:
Όχι οτι το βρήκα κακό ρε παιδία, απλά έτσι τα φερε ο διάολος και το άφησα στο 4 της 1ης σαιζόν. Πάει καιρός από τότε, αλλά ο θεός είναι μεγάλος...
Ίσως κάποια στιγμή...
Πάντως το live το είδα. Καλούλικο ήταν!

*To Monster:
υπήρξε για μένα το μεγαλύτερο θύμα της καταιγίδας που ονομάζεται Deathnote! Με το που έσκασε μύτη το ρημάδι, έκοψα τα downloads του Monster στο 27.
Κι επειδή επίσης λατρεύω Monster, θα το συνεχίσω πάση θυσία...

*To Ghost in the shell-stand alone complex:
Ρε συ...μόλις τώρα το θυμήθηκα αυτό! Δεν το χω τελειώσει.....:OMG3:

#119 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2007 - 13:25

To monster ειναι insolence που το αφησες...αλλα κι εγω το ειχα αφησει στο 5ο επεισοδιο οταν βγηκε το death note...οποτε σε καταλαβαινω...βασικα στο dn κυλανε ολα τοσο γρηγορα που εισαι συνεχεια στην τσιτα, ενω το monster θελει μερικα επεισοδια για να παρει μπρος...αλλα δες το! Ειναι ανεπαναληπτο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2007 - 05:40

*To Saikano:
όχι απλώς το άφησα στη μέση, το παράτησα κυριολεκτικά!
Εχοντας ιδιέταιρη αδυναμια στα καλά δράματα (ως είδος), δεν υπήρχε περίπτωση να μη το αρχίσω. Αλλά αυτό το συγκεκριμμένο...ούτε που με άγγιξε καν. Μπήκε στον πάγο επ αόριστον...

*Το Honey & Clover:
Όχι οτι το βρήκα κακό ρε παιδία, απλά έτσι τα φερε ο διάολος και το άφησα στο 4 της 1ης σαιζόν. Πάει καιρός από τότε, αλλά ο θεός είναι μεγάλος...
Ίσως κάποια στιγμή...
Πάντως το live το είδα. Καλούλικο ήταν!

*To Monster:
υπήρξε για μένα το μεγαλύτερο θύμα της καταιγίδας που ονομάζεται Deathnote! Με το που έσκασε μύτη το ρημάδι, έκοψα τα downloads του Monster στο 27.
Κι επειδή επίσης λατρεύω Monster, θα το συνεχίσω πάση θυσία...

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!....:kill4u::burningbe3::deadga6:

Πέραν της πλάκας, γνώμη μου να τα τελειώσεις και τα 3...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.