Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#211 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 01 September 2008 - 18:19

Δεν μου αρέσει να παρατάω ανιμέ στην μέση, αλλά το Tsukuyomi-Moon Phase- δεν άντεξα να το δω. Το παράτησα στο επ.6
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#212 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 01 September 2008 - 18:30

Εγω παλι δεν αφηνω ατελιωτα ανιμε αν και ειναι μερικα που τα αφηνω και μετα απο λιγο καιρο τα τελιωνω και αυτο γιατι θελω να δω πως τελιωνουν γιατι το σωστο ειναι "Μηδεναν προ του τελους μακαριζε"(αν ειναι λαθος δεν ευθηνομαι εγω αλλα το μυαλο μου:hahaha:). Τωρα για αυτα που πιεστηκα πολυ να τα τελιωσω ειναι το Azumanga Daioh, Excel Saga και Lodoss War :wallbash:.

#213 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 September 2008 - 23:19

Ο Σολωνας θα ηταν περηφανος...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#214 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 01 September 2008 - 23:59

To lucky star έχω αφήσει αυτή την περίοδο διότι δεν είμαι σε φάση να δω comedy.
Εννοείτε ότι θα το τελειώσω όμως......
Posted Image

#215 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 02 September 2008 - 00:58

NGE,Haruhi,Bleach

Παει για drop to one piece αν και το επομενο αρκ βγει μαπα,και το Ναρουτο στα επομενα φιλλερς(η κατασταση δεν υποφερετε)

#216 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 02 September 2008 - 03:51

Tο Fate/Stay Night.Unbearable.Η βαρεμαρα.Με πολυ ζορι ως το 14.

2s9p2fs.jpg

#217 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 02 September 2008 - 13:39

Σχετικά πρόσφατα ντροπς.

Zombie Loan 7/12( ή 13?).

Πως άντεξα και είδα τόσα επς ούτε γω ξέρω.

Kateikyoushiafdsafsd Hitman Reborn 25/???.

Απαίσιο απλά.

HnH5aB0.jpg

#218 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 02 September 2008 - 14:55

Είδα τα πρώτα 5-6 επεισόδια Serei No Moribito και το παράτησα. Μου φάνηκε πολύ κοινότυπο, βαρετό και ανενδιαφέρον.
Το Trinity Blood το παράτησα στο 3ο επεισόδιο και δε νομίζω να το συνεχίσω ποτέ. Μου την σπάνε οι σύγχρονοι βρυκόλακες ολίγον τι... :erk:

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#219 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 04 September 2008 - 00:22

Forever....Never!!

Ποτε μα ποτε δεν παιζει να παρατησω ανιμε...αφου αντεξα και ειδα Zoids,Zombie Loan,Spiral,U are under arrest, X , Flame of Recca και δεν παρατησα κανενα απο αυτα..τοτε ειμαι πεπεισμενος οτι θα δω οτιδηποτε μεχρι το τελος!!!
Posted Image

#220 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 September 2008 - 16:56

samurai champloo 7/26
full metal alchemist 2/50 (50 δεν ειναι ολλα?)

το samurai δεν βλεπω να το συνεχιζω αλλα το fma 8α το ξαναπιασω

qzMHWHd.png

#221 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 09 September 2008 - 17:08

Blood+
Πολύ βαρύ χωρίς λόγο.

#222 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 09 September 2008 - 17:37

love ru εχο δει μεχρι το 5 γιατη (moka μονω μια ) και death note εχο δει μεχρι το 4 δεν μου αρεσε η πλοκη διλαδη αυτος σκοτονει ορεα πως τον βρηκε ο L ενας θεος και ενας βουδας το ξερει

Edited by Kenny, 09 September 2008 - 18:10.
Naruto... manga spoiler... HERE? @__________@

#223 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 09 September 2008 - 18:15

Παρατησα το hundred stories στο 5ο επισοδειο..Μου φανηκε απλα βαρετο...Λες και εβλεπα το twilight zone σε (χειροτερη) anime εκδοση
Intelligence is nothing without wisdom...

#224 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 09 September 2008 - 18:17

Να κάτσω να κάνω λίστα;

Προσωπικά, υπάρχουν για μένα 3 κατηγορίες: Dropαρισμένα, είδα/διάβασα με το ζόρι και "κάποια στιγμή θα τα δω ολόκληρα".

1η κατηγορία: Deathnote (πολύ βαρύ για τα γούστα μου), Νaruto, School Rumble (Δε θέλω να κάψω τα νιάτα μου ακόμα)
2η κατηγορία: Love Hina, Inuyasha και Samurai Deeper Kyo.
Της τρίτης κατηγορίας είναι τόσα πολλά που βαριέμαι να τα ψάχνω. Συμβαίνει συχνά να δω 3-8 επεισόδια από κάτι και να αναβληθούν τα υπόλοιπα για

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#225 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 November 2008 - 18:49

Devil May Cry,αλλά εντελώς στην μέση,6ο επεισόδιο από τα 12:nosey:

Αλλά δεν το θεωρώ ολοκληροτικό drop,όταν ξαναβρώ την όρεξη θα το τελειώσω.....(και αν)....