Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#586 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 18 September 2009 - 23:17

Βασικά ξέρω οτι οι φανς θα σπαστείτε λίγο απο αυτό που θα πώ αλλά την κακία μου θα την πετάξω...

Προσωπικά βρήκα σχεδόν όλους τους χαρακτήρες βαρετούς και δίχως ενδιαφέρον. Δεν υπήρχε κάτι που να δείχνει οτι υπάρχει ψυχικό βάθος... Η Lucy για παράδειγμα ή θα νιαούριζε ή θα έσφαζε. Καλά για τους άλλους δε το συζητώ. Δεν φαίνονται να εξελίσσονται ή να διομορφώνονται στην συνέχεια της ιστορίας παρά προσθέτονται κ άλλοι χαρακτήρες απλά για να γεμίσουν το κενό των πρώτων...

Spoiler:

Θα συμφωνήσω με τον roriconfan και γώ κάπου στη μέση ένιωσα να ψιλοβαριέμαι αλλά επειδή ήταν μικρούλι είπα να το τελειώσω. :hahaha:

#587 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 21 September 2009 - 11:35

Εγω ανυποψίαστος περί τίνους επρόκειτο είδα το πρώτο επεισόδιο την ώρα που έτρωγα την ωραία μου μακαρονάδα με την κόκκινη σαλτσα απο πάνω..

Είμαι στο 6 επεισόδιο της σειράς, ενταξει εκτός καποιες σκηνες τελείως υπερβολικής αφέλειας απο τον Κοτα και της αλλης της μικρούλας με το σκυλάκι, καλά μου πάει μεχρι τώρα.

#588 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 21 September 2009 - 12:49

Εγω ανυποψίαστος περί τίνους επρόκειτο είδα το πρώτο επεισόδιο την ώρα που έτρωγα την ωραία μου μακαρονάδα με την κόκκινη σαλτσα απο πάνω..

Είμαι στο 6 επεισόδιο της σειράς, ενταξει εκτός καποιες σκηνες τελείως υπερβολικής αφέλειας απο τον Κοτα και της αλλης της μικρούλας με το σκυλάκι, καλά μου πάει μεχρι τώρα.

Την μακαρονάδα κατάφερες την φάς όμως; Αν ναι είσαι ήρωας! :hahaha:
Μέχρι το 6 καλά είναι...μετά χαλάει... :P

#589 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 21 September 2009 - 20:26

Την μακαρονάδα κατάφερες την φάς όμως; Αν ναι είσαι ήρωας! :hahaha:
Μέχρι το 6 καλά είναι...μετά χαλάει... :P

Έβαλα και δεύτερο πιάτο:hot:

13 δεν ειναι συνολικά ή εχουν βγει και άλλα;

#590 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 21 September 2009 - 20:29

Εγώ βασικά θα έλεγα οτι είναι light και πάει με πολλά φαγητά. Εμένα μου άρεσε που το anime ήταν "εύπεπτο", αν και είχε ξύλο καλό δεν σε βάζει να σκεφτείς οποτε...cool to me too :riiight:
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#591 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 21 September 2009 - 20:33

they are 13 all right!! no need to worry!!:ureshii:

#592 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 21 September 2009 - 20:41

13 απ όσο θυμάμαι...

Yagami Light, αν μου πεις οτι σου ανοίγει και την όρεξη θα σε παραδεχτώ χαχα. :P
Συμφωνώ και γώ το θεωρώ πολύ εύπεπτο (ίσως και γι αυτό δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα)...

#593 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 22 September 2009 - 15:31

καλα δεν ειναι αναγκη να ειναι ενα anime στο στυλ του shigurui για να ειναι καλο. Εμενα μου αρεσε πολυ μαλλον επειδη ηταν το 2ο anime που ειδα απο τοτε που τα πηρα στα σοβαρα.Αν εχεις δει παντως καμια 200αρια μαλλον δεν θα σε ενθουσιασει αλλα για καποιον που ξεκιναει ειναι μια πολυ καλη (ευπεπτη) προταση.

#594 dark_raider

dark_raider

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 30 March 2010 - 20:00

they are 13 all right!! no need to worry!!:ureshii:

Δεν έχει και ένα OVA;

Πολύ phycho ο συγγραφέας/σκηνοθέτης σημειωτέον.

#595 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 30 March 2010 - 20:19

Δεν έχει και ένα OVA;

Πολύ phycho ο συγγραφέας/σκηνοθέτης σημειωτέον.

Έχει κι ένα Special OVA κάτι σαν επεισόδιο 11,5 ένα πράγμα.

Όχι και πολύ psycho, έχουμε δει και πολύ χειρότερα πιστεύω. Με τέτοιο "παιδικό" σχέδιο που είχε δεν έβγαζε την "αρρώστια" που θα μπορούσε να βγάλει. Ηθελημένα έγινε αυτό βέβαια και για μένα είναι απλά μια καλή μικρή σειρά. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

Δεν είναι από αυτές που θα πρότεινα σε κάποιον που ξεκινά να βλέπει anime ή έχει δει ελάχιστα. Υπάρχουν πολύ καλύτερες.

Posted Image

Posted Image

#596 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 March 2010 - 20:32

υπάρχουνε πολύ καλύτερες, και το elfen lied δεν έχει ιδιαίτερο splatter, μέτριο του κερατα είναι και φυσικά δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί splatter. καλο splatter έχει το genocyber πάντως :Ο πολύ ρεαλιστικό και όχι για παιδάκια όπως το elfen lied

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#597 serious

serious

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 31 March 2010 - 18:12

γεια σας παιδια!ειμαι καινουργια στο forum! εχω δει μερικα anime και το elfen lied ειναι το αγαπημενο μου! ξερετε αν εχει συνεχεια??? επισης οποιος 8ελει μου στελνει ενα πμ με μερικα καλα anime! :blingeye2:

#598 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 31 March 2010 - 18:32

γεια σας παιδια!ειμαι καινουργια στο forum! εχω δει μερικα anime και το elfen lied ειναι το αγαπημενο μου! ξερετε αν εχει συνεχεια??? επισης οποιος 8ελει μου στελνει ενα πμ με μερικα καλα anime! :blingeye2:

το anime είναι 13 επεισόδια(complete)και το μάγκα 107 chapters(complete)όσο για special,OVA και τέτοια υπάρχει ένα όπως έχουν αναφέρει και τα παιδιά πιο πάνω..αν και εκείνο το "special"δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο

#599 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 April 2010 - 16:10

Никакое продолжение к Elfen лежали несчастливо. Если вы хотите рекомендации, то пожалуйста спросите в следующей резьбе: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1755
Posted Image

#600 ntapantou

ntapantou

Pelly

• Members
  • 1 posts

Posted 01 April 2010 - 16:12

ποοοοοο το λάτρεψα από τότε που το ξεκίνησα..απλά τέλειο.και η υπόθεση τα σπάει..δεν είχα φανταστεί πως θα τελείωνε έτσι.τρελάθηκα:thumbup: