Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#331 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 04:24

Παιδια το τελειωσα πριν καμια βδομαδα το ανιμε,αλλα εχω να πω οτι δεν μου φανηκε τοσο ωραιο συγκριτικα με τα οσα ειχα ακουσει,δλδ ωραιο ηταν μεν που αναμειξε splatter με ολη την ιστορια κ επισης η ολη ιδεολογια με την εξελιξη του ανθρωπου μου αρεσε κ πιστευω οτι η ιδεα της σειρας καλη ηταν,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν εκτελεστηκε καλα...αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οι χαρακτηρες κ τα αστεια(τα αστεια πολυ παιδικα κ αναμειγμενα με τον ολο γυμνισμο της σειρας δεν πολυταιριαζαν κατα τη γνωμη μου)...
Οι χαρακτηρες ενω μου φανηκαν πολυ "ψευτικοι" κ μονοδιαστατοι...βρισκουν την nyuu κ την φερνουν σπιτι τους με την 1η,χωρις να την ξερει κανει μπανιο μαζι της γυμνη η yuka,την προστατευουν απο την αστυνομια χωρις να ξερουν μία απανω της κτλ...επισης οι επιστημονες..οι κλασικοι βλακες,στελνουν εκατονταδες στρατιωτες να πεθανουν χωρις να τους δινουν ειδικα οπλα για να νικανε τις diclonius ή να τους δινουν κ κανα info γι αυτες..κ τελος,κλασικα οι βλακες στρατιωτες καθονται παντα μπροστα απο μια πορτα οπου πισω κρατανε μια diclonius με το ρισκο να τους σκοτωσει καθε δευτερο(κ χωρις καμια προφυλαξη)κ πεθαινουν με τον χειροτερο τροπο(καλα αυτος ο bando,αλλος αθλιος--ηταν τοσο καλος στον στοχο κ δεν μπορουσε να πετυχει την Lucy ουτε μια φορα με το πιστολι?ελεος)...αυτα κι αλλα πολλα κατα τι γνωμη μου το χαλασαν,αλλα ειχε προοπτικες...

#332 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 16 March 2008 - 04:54

Δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει από το τραγούδι στην αρχή.. ειλικρινά.. το άκουσα στο πρώτο επεισόδιο και σε όλα τα υπόλοιπα το προσπέρασα.. και δε μου άρεσε και με ξένιζε..
και επειδή μπορεί να είμαι και αναπόδο πλάσμα να πω και πως καταλάβα την υπερβολική ζήλεια της γιούκα.. και δεν την βρήκα και τόσο υπερβολική.. οκ ήταν λίγο κάπως το γεγονός πως την καψούρα την είχε για
τον ξαδερφό της
αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό και την δούμε σαν την όποια κοπέλα.. ε είχε σοβαρό ανταγωνισμό
Spoiler:

Από τα πρώτα πράγματα που είπα μόλις το είδα ήταν.. "πολύ γυμνό για το τίποτα.." :Ρ
αν και στην ουσία αυτό που ήθελα να πω ήταν πως.. ώρες ώρες ήταν σε πολύ άσχετες φάσεις..παράδειγμα
Spoiler:

Επίσης στο όλο θέμα Λούσυ,Νιου και διχασμένη προσωπικότητα κάπου χάνεται η μπάλα..
Spoiler:

Ο μόνος άντρας,άντρας της προκοπής, στην όλη ιστορία ήταν ο διευθυντής.. τέλος.
Spoiler:

#333 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 March 2008 - 05:54

!!!!!!!! Σε έπρηζα τόσο καιρό να το δείς για να πείς αυτά???? Πως να μην βρίσω μετά τον Rory μου λές??? Ξέρεις τι μου έκανες τώρα 5 και μισή το πρωί?
Αλλά όχι, αντί να σπαμμάρω και να βρίσω τον ιρλανδό με τη φάλτσα φωνή, θα απαντήσω στο ποστ σου!

και επειδή μπορεί να είμαι και αναπόδο πλάσμα να πω και πως καταλάβα την υπερβολική ζήλεια της γιούκα.. και δεν την βρήκα και τόσο υπερβολική.. οκ ήταν λίγο κάπως το γεγονός πως την καψούρα την είχε για
τον ξαδερφό της
αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό και την δούμε σαν την όποια κοπέλα.. ε είχε σοβαρό ανταγωνισμό

Spoiler:

Ως εδώ λίγο πολύ συμφωνούμε....

Από τα πρώτα πράγματα που είπα μόλις το είδα ήταν.. "πολύ γυμνό για το τίποτα.." :Ρ
αν και στην ουσία αυτό που ήθελα να πω ήταν πως.. ώρες ώρες ήταν σε πολύ άσχετες φάσεις..παράδειγμα

Spoiler:

Το γυμνό μαζί με τη βία στη σειρά συνδιάζεται για να σου δώσει πιο έντονο αποτέλεσμα. Άλλωστε, όπως και να το δείς το σχέδιο των χαρακτήρων είναι τέτοιο που κανονικά σε παραπέμπει σε είδη πιο γλυκά και περιμένεις να δείς άλλα πράγματα απο αυτά που τελικά είδες. Όταν κάτι τόσο γλυκό προκαλεί τόση βία, τότε σοκάρει ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να κάνει.

Επίσης στο όλο θέμα Λούσυ,Νιου και διχασμένη προσωπικότητα κάπου χάνεται η μπάλα..

Spoiler:

Εδώ νομίζω φταίει αρκετά το ότι το anime δεν φτάνει μέχρι το τέλος του manga, οπότε και αναγκαστηκά μένουν κάποιες τρύπες.

Όμως για το χαρακτήρα της Lucy δεν έχεις δίκιο. Ο τρόπος που της συμπεριφέρθηκαν δημιούργησε όλα αυτά που είδες, όλη αυτή τη διάθεση να σκοτώνει κόσμο. Στην αρχή όταν η εικόνα που έχει για όλους τους ανθρώπους είναι αρνητική δεν νιώθει το παραμικρό δισταγμό να σκοτώσει. Όταν γνώρισε τον Κουότα ως παιδί τότε άρχισε να νιώθει τι ακριβώς συναίβαινε. Και για αυτό μαζί με όσα πέρασε άρχισε σιγά σιγά να δημιουργεί τη Nyu, επειδή δεν άντεχε αυτό που είχε γίνει. Είναι κάτι ξέρεις που πραγματικά το κάνουν πολλοί άνθρωποι. Για αυτό μόλις δεί τον Κουότα σταματάει, επειδή της θυμίζει το πιο αθώο κομμάτι του εαυτού της, παρόλο που ο τύπος γενικά είναι ολίγον τι ζώο.

και σοβαρά.. έσφαξε τόσο κόσμο για να βρει τον Κούτα να του πει συγνώμη που δολοφόνησε την οικογένεια του μέσα στη ζήλεια της και για να μη μάθει εκείνος τα καμώματα της.. (ότι δηλαδή την μέρα έπαιζαν και τις υπόλοιπες ώρες εκείνη σφάγιαζε κόσμο) και εκείνος την συγχώρεσε; την συγχώρεσε; και την αγκάλιασε;; :despair: μην τον βρίσω πάλι..να γιατί τον καλό τον λένε και.. μ*****!

Spoiler:

Ε, αυτό μόνο απο εσένα θα μπορούσα να το διαβάσω! I rest my case:stubborn::stubborn:
Posted Image

#334 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 06:01

Δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει από το τραγούδι στην αρχή.. ειλικρινά.. το άκουσα στο πρώτο επεισόδιο και σε όλα τα υπόλοιπα το προσπέρασα.. και δε μου άρεσε και με ξένιζε..
τον ξαδερφό της

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

++++++++ΦΩΝΟ!Ειδικα εκει που λες οτι ο Kouta ειναι (κατι +)πιτουρας βρηκες την τελεια λεξη:D

(η μονη διαφωρα ειναι οτι εμενα μου ψιλοαρεσε το τραγουδι της αρχης,αλλα αυτο που επαιζε το κουτι του Kouta,το lyrical,χωρις λογια...αυτο της αρχης μου θυμιζε λιγο εκκλησια και ηταν ετσι κι ετσι)

#335 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 16 March 2008 - 12:25

Ρε τι λετε για το τραγουδι εγω ανατριχιαζα, σου φτιαχνει το κλιμα που θες για να το παρακολουθησεις.Ταιριαζει απολυτα .Εκτος απο αυτο οπως ειπατε η splatteria και το γυμνο ηταν για να δωσουνε ενα πιο εντονο υφος και ναι δυστηχως σε καποια σημεια ηταν λιγο υπερβολικο.Επισης σε αυτα περι εναλλαγης χαρακτηρα Lucy εξαιτιας της διχασμενη προσωπικοτιτας γινονται με τον καταλληλο τροπο και σε καταλληλα σημεια.Ο Κouta ηταν απλα ο πιτουρας της υποθεσης ομως ξεχναμε με την θεση που ειχε τι αλλο μπορουσε να κανει?Και επισης LaRocca δεν μπορω να καταλαβω πως βρισκεις περιεργο
Spoiler:

+1 στο post της Πυραμιδας.:congrats:
Αυταα:drink:
Ξεχασα να πω εγω δεν θα ηθελα παντως 2η σεζον μια χαρα ειναι ως εδω που εφτασε.(Για εμενα ειχε το τελειο τελος)

#336 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 12:29

Raider και τι εχεις να πεις σ αυτα που εγραψα στο προ-προηγουμενο ποστ(οχι αυτο πανω σου) για την "μονοδιαστατικοτητα" των χαρακτηρων(επιστημονες,στρατιωτες,bando...ακομη κ Kouta & Co)..κι εκει δεν συμφωνεις?

#337 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 16 March 2008 - 12:39

Το μονο κουλο στο θεμα περι χαρακτηρων ειναι εκεινο με το τουμπανο τον στρατιωτη (Bando?)που δεν καταφερε να κανει τιποτα μετα απο τοση εκπαιδευση και με τους αλλους τους στρατιωτες που δινουν εναν παραπανω λογο για splatter(δεν νομιζω να χρησιμευσαν πουθενα αλλου)Τωρα για αυτο που λες στο μπανιο και που την προστατευσαν απο την αστυνομια ηταν τοσο γλυκια που δεν μπορουσαν να την δωσουνε :kawaii:(Σοβαρα τωρα αυτα ειναι κλασικες πραξεις που πολυ απλα δεν μπορουμε να τις αποφυγουμε διοτι πως θα συνεχιστει αλλιως?Ομως δεν μου φαινονται και εντελως παρατραβηγμενες διοτι οταν την γνωρισαν την ειχανε σαν παιδακι)Και οπως ειπες καλο,το ευχαριστιθηκαμε αλλα θα μπορουσε να γινει και πολυ καλυτερο.

#338 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 12:46

Και οπως ειπες καλο,το ευχαριστιθηκαμε αλλα θα μπορουσε να γινει και πολυ καλυτερο.

Θα συμφωνησω σ'αυτο:D

Πιστευω ακομα οτι οι στρατιωτες και οι επιστημονες θα μπορουσαν να χουν λιγο υψηλοτερο IQ(γιατι δλδ να μην τους δινουν sniper πχ για να πετυχουν την lucy απο αποσταση,οπως εγινε στην αρχη?διναν τζαμπα προβατα να πανε στην σφαγη,ε παραηταν ηλιθιοι...και μετα ειναι τοσο εξυπνοι σε αλλα θεματα κ τα απλα δεν τα ξερουν?και οι στρατιωτες δεν εκτιμουν τις ζωες τους?),αλλα σε γενικες γραμμες ναι καλο ηταν(αν κ θα μπορουσε να ταν καλυτερο),το τελος ειδικα μ'αρεσε,το καναν αρκετα καλα...

Βεβεα ο Kouta παραμενει ενας κεφτες οπως κ να τον κανουμε:lol:

#339 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 16 March 2008 - 12:56

E ενταξει οχι και κεφτες(κατι σε γιουβερλακι μου φερνει)Τι να εκανε ο κακομοιρης αβγαλτος ητανε δεν μπορουσε να κανει αλλιως :wooi2:
Και για οσους θελουνε 2η σεζον:Kαλα και τι να δειξει???Μια χαρα δεν ειναι ετσι οπως τελειωσε?

#340 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 13:00

E ενταξει οχι και κεφτες(κατι σε γιουβερλακι μου φερνει)Τι να εκανε ο κακομοιρης αβγαλτος ητανε δεν μπορουσε να κανει αλλιως :wooi2:
Και για οσους θελουνε 2η σεζον:Kαλα και τι να δειξει???Μια χαρα δεν ειναι ετσι οπως τελειωσε?

++++++++++++++++10000000000000000000 συμφωνω σε ολο το comment σου:riiight::thumbup:

#341 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 17 March 2008 - 03:11

!!!!!!!! Σε έπρηζα τόσο καιρό να το δεις για να πεις αυτά???? Πως να μην βρίσω μετά τον Rory μου λες??? Ξέρεις τι μου έκανες τώρα 5 και μισή το πρωί?
Αλλά όχι, αντί να σπαμμάρω και να βρίσω τον ιρλανδό με τη φάλτσα φωνή, θα απαντήσω στο ποστ σου!

:sleepy: Είπα εγώ πουθενά πως δε μου άρεσε;
Η απάντηση είναι όχι..

Spoiler:

Μου άρεσε και το είδα ευχάριστα! δε με ανάγκασε κανείς, και είπα μέρος των εντυπώσεων μου και όχι αυτά που μου υπαγόρευε η "συνείδηση" μου a.k.a. πυραμίδας.
Spoiler:

Spoiler:

#342 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 17 March 2008 - 13:29

Κύριοι Zoro, LaRocca και HellRaider, η εν λόγο σειρά θα ήταν ένα χασμουρητό και μισό αν δεν είχε τόσο σπλατεριά και γυμνό. Και βασικά αυτό ήταν και το μόνο που όλοι κοιτάνε. Ποιοι χαρακτήρες; Ένα ανούσιο harem ήταν με carton boxes. Ποιό σενάριο; Μια απλή εκδοχή των X-Men ήταν. Ποια αληθοφάνεια; Κανένας σε αυτήν την σειρά δεν σκέφτεται ή πράττει λογικά. Γενικώς, ανούσια σειρά με ψευτο-ζαβλακωμένους χαρακτήρες όπου η αμνησία ήταν η δικαιολογία για να μας τα πρήξουν για 12 επεισόδια και οι τύψεις άλλη δικαιολογία για να μη σφαχτούνε όλοι μεταξύ τους και η σειρά τελειώσει σε ένα επεισόδιο. Τι πάτε να εκλογικεύσετε τα παράλογα; Ή σας άρεσε η σειρά για τις ακυρότητες της ή δεν σας άρεσε για τις ακυρότητες της. Εμένα π.χ. δεν μου άρεσε διόλου. Χίλιες φορές τύπους σαν τον Shinji Ikari και τους τύπους στο Welcome to the NHK παρά οι σαχλαμάρες του Kouta και τα νιαουρίσματα της Nyu.

#343 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 17 March 2008 - 16:06

:oo:Το αλλο ακρο!ΙΜΟ ειναι λαθος αυτο που λες διοτι και η ιστορια και η εξελιξη αφησε 1002 διδαγματα και παραδειγματα μ αφορουν την ιδια την ζωη.Ναι φυσικα αυτο πολλοι δεν μπορουν να τ δουν λογο τ splatter και τ γυμνου.Τι διδαγμα θα μου πεις θα σου αφησει μια με με το βυζι εξω που νιαουριζει.Και ομως!Αυτος ο συνδιασμος της αθωοτητας,και ναι αμα το κοιταξεις με αλλο ματι το γυμνο ειναι αθωοτητα διοτι πολυ απλα ειναι κατι το αγνο,και της βιας.Δηλαδη συγγνωμη θα θεωρουσατε οτι οποτε ο Kouta την εβλεπε γυμνη επρεπε να ηταν συνεχεια χαλαρος?Και στο κατω κατω το ανιμε δεν επεσε και στο επιπεδο να δειχνει τον Kouta να κανει διαφορες σκεψεις.Ομως μην μου αναφερεις το οτι ο Kouta με την αλληνε ητανε ξαδερφια εκει ειναι απλως αλλη μια υπερβολη για να πουλησει και το ανιμε ολα στο βωμο του χρηματος γινονται μην το ξεχναμε (αν και αυτο θα μπορουσαμε να το αναφερουμε ως ενα παραδειγμα της ανωμαλιας που εχει ο ανθρωπως) .Η εναλλαγη της Lucy ηταν ΑΡΙΣΤΗ για εμενα σε καταλληλα σημεια με το καταλληλο συναισθημα και τροπο.Οπως ελεγα συνδιαζει την αθωοτητα με την "κακη" πλευρα του ανθρωπου.Αυτα τα 2 τα συνδιασε με τις ακραιες επιλογες που μπορουσε splatter/ecchi.Με αυτον τον τροπο μας δειχνει τι μπορει να κανει ο ανθρωπος.Good or Evil.Επισης ολο το ανιμε μας εδειχνε τις αντιδρασεις του ανθρωπου απεναντι σε κατι το διαφορετικο.Εσυ ηθελες να παρακολουθησεις λιγο σφαξιμο χωρις να σκεφτεις κατι παραπανω.Το ειδες πολυ πιο χαλαρα και δεν σε κατηγορω για αυτο.Πανω απο ολα πρεπει να το διασκεδασουμε αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειχε βαθυτερα νοηματα.

Αυτααα :drink:Περιμενω απαντηση:wooi2:

Edit:Spoiler για το τελος
Spoiler:

#344 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 March 2008 - 16:46

Χμμ,το τελος,αλλο που με τσατισε:

Spoiler:

#345 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 March 2008 - 16:56

Δεν ξέρω για διδάγματα or anything,αλλά εμένα μια χαρά μου άρεσε η φάση με το νέο είδος και το κυνήγι μεταξύ των diclonius...

Και όσοι λέτε πως δεν ήταν ωραίο το σενάριο,θεωρώ πως επειδή ήταν scifi ήταν ωραίο,αν του έλειπαν τα supernatural στοιχεία όντως δεν θα πρόσφερε τίποτα...

Και τα ecchi μέρη της σειράς ήταν υπερβολικά λίγα(για το anime μιλάμε...)οπότε μην το αναφέρετε τόσο χαλαρά "Ποποο αυτή η σειρά έδειξε 3 φορές το στήθος της άλλης,θα καεί στο πυρ το εξώτερον!".
Δείτε ecchi σειρά και μετά ελάτε να κράξετε το πολύ γυμνό του Elfen Lied...
Βέβαια αν το πάω έτσι,ούτε Horror μπορείς να το πεις...

Τέσπα...

Χμμ,το τελος,αλλο που με τσατισε:

Spoiler:

Από που βγάλαμε το συμπέρασμα ότι αν χάσουν τα κέρατα χάνουν της δυνάμεις τους?:nosey:

Back to Σειρές Anime