Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Posted 16 March 2008 - 04:24
Οι χαρακτηρες ενω μου φανηκαν πολυ "ψευτικοι" κ μονοδιαστατοι...βρισκουν την nyuu κ την φερνουν σπιτι τους με την 1η,χωρις να την ξερει κανει μπανιο μαζι της γυμνη η yuka,την προστατευουν απο την αστυνομια χωρις να ξερουν μία απανω της κτλ...επισης οι επιστημονες..οι κλασικοι βλακες,στελνουν εκατονταδες στρατιωτες να πεθανουν χωρις να τους δινουν ειδικα οπλα για να νικανε τις diclonius ή να τους δινουν κ κανα info γι αυτες..κ τελος,κλασικα οι βλακες στρατιωτες καθονται παντα μπροστα απο μια πορτα οπου πισω κρατανε μια diclonius με το ρισκο να τους σκοτωσει καθε δευτερο(κ χωρις καμια προφυλαξη)κ πεθαινουν με τον χειροτερο τροπο(καλα αυτος ο bando,αλλος αθλιος--ηταν τοσο καλος στον στοχο κ δεν μπορουσε να πετυχει την Lucy ουτε μια φορα με το πιστολι?ελεος)...αυτα κι αλλα πολλα κατα τι γνωμη μου το χαλασαν,αλλα ειχε προοπτικες...
Posted 16 March 2008 - 04:54
και επειδή μπορεί να είμαι και αναπόδο πλάσμα να πω και πως καταλάβα την υπερβολική ζήλεια της γιούκα.. και δεν την βρήκα και τόσο υπερβολική.. οκ ήταν λίγο κάπως το γεγονός πως την καψούρα την είχε για
τον ξαδερφό της
αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό και την δούμε σαν την όποια κοπέλα.. ε είχε σοβαρό ανταγωνισμό
Από τα πρώτα πράγματα που είπα μόλις το είδα ήταν.. "πολύ γυμνό για το τίποτα.." :Ρ
αν και στην ουσία αυτό που ήθελα να πω ήταν πως.. ώρες ώρες ήταν σε πολύ άσχετες φάσεις..παράδειγμα
Επίσης στο όλο θέμα Λούσυ,Νιου και διχασμένη προσωπικότητα κάπου χάνεται η μπάλα..
Ο μόνος άντρας,άντρας της προκοπής, στην όλη ιστορία ήταν ο διευθυντής.. τέλος.
Posted 16 March 2008 - 05:54
Αλλά όχι, αντί να σπαμμάρω και να βρίσω τον ιρλανδό με τη φάλτσα φωνή, θα απαντήσω στο ποστ σου!
και επειδή μπορεί να είμαι και αναπόδο πλάσμα να πω και πως καταλάβα την υπερβολική ζήλεια της γιούκα.. και δεν την βρήκα και τόσο υπερβολική.. οκ ήταν λίγο κάπως το γεγονός πως την καψούρα την είχε για
τον ξαδερφό της
αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό και την δούμε σαν την όποια κοπέλα.. ε είχε σοβαρό ανταγωνισμόSpoiler:
Ως εδώ λίγο πολύ συμφωνούμε....
Από τα πρώτα πράγματα που είπα μόλις το είδα ήταν.. "πολύ γυμνό για το τίποτα.." :Ρ
αν και στην ουσία αυτό που ήθελα να πω ήταν πως.. ώρες ώρες ήταν σε πολύ άσχετες φάσεις..παράδειγμαSpoiler:
Το γυμνό μαζί με τη βία στη σειρά συνδιάζεται για να σου δώσει πιο έντονο αποτέλεσμα. Άλλωστε, όπως και να το δείς το σχέδιο των χαρακτήρων είναι τέτοιο που κανονικά σε παραπέμπει σε είδη πιο γλυκά και περιμένεις να δείς άλλα πράγματα απο αυτά που τελικά είδες. Όταν κάτι τόσο γλυκό προκαλεί τόση βία, τότε σοκάρει ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να κάνει.
Επίσης στο όλο θέμα Λούσυ,Νιου και διχασμένη προσωπικότητα κάπου χάνεται η μπάλα..
Spoiler:
Ε, αυτό μόνο απο εσένα θα μπορούσα να το διαβάσω! I rest my case:stubborn:

Posted 16 March 2008 - 06:01
Δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει από το τραγούδι στην αρχή.. ειλικρινά.. το άκουσα στο πρώτο επεισόδιο και σε όλα τα υπόλοιπα το προσπέρασα.. και δε μου άρεσε και με ξένιζε..
τον ξαδερφό της
αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό και την δούμε σαν την όποια κοπέλα.. ε είχε σοβαρό ανταγωνισμόSpoiler:
αν και στην ουσία αυτό που ήθελα να πω ήταν πως.. ώρες ώρες ήταν σε πολύ άσχετες φάσεις..παράδειγμαSpoiler:
Επίσης στο όλο θέμα Λούσυ,Νιου και διχασμένη προσωπικότητα κάπου χάνεται η μπάλα..Spoiler:
++++++++ΦΩΝΟ!Ειδικα εκει που λες οτι ο Kouta ειναι (κατι +)πιτουρας βρηκες την τελεια λεξη

(η μονη διαφωρα ειναι οτι εμενα μου ψιλοαρεσε το τραγουδι της αρχης,αλλα αυτο που επαιζε το κουτι του Kouta,το lyrical,χωρις λογια...αυτο της αρχης μου θυμιζε λιγο εκκλησια και ηταν ετσι κι ετσι)
Posted 16 March 2008 - 12:25
+1 στο post της Πυραμιδας.

Αυταα

Ξεχασα να πω εγω δεν θα ηθελα παντως 2η σεζον μια χαρα ειναι ως εδω που εφτασε.(Για εμενα ειχε το τελειο τελος)
Posted 16 March 2008 - 12:29
Posted 16 March 2008 - 12:39

Posted 16 March 2008 - 12:46
Και οπως ειπες καλο,το ευχαριστιθηκαμε αλλα θα μπορουσε να γινει και πολυ καλυτερο.
Θα συμφωνησω σ'αυτο

Πιστευω ακομα οτι οι στρατιωτες και οι επιστημονες θα μπορουσαν να χουν λιγο υψηλοτερο IQ(γιατι δλδ να μην τους δινουν sniper πχ για να πετυχουν την lucy απο αποσταση,οπως εγινε στην αρχη?διναν τζαμπα προβατα να πανε στην σφαγη,ε παραηταν ηλιθιοι...και μετα ειναι τοσο εξυπνοι σε αλλα θεματα κ τα απλα δεν τα ξερουν?και οι στρατιωτες δεν εκτιμουν τις ζωες τους?),αλλα σε γενικες γραμμες ναι καλο ηταν(αν κ θα μπορουσε να ταν καλυτερο),το τελος ειδικα μ'αρεσε,το καναν αρκετα καλα...
Βεβεα ο Kouta παραμενει ενας κεφτες οπως κ να τον κανουμε

Posted 16 March 2008 - 12:56

Και για οσους θελουνε 2η σεζον:Kαλα και τι να δειξει???Μια χαρα δεν ειναι ετσι οπως τελειωσε?
Posted 16 March 2008 - 13:00
E ενταξει οχι και κεφτες(κατι σε γιουβερλακι μου φερνει)Τι να εκανε ο κακομοιρης αβγαλτος ητανε δεν μπορουσε να κανει αλλιως
Και για οσους θελουνε 2η σεζον:Kαλα και τι να δειξει???Μια χαρα δεν ειναι ετσι οπως τελειωσε?
++++++++++++++++10000000000000000000 συμφωνω σε ολο το comment σου

Posted 17 March 2008 - 03:11
!!!!!!!! Σε έπρηζα τόσο καιρό να το δεις για να πεις αυτά???? Πως να μην βρίσω μετά τον Rory μου λες??? Ξέρεις τι μου έκανες τώρα 5 και μισή το πρωί?
Αλλά όχι, αντί να σπαμμάρω και να βρίσω τον ιρλανδό με τη φάλτσα φωνή, θα απαντήσω στο ποστ σου!

Η απάντηση είναι όχι..
Μου άρεσε και το είδα ευχάριστα! δε με ανάγκασε κανείς, και είπα μέρος των εντυπώσεων μου και όχι αυτά που μου υπαγόρευε η "συνείδηση" μου a.k.a. πυραμίδας.
Posted 17 March 2008 - 13:29
Posted 17 March 2008 - 16:06

Αυτααα

Edit:Spoiler για το τελος
Posted 17 March 2008 - 16:46
Posted 17 March 2008 - 16:56
Και όσοι λέτε πως δεν ήταν ωραίο το σενάριο,θεωρώ πως επειδή ήταν scifi ήταν ωραίο,αν του έλειπαν τα supernatural στοιχεία όντως δεν θα πρόσφερε τίποτα...
Και τα ecchi μέρη της σειράς ήταν υπερβολικά λίγα(για το anime μιλάμε...)οπότε μην το αναφέρετε τόσο χαλαρά "Ποποο αυτή η σειρά έδειξε 3 φορές το στήθος της άλλης,θα καεί στο πυρ το εξώτερον!".
Δείτε ecchi σειρά και μετά ελάτε να κράξετε το πολύ γυμνό του Elfen Lied...
Βέβαια αν το πάω έτσι,ούτε Horror μπορείς να το πεις...
Τέσπα...
Χμμ,το τελος,αλλο που με τσατισε:
Spoiler:
Από που βγάλαμε το συμπέρασμα ότι αν χάσουν τα κέρατα χάνουν της δυνάμεις τους?