Πραγματικα πετυχημενη περιγραφη.Και μετα απορρειτε γιατι δεν αρεσε σε μερικους...
Επισης,ας μου πει καποιος εναν λογο,εστω και υποκειμενικο για τον οποιο η Lucy/Nyu/whatever ειναι θεα.Επειδη σκοτωνει κοσμο με βιαιο τροπο?Επειδη νιαουριζει?Επειδη εχει δειξει το στηθος της στην εικονα που παρεθεσε ο Kenny σε προηγουμενη σελιδα?
1ον) Γούστα είναιαυτάρε μαν τι να κάνουμε κάποιοι μας αρέσει έτσι(και μηνμε αρχίσεις σε παρακαλώ το τι γούστα είναι αυτά, αυτά είναι τι να κάνουμε)
2ον)αυτόπου πραγματικά μου άρεσε είναι ότι έπερνε την κατάσταση στα χέρια της (με λάθως τρόπο)αλλά το έκανε διλαδί κάπου εκεί σταμάτησε η ένοια της κλαψομ&^%$&^ς ηρωήδας που είναι αδικημένη από την ζωή και τί να κάνει και φυσικά όλλη η διαδικασίααυτής της προσωπικής μάχης για να βγεί μέσα από τα σκατά το οποίο το λάτρεψα(ίσως να φταίει ότι στην τελική κάποιο κομάτι από την lucy με έκφραζε και εμένα σαν άνθρωπο)
(αυτά είναι όσο έχουν να κάνουν με την Lucy και όχι με την σειρά την οποία την θεωρώ υπερβολικά καλή και τους λόγους τους έχω αναλύσει ποιο πίσω
lordofblues
πακέτο με πρόλαβες πριν τελειώσω το post μου sorry γιατηνλάθως εκτύμηση που έκανα αλλά μένω στο σημείο ότι ούτε η Lucy και σίγουρα ούτε η σειρά είναι απλα΄το οκ μια γυμη γκόμενα σφάζει μπαίνει αρκετά ποιο βαθειά από αυτό .....
copy paste από προηγούμενο post μου εδώ....
¨Ελα τώρα λίγο εντάξει ξεκηνάει με πολύ splatter για τα στομάχια κάποιων αλλά από εκεί και πέρα το γυμνό που έχει δεν είνια και το τρελό (δείχνει 1-2 φορές τα βυζιά της lucy και κάτι έγινε διλαδί) και η σκηνές βίας ήταν όπως θα έπρεπε να είναι για΄τι απλά περιγράφουν έναν χαρακτήρα. Και ναι πραγματεύεται τα κοινότηπα που βλέπεις σε κάθε ANIME την μοναξιά την κοινωνική απομώνοση τις ανθρώπινες σχέσεις την εκμετάλευση την επιροή ενός ανθρώπου πάνω σε κάποιον άλλο και την επιρωή που μπορεί να έχει στη ζωή κάποιου όλα τα προηγούμενα (και σαν όλλα τα anime ναι σου δείχνει την ακραία εκδοχή) τώρα ξέρεις γιατί εμένα μου αρέσει γιατί σε 13 επισόδεια βλέπεις όλλα αυτά με πολύ καλό τρόπο δωσμένα