Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#301 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:16

Πραγματικα πετυχημενη περιγραφη.Και μετα απορρειτε γιατι δεν αρεσε σε μερικους...
Επισης,ας μου πει καποιος εναν λογο,εστω και υποκειμενικο για τον οποιο η Lucy/Nyu/whatever ειναι θεα.Επειδη σκοτωνει κοσμο με βιαιο τροπο?Επειδη νιαουριζει?Επειδη εχει δειξει το στηθος της στην εικονα που παρεθεσε ο Kenny σε προηγουμενη σελιδα?

1ον) Γούστα είναιαυτάρε μαν τι να κάνουμε κάποιοι μας αρέσει έτσι(και μηνμε αρχίσεις σε παρακαλώ το τι γούστα είναι αυτά, αυτά είναι τι να κάνουμε)

2ον)αυτόπου πραγματικά μου άρεσε είναι ότι έπερνε την κατάσταση στα χέρια της (με λάθως τρόπο)αλλά το έκανε διλαδί κάπου εκεί σταμάτησε η ένοια της κλαψομ&^%$&^ς ηρωήδας που είναι αδικημένη από την ζωή και τί να κάνει και φυσικά όλλη η διαδικασίααυτής της προσωπικής μάχης για να βγεί μέσα από τα σκατά το οποίο το λάτρεψα(ίσως να φταίει ότι στην τελική κάποιο κομάτι από την lucy με έκφραζε και εμένα σαν άνθρωπο)

(αυτά είναι όσο έχουν να κάνουν με την Lucy και όχι με την σειρά την οποία την θεωρώ υπερβολικά καλή και τους λόγους τους έχω αναλύσει ποιο πίσω

lordofblues

πακέτο με πρόλαβες πριν τελειώσω το post μου sorry γιατηνλάθως εκτύμηση που έκανα αλλά μένω στο σημείο ότι ούτε η Lucy και σίγουρα ούτε η σειρά είναι απλα΄το οκ μια γυμη γκόμενα σφάζει μπαίνει αρκετά ποιο βαθειά από αυτό .....

copy paste από προηγούμενο post μου εδώ....

¨Ελα τώρα λίγο εντάξει ξεκηνάει με πολύ splatter για τα στομάχια κάποιων αλλά από εκεί και πέρα το γυμνό που έχει δεν είνια και το τρελό (δείχνει 1-2 φορές τα βυζιά της lucy και κάτι έγινε διλαδί) και η σκηνές βίας ήταν όπως θα έπρεπε να είναι για΄τι απλά περιγράφουν έναν χαρακτήρα. Και ναι πραγματεύεται τα κοινότηπα που βλέπεις σε κάθε ANIME την μοναξιά την κοινωνική απομώνοση τις ανθρώπινες σχέσεις την εκμετάλευση την επιροή ενός ανθρώπου πάνω σε κάποιον άλλο και την επιρωή που μπορεί να έχει στη ζωή κάποιου όλα τα προηγούμενα (και σαν όλλα τα anime ναι σου δείχνει την ακραία εκδοχή) τώρα ξέρεις γιατί εμένα μου αρέσει γιατί σε 13 επισόδεια βλέπεις όλλα αυτά με πολύ καλό τρόπο δωσμένα
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#302 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:26

1ον) Γούστα είναιαυτάρε μαν τι να κάνουμε κάποιοι μας αρέσει έτσι(και μηνμε αρχίσεις σε παρακαλώ το τι γούστα είναι αυτά, αυτά είναι τι να κάνουμε)

2ον)αυτόπου πραγματικά μου άρεσε είναι ότι έπερνε την κατάσταση στα χέρια της (με λάθως τρόπο)αλλά το έκανε διλαδί κάπου εκεί σταμάτησε η ένοια της κλαψομ&^%$&^ς ηρωήδας που είναι αδικημένη από την ζωή και τί να κάνει και φυσικά όλλη η διαδικασίααυτής της προσωπικής μάχης για να βγεί μέσα από τα σκατά το οποίο το λάτρεψα(ίσως να φταίει ότι στην τελική κάποιο κομάτι από την lucy με έκφραζε και εμένα σαν άνθρωπο)

(αυτά είναι όσο έχουν να κάνουν με την Lucy και όχι με την σειρά την οποία την θεωρώ υπερβολικά καλή και τους λόγους τους έχω αναλύσει ποιο πίσω

Κοιταξε η γνωμη μου ειναι οτι λιγο προσποιειται η θεα σου.
Οποτε της συμφερει απλα βγαζει τα πλοκαμια της και σκοτωνει χωρις ελεος οτι κινειται γυρω της.
Ενω οταν πρεπει να βρει καταφυγιο το παιζει Καλομοιρα-νιαου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:35

Κοιταξε η γνωμη μου ειναι οτι λιγο προσποιειται η θεα σου.
Οποτε της συμφερει απλα βγαζει τα πλοκαμια της και σκοτωνει χωρις ελεος οτι κινειται γυρω της.
Ενω οταν πρεπει να βρει καταφυγιο το παιζει Καλομοιρα-νιαου.

Δεν θα διαφωνήσω απόλυτα αλλά μήπως

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#304 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:43

Δεν θα διαφωνήσω απόλυτα αλλά μήπως

Spoiler:

Σε αυτα που λες συμφωνω μαζι σου. Απλα δεν ειναι λογικο οποιος εχει ασχημη παιδικη ηλικια να αρχιζει να σκοτωνει οτι κινειται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#305 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:53

Σε αυτα που λες συμφωνω μαζι σου. Απλα δεν ειναι λογικο οποιος εχει ασχημη παιδικη ηλικια να αρχιζει να σκοτωνει οτι κινειται.

Πρόσεξε είχε τα μέσα και τους λόγους να το κάνει από πολύ νωρίςκαι εκεί σταβωσε το πράγμα (τουλάχιστον κατά την δικιά μου γνώμη) σίγουρα δεν είναι και το ότι ποιο υγειές να σκωτωνεις κάποιον (πέρα ίσως από αυτοάμυνα και με απευθείας απειλή της ζωής σου και πάλι ίσως....) αλλά μην ξεχνάς και κοίτα την δικιά μας κοινωνία πόσοι ανήλικοι δολοφώνοι υπάρχουν και μάλιστα χωρίς να έχουν τα μέσα έτσι απλά αλλά να πρέπει να τρέξουν και να βρούν τον τρόπο

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:59

Πρόσεξε είχε τα μέσα και τους λόγους να το κάνει από πολύ νωρίςκαι εκεί σταβωσε το πράγμα (τουλάχιστον κατά την δικιά μου γνώμη) σίγουρα δεν είναι και το ότι ποιο υγειές να σκωτωνεις κάποιον (πέρα ίσως από αυτοάμυνα και με απευθείας απειλή της ζωής σου και πάλι ίσως....) αλλά μην ξεχνάς και κοίτα την δικιά μας κοινωνία πόσοι ανήλικοι δολοφώνοι υπάρχουν και μάλιστα χωρίς να έχουν τα μέσα έτσι απλά αλλά να πρέπει να τρέξουν και να βρούν τον τρόπο

Spoiler:

Persh ετσι που το πας με βλεπω να αναθεωρω την αποψη μου για το Elfen Lied:hahaha:
Πραγματικα ποτε δεν πιστευα οτι θα αυτο το anime θα με εβαζε σε τετοιο τριπακι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#307 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 16:02

Απο ποτε κυριαρχει η λογικη στα anime και δεν το καταλαβα...............παντως και εμενα με χαλασε πολυ αυτη τη σειρα!!!
Spoiler:

Gyarikku Hou

#308 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 16:20

Persh ετσι που το πας με βλεπω να αναθεωρω την αποψη μου για το Elfen Lied:hahaha:
Πραγματικα ποτε δεν πιστευα οτι θα αυτο το anime θα με εβαζε σε τετοιο τριπακι.

Join the club mate i'll be more than happy to open the door for you ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#309 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 20:42

Και μη ξεχνάμε οτι δεν ήταν άνθρωπος η κοπέλα. Ούτε της έμαθε κανείς τι είναι καλό και τι όχι. Στα δικά της μάτια, δεν ήταν καθόλου κακό να ξεκάνει κόσμο στην αρχή.

Βέβαια απο τη στιγμή που έμαθε, είχε το δικαίωμα επιλογής και διάλεξε τη λάθος οπότε εκεί φταίει αυτή.

Αν σκεφτούμε όμως τι ζωή είχε απο εκεί και πέρα, λογικό είναι να βγεί τσαντισμένη.

#310 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 16:56

Βασικα η ολη κατασταση στο ανιμε αρχιζει απο μια σκεψη που υπαρχει, οτι εφοσον οι ανθρωποι εχουν "δεσει" τη φυση και την εχουν θεσει υπο την επιρροη τους, αν συνεβαινε μια εξελιξη του ανθρωπινου ειδους (και ειναι δημοφιλης θεωρια οτι η εξελιξη συνεβη μεσω τυχαιων μεταλλαξεων πρωτα και φυσικης επιλογης υστερα), θα επρεπε να τους αποσπασει τον ελεγχο, και προφανως θα εφταναν στον αγωνα για την επιβιωση του ενος...

Προσωπικα, δε μου φαινεται καθολου ασχημη ιδεα, να ανπτυξει αυτη την υποθεση. Και ενταξει βρε παιδια, τι εγινε με λιγη βια και 2 βυζια? Τοσο πρωτογνωρο ειναι σε ταινιες και στην πραγματικη ζωη?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#311 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 00:41

Το ανιμε δεν τελειοσε και πολυ καλα .. εγιναν ολλα πολυ γρηγορα και το ova ηταν πολυ ακυρο και αυτο. Σαν ανιμε ειναι απο τα αγαπημενα μου γιατι εφαγα κολημα με την lucy :P .
αν αρχισετε τα manga ομως θα αλαξετε γνωμη ειμαι συγουρος γιατι ακομα βγενουν και γενικα ολο το story αλαζει απο τιν μεση και μετα κατι που το ανιμε δεν το δειχνει

#312 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 14:46

Ξέρεις κανένα site να τα κατεβάσω αυτά τα manga Quessir?

#313 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 16:09

News [Illuminati Manga]

#314 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 16:16

Thanks!

#315 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 17:16

Οσο να'ναι εχει και πολλες αδυναμιες σαν ανιμε, αλλα εχει και πολλα δυνατα σημεια. Αυτο που το κανει να προκαλει τοση συζητηση ειναι οτι και τα αδυναμα και τα δυνατα προκαλουν τον θεατη. Πιστευω οτι αυτο το εκαναν επιτηδες, αντε πχ καταλαβαινω γιατι εβαλαν βια μεσα στη σειρα, αλλα γιατι να πουν οτι η κοπελα και ο Kouτα ειναι ξαδελφια; Αν ελεγαν οτι ειναι απλα οικογενειακοι φιλοι δε θα χαλουσε σε τιποτα το ανιμε και θα ηταν πολυ πιο φυσιολογικα τα τεκταινομενα :knock-knock:

δεν υπάρχουν τέλεια άνιμε.
αν σε κάποιον αρέσει για όλους τους παραπάνω λόγους (αν και διαφωνώ με όλους ανεξαιρέτως), οκ, πάσο, είναι άποψή του. αλλά όχι και απ'τα πιο βαμηστερά άνιμε έβερ. σιγά τον μπακλαβά δηλαδή.

+Rep επειδη ξερεις να συζητας ωριμα:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα