Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#271 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 16 February 2008 - 00:34

Not surprisingly, the weak point of the series is its characters. With Kouta, Nyuu, and Yuka, we have your typical harem archetypes.

Ωστε δεν ειμαι ο μονος που το νομιζα:hahaha:?

It`s easy to throw in a few buckets of blood. It`s even easier to exploit a girl`s breasts. There`s no creativity in that

Σε αυτο απλα θα πρεπει να συμφωνισω-ειτε μιλαμε για anime ειτε για ταινειες:nod:

ΥΓ.Νομιζω οτι η συζητηση εχει ηδη κορεστει ως ενα βαθμο και ενα review με τις οποιες αποψεις-υπερβολικες ή δικαιολογημενες- και τα οποια επιχειρηματα-ορθα ή εσφαλμενα- διαθετει ειναι ενας αρκετα καλος τροπος να ξεσκαλωσει.Αν παμε με τη λογικη του να μην μειωνουμε το EL για να μην φανει οτι θελουμε να επιβαλουμε τη γνωμη μας και να μη το παινευουμε για να μην φανει οτι κανουμε το ιδιο,τοτε μηπως να κλειδωθει το θεμα καλυτερα?

#272 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 February 2008 - 01:53

Sorry κιόλας παίδες αλλά μην μου λέτε πως κάποιος δεν προσπαθεί να επιβληθεί τη στιγμή που σου φέρνει μέχρι και το τάδε review του τάδε.Δεν λέω,καλοπροαίρετα ίσως,αλλά ο στόχος δεν είναι να προσπαθεί ένας να αποδείξει κάτι στους υπόλοιπους.
Αν είναι να μπω και γω στο Naruto thread να κάνω τα ίδια να γελάσει και το ποικιλόχρωμο ερίφιον...Δεν γίνεται δουλεία έτσι.
Aν έγινα λίγο καυστικός συγγνώμη,αλλά έτυχε κάτι παρόμοιο πριν μέρες οπότε καταδικάζω τέτοια περιστατικά.

No hard feelings,ne?
C'm'on,say Elfen Lied is a decent show and I might treat ya somethingPosted Image

#273 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 February 2008 - 02:01

Αν είναι να μπω και γω στο Naruto thread να κάνω τα ίδια να γελάσει και το ποικιλόχρωμο ερίφιον...

Μπες, να γουστάρουμε!! :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#274 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 February 2008 - 02:03

Να μπώ εγώ σε κανένα dementia topic να δούμε π΄σο θα γελάς τότε? :P

Ον τόπικ είδα το OVA.Πράγματι ήταν απλά συμπληρωματικό...αλλά ρε γμτ...σου προκαλεί τόσο συναίσθημα η σειρά.....τόσο πόνο....μακάρι να μεταφρστεί μια μέρα το manga,να διαβάσω όλη την υπόθεση
Posted Image

#275 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 February 2008 - 08:52

Μπες, να γουστάρουμε!! :congrats:

Τι για να δίνω ευκαιρίες στους mods να δουν χαρά στα σκέλια τους?Απαξιώ Posted Image

#276 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 17 February 2008 - 19:08

Ρε παιδιά να κάνω μια ερωτησούλα; Γιατί τόση ένταση; Εντάξει καταλαβαίνω ότι οι απόψεις διίστανται αλλά μην πλακωθούμε κιόλας.. Τέσπα σχετικά με το anime για μένα ήταν από τα καλύτερα με διαφορά.. Αν σε κάποιον δεν άρεσε είναι δικαίωμα του αλλά δεν είναι ανάγκη να προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη του (φυσικά αυτό ισχύει και γι'αυτούς στους οποίους άρεσε το anime)..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#277 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 18 February 2008 - 16:58

Ολοκληρωσα επιτελους το Elfen lied!Τι να πω τελειο απλα τελειο:blingeye2:!Στο τελευταιο επεισοδιο εριξα το κλαμα:nanana:!!!!Τι γλυκια που ειναι η Νyu!!!
Posted Image

#278 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 18 February 2008 - 17:41

κακοηθες σχολιο:
Spoiler:

Παντως, αυτο πιστευω οτι ειναι ενα σημαντικο στοιχειο για τη lucy που θα πρεπε να υπαρχει στο anime...
Minor EL manga spoiler...
Spoiler:

Posted Image

#279 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 19 February 2008 - 02:18

Somnium, αυτο το τελευταιο spoiler που εβαλες
Spoiler:

Posted Image

#280 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 19 February 2008 - 02:34

Somnium, αυτο το τελευταιο spoiler που εβαλες

Spoiler:

Ας εξηγηθω...
Spoiler:

Posted Image

#281 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 19 February 2008 - 14:56

Υπονοείς ότι όλοι μας είμαστε σχιζοφρενείς με πολλαπλές προσωπικότητες; Το ότι φερόμαστε διαφορετικά σε κάθε περίσταση το λένε "ψυχολογική προσαρμογή στις κοινωνικές απαιτήσεις του περιβάλλοντος" και όχι παράνοια.

Προσωπικά θεωρώ την όλη ιδέα της διπλής προσωπικότητας μια βλακεία και μισή. "ΑΧ! Δεν σκότωσα εγώ ολόκληρη την γειτονιά. Ο άλλος μου εαυτός το έκανε. Είμαι αθώος!"

Πολύ ωραία ιδέα! Θέλω κι εγώ μια διχασμένη προσωπικότητα! Να σκοτώνω, να βιάζω, να μη το θυμάμαι και να κατηγορώ κάποιον άλλο για ότι κάνω.

Ας εξηγηθω...

Spoiler:

Spoiler:

#282 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 19 February 2008 - 15:11

το οτι θα πηγαινε 19 ολοκληρες σελιδες ποιο...?το Elfen Lied δεν το περιμενα....

Posted Image

#283 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 19 February 2008 - 15:31

Ας εξηγηθω...

Spoiler:

Χμμ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό έτσι. Όντως θα μπορούσε να ταν έτσι, απλά είναι αυτό που λέγαμε πιο πριν σε αυτό το thread ότι ο καθένας το καταλαβαίνει με τον δικό του τρόπο.
Spoiler:

phmava.php

#284 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 19 February 2008 - 15:37

το οτι θα πηγαινε 19 ολοκληρες σελιδες ποιο...?το Elfen Lied δεν το περιμενα....

Το οτι θα εφτανε τοσες σελιδες καλως ή κακως θα επρεπε να το περιμενεις.Αν μη τι αλλο τουλαχιστον οι μισοι εδω μεσα το χουν δει.

Απο την αλλη βεβαια....

Spoiler:

EDIT:20...

#285 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 20 February 2008 - 20:19

Η ανάλυση του/της somnium για τον χαρακτήρα της Lucy νομίζω ότι καλύπτει πλήρως το θέμα...ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι το Elfen Lied είναι κάτι περισσότερο από splatter και ecchi scenes, κυρίως χάρη στην πολυπλοκότητα των χαρακτήρων και τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις απέναντι στα γεγονότα.
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler: