Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#181 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 23:39

Δε κατάλαβα, δηλαδή το FMA δεν είχε σενάριο της προκοπής; Από τα καλύτερα ήταν! Και ναι, οι χαρακτήρες από σοβαρότητα και βάθος πάσχουνε αλλά είχανε στο σύνολο τους ενδιαφέροντες προσωπικότητες.

Και επιτέλους, το EL τελείωσε απότομα. Δεν μείνατε όλοι με απορία για το τι συνέβει μετά;

Και το FMA σε άφησε με απορία στο τέλος, όπως και πολλάαααααα άλλα άνιμε (εγώ προσωπικά ξενέρωσα).

Μετά βγάλαν και το Conqueror of Shithalla και το μάμησαν εντελώς.
Σε όλους λέω να μην τη δούν, καλύτερα να αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει απ'το να δείς αυτό το αίσχος.

+ το παραχέσατε παιδιά με τις συγκρίσεις και τα σχετικά. Συνεχώς τα ίδια επαναλαμβάνετε.
Διαφέρουν οι απόψεις σας, δεν βγάζετε άκρη, αφήστε το το καημένο. Δεν λύνετε το Κυπριακό.
Εκτός αυτού οι τόνοι φαίνονται ανεβασμένοι.

So chill and let everyone enjoy the animus they like. :bath:

HnH5aB0.jpg

#182 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 15:29

Δε κατάλαβα, δηλαδή το FMA δεν είχε σενάριο της προκοπής; Από τα καλύτερα ήταν! Και ναι, οι χαρακτήρες από σοβαρότητα και βάθος πάσχουνε αλλά είχανε στο σύνολο τους ενδιαφέροντες προσωπικότητες.

Και επιτέλους, το EL τελείωσε απότομα. Δεν μείνατε όλοι με απορία για το τι συνέβει μετά;

πες που ενα ανιμε του ειδους του EL που να σου ξεθαριζει 100% τι γινεται στο τελος..

και απο οσα εχω ακουσει αναμενετε 2η seazon..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#183 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 16:01

full metal alchemist > elfen lied....εννοειται
κ το el ηταν παρα πολυ καλο αλλα fma για μενα ειναι σκαλες ανωτερο...
ειδικα η ταινια ηταν για να σ σηκωνεται η τριχα απο την πορωση...
κ δεν εχω διαβασει κ manga για να δω αμα σκιζει κ η συνεχεια...
τι βλακειες ειναι αυτες π διαβασα...?

#184 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 16:04

Ρεεεεεεεεεεε!! Ξεκολλήστε από το FMA μα τα 1000 ψαροκόκαλα.... Και γενικότερα με τις συγκρίσεις δεν βγαίνει άκρη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#185 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 00:13

Δε μπορώ να πω οτι το λάτρεψα, αλλά ήταν τόσο βαρύ που μου άρεσε.

Το OP πάντως το λατρεύω. Και την saint version.

#186 Karenai Hana

Karenai Hana

Fighting Dreamer...

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 19:21

Βασικα, σήμερα άρχισα να το βλέπω, και το πρώτο επεισόδιο με άφησε άφωνη! Πολύ αίμα έχει, αλλά η πλοκή φαίνεται φανταστική! Επεται το manga τώρα! Ας δούμε αν θα καταλήξει να είναι τόσο καλό όσο περιμένω...
Do you think that I smile because everything's alright?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 16:18

Man το FMA sorry αλλά ήταν βαρετό σενάριο της πλάκας πρωταγωνηστές για γέλια βασικα άμα τα 2 μούλικα πεθαίνανε στο πρώτο επισόδιο ίσως να ήτανε πού καλύτερο και το συγκρίνεις με το Elfen lied που στην τελική πιάνει 10 χαρατήρες και κάθε και τρώς τα νύχια σου για το τί θα γίνει μετά κάτι που σε αντίθεση με το FMA δεν ήταν κάτι που απλά μπορούσες να το προβλέψεις?

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
καλο καλο μαν:D
ουτε εμενα μ αρεσουν οι συγκρισεις αλλα αφου το αρχισατε...
λοιπον δε λεω γαματο το ελφεν αλλα ελεος, χαχαχαχ.
fma απλα>aaaaaaaaall
και τωρα ισως να μην αρεσε σε καποιους αλλα φφσ μην ακουω οτι ειναι βαρετο και αλλα τετοια.
λολ, δλδ μονο γελεια μ φερνει. και παλι ελεος.
τεσπα.
αλλη φαση ειναι το ενα αλλη το αλλο και προσωπικα το φμα "το ευχαριστηθηκα" περισσοτερο απο το ελφεν.
τοωρα το τι βαθος ειχαν οι χαρακτηρες και τα οστ κλπ κλπ για μενα ειναι(και συγχορεστε με) μπουρδες. ενα ανιμε η σαρεσει η δε σαρεσει. δεν καθεσε να λες αυτο ειχε οραιο σχεδιασμο αρα μ αρεσει περισσοτερο.
τεσπα καλα ειναι...και πολλα ειπα...:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#188 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 02:08

Ελεος το κανατε με αυτην την συγκριση FMA vs EL! Τα ανιμε ειναι τελειως διαφορετικα οπως απεδειξαν και αλλοι, τελεια και παυλα. Και Roriconfan, μαθε να σταματας μια συζητηση οταν χρειαζεται.

τοωρα το τι βαθος ειχαν οι χαρακτηρες και τα οστ κλπ κλπ για μενα ειναι(και συγχορεστε με) μπουρδες. ενα ανιμε η σαρεσει η δε σαρεσει. δεν καθεσε να λες αυτο ειχε οραιο σχεδιασμο αρα μ αρεσει περισσοτερο.

Σε αυτο διαφωνω απο πασα δυνατη αποψη. Σε ολους τους ανθρωπους υπαρχουν λογοι για τους οποιους τους αρεσει ή οχι μια σειρα, κανενα ανιμε δε θα σου αρεσει χωρις λογο. Τωρα, μερικοι αναλυουν και συζητανε αυτους τους λογους ενω μερικοι δεν το ψαχνουν και αρκουνται στο να λενε "μου αρεσε/δεν μου αρεσε". Εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια εσυ στην δευτερη - δεκτες ειναι και οι δυο αρκει να μην ασκει κριτικη ο ενας στον τροπο σκεψης του αλλου.

*

On topic, το Elfen Lied για μενα ειναι μια καλη σειρα γενικα - εχει βεβαια υπερβολικη βια αλλα την δικαιολογει δινοντας πολυ ιδιαιτερο υποβαθρο στους εν λογω χαρακτηρες. Ναι μεν μας φαινεται υπερβολικη η αντιδραση της Lucy, αλλα πιστευω οτι στη σημερινη κοινωνια υπαρχουν ατομα που, λογω του τροπου που μεγαλωσαν, θα εκαναν τα ιδια πραγματα που εκανε και η Lucy αν ειχαν τις δικες τις δυναμεις. Γενικα με τον υπερβολικο της τροπο η σειρα περναει αρκετα ενδιαφεροντα και συγχρονα μηνυματα.

Αυτο που δε μου αρεσε ηταν οι δευτερευουσες ιστοριες. Εχουμε που εχουμε ηδη βαρεθει τις "παιδικες υποσχεσεις για παντρεια" μεταξυ χαρακτηρων ανιμε που τις κρατανε 10 χρονια μετα και η κοπελα θυμωνει που το αγορι δεν το θυμαται και θυμωνει οταν μιλαει σε αλλα κοριτσια αλλα δεν μπορει απλα να του πει για την υποσχεση και μπλα μπλα μπλα... αλλα και μεταξυ ξαδελφων ρε παιδια; Ημαρτον! Και η ολη σκηνη που η μικρη Lucy ρωταει τον Kouta τι γενος ειναι ο/η ξαδελφος που θα συναντησει ειναι τοσο ακυρη μεχρι εκει που δεν παιρνει.

Rant over, γενικα αξιζει να τη δει κανεις αν και σαφως δε θα την προτεινα για πρωτη σειρα, εκτος αν ο αλλος ειναι φιλο-σπλατερικος ή απλα θελετε να του δειξετε οτι τα ανιμε δεν ειναι "για παιδακια".
Δημοσιευμένη  εικόνα

#189 Lumiaen

Lumiaen

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 10:07

Η γνώμη για το Elfen Lied είναι διφορούμενη.

Από τη μία μου άρεσε, ξεκίνησε δυναμικα και ανάπτυξε του χαρακτήρες σχετικά
ομαλά,

αλλα από την άλλη οι χαρακτήρες είχαν άσκοπα ξεσπάσματα σε σημεία ήταν τελείως
απαθείς. Το αποκορύφωμα ήταν το πλήθος πληροφοριών στο τέλος της σειράς.

Ελπίζω σε δευτερη season για να καλύψει τα κενά αλλά και σε μία ποιό προσεκτική
δουλειά.

Δημοσιευμένη  εικόνα
IT'S ABSOLUTLY DEVASTATIGLY TRUE, EXCEPT FROM THE BITS THAT ARE LIES

http://www.artisio.gr/

#190 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 12:18

Η γνώμη για το Elfen Lied είναι διφορούμενη.

Από τη μία μου άρεσε, ξεκίνησε δυναμικα και ανάπτυξε του χαρακτήρες σχετικά
ομαλά,

αλλα από την άλλη οι χαρακτήρες είχαν άσκοπα ξεσπάσματα σε σημεία ήταν τελείως
απαθείς. Το αποκορύφωμα ήταν το πλήθος πληροφοριών στο τέλος της σειράς.

Ελπίζω σε δευτερη season για να καλύψει τα κενά αλλά και σε μία ποιό προσεκτική
δουλειά.

η απαθεια ρε συ ειχε να κανει με την φυση και την κοινωνικη θεση του καθενως εκει μεσα...oi diclonius ειναι απαοθεις απο την φυση τους..οσοι δουλευαν στην εταιρια ηταν απαθεις επειδη επρεπε κλπ κλπ..
κια θα συμφωνησω για το τελος αλλα μαλλον το ειχαν σχεδιασει ετσι ωστε να βαλει τον θεατη να σκεφτει εντονα και να κομπλαρει λιγο η κατι τετοιο..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#191 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 12:29

η απαθεια ρε συ ειχε να κανει με την φυση και την κοινωνικη θεση του καθενως εκει μεσα...oi diclonius ειναι απαοθεις απο την φυση τους..οσοι δουλευαν στην εταιρια ηταν απαθεις επειδη επρεπε κλπ κλπ..
κια θα συμφωνησω για το τελος αλλα μαλλον το ειχαν σχεδιασει ετσι ωστε να βαλει τον θεατη να σκεφτει εντονα και να κομπλαρει λιγο η κατι τετοιο..

Μάλλον εννοούσε πως έχουμε δει τον Kouta να ξεσπάει σε λίγοτερα τραγικά σημεία και όταν βλέπει την Lucy
Spoiler:
τον βλέπουμε με πιο κυριλέ αντίδραση.

Έγω το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ.Ανούσια βία με πολύ δόση γυμνού.Κοινώς σεξ και βία, 2 πράγματα που πουλάνε.Μου έχουν πει ότι είτε βλέπεις το EL και το λατρεύεις ή το σιχαίνεσαι.Εγώ ανήκω στους 2ους.Και θα συμφωνήσω με τον roriconfan.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#192 Lumiaen

Lumiaen

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 14:35

Να κομπλάρει χωρίς να ξέρει τί βλέπει;

αυτο μου κάνει κατι απο NGE. Με τα χριστιανικά στοιχεία να υπάρχουν χωρίς
υπόσταση, απλα για ενθουσιασμό και προσθήκη μυστηρίου.

Όπως προείπα είναι μόνο η γνώμη μου και τίποτα άλλο.

Δημοσιευμένη  εικόνα
IT'S ABSOLUTLY DEVASTATIGLY TRUE, EXCEPT FROM THE BITS THAT ARE LIES

http://www.artisio.gr/

#193 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 17:41

Πωπω γιαυτη την καταντια με τη συγκριση φταιω εγω...
Για να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο..εγω ανεφερα το FMA στην τυχη.. Σκεφτειτε οτι εκει π το βαλα ηταν κανονικα τα ποκεμον...
Signature Removed

#194 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 18:06

Ανεξαρτητα απο το ποιος φταιει,σταματηστε την συγκριση.Περα απο το οτι δεν ειναι το καταλληλο θεμα και συνεπως βγαινεται off topic,ειναι και ολιγον τι ακυρο το να συγκρινεις το Elfen Lied με το FMA:terror2:

#195 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:14

Μόλις το είδα.Είμαι χάλια.Αλλά αυτή είναι σίγουρα μέσα στο τοπ 5 γενικά απο οτιδήποτε έχω δεί είτε σε κινούμενα σχέδια είτε σε real action.

Το θέμα επειδή διάβασα κάποια ποστ της πρώτης σελίδας και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι δεν είναι να έχει μια σειρά βία ή δράμα ή οτιδήποτε αλλά το πως τα παρουσιάζει.Και σε αυτό το κομμάτι η σειρά σκίζει.

Οι σκηνές βίας.αν και δεν έχουν και κανά ιδιαίτερο splatter είναι πολύ καλά σκηνοθετιμένες και καταφέρνουν να σε κάνουν να νιώσεις το τι γίνετε.Αν αμφιβάλεται απλά ξαναδείτε τις μια μια,ειδικά
Spoiler:

Η μουσική είναι θέμα γούστου αν θα μας αρέσει αλλά στο ότι έδενε άψογα με τη σειρά δεν νομίζω ότι είναι κάτι αμφισβητίσημο.Αργή μουσικήλιτές μελωδίες που στοχεύουν καθαρά στο συναίσθημα και η επιλογή της γλώσσας άψογη καθότι τα λατινικά είναι μια γλώσσα που λίγοι γνωρίζουν,άρα και δεν δίνει κανείς τόσο σημασία στα λόγια αλλά στις μελωδίες των φωνιτικών(το συναίσθημα πο λέγαμε).Άλλωστε τη συγκεκριμένη γλώσσα την έχουμε όλοι λίγο πολύ στο μυαλό συνδέσει με πράγματα παλιά και μεγαλειώδη,οπότε περνάει και ένα status μεγαλειώτητας αν θέλετε (αυτό ακούγεται κάπως αλλά...).

Για το σενάριο το βρήκα άψογο αν και θα ήθελα να ξέρω τι γίνετε μετά το τέλος.Οι εναλλαγές Nyu-Lucy συνήθω ήταν στα σωστά σημεία,ενώ μου άρεσε πάρα πολύ που σε σημεία επαναλαμβάνονταν σκηνές και σε ανάγκαζε να τις δείς με άλλο μάτι,πράγμα που δείχνει ότι είχε δουλευτεί πολύ η όλη ιστορία.

Odin,δεν είναι ανάγκη να πάρει κανείς το μέρος του καλού ή του κακού.Οι περρισσότεροι χαρακτήρες είχανε ψείγματα και των 2 αυτών.Αν και προσωπικός,αυτό που φένεται πιο πολύ στη σειρά είναι ότι δεν υπάρχει καν καλό και κακό,όλα είναι ανάλογα της οπτικής του χαρακτήρα.

Για να τελιώνω,το βράυ θα δώ και το OVA και θα κατασταλάξω κάπως.Η σειρά πάντως στη καρδιά και το μυαλό μου έχει πάρει 20 με τόνο και λίγα λέω.
Δημοσιευμένη  εικόνα