Μόλις το είδα.Είμαι χάλια.Αλλά αυτή είναι σίγουρα μέσα στο τοπ 5 γενικά απο οτιδήποτε έχω δεί είτε σε κινούμενα σχέδια είτε σε real action.
Το θέμα επειδή διάβασα κάποια ποστ της πρώτης σελίδας και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι δεν είναι να έχει μια σειρά βία ή δράμα ή οτιδήποτε αλλά το πως τα παρουσιάζει.Και σε αυτό το κομμάτι η σειρά σκίζει.
Οι σκηνές βίας.αν και δεν έχουν και κανά ιδιαίτερο splatter είναι πολύ καλά σκηνοθετιμένες και καταφέρνουν να σε κάνουν να νιώσεις το τι γίνετε.Αν αμφιβάλεται απλά ξαναδείτε τις μια μια,ειδικά
Η μουσική είναι θέμα γούστου αν θα μας αρέσει αλλά στο ότι έδενε άψογα με τη σειρά δεν νομίζω ότι είναι κάτι αμφισβητίσημο.Αργή μουσικήλιτές μελωδίες που στοχεύουν καθαρά στο συναίσθημα και η επιλογή της γλώσσας άψογη καθότι τα λατινικά είναι μια γλώσσα που λίγοι γνωρίζουν,άρα και δεν δίνει κανείς τόσο σημασία στα λόγια αλλά στις μελωδίες των φωνιτικών(το συναίσθημα πο λέγαμε).Άλλωστε τη συγκεκριμένη γλώσσα την έχουμε όλοι λίγο πολύ στο μυαλό συνδέσει με πράγματα παλιά και μεγαλειώδη,οπότε περνάει και ένα status μεγαλειώτητας αν θέλετε (αυτό ακούγεται κάπως αλλά...).
Για το σενάριο το βρήκα άψογο αν και θα ήθελα να ξέρω τι γίνετε μετά το τέλος.Οι εναλλαγές Nyu-Lucy συνήθω ήταν στα σωστά σημεία,ενώ μου άρεσε πάρα πολύ που σε σημεία επαναλαμβάνονταν σκηνές και σε ανάγκαζε να τις δείς με άλλο μάτι,πράγμα που δείχνει ότι είχε δουλευτεί πολύ η όλη ιστορία.
Odin,δεν είναι ανάγκη να πάρει κανείς το μέρος του καλού ή του κακού.Οι περρισσότεροι χαρακτήρες είχανε ψείγματα και των 2 αυτών.Αν και προσωπικός,αυτό που φένεται πιο πολύ στη σειρά είναι ότι δεν υπάρχει καν καλό και κακό,όλα είναι ανάλογα της οπτικής του χαρακτήρα.
Για να τελιώνω,το βράυ θα δώ και το OVA και θα κατασταλάξω κάπως.Η σειρά πάντως στη καρδιά και το μυαλό μου έχει πάρει 20 με τόνο και λίγα λέω.