Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 19:05

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 19:27
+1..Ρε παιδιά μην προσπαθείτε να συγκρίνετε διαφορετικά πράγματα...
Εντάξει και μένα το Elfen Lied είναι από τις πρώτες σειρές που είδα (τρίτη νομίζω) και κατέχει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα άλλα anime αλλά το γεγονός ότι σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι δεν το κάνει ούτε godlike ούτε για πέταμα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα...
Peace!Spoiler:
και +234156 στο σποιλερ

που να δεις και παρακατο!!!!
Το elfen lied ειναι τελειο παροτι δεν εχω δει ολα τα episodes του μου αρεσε τρελα ειδικα εκει που
Spoiler:
o yes...και δες και παρακατω..θα σε τρελανει η lucy

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 20:35
*Kenny slaps Despic with a bass guitar... multiple timesSpoiler:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 21:17
Κακώς κάθομαι και γκρινιάζω για την σειρά. Απλά σας κάνω πιο κολλημένους από ότι ήδη είστε.
Τέρμα οι αρνητικές εντυπώσεις. Λέω να προσποιούμαι ότι ξετρελάθηκα μαζί της για να σας κάνω να την μισήσετε.
Άκου εκεί καλύτερη από το FullMetalAlchemist!
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 21:30
Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα με την σειρά, όμως σαφώς και δεν είναι το αριστούργημα που παρουσιάζεται. Απλά είναι ιδανική για να ξεκινήσει να βλέπει κάποιος anime καθώς περιέχει όλα τα στοιχεία που θα τον κάνουν να αναθεωρήσει πως τα anime είναι παιδικά. (Αίμα, γυμνό, λίγα επεισόδια, μία στοιχειώδης ιστορία-δράμα κλπ). Λίγο απ' όλα δηλαδή.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 21:31
Ε, είστε άπαιχτοι! Όχι μόνο έχετε το «έτσι γουστάρω» σαν μοναδικό λόγο που σας αρέσει η σειρά αλλά τώρα τολμάτε να την αποκαλείτε και καλύτερη από το θεϊκό Full Metal Alchemist. Είστε αγύριστα μυαλά. Προτιμάτε τα ανούσια αιματοκυλίσματα και τις ψευτο-τσόντες από μια καλή ιστορία γεμάτη ίντριγκες, μάχες, φιλοσοφία και αυτοκάθαρση.
Κακώς κάθομαι και γκρινιάζω για την σειρά. Απλά σας κάνω πιο κολλημένους από ότι ήδη είστε.
Τέρμα οι αρνητικές εντυπώσεις. Λέω να προσποιούμαι ότι ξετρελάθηκα μαζί της για να σας κάνω να την μισήσετε.
Άκου εκεί καλύτερη από το FullMetalAlchemist!
everyone likes and dislikes things..
και εγω συνεχομαι να βλεπω πχ ελληνικες σειρες γιατι τι το ωρεο εχουν?
ουτε σοβαρη υποθεση και σπανια κατι το ιδιαιτερο..
αμα ασ πουμε εσυ γουσταρεις να βλεπεις τετοιες σειρες τι αθ μου ελεγες?
imo δν ειναι οπως το fma αλλα ειναι ξεχωριστο απο μια αποψη..
τωρα αν εσυ το βλεπεις σαν ανουσιο σπλατερ τοτε δικια σου ειναι η γνωμη..
no offence but yes i am an elfen-tard

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 21:33
ρορικονφαν απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πείσεις κάποιον ότι αυτή η σειρά δεν αξίζει.
γούστα είναι αυτά ότι αρέσει σε μένα δεν αρέσει σε κάποιον άλλον.
απλά γνώμες λέμε.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 21:38
Όντας fan και των δύο σειρών,ήθελα να σου πω ότι αν θες συγκεκριμένους λόγους που μας αρέσει η σειρά και όχι "έτσι γουστάρω" θα σου πω ότι δημιουργεί μια εξαιρετική σκοτεινή ατμόσφαιρα έχοντας παράλληλα ένα πολύ μελλοντολογικά προσανατολισμένο σεναριο που στην ουσία δεν χωράει κανένα παραλληλισμό με το fma που είναι κυρίως αναγεννησιακό (ξερω γω)...Και γενικώς ίντριγκες και μάχες δεν έχει μόνο το fma...Και το fma έχει πολλά παιδικά στοιχεία όπως το elfen lied "ενήλικα" στοιχεία...Κοινώς το ένα είναι shounen και το άλλο είναι seinen!Επομένως αφού στην τελική δεν έχει και πολύ νόημα να γίνει μια ευθεία σύγκριση τι νόημα έχει να εκνευρίζεσαι που υπάρχει και κάποιος που συμπάθησε πιο πολύ το elfen lied?Όχι μόνο έχετε το «έτσι γουστάρω» σαν μοναδικό λόγο που σας αρέσει η σειρά αλλά τώρα τολμάτε να την αποκαλείτε και καλύτερη από το θεϊκό Full Metal Alchemist. Είστε αγύριστα μυαλά. Προτιμάτε τα ανούσια αιματοκυλίσματα και τις ψευτο-τσόντες από μια καλή ιστορία γεμάτη ίντριγκες, μάχες, φιλοσοφία και αυτοκάθαρση.

Erisabetsu με πρόλαβες όμως...Στο ότι δε χωράει σύγκριση

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 21:57
Απλά είναι ιδανική για να ξεκινήσει να βλέπει κάποιος anime
Πλάκα μου κάνεις; Με τίποτα δεν θα πρότεινα κάτι τέτοιο για αρχή. Θα με περνούσανε για ψυχασθενή εδώ στου χουριού μ’ .
αμα ασ πουμε εσυ γουσταρεις να βλεπεις τετοιες σειρες τι αθ μου ελεγες?
Θα σου έδινα λογικά επιχειρήματα. Πάντα φροντίζω να ξέρω για ποιο λόγο μου αρέσει κάτι. Δεν θα πω ποτέ μου «γιατί έτσι!».
imo δν ειναι οπως το fma αλλα ειναι ξεχωριστο απο μια αποψη..
τωρα αν εσυ το βλεπεις σαν ανουσιο σπλατερ τοτε δικια σου ειναι η γνωμη
Παραδέχομαι ότι έχει μυήσει πολλούς, αρά ΕΙΝΑΙ ξεχωριστή. Είναι όπως το Kabamaruπου μύησε όλους τους παλιότερους μας το 88’. (βρε πως αλλάξανε τα γούστα σε 15 χρόνια!)
γούστα είναι αυτά ότι αρέσει σε μένα δεν αρέσει σε κάποιον άλλον.
απλά γνώμες λέμε.
no offence but yes i am an elfen-tard
Να είσαι φίλε μου, να είσαι. Απλά να ξέρεις και ΓΙΑΤΙ σου αρέσει. Αν απλά λες ότι διαφέρει γιατί είναι γεμάτο σπλατεριές και γυμνό τότε σου άρεσε γιατί ήταν πολιτικά ανορθόδοξο και δίνεις την εντύπωση ότι έχεις απωθημένα με το κατεστημένο. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα κωλοχώρι πάντα μαζί με τους γονείς, κάτι τέτοια είναι αρκετά για να γίνεις παρειάς. Αν τώρα είστε φοιτητές που ζούνε μια δεκαετία ροκανίζοντας τα λεφτά του μπαμπά και έχετε τις γνώμες των δικών σας χεσμένες, ε, μπράβο σας! Εγώ ποτέ μου δεν ήμουν φοιτητής και από παιδί βοηθάω σε επιχείρηση όπου πρέπει να έχεις καλή εικόνα αλλιώς γίνεσαι δακτυλοδεικτούμενος και δεν έρχονται σε εσένα για δουλειά. Μακάρι να μη σας σταθεί ποτέ εμπόδιο το χόμπι σας στην σταδιοδρομία σας όταν αργότερα βγείτε στο κωλοχανείο που λέγεται «εύρεση εργασίας».
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 22:09
Να είσαι φίλε μου, να είσαι. Απλά να ξέρεις και ΓΙΑΤΙ σου αρέσει. Αν απλά λες ότι διαφέρει γιατί είναι γεμάτο σπλατεριές και γυμνό τότε σου άρεσε γιατί ήταν πολιτικά ανορθόδοξο και δίνεις την εντύπωση ότι έχεις απωθημένα με το κατεστημένο. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα κωλοχώρι πάντα μαζί με τους γονείς, κάτι τέτοια είναι αρκετά για να γίνεις παρειάς. Αν τώρα είστε φοιτητές που ζούνε μια δεκαετία ροκανίζοντας τα λεφτά του μπαμπά και έχετε τις γνώμες των δικών σας χεσμένες, ε, μπράβο σας! Εγώ ποτέ μου δεν ήμουν φοιτητής και από παιδί βοηθάω σε επιχείρηση όπου πρέπει να έχεις καλή εικόνα αλλιώς γίνεσαι δακτυλοδεικτούμενος και δεν έρχονται σε εσένα για δουλειά. Μακάρι να μη σας σταθεί ποτέ εμπόδιο το χόμπι σας στην σταδιοδρομία σας όταν αργότερα βγείτε στο κωλοχανείο που λέγεται «εύρεση εργασίας».
Δεν καταλαβαίνω πως καταλήξαμε,ξερω γω,στην κοινωνική θέση του καθενός...Γενικώς αν σου φαίνεται ότι προσβάλλει τόσο πολύ "τα χρηστά ήθη"

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 22:23
Και γω έχω ακούσει τα 1002 άσχημνα για το Fate/Stay π.χ. αλλά συνεχίζει να είναι το no 1 στη λίστα μου(ντάξει ίσως όχι no 1 γιατί τα κατατάσσω ανά πεντάδες)
Αλλά αυτό που λες για επειχηρήματα ντάξει έλεος...Λες και πρέπει να δικαιολογήθουμε ξέρω γω...
Τεσπα δεν νομίζω να έχει όρεξη να γράψει ο καθένας από μας "Σκέφτομαι και γράφω:Το Elfen Lied και το φαινόμενο της βίας στα anime"
Οπότε αντί να ζήτας εξηγήσεις σεβάσου τη διαφορετικότητα του άλλου και μην δίνεις τόση έκταση στο θέμα...
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 22:56

My body is here. My soul in hell.
Last night i killed.I cant remember.
Who I killed and why i loved.
Last night will never seem close to heaven.
Today I Woke To The Rain Of Blood.
I Think i might have killed the world."
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 23:02
τοσες φορες ειπαν ΓΙΑΤΙ τους αρεσει.Πλάκα μου κάνεις; Με τίποτα δεν θα πρότεινα κάτι τέτοιο για αρχή. Θα με περνούσανε για ψυχασθενή εδώ στου χουριού μ’ .
Θα σου έδινα λογικά επιχειρήματα. Πάντα φροντίζω να ξέρω για ποιο λόγο μου αρέσει κάτι. Δεν θα πω ποτέ μου «γιατί έτσι!».
Παραδέχομαι ότι έχει μυήσει πολλούς, αρά ΕΙΝΑΙ ξεχωριστή. Είναι όπως το Kabamaruπου μύησε όλους τους παλιότερους μας το 88’. (βρε πως αλλάξανε τα γούστα σε 15 χρόνια!)
Γιατι ειναι συνδιασμος αλλων ειδων.
αν εσενα δεν αρεσει τι σκαλωμα εχεις φαει και αντιδρας ετσι?
Αποψη δεν μπορει να χει ο καθενας για το τι βλεπει?
τωρα που κολλανε αυτα περι δουλειων,φοιτητων κλπ που αναφερεις δεν πολυ καταλαβα ,αλλα επισης δεν ειναι σχετικα με το θεμα.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 23:06
Και αντικειμενικά το Elfen Lied είναι καλή σειρά για να ξεκινήσει κάποιος τα anime (εξήγησα παραπάνω τους λόγους). Άσχετα με το αν μου άρεσε ή όχι. Ούτε το FMA μου άρεσε (τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του) αλλά αντικειμενικά είναι καλή σειρά για να ξεκινήσει κάποιος τα anime, και όντως την έχω προτείνει και αυτήν σε πολλούς "πρωτάρηδες".
Απόδειξη και για τα δύο, είναι πως και με τις δύο αυτές σειρές ξεκίνησαν πολλοί anime fans, και για τον ίδιο λόγο άλλωστε και οι δύο αυτές σειρές είναι υπερεκτιμημένες.
Καλό θα ήταν να σταματήσει αυτός ο φαύλος κύκλος καθώς δεν οδηγεί πουθενά. Ο καθένας με την τρέλα του και με τις δικές του απόψεις.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 23:14