Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#166 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 02:40

Έχοντας μεγαλώσει σε ένα κωλοχώρι πάντα μαζί με τους γονείς, κάτι τέτοια είναι αρκετά για να γίνεις παρειάς. Εγώ ποτέ μου δεν ήμουν φοιτητής και από παιδί βοηθάω σε επιχείρηση όπου πρέπει να έχεις καλή εικόνα αλλιώς γίνεσαι δακτυλοδεικτούμενος και δεν έρχονται σε εσένα για δουλειά. Μακάρι να μη σας σταθεί ποτέ εμπόδιο το χόμπι σας στην σταδιοδρομία σας όταν αργότερα βγείτε στο κωλοχανείο που λέγεται «εύρεση εργασίας».

είναι επισήμως το πιο off topic που έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου....:hahaha:

Και αντικειμενικά το Elfen Lied είναι καλή σειρά για να ξεκινήσει κάποιος τα anime (εξήγησα παραπάνω τους λόγους). Άσχετα με το αν μου άρεσε ή όχι.

εδώ θα διαφωνίσω φάντομ.... το αντικειμενικό επι τω πλείστω δεν υπάρχει Εγώ δεν θα το πρότεινα...άρα δεν συμφωνώ με την αντικειμενική σου αλήθεια , άρα είμαι τρελός??? Τέσπα αυτό που θέλω να πώ είναι οτι όλα είναι υποκειμενικά και δεν υπάρχει αυτο το : αντικειμενικά το Elfen Lied είναι καλή σειρά για να ξεκινήσει κάποιος τα anime (κατ' εμέ πάντα)

υπογραφή εκτός κανονισμών

#167 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 03:29

εδώ θα διαφωνίσω φάντομ.... το αντικειμενικό επι τω πλείστω δεν υπάρχει. Εγώ δεν θα το πρότεινα.

Καλά, σε πολλά άτομα ούτε εγώ θα το πρότεινα :P

Τα γεγονότα όμως μιλάνε από μόνα τους. Αν κάνουμε μία βόλτα στα ελληνικά forums (ή ακόμα καλύτερα στα ξενόγλωσσα) θα δούμε πως ένα σεβαστό ποσοστό από anime-fans έχει τοποθετημένο το Elfen Lied στις πρώτες σειρές που είδε. Στατιστικά βγαίνει το πόρισμα πως το συγκεκριμένο anime έχει προταθεί περισσότερο απ' ό,τι άλλα.

Τους λόγους τους ανέφερα πριν.

περιέχει όλα τα στοιχεία που θα κάνουν κάποιον να αναθεωρήσει πως τα anime είναι παιδικά. (Αίμα, γυμνό, λίγα επεισόδια, μία στοιχειώδης ιστορία-δράμα κλπ). Λίγο απ' όλα δηλαδή.

Το κυριότερο στοιχείο για να κάνεις κάποιον "πρωτάρη/προκατειλημμένο" να δει anime, είναι να τον πείσεις πως δεν είναι "παιδικά μικυμάου". Το Elfen Lied το καταφέρνει αυτό από το πρώτο λεπτό, μιας και με το που ξεκινάει, αρχίζει μία ανελέητη σφαγή.

Το Elfen Lied έχει αποδείξει πως είναι καλή επιλογή για κάποιον πρωτάρη, άσχετα αν σε αρκετούς από εμάς δεν άρεσε ή αν ο καθένας μας δεν θα το πρότεινε στους φίλους του για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.

Πληροφοριακά έχω και προσωπικά παραδείγματα ατόμων που άλλαξαν την γνώμη τους για τα κινούμενα σχέδια χάρη στο Elfen Lied. Άλλα anime που είναι σαφώς καλύτερα δεν θα το κατάφερναν επειδή δεν έχουν την ικανότητα να τραβήξουν το ενδιαφέρον του θεατή από το πρώτο λεπτό όπως αυτό.

E5VV38U.jpg

#168 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 04:12

Βρε το Εlfen Lied κοιτα τι σουξε εχει.
Λες να αρεσει στην κοπελα μου η θα με πει ψυχοπαθη?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 08:38

θα το λατρεψει. Εμενα η αδερφη μου εκανε σαν παρτσακλο οταν το βλεπε απο τη χαρα της
Signature Removed

#170 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 10:44

Βασικά σε πρωτάρη θα πρότεινα να δεί death note. Ειδικά στα πρώτα επισόδεια η πλοκή είναι γρήγορη και σε τραβάει και είναι άνιμε που σε κερδίζει με το έξυπνο σενάριό του και όχι με ανούσιες σπλατεριές...τέλος οφ τόπικ

#171 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 11:24

Βασικά σε πρωτάρη θα πρότεινα να δεί death note. Ειδικά στα πρώτα επισόδεια η πλοκή είναι γρήγορη και σε τραβάει και είναι άνιμε που σε κερδίζει με το έξυπνο σενάριό του και όχι με ανούσιες σπλατεριές...τέλος οφ τόπικ

Χαχα όντως είναι γιατί τραβάει πιο μεγάλη γκάμα ηλικιών και φύλων...

Απλά υπάρχουμε και έμεις(εγώ κ οι ομοιοί μου)που τη βρίσκουμε με ανούσιες σπλατεριές... :emptyonexg1:

#172 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 11:56

ta DN,FMA,EL προβαλουν μια διαφορετικη πλευρα των ανιμε το καθενα,..
αν καποιος θελει splatter n ecchi τοτε EL..
ειναι ολα θεμα γουστου..

Χαχα όντως είναι γιατί τραβάει πιο μεγάλη γκάμα ηλικιών και φύλων...

Απλά υπάρχουμε και έμεις(εγώ κ οι ομοιοί μου)που τη βρίσκουμε με ανούσιες σπλατεριές... :emptyonexg1:

αναφερεσε καπου συγκεκριμενα? :hiding_something:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#173 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 12:58

Aπο Elfen Lied έχω δει μισό επισόδειο και δυο από το FMA. To Elfen είναι πολύ - πολύ βίαιο ενό το FMA έχει και αίμα και πλάκες. Τέλος πάντων, εγώ θα προτυμήσω το FMA...

δεν μπορείς να κρίνεις ένα anime (ειδικά 13 ep.) μονο βλέποντας το 1 ep.!!!
πάρε παράδειγμα το Bleach, είναι μια σειρά που την έχουν αγαπήσει πολύ, αν dis το 1 ep. τότε θα αναρωτιέσαι τι το ωραίο έχει, αν όμως προχωρήσεις k dis λίγο παρακάτω τότε θα καταλάβεις...
και συγκεκριμένα στο Elfen Lied πιστεύω πως όλη η κορύφωση γίνετε στο τελευταίο ep.!!
εκεί μόλις τελειώσει είσαι σε μια κατάσταση με τα ματια βουρκωμένα η k με δάκρυα!!
είναι από τις πολύ λίγες σειρές που το έχουν καταφέρει αυτό τουλάχιστον σε εμενα!!

ως προς τι μύηση εγώ θα πω ένα πράγμα μέσο τις σειράς αυτής έχω καταφέρει k έχω μύηση πόλους!!!
(k εμενα έτσι με μύησαν... πριν τι δω ήμουν προκατειλημμένος k πίστευα πως τα anime ήταν για μικρά παιδάκια όμως μόλις την είδα άλλαξα τελείως άποψη k έγινα ένας τρελός Otaku!!!):wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: Elfen Lied!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 13:15

yare yare, και ο πολεμος καλα κρατει..
Sith (μαλλον σε αυτους αναφερεται ο Νικολας), otakus, νεοι , παλιοι, εχοντες(γνωσεις γυρω απο anime), μη εχοντες, φανατικοι πολεμιοι, φανατικοι λατρεις και αλλα πολλα
παντως πολλη μυηση εχει πεσει
σταματηστε να μαλωνετε.. 3 σελιδες και αυτοι που το γουστερναν το γουστερνουν (σκυλος) ακομα και αυτοι που το σιχαινονταν, το σιχαινονται ακομα
no sense continuing this guys

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#175 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 14:31

αναφερεσε καπου συγκεκριμενα? :hiding_something:

Fufufu no,my fellow vamp....

yare yare, και ο πολεμος καλα κρατει..
Sith (μαλλον σε αυτους αναφερεται ο Νικολας), otakus, νεοι , παλιοι, εχοντες(γνωσεις γυρω απο anime), μη εχοντες, φανατικοι πολεμιοι, φανατικοι λατρεις και αλλα πολλα
παντως πολλη μυηση εχει πεσει
σταματηστε να μαλωνετε.. 3 σελιδες και αυτοι που το γουστερναν το γουστερνουν (σκυλος) ακομα και αυτοι που το σιχαινονταν, το σιχαινονται ακομα
no sense continuing this guys

Αχαχαχα πήγα να πέσω κάτω από τα γέλια :hihi2: :hihi2: :hihi2:

#176 Cataklon

Cataklon

Knowledge Seeker

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 02:52

Eγω προσωπικα πιστευω πως ηθελε αυτη η σερα να μας δειξει πως δεν πρεπει να κρινουμε τους ανθρωπους επειδη ειναι διαφορετικοι.Ο καθενας ξςχωριστα εχει διαφορετικα βιωματα (και διαφορετικους εαυτους αν θελετε),αναλογα με τις περιστασεις που παρουσιαζονται.Η μουσικη για μενα δεν λεει κατι,περα απο το ορ. που αν το παρατηρησει κανεις λεει πολλα...Τα επακουλουθα στη κριση σας :)

#177 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 11:14

Eγω προσωπικα πιστευω πως ηθελε αυτη η σερα να μας δειξει πως δεν πρεπει να κρινουμε τους ανθρωπους επειδη ειναι διαφορετικοι.

όπως και 100αδες άνιμε!!!

#178 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 09:04

Ειδα και τα 12 επισοδεια μονομιας και ομολογω ειναι ενα απο τα καλυτερα anime που εχω δει!!!! Στην αρχη μαλιστα με το που εβαλα το πρωτο επισοδειο οι φιλοι με λεγανε "ανωμαλο" και "Τι ειναι αυτο που μας εβαλες να δουμε?" αλλα μετα το πρωτο επισοδειο κολησαν στην οθονη του pc.

#179 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 17:20

Ε, είστε άπαιχτοι! Όχι μόνο έχετε το «έτσι γουστάρω» σαν μοναδικό λόγο που σας αρέσει η σειρά αλλά τώρα τολμάτε να την αποκαλείτε και καλύτερη από το θεϊκό Full Metal Alchemist. Είστε αγύριστα μυαλά. Προτιμάτε τα ανούσια αιματοκυλίσματα και τις ψευτο-τσόντες από μια καλή ιστορία γεμάτη ίντριγκες, μάχες, φιλοσοφία και αυτοκάθαρση.

Κακώς κάθομαι και γκρινιάζω για την σειρά. Απλά σας κάνω πιο κολλημένους από ότι ήδη είστε.

Τέρμα οι αρνητικές εντυπώσεις. Λέω να προσποιούμαι ότι ξετρελάθηκα μαζί της για να σας κάνω να την μισήσετε.

Άκου εκεί καλύτερη από το FullMetalAlchemist!

Man το FMA sorry αλλά ήταν βαρετό σενάριο της πλάκας πρωταγωνηστές για γέλια βασικα άμα τα 2 μούλικα πεθαίνανε στο πρώτο επισόδιο ίσως να ήτανε πού καλύτερο και το συγκρίνεις με το Elfen lied που στην τελική πιάνει 10 χαρατήρες και κάθε και τρώς τα νύχια σου για το τί θα γίνει μετά κάτι που σε αντίθεση με το FMA δεν ήταν κάτι που απλά μπορούσες να το προβλέψεις? Θες να μιλήσουμε για το background του κάθε χαρακτήρα στο κάθε ένα από τα 2 anime? ¨Ελα τώρα λίγο εντάξει ξεκηνάει με πολύ splatter για τα στομάχια κάποιων αλλά από εκεί και πέρα το γυμνό που έχει δεν είνια και το τρελό (δείχνει 1-2 φορές τα βυζιά της lucy και κάτι έγινε διλαδί) και η σκηνές βίας ήταν όπως θα έπρεπε να είναι για΄τι απλά περιγράφουν έναν χαρακτήρα. Και ναι πραγματεύεται τα κοινότηπα που βλέπεις σε κάθε ANIME την μοναξιά την κοινωνική απομώνοση τις ανθρώπινες σχέσεις την εκμετάλευση την επιροή ενός ανθρώπου πάνω σε κάποιον άλλο και την επιρωή που μπορεί να έχει στη ζωή κάποιου όλα τα προηγούμενα (και σαν όλλα τα anime ναι σου δείχνει την ακραία εκδοχή) τώρα ξέρεις γιατί εμένα μου αρέσει γιατί σε 13 επισόδεια βλέπεις όλλα αυτά με πολύ καλό τρόπο δωσμένα
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#180 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 23:00

Man το FMA sorry αλλά ήταν βαρετό σενάριο της πλάκας πρωταγωνηστές για γέλια βασικα άμα τα 2 μούλικα πεθαίνανε στο πρώτο επισόδιο ίσως να ήτανε πού καλύτερο και το συγκρίνεις με το Elfen lied που στην τελική πιάνει 10 χαρατήρες και κάθε και τρώς τα νύχια σου για το τί θα γίνει μετά κάτι που σε αντίθεση με το FMA δεν ήταν κάτι που απλά μπορούσες να το προβλέψεις? Θες να μιλήσουμε για το background του κάθε χαρακτήρα στο κάθε ένα από τα 2 anime? ¨Ελα τώρα λίγο εντάξει ξεκηνάει με πολύ splatter για τα στομάχια κάποιων αλλά από εκεί και πέρα το γυμνό που έχει δεν είνια και το τρελό (δείχνει 1-2 φορές τα βυζιά της lucy και κάτι έγινε διλαδί) και η σκηνές βίας ήταν όπως θα έπρεπε να είναι για΄τι απλά περιγράφουν έναν χαρακτήρα. Και ναι πραγματεύεται τα κοινότηπα που βλέπεις σε κάθε ANIME την μοναξιά την κοινωνική απομώνοση τις ανθρώπινες σχέσεις την εκμετάλευση την επιροή ενός ανθρώπου πάνω σε κάποιον άλλο και την επιρωή που μπορεί να έχει στη ζωή κάποιου όλα τα προηγούμενα (και σαν όλλα τα anime ναι σου δείχνει την ακραία εκδοχή) τώρα ξέρεις γιατί εμένα μου αρέσει γιατί σε 13 επισόδεια βλέπεις όλλα αυτά με πολύ καλό τρόπο δωσμένα

Δε κατάλαβα, δηλαδή το FMA δεν είχε σενάριο της προκοπής; Από τα καλύτερα ήταν! Και ναι, οι χαρακτήρες από σοβαρότητα και βάθος πάσχουνε αλλά είχανε στο σύνολο τους ενδιαφέροντες προσωπικότητες.

Και επιτέλους, το EL τελείωσε απότομα. Δεν μείνατε όλοι με απορία για το τι συνέβει μετά;