νομιζω απο τα καλυτερα anime. Συνδυαζει drama,action και sci-fi. Και ας ειναι λιγο hentai(βασικα για την ακρίβεια Ecchi). Τι λετε?The diclonius, otherwise known as a two-horned human, are mutants of the human species, may well be the next step in human evolution. The diclonius have horns and strong telekinetic powers represented by "arms". However with this great power, they can easily destroy the human race. Fearful of their power, humans quarantined the diclonius into secret research facilities to study. However, in a freak accident, a enraged female diclonius escaped, killing many guards in the process. Interesting enough, the female escapee appears to have suffered amnesia after her escape and floated to Yuigahama of Kamakura city. There, she meets two people named Kouta and Yuka, who name the female diclonius "Nyuu", and decide that they all should live together.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Posted 29 March 2007 - 12:40
Posted 29 March 2007 - 13:45
Wtf,ενα θεμα για το elfen lied δεν ειχαμε

Μια σειρα που πρεπει αν εχουν δει τουλαχιστον οι μισοι εδω μεσα θα επρεπε να ειχε ηδη ενα θεμα,αλλα καλιο αργα...
Having said that,δεν μου αρεσε το anime:|
Πιστευω οτι τα στοιχεια που αναφερεις δεν δενουν καθολου μεταξυ τους.Εφοσον η σειρα ειναι μονο 13 επισοδεια,θα μπορουσαν να την κανουν μονο drama ή ecchi ή splatter ή sci-fi ή action ή εστω δυο απο τα παραπανω,και οχι να τα μπλεξουν ολα μασζι και να κανουν τον αχταρμα που τελικα εκαναν.
Επισης η Lucy ειναι imo απο τους πιο σπαστικους χαρακτηρες σε anime.Η ευκολια με την οποια εναλλασεται αναμεσα στο αθωω πλασματακι που νιαουριζει και στην cold blooded bitch που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει ειναι τουλαχιστον εκνευριστικη και ειναι επισης ο κυριος λογος για τον οποιο δεν μπορεσα να την καταλαβω ουτε στο ελαχιστο κατα την διαρκεια των δραματικων της σκηνων (ποσο μαλλον να ταυτιστω μαζι της).
Οσο για τη μουσικη που ολοι λενε οτι ειναι σπουδαια,ακομα και με την δευτερη φορα που το βλεπω (στις προβολες στη Ιριδα) δεν μου εχει μεινει καποιο κομματι περα απο το opening και το ending (εκ των οποιων,το πρωτο δεν μου αρεσε καθολου).Ισως να κατεβασω το OST σε καποια φαση να δω τι το σπουδαιο εχει πια η μουσικη της σειρας...
ΥΓ.Επειδη κατι εχει παρει το αυτι μου για δευτερο κυκλο,ελπιζω να ειναι καλυτερος απο τον πρωτο<<
Posted 29 March 2007 - 14:51
Posted 29 March 2007 - 15:43
γα το opening theme τρομαζα?? :/
Posted 29 March 2007 - 15:58

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 29 March 2007 - 15:59
Posted 30 March 2007 - 19:38
δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα μηπως υπερβαλλεις λιγο?δεν λεω, πολλες φορες ειναι λιγο "σπαστικο" που η lucy γινεται δολοφονος απο ενα αθωο κοριτσι ετσι στα ξαφνικα αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι το ωραίο: η μαχη μεταξυ του καλου και του κακου μεσα της....τι πιστευετε παιδια?
Posted 30 March 2007 - 19:55
Αλλά γενικά δεν μου πολυάρεσε το anime... Έχει αίμα, και αρκετό fanservice αλλά πέραν τούτου η υπόθεση δεν μου άρεσε και τόσο... Και κυρίως με ενόχλησε το και καλά σοβαρό ύφος του και τα δήθεν δραματικά στοιχεία. Όχι ότι δεν υπήρχαν καθόλου αλλά επειδή ήταν παρουσιασμένα σε υπερβολικό βαθμό σε κάποια σημεία ήταν κάπως cheesy. Κοινώς είναι λίγο πολύ φαΐ anime και σαν τέτοιο είναι διασκεδαστικό.
Όσο για την μουσική, εκτός από τα πολύ ωραία OP και ED (μαλιστα κατέβασα και μια fanmade έκδοση του OP όπου έχει το "full" τραγούδι το οποίο παίζεται στο τέλος της σειράς) το υπόλοιπο soundtrack μου φάνηκε μονότονο και βαρετό...
Posted 31 March 2007 - 00:33
Posted 31 March 2007 - 10:11
Ουτε εμενα με πειραξαν οι αποτομες Lucy τοσο οσο με πειραξαν οι χαρακτηρες στους οποιους εναλασσεται.Δεν μπορει απο την μια να νιαουριζεις,μετα να σφαζεις κοσμο αβερτα,και μετα να εχεις δραματικη σκηνη και να περιμενεις ο θεατης να συγκινηθει.Βασικά εμένα δεν με πείραξαν οι απότομες εναλλαγές της Lucy... Άλλωστε δεν ήταν και τόσο περίεργο γιατί αυτό υποτίθεται πως σχετίζεται με την σφαίρα στο κεφάλι της όπου την κάνει να χάνει παροδικά την μνήμη της.
Οσο για την μαχη καλου-κακου ποιος ακριβως ειναι ο καλος εαυτος της??
Η Lucy ή η Nyu?
Η Nyu μαλλον καθυστερημενη ειναι ή αν προτιματε αγαθιαρα (δεν μου ρχεται καποια πιο καταλληλη λεξη

Και εδω να προσθεσω,οτι θα μπορουσαν αν επρεπε οποσδηποτε να υπαρχει ''εναλακτικος'' εαυτος της Lucy θα μπορουσε απλα να ηταν ενα ατομο με αμνησια,χωρις στοιχεια ecchi και νιαουρισματα

Αλλα αυτο θα γινοταν αν ο σκοπος ηταν μια σοβαρη δραματικη σειρα...
Posted 31 March 2007 - 10:20

τα δικλωνια θα επρεπε να υπερισχυσουν (

ασχετα αν καποιοι τα καταδικαζουν
just joking of course

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 31 March 2007 - 11:10
-Anna
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 31 March 2007 - 11:13
Επειδή από κάτι τόσο Kawai έβγαινε κάτι τόσο φριχτό
Posted 31 March 2007 - 19:42
δεν διαφωνω αλλα νομιζω οτι παραηταν βιαιο ειδικα σε καποια σημεια(πχ κατα την αποδραση της Lucy)....βασικά η βία μου άρεσε πιο πολύ από όλα.
Επειδή από κάτι τόσο Kawai έβγαινε κάτι τόσο φριχτό
Posted 31 March 2007 - 23:05
Πάντως διαβάστε το μαγκα! Το ανιμε φτάνει ως την μέση του. Αποκαλύπτονται ακόμα περισσότερα!