Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 13 Μάρτιος 2013 - 13:24
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2013 - 09:39
αλλη μια ερωτηση!!!
πως βαζω συντομευσεις στο taskbar ?
θελω συγγεκριμενα να βαλω το firefox
ps: running lubuntu
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2013 - 21:53
εκανα υπομονη με τις διαφορες πατατιες που προεκυπταν για χρονια.
αλλα ως εδω και μη παρεκει!
με την τελευταια αναβαθμιση κατι εγινε με το Password μαλλον λογω keyrig και δεν μπορουσα να κανω login παρα μονο ως guest.
τι password reset μεσω command prompt, τιποτα.
ουτε και με την προηγουμενη εκδοση δεν μπορουσα να μπω.
ως εκ τουτου το απεγκατεστησα, μιας και μεσω του wubi το ειχα εγκαταστησει.
δεν με ενδιαφερει και να εβρισκα τη λυση μετα. τετοιου ειδους πραγματα ειναι απαραδεκτα. εν ετη 2013 δηλ το Ubuntu χειροτερευει αντι να καλυτερευει. πως να το εμπιστευτω στο μελλον με τετοια ασταθεια.
θα κρατησω το Ubuntu μονο στο παλιο netbook.....
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2013 - 12:53
Install gentoo.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2013 - 17:34
Θα μπορούσες να μπεις σε single user και να δώσεις passwd για τον χρήστη σου και να το αλλάξεις. Γιατί δεν βάζεις Mint ή Fedora!
αυτο εκανα απο command prompt αλλα και παλι τα ιδια. Δεν ειναι το οτι δεν υπαρχει λυση, αλλα δεν ειμαι διατεθειμενος να ψαχνω στο internet για τετοιου ειδους λυση. ξεπερασε τα ορια και αυτο oχι απο φταιξιμο δικο μου, αλλα απο ενα απλο update.
παλι καλα που δεν ηταν το μονο λειτουργικο στον Η/Υ, ουτε ειχα τιποτα σημαντικο, αλλιως θα ειχα φριξει.
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2014 - 22:30
δεν προκειται να ξανασχοληθω με Linux.
πηγα να κανω Install το Linux Mint Cinnamon απο το DVD και εκει που ρυθμισα τον ελευθερο χωρο και παταω εγκατασταση, περιμενω αγνωστο για ποσο, μεχρι να δημιουργηθει ο χωρος και να εμφανιστει η επιλογη της εγκαταστασης.
περασε κανα τεταρτο, εγω ημουν στο ιντερνετ μεσω Mozilla να περασει η ωρα.
και εκει που διαβαζα μια σελιδα, παρουσιαζονται ξαφνικα καθετα χρωματιστα κουτακια οπως στο Matrix. δεν κολλησε ο υπολογιστης, αλλα ηταν τοσα πολλα που δεν μπορουσες να ξεχωρισεις σχεδον τιποτα.γιατι κουνοντας το ποντικι αλλαζαν χρωμα και αυτα.
και δωστου ο σκληρος δισκος διαβαζε για το allocation space.
δεν μπορουσε να συνεχισει η κατασταση.
παταω reset, ευτυχως δεν χαθηκαν δεδομενα, ηταν και δευτερευον δισκος.
τι πα και κανουν αφου υπαρχουν τοσα προβληματα. ας πουν οτι ειναι beta να εχει ο κοσμος το νου του....
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2014 - 22:34
χμ ποιος ξερει ισως να ειναι τα χαρακτηριστικα του pc σου και δεν το εγκαθιστα!
εβαλες την σωστη εκδοση 64 η 32bit?
εγω εχω mint 2-3 χρονια τωρα και δουλευει μια χαρα και δεν ειχα κανενα προβλημα
στην εγκατασταση.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 00:41
δεν προκειται να ξανασχοληθω με Linux.
πηγα να κανω Install το Linux Mint Cinnamon απο το DVD και εκει που ρυθμισα τον ελευθερο χωρο και παταω εγκατασταση, περιμενω αγνωστο για ποσο, μεχρι να δημιουργηθει ο χωρος και να εμφανιστει η επιλογη της εγκαταστασης.
περασε κανα τεταρτο, εγω ημουν στο ιντερνετ μεσω Mozilla να περασει η ωρα.
και εκει που διαβαζα μια σελιδα, παρουσιαζονται ξαφνικα καθετα χρωματιστα κουτακια οπως στο Matrix. δεν κολλησε ο υπολογιστης, αλλα ηταν τοσα πολλα που δεν μπορουσες να ξεχωρισεις σχεδον τιποτα.γιατι κουνοντας το ποντικι αλλαζαν χρωμα και αυτα.
και δωστου ο σκληρος δισκος διαβαζε για το allocation space.
δεν μπορουσε να συνεχισει η κατασταση.
παταω reset, ευτυχως δεν χαθηκαν δεδομενα, ηταν και δευτερευον δισκος.
τι πα και κανουν αφου υπαρχουν τοσα προβληματα. ας πουν οτι ειναι beta να εχει ο κοσμος το νου του....
Ρωτησες στην Ελληνικη κοινοτητα του Ubuntu στο forum τους?
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 13:34
Ρωτησες στην Ελληνικη κοινοτητα του Ubuntu στο forum τους?
αν ειναι να ρωταω ηδη απο την εγκατασταση, φαντασου μετα....
ελεγα να ρωτησω αφου το εγκαθιστουσα.....
χμ ποιος ξερει ισως να ειναι τα χαρακτηριστικα του pc σου και δεν το εγκαθιστα!
εβαλες την σωστη εκδοση 64 η 32bit?
εγω εχω mint 2-3 χρονια τωρα και δουλευει μια χαρα και δεν ειχα κανενα προβλημα
στην εγκατασταση.
την 64bit
δεν ηθελα να το εγκαταστησω μεσω wubi γιατι ο μεγιστος χωρος που δεχοταν ηταν τα 30 GB
ειχα βαλέι το Ubuntu απο DVD αλλα ο installer δυστηχως ηθελε να σβησει τα partitions των Windows τελειως αντι να δημιουργησει νεο με τον ελευθερο χωρο.
δεν ξερω γιατι. κλειδωνουν τα Windows πλεον τη δυνατοτητα δημιουργιας partition απο τον ελευθερο χωρο;
το Μιντ αντιθετα μου παρουσιασε μια επιλογη να δημιουργηθει χωρος στον δευτερο σκληρο των 500 GB χωρις να σβηστει τιποτα. oμως κολλησε εκει για αρκετη ωρα.
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2014 - 19:44
ειπα να δωσω ξανα μια ευκαιρια στο Ubuntu και τελικα με την 14.04 LTS ειναι σταθεροτερο απο ποτε.
εβαλα μεσα παιχνιδια απο Steam, emulators, Humble Bundle, Freewarε και αλλα προγραμματα.
Τα εφφε του Compiz λειτουργουν αψογα και δεν υπαρχει tearing στην αναπαραγωγη βιντεο, ουτε καν στο youtube. Ξοδευα μιση ωρα να το ρυθμισω
τα χειριστηρια για πρωτη φορα λειτουργουν αψογα!
Τερμα τα Windows! Οπου πρεπει να πληρωσεις για να εχεις εφφε του Compiz
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2014 - 20:56
Και με τον Mir θα πηγαίνει και σφαίρα!!!!
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2018 - 19:04
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2018 - 20:13
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2018 - 19:09